άστα αυτά!Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:34 Ναι ρε παιδιά εννοείται. Είμαστε υπέροχα πλάσματα. Έχεις να πεις άπειρα πράγματα.
Αλλά εξισου μ' αρέσει και η παρέα με άντρες. Έχεις εξίσου να πεις άπειρα πράγματα.
τι νέα από το μέτωπο;
ζεις;όλα καλά;
άστα αυτά!Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:34 Ναι ρε παιδιά εννοείται. Είμαστε υπέροχα πλάσματα. Έχεις να πεις άπειρα πράγματα.
Αλλά εξισου μ' αρέσει και η παρέα με άντρες. Έχεις εξίσου να πεις άπειρα πράγματα.
Είναι η λεγόμενη συναισθηματική νοημοσύνη που έχετε πολύ ανεπτυγμένη οι γυναίκες. Γι'αυτό αν δεν έχετε ερωτικό ενδιαφέρον για κάποιον, γίνεστε αντισέξουαλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:29Μα εκεί είναι το ζητούμενο. Ούτως ή άλλως οι άντρες είναι πάντα πολύ περισσότερο αναγνώσιμοι από τις γυναίκες, οπότε συνήθως ξέρεις που είσαι ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είναι κάποια πολύ αφελής για να νοιώσει έκπληξη.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:22
μπά Γαλή! ίσα ίσα που θα τους χαλάνε το κοινωνικό στάτους τους.
εύμορφοι άνθρωποι με περιτριγυρίζουν άρα κερδίζω από αυτούς!
Αυτές είναι οι πιο εύκολες. Θέλουν απλώς κατάλληλο χειρισμό.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:36εκτός αν δεν έχει επίγνωση της εμφάνισης της και πετάει χαρταετό.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:29Μα εκεί είναι το ζητούμενο. Ούτως ή άλλως οι άντρες είναι πάντα πολύ περισσότερο αναγνώσιμοι από τις γυναίκες, οπότε συνήθως ξέρεις που είσαι ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είναι κάποια πολύ αφελής για να νοιώσει έκπληξη.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:22
Ναι, ναι όλα καλά. Δεν έκανα τίποτα απολύτωςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:37άστα αυτά!Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:34 Ναι ρε παιδιά εννοείται. Είμαστε υπέροχα πλάσματα. Έχεις να πεις άπειρα πράγματα.
τι νέα από το μέτωπο;
ζεις;όλα καλά;
έχεις δίκιο στο τελευταίο.προσωπικά μου κόβονται τα γόνατα όταν μου συμβαίνει(σπάνια μεν αλλά συμβαίνει)Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:38Είναι η λεγόμενη συναισθηματική νοημοσύνη που έχετε πολύ ανεπτυγμένη οι γυναίκες. Γι'αυτό αν δεν έχετε ερωτικό ενδιαφέρον για κάποιον, γίνεστε αντισέξουαλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:29Μα εκεί είναι το ζητούμενο. Ούτως ή άλλως οι άντρες είναι πάντα πολύ περισσότερο αναγνώσιμοι από τις γυναίκες, οπότε συνήθως ξέρεις που είσαι ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είναι κάποια πολύ αφελής για να νοιώσει έκπληξη.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:22
Αντιθέτως, είναι σύνηθες το φαινόμενο στους άνδρες να μην μπορούν να καταλάβουν ποτέ μια γυναίκα ενδιαφέρεται γι' αυτούς και το δείχνει διακριτικά και πότε είναι απλά φιλική.
- Ρε συ, με γουστάρει αυτή ή έτσι κάνει με όλους;
Δεν σε καταλαβαίνω, εγώ σου μιλώ για την αιτία της συμπεριφοράς αυτής. Είναι στην φύση τους να κάνουν "σαν" πεινασμένοι. Τις περισσότερες φορές δεν είναι όμως. Πάνε εδώ και κει και ικανοποιούνται. Δεν σου μιλώ για την ένταση του πάθους. Και το έχουν και άντρες και γυναίκες αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:33Εντάξει, κόψε κάτι. Οι περισσότεροι που ξέρω θα έδιναν δέκα χρόνια από τη ζωή τους για να νοιώσουν πραγματικό πάθος.
Με προσομοιώσεις της πλάκας τη βγάζουν, έτσι για μη χαλάνε το στάτους.![]()
σε σκέφτηκα. λέω για να μην μπήκε αυτή,έχει ρίξει τρίψιμο!Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:43Ναι, ναι όλα καλά. Δεν έκανα τίποτα απολύτωςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:37άστα αυτά!Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:34 Ναι ρε παιδιά εννοείται. Είμαστε υπέροχα πλάσματα. Έχεις να πεις άπειρα πράγματα.
