!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ο κόσμος κατάντησε βαρετός δίχως νόημα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Γιάννης
Re: Γιατί ο κόσμος κατάντησε βαρετός δίχως νόημα
Το ξέρω, το ξέρω...Natasha έγραψε: 07 Αύγ 2019, 00:12Ε, εμενα αλλου πηγε το μυαλό μου!Γιάννης έγραψε: 06 Αύγ 2019, 16:43https://www.mednutrition.gr/portal/efar ... vitamini-kNatasha έγραψε: 06 Αύγ 2019, 15:54
Ποια είναι αυτη η βιταμίνη παλι; ....(τί μαθαινει κανείς σε ενα ποιοτικό φόρουμ!...)
![]()
-
ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ
Τότε πως αιτιολογείς ότι στον πλανήτη γη όλα τα είδη ζωής αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται ?Natasha έγραψε: 07 Αύγ 2019, 00:15Και μενα με παραξενευει που δεν καταλαβαίνουν μερικοί ότι είναι απιστευτα εχθρικό (και τοξικό θα ελεγα). Μάλλον δεν το αισθανονται, δεν εξηγείται αλλιώς.1451 έγραψε: 06 Αύγ 2019, 18:41 Ναι εντάξει η έκθεση στη ραδιενέργεια δεν είναι απαραίτητα κακή, οι ντομάτες στο Τσερνομπίλ μεγάλωσαν καλά.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν με παραξενεύει που το περιβάλλον γενικά είναι εχθρικό, με παραξενεύει που υπάρχει κόσμος που διαφωνεί με αυτό.
Εχω εναν γνωστο που μου λεει συνεχεια ότι το συμπαν εχει μεν μαθηματική δομη, αλλά πασχει απο συναίσθημα, ερωτα και αγαπη, δεν τα εχει αυτά δηλαδη. Εχει απολυτο δικαιο. Αλλα είναι απο τους λίγους που το εχουν παρατηρησει.
Επιτέλους μια σοβαρή ερώτηση...ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:53Τότε πως αιτιολογείς ότι στον πλανήτη γη όλα τα είδη ζωής αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται ?Natasha έγραψε: 07 Αύγ 2019, 00:15Και μενα με παραξενευει που δεν καταλαβαίνουν μερικοί ότι είναι απιστευτα εχθρικό (και τοξικό θα ελεγα). Μάλλον δεν το αισθανονται, δεν εξηγείται αλλιώς.1451 έγραψε: 06 Αύγ 2019, 18:41 Ναι εντάξει η έκθεση στη ραδιενέργεια δεν είναι απαραίτητα κακή, οι ντομάτες στο Τσερνομπίλ μεγάλωσαν καλά.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν με παραξενεύει που το περιβάλλον γενικά είναι εχθρικό, με παραξενεύει που υπάρχει κόσμος που διαφωνεί με αυτό.
Εχω εναν γνωστο που μου λεει συνεχεια ότι το συμπαν εχει μεν μαθηματική δομη, αλλά πασχει απο συναίσθημα, ερωτα και αγαπη, δεν τα εχει αυτά δηλαδη. Εχει απολυτο δικαιο. Αλλα είναι απο τους λίγους που το εχουν παρατηρησει.![]()
Πώς γίνεται σε ένα "εχθρικό περιβάλλον" να αναπτύσσεται κάτι;
Να μετρήσουμε πόσες φορές έγιναν καταστροφές ζωής στη γη; Δεν ήταν μόνο η μια φορά των δεινοσαύρων.
-
alamo
Ο κόσμος σου ,έγινε βαρετός και χωρίς νόημα , επειδή ΕΣΥ έγινες βαρετή και χωρίς νόημα. Βάλε μπροστά τη γαμημενη σου ελεύθερη βουληση
Με βία όμως. Η βια κυριαρχεί απολυτα στον αγωνα για επιβιωση και αναπαραγωγη. Βία στην εξελιξη και στην τροφική αλυσίδα. Βία στους ανθρωπινους πληθυσμους με τους λιμους, τις ασθενειες, τις φυσικες καταστροφές και τους πολέμους. Βία για την «πρόοδο» κρατική, στρατιωτική, πολιτική, οικονομική και κοινωνική. Ακόμα, λεγεται ότι πεντε φορες καταστραφηκε η ζωη πανω στην γη. Αν υπαρχουν μερικά διαλειμματακια με λίγο καλό συναίσθημα και αγαπη, αυτό δυστυχως δεν αλλαζει την γενική εικόνα ενός εχθρικου κόσμου.ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:53Τότε πως αιτιολογείς ότι στον πλανήτη γη όλα τα είδη ζωής αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται ?Natasha έγραψε: 07 Αύγ 2019, 00:15Και μενα με παραξενευει που δεν καταλαβαίνουν μερικοί ότι είναι απιστευτα εχθρικό (και τοξικό θα ελεγα). Μάλλον δεν το αισθανονται, δεν εξηγείται αλλιώς.1451 έγραψε: 06 Αύγ 2019, 18:41 Ναι εντάξει η έκθεση στη ραδιενέργεια δεν είναι απαραίτητα κακή, οι ντομάτες στο Τσερνομπίλ μεγάλωσαν καλά.
