1,02%Alien666 έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:21Και λίγο είναι. Βάλε κάτι παραπάνω.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:19 Μαλακίες λέγανε, όντως. Τουλάχιστον το 1% χτυπιότανε από μόνο του, χωρίς χάπια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είχατε πάει σε Rave party;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- hellegennes
Re: Είχατε πάει σε Rave party;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά είναι. Ασ' το εκεί.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:221,02%Alien666 έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:21Και λίγο είναι. Βάλε κάτι παραπάνω.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:19 Μαλακίες λέγανε, όντως. Τουλάχιστον το 1% χτυπιότανε από μόνο του, χωρίς χάπια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν χρειάζεται χάπια κανείς για να χτυπηθεί με το Mahadeva.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Εγώ τελευταία φορά που πήγα σε ηλεκτρονικό πάρτι, ήταν στο Λονδίνο, το 2008 νομίζω, που με τραβούσε ο συγκάτοικός μου που ήταν τρελαμένος με την μίνιμαλ τέκνο και έπαιζε τότε ένα είδωλό του. Δεν θυμάμαι πώς τον λέγανε αλλά τον έχω φωτογραφία*.
Είχα βαρεθεί τόσο πολύ που κατέληξα να κοιμηθώ 4 ώρες στον καναπέ του μαγαζιού (ευτυχώς ήταν άπιαστος γιατί όλοι χοροπηδούσανε σαν τα κατσίκια).
*

Είχα βαρεθεί τόσο πολύ που κατέληξα να κοιμηθώ 4 ώρες στον καναπέ του μαγαζιού (ευτυχώς ήταν άπιαστος γιατί όλοι χοροπηδούσανε σαν τα κατσίκια).
*

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ είχα πάει στο live του Tim Shuldt στον Μύλο και κοπανιόμουν όλο το βράδυ. Επαιζε και στον τοίχο το "Οδύσσεια 2001".
Αγαπώ Tim Shuldt
Αγαπώ Tim Shuldt
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το εντυπωσιακό είναι ότι στην αστική μυθολογία, έμεινε ως Μάνα ρέιβερ και όχι μητέραhellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:11Το εντυπωσιακό σ' αυτό το βίντεο είναι η επικεφαλίδα που γράφει: ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΕΙΒ ΠΑΡΤΥ. Σήμερα θα έγραφε ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ RAVE PARTIES. Και για το Σάλος δεν είμαι σίγουρος αν δεν ήταν Salos.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ενω αν δεν κατεβασεις 1 μπουκαλι τσονι και 1 μπαλαντάνη για να χορεψεις οτι δε καταλαβαινεις απο κοπιουτερ και αριθμους, δεν ειναι παρτυhellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:221,02%Alien666 έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:21Και λίγο είναι. Βάλε κάτι παραπάνω.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:19 Μαλακίες λέγανε, όντως. Τουλάχιστον το 1% χτυπιότανε από μόνο του, χωρίς χάπια.
Ricardo Villalobos
Εχω να τον ακουσω καμια 15αρια χρονια αλλα οντως τοτε ηταν πολυ καλος.
- Οργισμένος
Αχ νιατα...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ήμανε κ γω εκεί.Alien666 έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:37 Εγώ είχα πάει στο live του Tim Shuldt στον Μύλο και κοπανιόμουν όλο το βράδυ. Επαιζε και στον τοίχο το "Οδύσσεια 2001".
