Το αβγό μπαίνει στο τέλος, εκτός φωτιάς. Τωρα, κατά πόσο ψήνεται από την ήδη υπάρχουσα θερμοκρασία... Τι να σου πω. Πάντως κ γω δοκιμάζω για το αλάτι κ δε τη φτύνω μετά...stergiosbik έγραψε: 02 Φεβ 2019, 13:47H μπεσαμελ δεν γινεται στην κατσαρολα;
Αρα το αυγο δεν ψηνεται;
Που κανω λαθος;
Ε ρε κ να γίνει τπτ... Κ δεν είναι το πόσο συχνά το κάνεις, αν κ αυξάνεις πιθανοτητες, μια φορά ομως να σου συμβεί... Φύλαγε τα ρούχα σου. Μπορείς βέβαια να βράσεις ελαφρώς το αβγό, όπως κάνουμε για τη μαγιονέζα. Το επικίνδυνο είναι στο τσόφλι, που καθώς το σπας, περνάει στο αβγό.