Εχω εναν γνωστο που μου λεει συνεχεια ότι το συμπαν εχει μεν μαθηματική δομη, αλλά πασχει απο συναίσθημα, ερωτα και αγαπη, δεν τα εχει αυτά δηλαδη. Εχει απολυτο δικαιο. Αλλα είναι απο τους λίγους που το εχουν παρατηρησει.![]()
"Άχρι καιρού..."
1451 έγραψε: 07 Αύγ 2019, 16:51 Να μετρήσουμε πόσες φορές έγιναν καταστροφές ζωής στη γη; Δεν ήταν μόνο η μια φορά των δεινοσαύρων.
"Άχρι καιρού..."
Δεν το πιανεις το νοημα του νηματος.alamo έγραψε: 07 Αύγ 2019, 17:09 Ο κόσμος σου ,έγινε βαρετός και χωρίς νόημα , επειδή ΕΣΥ έγινες βαρετή και χωρίς νόημα. Βάλε μπροστά τη γαμημενη σου ελεύθερη βουληση
"Άχρι καιρού..."
-
alamo
Προς στιγμή νόμιζα ότι έλεγες το νόημα του νοήματος, και έλαμψε άχνα μια πυγολαμπίδα, μετά είδα όνομα και υπογραφή και έγινε κολοφωτια
-
ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ
Υπάρχει η αντίθετη έννοια του εχθρικού η οποία είναι το φιλικό .Natasha έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:34
Με βία όμως. Η βια κυριαρχεί απολυτα στον αγωνα για επιβιωση και αναπαραγωγη. Βία στην εξελιξη και στην τροφική αλυσίδα. Βία στους ανθρωπινους πληθυσμους με τους λιμους, τις ασθενειες, τις φυσικες καταστροφές και τους πολέμους. Βία για την «πρόοδο» κρατική, στρατιωτική, πολιτική, οικονομική και κοινωνική. Ακόμα, λεγεται ότι πεντε φορες καταστραφηκε η ζωη πανω στην γη. Αν υπαρχουν μερικά διαλειμματακια με λίγο καλό συναίσθημα και αγαπη, αυτό δυστυχως δεν αλλαζει την γενική εικόνα ενός εχθρικου κόσμου.
Αναρωτήθηκες γιατί δεν επικρατεί το δεύτερο στον κόσμο ?
Προσεξε, ΔΕΝ αναρωτηθηκα απλα όπως το λες, αλλά ΠΙΣΤΕΥΩ στην πτωση που ειχαν οι πρωτοπλαστοι, πιστευω στην υπαρξη του σατανα (σαμαελ), πιστευω ότι ο σατανας εκανε το υλικό αυτό συμπαν που ζουμε, πιστευω στο ματριξ, πιστευω στην υπαρξη των νεφελίμ που απο το παρασκηνικο κυβερνουν τον κόσμο μας. Και όλα αυτα, πριν περίπου 20 χρόνια. Είμαι παλια οσον αφορα την συγκεκριμένη κοσμοθεαση.ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2019, 09:26Υπάρχει η αντίθετη έννοια του εχθρικού η οποία είναι το φιλικό .Natasha έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:34
Με βία όμως. Η βια κυριαρχεί απολυτα στον αγωνα για επιβιωση και αναπαραγωγη. Βία στην εξελιξη και στην τροφική αλυσίδα. Βία στους ανθρωπινους πληθυσμους με τους λιμους, τις ασθενειες, τις φυσικες καταστροφές και τους πολέμους. Βία για την «πρόοδο» κρατική, στρατιωτική, πολιτική, οικονομική και κοινωνική. Ακόμα, λεγεται ότι πεντε φορες καταστραφηκε η ζωη πανω στην γη. Αν υπαρχουν μερικά διαλειμματακια με λίγο καλό συναίσθημα και αγαπη, αυτό δυστυχως δεν αλλαζει την γενική εικόνα ενός εχθρικου κόσμου.
Αναρωτήθηκες γιατί δεν επικρατεί το δεύτερο στον κόσμο ?
