!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GYM
Re: GYM
Στο γυμναστήριο δεν παίζει να δεις κάτι τόσο προκλητικό για να σου σηκωθεί. Εκτός του ότι υποτίθεται ότι θα είσαι προσηλωμένος σε αυτό που κάνεις, όχι σε μπανιστήρι. Στις παραλίες πως την παλεύεις δηλαδή. Τράβα μια πριν πας και είσαι κομπλέ.
Στην παραλια ειναι ολοι ημιγυμνοι. Δεν αναστατωνομαι καθολου. Το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
νιαου.omg kai 3 lol έγραψε: 20 Απρ 2018, 17:52Thor1 έγραψε: 20 Απρ 2018, 17:46 αν θες την αποψη μου,διαλεξε,ή πυγμαχια ή νιντζουτσου.
Ειναι υπερβολικα ολα αυτα,το λιγο απ'ολα σημαινει μετριος εως κακος σε ολα.
Δεν υπαρχει το λιγο κρασι,λιγο θαλασσα και τ'αγορι μου.
γατακι.. απο εμας γεννηθηκε το cross-fit training.. πηγαινε παιξε με το σφυρακι σου..![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
οκ τοτε.Ερμής έγραψε: 20 Απρ 2018, 19:40Δε σκοπεύω να πάω σε υψηλό επίπεδο σε κανένα εκ των δύο, ninjutsu κάνω πολύ λίγο(2-3 προπονήσεις το μήνα δλδ) επειδή απλά μ' αρέσει σα τέχνη και ως ανάμνηση των εφηβικών μου χρόνων. Η πυγμαχία επίσης μ' αρέσει αρκετάThor1 έγραψε: 20 Απρ 2018, 17:46 αν θες την αποψη μου,διαλεξε,ή πυγμαχια ή νιντζουτσου.
Ειναι υπερβολικα ολα αυτα,το λιγο απ'ολα σημαινει μετριος εως κακος σε ολα.
Δεν υπαρχει το λιγο κρασι,λιγο θαλασσα και τ'αγορι μου.
Όσο για το συμπλήρωμα που λέγαμε παραπάνω, ο κύβος ερρίφθη.
Spoiler
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Λοιπόν ακούστε με προσεκτικά.
Σήμερα ένας μου είπε "πώς είσαι έτσι;"
Λέω "πώς είμαι;"
Μου λέει "Κοίτα χεράκι. Πού είναι οι δικέφαλοι; Πού είναι οι τρικέφαλοι; Για κάνε ποντίκι. Φαίνεσαι πολύ χαλαρή."
"Και κάτω έτσι είσαι;" μου λέει.
"Έτσι είμαι" του λέω.
Νόμιζα ότι με έκανε πλάκα.
Κοιτάζω πιο δίπλα μια φίλη μου να πάρω παρηγοριά περιμένοντας να τον διαψεύσει αλλά αυτή συμφώνησε μαζί του.
Και μετά αρχίσαμε να πιάνουμε ο ένας τα μπράτσα και τα πόδια του άλλου για να δούμε ποιος είναι πιο σφιχτός.
"Να έτσι πρέπει να είσαι" μου λέγανε. "Να πιάσε εδώ, να πιάσε εκεί"

Τελικά δεν μου έκαναν πλάκα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω γυμναστεί ποτέ στη ζωή μου και ευτυχώς είμαι αδύνατη και σώζει λίγο την κατάσταση γιατί αλλιώς.
Τέσπα, πείσμωσα. Δεν ήξερα ότι φαίνομαι τόσο χάλια.
Πήγα και πήρα δυο βαράκια του ενός κιλού και έβαλα κάτι βίντεο στο youtube και έκανα κάποιες ασκήσεις για τα χέρια.
Έχω καμιά ελπίδα ή τσάμπα ξεβιδώνομαι;
Πείτε καμιά συμβουλή τι να κάνω.
Είμαι τελείως αρχάρια και είμαι σε ηλικία που παθαίνω εύκολα τραυματισμούς. Δε θέλω να επιβαρύνεται η μέση μου.
Δε θέλω να καταλήξω στον γιατρό στο τέλος.
Και το περίεργο είναι ότι ενώ έκανα ασκήσεις για τα χέρια, τώρα μου πονάνε τα πόδια.
Σήμερα ένας μου είπε "πώς είσαι έτσι;"
Λέω "πώς είμαι;"
Μου λέει "Κοίτα χεράκι. Πού είναι οι δικέφαλοι; Πού είναι οι τρικέφαλοι; Για κάνε ποντίκι. Φαίνεσαι πολύ χαλαρή."
"Και κάτω έτσι είσαι;" μου λέει.
"Έτσι είμαι" του λέω.
Νόμιζα ότι με έκανε πλάκα.
Κοιτάζω πιο δίπλα μια φίλη μου να πάρω παρηγοριά περιμένοντας να τον διαψεύσει αλλά αυτή συμφώνησε μαζί του.
Και μετά αρχίσαμε να πιάνουμε ο ένας τα μπράτσα και τα πόδια του άλλου για να δούμε ποιος είναι πιο σφιχτός.
"Να έτσι πρέπει να είσαι" μου λέγανε. "Να πιάσε εδώ, να πιάσε εκεί"
Τελικά δεν μου έκαναν πλάκα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω γυμναστεί ποτέ στη ζωή μου και ευτυχώς είμαι αδύνατη και σώζει λίγο την κατάσταση γιατί αλλιώς.
Τέσπα, πείσμωσα. Δεν ήξερα ότι φαίνομαι τόσο χάλια.
