29 βουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης, 27 απείχαν και 19 το υπερψήφισαν. Οσο για τη συμφωνία των Πρεσπών η ΝΔ τάσσεται κατά και δήλωσε ότι την καταψηφίζει.Γάταρος έγραψε: 15 Ιαν 2019, 15:20Οι περισσότεροι βουλευτές της νδ δεν καταψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων* που με βάση την ισότητα των πολιτών οδηγεί και στο δικαίωμα της τεκνοθεσίας. Συριζα και νδ συμφωνούν στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας επομένως συριζα και νδ έχουν προδώσει το όνομα της Μακεδονίας.Pam έγραψε: 15 Ιαν 2019, 10:56Οι περισσοτεροι βουλευτές της ΝΔ δεν ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης και όπως λέει η ΝΔ δεν θα ψηφίσει ούτε την συμφωνία των Πρεσπών. Γιαβτα υπόλοιπα(μνημονια και τζαμί) πράγματι τα ψήφισαν.Γάταρος έγραψε: 15 Ιαν 2019, 00:30 Έχει αποδειχτεί ποιοι είναι οι νεοζαίοι.
Οι νεοδημοκράτες δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του Σταθάκη και οι συριζαίοι προστατεύουν τον Σαμαρά ως αντάλλαγμα. Οι νεοζαίοι καλύπτουν ο ένας τα σκάνδαλα του άλλου.
*Συμπεριλαμβανομένου και του Γεωργιάδη. Ο Μητσοτάκης ψήφισε υπέρ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συλλαλητηριο για τη Μακεδονια
Re: Συλλαλητηριο για τη Μακεδονια
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Άρα συμφωνούμε ότι οι περισσότεροι Βουλευτές της νδ δεν καταψήφισαν το νομοσχέδιο του συριζα για το σύμφωνο συμβίωσης όπως συμφωνούμε ότι νεοδημοκράτες και συριζαίοι είναι υπέρ στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Πρώτη μούρη στην Αθήνα ήταν ο Σαμαράς, το ξέχασες;Pirate7G έγραψε: 14 Ιαν 2019, 14:11 Τζάμπα το κάνουν. Άπατο θα πάει. Την όποια δυναμική είχαν τα 2 πρώτα την κατέστρεψε η ακροδεξία
the end
Να συμφωνήσουμε επίσης στο ότι κάποιοι παθιασμένοι "εθνικιστές" έχουν περισσότερο... καημό με τη νδ παρά με τον σύριζα;Γάταρος έγραψε: 15 Ιαν 2019, 21:13 Άρα συμφωνούμε ότι οι περισσότεροι Βουλευτές της νδ δεν καταψήφισαν το νομοσχέδιο του συριζα για το σύμφωνο συμβίωσης όπως συμφωνούμε ότι νεοδημοκράτες και συριζαίοι είναι υπέρ στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας.
Να συμφωνήσουμε ότι αντιδρούν σα να κυβερνά ο Μητσοτάκης και όχι ο Τσίπρας;
Να συμφωνήσουμε στο ότι είναι τελείως παράλογο να υποστηρίζει κάποιος από αυτούς τους εθνικιστές τον Τζήμερο ενώ θα μπορούσε να δείξει περισσότερη συμπάθεια σε κάποια από τα μικρά εθνικιστικά κόμματα;
Γιατί το κάνουν;
Οι συμφωνίες γενικώς γάταρε, έχουν πολλές παραμέτρους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι συριζαίοι είναι δηλωμένοι ανθέλληνες όμως οι νεοδημοκράτες είναι κρυφοί, γι' αυτό ασχολούμαι περισσότερο με τους νεοδημοκράτες. Δηλαδή τι να πω στον ζαιο; Ότι προδίδει τη Μακεδονία; Τότε ο ζαίος θα μου απαντήσει ότι καλά κάνει. Οι νεοδημοκράτες πρέπει να ξεσκεπαστούν.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2019, 21:31 Να συμφωνήσουμε επίσης στο ότι κάποιοι παθιασμένοι "εθνικιστές" έχουν περισσότερο... καημό με τη νδ παρά με τον σύριζα;
Να συμφωνήσουμε στο ότι είναι τελείως παράλογο να υποστηρίζει κάποιος από αυτούς τους εθνικιστές τον Τζήμερο ενώ θα μπορούσε να δείξει περισσότερη συμπάθεια σε κάποια από τα μικρά εθνικιστικά κόμματα;
Οι συμφωνίες γενικώς γάταρε, έχουν πολλές παραμέτρους.![]()
Τον Τζήμερο τον συμπαθώ ως πρόσωπο. Όπως έχω ξαναπεί είναι ευφυής και δε φοβάται να συγκρουστεί με το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο έχοντας πάντα ως όπλο του την κοινή λογική. Επίσης μου αρέσει ο αδιαπραγμάτευτος αντικομμουνισμός του. Οι νεοδημοκράτες από την άλλη είναι οι καρπαζοεισπράκτορες των κομμουνιστών. Μέχρι και την ορολογία τους έχουν υιοθετήσει. Τολμάει ο Μητσοτάκης να πει τη λέξη "λαθρμετανάστες";