τι νέα από το μέτωπο;
ζεις;όλα καλά;![]()
Όντως το έχετε αυτό το πρόβλημα. Και γίνεται χειροτερο εάν είστε ο σύντροφος μιας γυναίκας που είναι κοινωνική, φιλική κτλ. Παρεξηγείτε την συμπεριφορά της. Αυτό είναι αποτέλεσμα των στερεότυπων ανδρας- γυναίκα δεν μπορούν να είναι φίλοι.Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:38Είναι η λεγόμενη συναισθηματική νοημοσύνη που έχετε πολύ ανεπτυγμένη οι γυναίκες. Γι'αυτό αν δεν έχετε ερωτικό ενδιαφέρον για κάποιον, γίνεστε αντισέξουαλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:29Μα εκεί είναι το ζητούμενο. Ούτως ή άλλως οι άντρες είναι πάντα πολύ περισσότερο αναγνώσιμοι από τις γυναίκες, οπότε συνήθως ξέρεις που είσαι ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είναι κάποια πολύ αφελής για να νοιώσει έκπληξη.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:22
Αντιθέτως, είναι σύνηθες το φαινόμενο στους άνδρες να μην μπορούν να καταλάβουν ποτέ μια γυναίκα ενδιαφέρεται γι' αυτούς και το δείχνει διακριτικά και πότε είναι απλά φιλική.
- Ρε συ, με γουστάρει αυτή ή έτσι κάνει με όλους;
Όχι μάτια μου, δεν είναι έτσι.Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:44Δεν σε καταλαβαίνω, εγώ σου μιλώ για την αιτία της συμπεριφοράς αυτής. Είναι στην φύση τους να κάνουν "σαν" πεινασμένοι. Τις περισσότερες φορές δεν είναι όμως. Πάνε εδώ και κει και ικανοποιούνται. Δεν σου μιλώ για την ένταση του πάθους. Και το έχουν και άντρες και γυναίκες αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:33Εντάξει, κόψε κάτι. Οι περισσότεροι που ξέρω θα έδιναν δέκα χρόνια από τη ζωή τους για να νοιώσουν πραγματικό πάθος.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:45σε σκέφτηκα. λέω για να μην μπήκε αυτή,έχει ρίξει τρίψιμο!![]()
Ναι, "μάτια μου", έτσι είναι, αλλά δεν το ξέρεις και δεν το παραδέχεσαι. Η πνευματική ανατομία είναι άγνωστη φαίνεται ακόμα σε πολλούς, ωστόσο ισχύει και είναι αληθινή.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:47Όχι μάτια μου, δεν είναι έτσι.Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:44Δεν σε καταλαβαίνω, εγώ σου μιλώ για την αιτία της συμπεριφοράς αυτής. Είναι στην φύση τους να κάνουν "σαν" πεινασμένοι. Τις περισσότερες φορές δεν είναι όμως. Πάνε εδώ και κει και ικανοποιούνται. Δεν σου μιλώ για την ένταση του πάθους. Και το έχουν και άντρες και γυναίκες αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:33
Εντάξει, κόψε κάτι. Οι περισσότεροι που ξέρω θα έδιναν δέκα χρόνια από τη ζωή τους για να νοιώσουν πραγματικό πάθος.
Υπάρχει και μια μεγάλη κατηγορία που στην πραγματικότητα βαριέται αλλά το θεωρεί θέμα τιμής να αντιδράσει "πεινασμένα".
Ας πούμε δηλαδή ότι η τεστοστερόνη κάνει πολλούς άντρες να μη βλέπουν φιλικά τις γυναίκες;Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:52 Δεν είναι πρόβλημα, είναι διαφορετική φύση.
Δεν είναι στερεότυπο, έχει γερές βάσεις αυτός ο ισχυρισμός.
Απλά έχουμε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν περιβάλλεται από ροζ σύννεφα και μονόκερους με ζαχαρωτά. Και στο λέει αυτό ένας βαθύτατα συναισθηματικός άνθρωπος.
Ναι, η αλήθεια είναι ότι ξέρω λίγα πράγματα.Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:54
Ναι, "μάτια μου", έτσι είναι, αλλά δεν το ξέρεις και δεν το παραδέχεσαι. Η πνευματική ανατομία είναι άγνωστη φαίνεται ακόμα σε πολλούς, ωστόσο ισχύει και είναι αληθινή.
Αυτά καλό είναι να μην τα λέμε δημόσια.Χαοτικός έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:10 - Όχι δεν μου αρέσουν οι γυναίκες.
Οι μισές είναι... εντάξει έξυπνες. Δεν λέω! Αλλά πατσαβούρες ρε πούστη μου. Δε βλέπονται
Οι άλλες μισές είναι όμορφες μεν.. αλλά τούβλα. Μιλάμε κινδυνεύεις να κάψεις κι εσύ εγκέφαλο αν ανοίξουν το στόμα τους.
Κι οι άλλες μισές είναι πολύ σκατόψυχες λέμε. Εντελώς καριόλες.
- Μα εσύ είπες τρία μισά!
-Είδες; Είναι και πολλές οι πουτάνες.