Γιαννόπουλε, σου έχω άλλη πρόταση: Βγαίνουμε δυο- τρεις φορές μαζί στην Αθήνα, να τσεκάρεις ιδίοις όμμασι τις ικανότητές μου στο φλερτ, κι αν καταλήξουμε και τις τρεις φορές να έχουμε από ένα γκομενάκι ο κάθε ένας (διαφορετικό κάθε φορά) τότε παίρνεις εμένα μαζί και θα βρούμε εκεί κάποια.
δηλωνω οτι αν καποια φορουμιτισσα μου κανει παρομοια προταση, δεχομαι. δηλαδη και τα μισα να μου προσφερει, παλι δεχομαι. ειμαι μια φτηνη αρσενικη πορνη εγω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Η προταση ειναι συννομη
Ειναι μια προσφορα δεν ειναι εγκλημα
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2019, 14:24
Το δωρεαν πακετο περιλαμβανει
Παραλαβη του κοριτσιου απο το αεροδρομιο αν δεν ειναι Θεσσαλονικια η απο το σπιτι της
Μεταφορα στο camping
Δωρεαν διαμονη
Τρια γευματα την ημερα
Δωρεαν θαλασσια sports
Δωρεαν αλκοολια το βραδυ ειτε σε μπαρ της περιοχης ειτε στο μπαλκονακι της καλυβας
Όχι σεξ δηλαδή. Να ξέρω τι να λέω σε τυχόν ενδιαφερόμενες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2019, 14:24
Το δωρεαν πακετο περιλαμβανει
Παραλαβη του κοριτσιου απο το αεροδρομιο αν δεν ειναι Θεσσαλονικια η απο το σπιτι της
Μεταφορα στο camping
Δωρεαν διαμονη
Τρια γευματα την ημερα
Δωρεαν θαλασσια sports
Δωρεαν αλκοολια το βραδυ ειτε σε μπαρ της περιοχης ειτε στο μπαλκονακι της καλυβας
Όχι σεξ δηλαδή. Να ξέρω τι να λέω σε τυχόν ενδιαφερόμενες.
1. Είπα εγώ τι ηλικία έχουν τυχόν ενδιαφερόμενες;
2. Είσαι ο δικηγόρος του;
3. Σε έχουν βάλει από τα κεντρικά να τρέχεις πίσω από τα σχόλιά μου να γράφεις βλακείες;