Το να ψηφίζεις κάποιον -και συγκεκριμένα αρχηγό κόμματος- επειδή τον συμπαθείς ως πρόσωπο είναι λάθος.Γάταρος έγραψε: 15 Ιαν 2019, 21:39Οι συριζαίοι είναι δηλωμένοι ανθέλληνες όμως οι νεοδημοκράτες είναι κρυφοί, γι' αυτό ασχολούμαι περισσότερο με τους νεοδημοκράτες. Δηλαδή τι να πω στον ζαιο; Ότι προδίδει τη Μακεδονία; Τότε ο ζαίος θα μου απαντήσει ότι καλά κάνει. Οι νεοδημοκράτες πρέπει να ξεσκεπαστούν.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2019, 21:31 Να συμφωνήσουμε επίσης στο ότι κάποιοι παθιασμένοι "εθνικιστές" έχουν περισσότερο... καημό με τη νδ παρά με τον σύριζα;
Οι συμφωνίες γενικώς γάταρε, έχουν πολλές παραμέτρους.![]()
Τον Τζήμερο τον συμπαθώ ως πρόσωπο. Όπως έχω ξαναπεί είναι ευφυής και δε φοβάται να συγκρουστεί με το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο έχοντας πάντα ως όπλο του την κοινή λογική. Επίσης μου αρέσει ο αδιαπραγμάτευτος αντικομμουνισμός του. Οι νεοδημοκράτες από την άλλη είναι οι καρπαζοεισπράκτορες των κομμουνιστών. Μέχρι και την ορολογία τους έχουν υιοθετήσει. Τολμάει ο Μητσοτάκης να πει τη λέξη "λαθρμετανάστες";
Το να καταψηφίζεις επειδή αντιπαθείς τον συγκεκριμένο, επίσης.
Γι' αυτό και βρίσκω απόλυτα αφελή τον εστιασμό στο πρόσωπο του Μητσοτάκη ή του Τσίπρα ή οποιουδήποτε αρχηγού μεγάλου κόμματος, αν πρόκειται για ψήφο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα εγώ δεν ψηφίζω τον Τζήμερο, απλώς τον παρακολουθώ για τους λόγους που προανέφερα. Και τον Βενιζέλο με τον Γεωργιάδη παρακολουθώ για το ρητορικό τους χάρισμα. Και τον Πάγκαλο παρακολουθώ για την ευθύτητά του και το χιούμορ του.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2019, 21:55 Το να ψηφίζεις κάποιον -και συγκεκριμένα αρχηγό κόμματος- επειδή τον συμπαθείς ως πρόσωπο είναι λάθος.
Γι' αυτό και βρίσκω απόλυτα αφελή τον εστιασμό στο πρόσωπο του Μητσοτάκη ή του Τσίπρα ή οποιουδήποτε αρχηγού μεγάλου κόμματος, αν πρόκειται για ψήφο.
Σε αυτό που γράφεις για Τσίπρα και Μητσοτάκη έχεις δίκαιο, αφού συριζα και νδ έχουν τις ίδιες πολιτικές, αν ψηφίσεις Τσίπρα στηρίζεις πολιτικές νδ κι αν ψηφίσεις Μητσοτάκη στηρίζεις πολιτικές συριζα.
Αν ψηφίσεις τους υπόλοιπους τι ψηφίζεις; Ανεξαρτησία στις κινήσεις σε όλα τα εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα;Γάταρος έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:23Μα εγώ δεν ψηφίζω τον Τζήμερο, απλώς τον παρακολουθώ για τους λόγους που προανέφερα. Και τον Βενιζέλο με τον Γεωργιάδη παρακολουθώ για το ρητορικό τους χάρισμα. Και τον Πάγκαλο παρακολουθώ για την ευθύτητά του και το χιούμορ του.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2019, 21:55 Το να ψηφίζεις κάποιον -και συγκεκριμένα αρχηγό κόμματος- επειδή τον συμπαθείς ως πρόσωπο είναι λάθος.
Σε αυτό που γράφεις για Τσίπρα και Μητσοτάκη έχεις δίκαιο, αφού συριζα και νδ έχουν τις ίδιες πολιτικές, αν ψηφίσεις Τσίπρα στηρίζεις πολιτικές νδ κι αν ψηφίσεις Μητσοτάκη στηρίζεις πολιτικές συριζα.
Ή επανάσταση από τους ψηφοφόρους αν δεν κρατήσουν τις υποσχέσεις τους οι ρήτορες;
Δεν γνωριζόμαστε όλοι πολύ καιρό (δεν εννοώ στο φόρουμ ή προσωπικά) για να μην παίζει πια αυτή η καραμέλα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, έχω κατέβει κι εγώ σε συλλαλητήρια ή πορείες. Εθνικιστικές, εθνολαϊκιστικές, ιντελεκτουέλ κλπ
Αλλά ξέρω γιατί κατεβαίνω.