Τωρα πες τί θες να προσθεσεις.
"Άχρι καιρού..."
Kάνεις βασικό λάθος' Ο Σατανάς δεν έφτιαξε τίποτα. Αντιθέτως είναι πλασμένος. Σε καμία θρησκεία του κόσμου δεν αναφέρεται ότι ον δημιουργημένο έφτιαξε το σύμπαν.
Νομίζω ότι και ο Λιακόπουλος δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Αναφέρει ότι ο Θεός έδωσε εντολή στους λειτουργούς του να φτιάξουν τον άνθρωπο όπως και η ελληνική θεογονία.
Ο Σατανάς επιβουλεύεται το έργο του Θεού και τα πλάσματά του και θέλει να το καταστρέψει. Γι' αυτό υπάρχει και το κακό ανάμεσα στους ανθρώπους.
Η δική μου άποψη βέβαια, είναι πολύ συγκεκριμένη γι' αυτό το κακό.
Στο κάτω κάτω γιατί να επικρατεί το πονηρό και μέτριας νοημοσύνης και όχι το καλό και υψηλής νοημοσύνης; Τους τρόπους τους γνωρίζουμε, ελέγχει το χρήμα, την ενημέρωση, τις κυβερνήσεις και έχει πολλούς οπαδούς που είναι διατεθειμένοι να εξαπατηθούν και να κάνουν τα πάντα προκειμένου να βγουν στον αφρό της κοινωνίας. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ένα βασικό σλόγκαν εξαπάτησης. Ίσως πιστεύουν ότι ακόμη και μετά την θνητή ζωή έχουν λαμβάνειν (όπως στο Ισλάμ). Μόνο που ο κόσμος δεν ανήκει στον θεό που πρεσβεύουν. Ο θεός τους είναι δημιούργημα του Θεού.
Νομίζω ότι και ο Λιακόπουλος δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Αναφέρει ότι ο Θεός έδωσε εντολή στους λειτουργούς του να φτιάξουν τον άνθρωπο όπως και η ελληνική θεογονία.
Ο Σατανάς επιβουλεύεται το έργο του Θεού και τα πλάσματά του και θέλει να το καταστρέψει. Γι' αυτό υπάρχει και το κακό ανάμεσα στους ανθρώπους.
Στο κάτω κάτω γιατί να επικρατεί το πονηρό και μέτριας νοημοσύνης και όχι το καλό και υψηλής νοημοσύνης; Τους τρόπους τους γνωρίζουμε, ελέγχει το χρήμα, την ενημέρωση, τις κυβερνήσεις και έχει πολλούς οπαδούς που είναι διατεθειμένοι να εξαπατηθούν και να κάνουν τα πάντα προκειμένου να βγουν στον αφρό της κοινωνίας. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ένα βασικό σλόγκαν εξαπάτησης. Ίσως πιστεύουν ότι ακόμη και μετά την θνητή ζωή έχουν λαμβάνειν (όπως στο Ισλάμ). Μόνο που ο κόσμος δεν ανήκει στον θεό που πρεσβεύουν. Ο θεός τους είναι δημιούργημα του Θεού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 08 Αύγ 2019, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι Ανταρες, ο Δημος το λεει συχνα αυτό για τον σατανα, μόνο που δεν μπορώ να βρω τα αποδεικτικά του απο γραφες και ετσι. Είχα πει και στον Κώστα ότι θα το ψαξω και θα παραθεσω εδω τα σχετικά. Μπορω να ψαξω και για βιντεο δικό του στο youtube που ισως το αναφερει.Antares έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:22 Kάνεις βασικό λάθος' Ο Σατανάς δεν έφτιαξε τίποτα. Αντιθέτως είναι πλασμένος. Σε καμία θρησκεία του κόσμου δεν αναφέρεται ότι ον δημιουργημένο έφτιαξε το σύμπαν.
Εσυ παντως που δεχεσαι την υπαρξη των ελ και εφόσον πιστευεις ότι ο Θεός τους εδωσε εντολη να φτιαξουν τον ανθρωπο (βασικά είναι οι ελοχίμ και όχι οι ελ, οι ελ απλα επενεβησαν στο ανθρωπινο dna όπως και οι νεφελίμ), τότε δεν εχεις προβλημα να δεχτείς ότι και ο σατανας εφτιαξε κατι.
Το ίδιο είναι. Και οι δυο είναι δημιουργηματα του ενός Θεου και επειδη εχουν πολλες πολλες δυναμεις, δεν τους είναι δυσκολο να δημιουργησουν και αυτοί κατι.
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-