Πήγα και πήρα δυο βαράκια του ενός κιλού και έβαλα κάτι βίντεο στο youtube και έκανα κάποιες ασκήσεις για τα χέρια.
Έχω καμιά ελπίδα ή τσάμπα ξεβιδώνομαι;
Πείτε καμιά συμβουλή τι να κάνω.
Είμαι τελείως αρχάρια και είμαι σε ηλικία που παθαίνω εύκολα τραυματισμούς. Δε θέλω να επιβαρύνεται η μέση μου.
Δε θέλω να καταλήξω στον γιατρό στο τέλος.
Και το περίεργο είναι ότι ενώ έκανα ασκήσεις για τα χέρια, τώρα μου πονάνε τα πόδια.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ρε πούστη μου..bizeli έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:01
πόσο αναποδο παιδί είσαι;;
μπορεί να μην γυμνάζεσαι αλλά δραστηριότητες κάνεις.
κανεις ρόλει,ποδήλατο,περπατάς πολύ με το σκυλί..
αν κόψεις τον πολύ Σκάι και κάνεις και κάποιες δραστηριότητες/ασκήσεις θα είσαι σε καλύτερη κατάσταση.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Rocco Siffredi
Μπιζελι μηπως ηθελε απλα να σε χουφτωσει και αρχισε τις μλκιες "κανε ποντικι" και τετοια;
Υποψιάζομαι ότι έκανα τις ασκήσεις λάθος, γι' αυτό.
Καταρχήν αισθανόμουν πολύ awkward που έκανα γυμναστική. Μην σου πω ψιλοντρεπόμουν και λίγο.
Αυτά που κοροϊδεύω κάνω.
Τέσπα, το ξεπέρασα μετά από λίγο αυτό και το πήρα πιο σοβαρά.
Έβαλα και έναν καθρέφτη μπροστά μου για να βλέπω τι κάνω γιατί κάποιες ασκήσεις ήταν πολύ περίεργες. Φροντίστε, έλεγε, να είστε παράλληλα με τον τοίχο και κάτι τέτοια.
Δοκίμασα διάφορα βίντεο στο youtube αλλά η μόνιμη ανησυχία μου ήταν μην κάνω ασκήσεις για ανεβασμένο level και πάθω και τίποτα. Δεν έλεγαν και αυτοί αν αυτές οι ασκήσεις είναι για αρχάριους ή για πιο προχωρημένους.
Και ήμουν αρκετά διστακτική μην μείνω στον τόπο και δεν μπορώ να σηκωθώ μετά.
Άκουγα κάτι "κρατς, κρουτς" αισθανόμουν κάτι τραβήγματα στον αγκώνα, λέω θα πάθω καμιά τενοντίτιδα στο τέλος.
Άλλες ασκήσεις έλεγαν "λυγίστε πόδια, σκύψτε μέση, do you feel the burning ... ?"
Κάτσε ρε γμτ χαλάρωσε. Δεν σε προλαβαίνω.
Μετά με έπιασε πανικός. Δεν ήξερα ποια περιοχή να πρωτογυμνάσω.
Λέω "άντε και γυμνάζω τα χέρια, μετά δεν πρέπει να γυμνάσω και το κάτω;"
Τι; Θα είμαι γυμνασμένη από τη μέση και πάνω μόνο;
Και ποια μέση; Ούτε καν μέση.
Μόνο χέρια κάνω.
Θα έχω γυμνασμένα χέρια και στο υπόλοιπο σώμα θα είμαι σαν λαπάς.
Rollers και ποδήλατο έχω να κάνω καμιά δεκαετία. Από ένα σημείο και μετά χρησιμοποιούσα αυτοκίνητο μέχρι και για να πάω στο περίπτερο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:12μπορεί να μην γυμνάζεσαι αλλά δραστηριότητες κάνεις.
κανεις ρόλει,ποδήλατο,περπατάς πολύ με το σκυλί..
αν κόψεις τον πολύ Σκάι και κάνεις και κάποιες δραστηριότητες/ασκήσεις θα είσαι σε καλύτερη κατάσταση.
Ευτυχώς με τον σκύλο περπατάμε αλλά σε χαλαρή φάση. Δεν το λες και γυμναστική.
Όχι ποδήλατο το καλοκαίρι λέω.[42] έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:14
ποδήλατο πήρες τελικά; αν είναι να αφιερώσεις χρόνο σε άσκηση, βάλε προτεραιότητα σε ποδήλατο ή περπάτημα. μετά, αφού ζεσταθείς κιόλας, κάνεις και κάνα βαράκι, τίποτα κοιλιακούς. υγεία > μύες.![]()
Αλλά εγώ θέλω χέρια να γυμνάσω ρε φίλε. Όχι πόδια προς το παρόν.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....
Ρε μην μιλάτε με όρους γυμναστικής.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Απρ 2018, 00:16 Μπιζελι πολυ καλο ζεσταμα πριν ξεκινησεις τις ασκησεις σου. Νομιζω το κλασικο 3χ12 θα δουλεψει πανω σου. Κανε floor press, db rows και καθισματα για αρχη.
Τι 3Χ12;
Βάλτε μου ένα βιντεάκι και πείτε μου "να αυτές τις ασκήσεις πρέπει να κάνεις".
Και σε πόσο καιρό θα δω αποτέλεσμα;
Τράβηξα ήδη φωτογραφίες για το πριν.
Το ζέσταμα το θυμήθηκα αφού τελείωσα τις ασκήσεις.
fuck it
next time