Αλλά ξέρω γιατί κατεβαίνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2019, 21:03Περισσότερο για "συναμφότερον παραλογισμόν" του τέως φίλτατου μου μοιάζει.μίστερ μαξ έγραψε: 15 Ιαν 2019, 18:35Ετερον εκάτερον αγαπητή Γάλη...ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2019, 18:04 Aυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι η πιο κρίσιμη ψηφοφορία είναι αύριο.
Εγώ πάντως με αυτούς που θα ψηφίσουν αύριο ναι και στη συμφωνία όχι, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να κατέβω.![]()
"Θεωρώ την υπογραφή για τη συμφωνία των Πρεσπών προδοτική αλλά θα στηρίξω με ψήφο εμπιστοσύνης αυτούς που σίγουρα θα την ψηφίσουν"...
Προσωπικώς δεν βγάζω λογικό νόημα.![]()
Αφού δεν υπάρχει. Θα ήταν θαύμα αν έβγαζες
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Ψηφίζεις το κόμμα με το οποίο συμφωνείς στα περισσότερα ή έστω σε αυτά που θεωρείς σημαντικότερα. Εγώ νούμερο ένα πρόβλημα του ελληνικού λαού θεωρώ πως είναι η λαθροεισβολή οπότε ψηφίζω τη Χρυσή Αυγή. Τι κερδίζω; Κάθε φορά που ένας λαθρο σφάζει έναν αθώο συμπολίτη μας ή κάθε φορά που μια συμμορία λαθρο βασανίζει κάποια γριούλα ή κάθε φορά που ένας λαθρο βιάζει μια κοπελίτσα, μπορώ να κοιτάζω τον εαυτό μου στο καθρέφτη γνωρίζοντας ότι εγώ δε συναίνεσα στο έγκλημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2019, 22:29 Αν ψηφίσεις τους υπόλοιπους τι ψηφίζεις; Ανεξαρτησία στις κινήσεις σε όλα τα εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα;
Ή επανάσταση από τους ψηφοφόρους αν δεν κρατήσουν τις υποσχέσεις τους οι ρήτορες;
Δεν γνωριζόμαστε όλοι πολύ καιρό (δεν εννοώ στο φόρουμ ή προσωπικά) για να μην παίζει πια αυτή η καραμέλα;
Όταν μεθαύριο ο Μητσοτάκης θα παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας εγώ θα ξέρω ότι δε συναίνεσα στην προδοσία. Είτε πάω να ψηφίσω είτε όχι δε θ' αλλάξει τίποτα, αλλά τουλάχιστον ας έχω καθαρή τη συνείδησή μου.
- Eθνικοκοινωνιστης
η μονη εθνικα ωφελιμη ειναι του Αμυρα
το χρεωκοπικο γηρασμενο καρατσικαριο που θα μαζευτει στις πορειες απλα προσφερεται για ξεκαβλωμα
το χρεωκοπικο γηρασμενο καρατσικαριο που θα μαζευτει στις πορειες απλα προσφερεται για ξεκαβλωμα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και τον Αμυρά τον παρακολουθώ, για την τρέλα του.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
μίστερ μαξ έγραψε: 15 Ιαν 2019, 15:19Πολύ καλός ο Καρατζαφέρης. Αξιοπρεπης επιλογη για καθε πατριωτοφρονα δεξιο. Λογική, πατριωτισμός, σοβαρότητα. Τετοιους πολιτικους εχουμε ανάγκη.Kauldron έγραψε: 15 Ιαν 2019, 15:17Καρατζαφέρης ξεμπροστιάζει τη ΝΔ. Αυτοί που στηρίζουν την κυβέρνηση σύριζα και είναι υπέρ των Πρεσπών προέρχονται από τη ΝΔ.Γάταρος έγραψε: 15 Ιαν 2019, 00:30 Έχει αποδειχτεί ποιοι είναι οι νεοζαίοι.
Οι νεοδημοκράτες δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του Σταθάκη και οι συριζαίοι προστατεύουν τον Σαμαρά ως αντάλλαγμα. Οι νεοζαίοι καλύπτουν ο ένας τα σκάνδαλα του άλλου.
Από το 4 και μετά:
Kauldron έγραψε: 15 Ιαν 2019, 19:42XA παντού σκιουράκο.μίστερ μαξ έγραψε: 15 Ιαν 2019, 17:52Ουτε στην Αθήνα ουτε πουθενα φιλαράκο.Dorian έγραψε: 15 Ιαν 2019, 17:48 Φιλαράκο τώρα είναι αργά το πουλάκι πέταξε. την προηγούμενη δεκαετία πάλι ναζί λέγατε όσους ήταν ΛΑΟΣ. Τα έκανε μόνος του μπάχαλο, έσβησε το κόμμα. Καλύτερα η ΧΑ μάλιστα έχει και σοβαρή ακτιβιστική δράση επιπλέον, μπορεί να κάνει μία διαδήλωση χωρίς να την διαλύουν παρακρατικοί αριστεροί και αναρχικοί.
ΛΑΟΣ θα λές και θα κλαίς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 315 Απαντήσεις
- 6911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 113 Απαντήσεις