καμία σχέση!
καταλαβαίνω ότι όλοι όσοι θέλετε να αλλάξετε ''ψευδώνυμο'' εχετε τους λόγους σας!
(δεν υπάρχει κι αυτο το βρωμο εμοτικονς που χαιρετά να αποφεύγονται οι παρανοήσεις
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Να, πάρε ένα να σου βρίσκεται:κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 02 Απρ 2018, 15:34 δεν υπάρχει κι αυτο το βρωμο εμοτικονς που χαιρετά να αποφεύγονται οι παρανοήσεις![]()

Saliveros έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:50Να, πάρε ένα να σου βρίσκεται:κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 02 Απρ 2018, 15:34 δεν υπάρχει κι αυτο το βρωμο εμοτικονς που χαιρετά να αποφεύγονται οι παρανοήσεις![]()
![]()

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
εχω ηδη ενημερωσει τον original χελωνο, οποτε φανταζομαι αν χρειαστειι θα μπει σαν επισκεπτης να το διαψευσειOtto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:58 To nickname Kauldron είναι "βαρύ" και έχει ιστορία. Αν δεν είσαι ο χελώνος, ζήτα συγνώμη και πάρε πούλο.
Και ο χελώνος να είναι, πάλι να ζητήσει συγνώμη.Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:58 To nickname Kauldron είναι "βαρύ" και έχει ιστορία. Αν δεν είσαι ο χελώνος, ζήτα συγνώμη και πάρε πούλο.
Καλώς ήρθεςKauldron έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:55 Πατρίδα είναι μόνο μία, η Ελλάδα.
Μου έστειλε μήνυμα ένας φίλος.
Καλησπέρα σας.![]()
Ρε φταίω κι εγώ λίγο για το ότι νόμιζε ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο. Οκ, είναι ψεκασμένος, έκανε κάτι συνδέσεις δικές του και βουαλά. Αλλά άθελά μου βοήθησα κι εγώ : Στο άλλο φόρουμ, πριν χρόνια είχα μπει ως ντάριο και μου έγραψε κάποια στιγμή : "τσαντίστηκες βαγκαμπόντη ; "vagabondo έγραψε: 02 Απρ 2018, 19:17Και ο χελώνος να είναι, πάλι να ζητήσει συγνώμη.Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2018, 18:58 To nickname Kauldron είναι "βαρύ" και έχει ιστορία. Αν δεν είσαι ο χελώνος, ζήτα συγνώμη και πάρε πούλο.![]()
Λέω μόνο ότι δεν ήταν ταιριαστό να γίνει κάτι. Δεν πειράζει, στην άλλη ζωή. Καλή καρδιά Γιάνναρε.
Τεράστιε! Και μόνο για αυτό το ποστ, μπαίνεις στο προσωπικό μου πάνθεον. Ποιος παλιός είσαι, για να ξέρω που θα αποτίσω τον φόρο τιμής.