Αγαπώ Tim Shuldt
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ακόμα γίνονται πολλά. Είναι και εύκολο άλλωστε, μια κονσόλα θέλεις και κόσμο να χορεύει. η ρειβ δεν έχει το λαιβ όπως το ροκ να είσαι αποροφημενος στο εκάστοτε γκρουπ, κι αν δεν υπάρχουν πλέον η φάση ψοφάει. . Ο χορός έχει τον πρώτο λόγο και η αισθηση που χορεύεις με άγνωστους, οι κουβέντες που πιάνεις, υπάρχει μια ενότητα, ένα δέσιμο που κρατά μέχρι να ξημερώσει. Το θέμα είναι πως επειδή δεν υπάρχει μαζική βάση όπως παλιά, πολύς κόσμος σκάει συνήθως στα τζαμπε diy, με τους λεγόμενους φασαιους. Σε κλαμπ και καλά ονόματα και να έρθουν, υπάρχει πιθανότητα αν δεν έχει διαφημιστεί χοντρά, να πας και να είναι δέκα άτομα. Και συνηθως σε κλαμπ παίζει και καλή τρανς, μελωδική, ενώ στα πιο χύμα τζαμπε, πέφτει πολύ πριόνι.
Όσο για τα περι ουσιών, και με αλκοόλ, μια χαρά κρατιέσαι. Σε εμένα τουλάχιστον λειτουργεί ιδανικα, αφού με κάνει να θέλω να κοινωνικοποιηθω, όπως και προσφέρει ευεξία και αντοχή. Έχω χορεψει και 5 ώρες ενώ την ακούσει καλά ασταμάτητα χωρίς να κουράσω καν. Όλα τη άλλη μέρα σκάνε μαζεμένα.
Όσο για τα περι ουσιών, και με αλκοόλ, μια χαρά κρατιέσαι. Σε εμένα τουλάχιστον λειτουργεί ιδανικα, αφού με κάνει να θέλω να κοινωνικοποιηθω, όπως και προσφέρει ευεξία και αντοχή. Έχω χορεψει και 5 ώρες ενώ την ακούσει καλά ασταμάτητα χωρίς να κουράσω καν. Όλα τη άλλη μέρα σκάνε μαζεμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 28 Οκτ 2019, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
"Θεωρώ ότι με την έλευση του οξέως (acid) έχουμε ανακαλύψει νέους τρόπους να σκεφτόμαστε και αυτό έχει να κάνει με τη συσχέτηση των νέων σκέψεων του μυαλού. Γιατί συμβαίνει οι άνθρωποι να σκέφτονται τόσο μοχθηρά; Τι υπάρχει που να φοβίζει τους ανθρώπους τόσο βαθιά; Διότι φοβούνται ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα στην πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν. Ότι υπάρχουν πόρτες, που φοβούνται να διαβούν και φοβούνται να τις διαβούμε και εμείς, γιατί αν μπούμε μέσα μπορεί να ανακαλύψουμε κάτι που δεν γνωρίζουν. Και αυτό μας καθιστά εκτός του ελέγχου τους.
Πάρε LSD, αλλά άκου: Δεν είναι σαν να παίρνεις κάποιο άλλο ναρκωτικό σαν τη μαριχουάνα ή ξέρεις τι. Είναι ένα ολιστικό καινούργιο πράγμα και μπορείς να έχεις μάλιστα μια θρησκευτική εμπειρία. Μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικό από το να διαβάζεις τη βίβλο έξι φορές, ή να γίνεσαι ο Πάπας."
Hallucinogen: LSD
Πάρε LSD, αλλά άκου: Δεν είναι σαν να παίρνεις κάποιο άλλο ναρκωτικό σαν τη μαριχουάνα ή ξέρεις τι. Είναι ένα ολιστικό καινούργιο πράγμα και μπορείς να έχεις μάλιστα μια θρησκευτική εμπειρία. Μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικό από το να διαβάζεις τη βίβλο έξι φορές, ή να γίνεσαι ο Πάπας."
Hallucinogen: LSD
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Και ο sandman γάμουσε, πολύ ψαγμένη εγκεφαλική τρανς είχε βγάλει δύο άλμπουμ διαμάντια στα μέσα 90ς, πλήκτρας ο ίδιος στους orphaned land. Μετά τα παράτησε, τώρα τελευταία είναι πάλι ενεργός, αλλά που πήγα να τον δω, όλο μαλακιες έπαιζε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση