!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έτοιμοι για ΕΔΕ από τα γιουσουφάκια της ΝΔ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Έτοιμοι για ΕΔΕ από τα γιουσουφάκια της ΝΔ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:13
George_V έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:12
Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:12 Εγώ δεν δογματίζω! Θέτω, γράφω, υποστηρίζω, τεκμηριώνω, εξηγώ λεπτομερώς και εναργώς. Σε αντίθεση με άλλους...

Εγώ σε αντίθεση με πολλούς ελληνόπληκτους σλαβοβουλγαροαρβανιτόβλαχους κατά φαντασία διηνκείς Έλληνες του phorum.com είμαι γνήσιος και αρχαίος Έλληνας στη καταγωγή και Ρωμαίος στη καταγωγή...
Αποδείξεις καταγωγής?
Τι θέλεις δηλαδή;
Να αποδείξεις από που είσαι γνήσιος Έλληνας στην καταγωγή. Το Ρωμαίος ξέρουμε ενδεχομένως. Το Έλληνας μας ενδιαφέρει τώρα

Γιατί όταν κάνεις ένα claim πρέπει και να το αποδεικνύεις κιόλας.

Αλλιώς τι διαφορά έχεις από τους σλαβοβουλγαροαρβανιτοβλαχους που κάνουν το ίδιο claim και δεν το αποδεικνύουν ούτε αυτοί?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Αμαν!

Εξύπνησε ο Μαρμαρωμένος?!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ο χαμένος αδελφός του τραχανοσαλάτα ξύπνησε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαββάτιος
Phorum.gr user: Σαββάτιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαββάτιος »

Pillars έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:13 Ηταν μια σειρά από πατριώτες Έλληνες όπως ο Ευγένιος Βούλγαρης που επηρέασαν και ενέπνευσαν την Μ.Αικατερίνη στο γνωστό Ελληνικό Σχέδιο του οποίου παραλλαγή ήταν το σχέδιο της επανάστασης.
Ο Ευγένιος Βούλγαρης ήταν μέρος της ενετόπληκτης και δυτικόπληκτης Επτανησιακής ελίτ. Η οικογένειά του είχε απώτατη βουλγαρική καταγωγή (η οικογένειά του εξέδωσε το πρώτο βιβλίο βουλγαρικής ιστορίας) και αυτός σπούδασε στην Ιταλία όπου διαμόρφωσε νεοελληνική συνείδηση υιοθετώντας τις Δυτικές ητικές αντιλήψεις για την ταυτότητα των ελληνοφώνων. Ήταν ο λόγιος που άρχισε επίσημα και συστηματικά την διάδοση της νεοελληνικής ταυτότητας στον Τουρκοκρατουμενο ελληνόφωνο κόσμο κατά την Α΄ φάση του Νεοελληνικού Διαφωτισμού. Το «Ελληνικό Σχέδιο» είχε σαν στόχο την αναβίωση μίας «ελληνικής» «Βυζαντινής» Αυτοκρατορίας προτεκτοράτου των Ρώσων. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο κράτος για να αναβιωθεί και δεν είμαι πολύ σίγουρος για το αν οι γνήσιοι «Αύσονες» και Ρωμαίοι εκ Ρωμαίων, θα χαίρονταν να είναι προτεκτοράτο των «Σκυθών» Ρώσων...
Δεν σου αρκεί ο "Λόγος του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα" ότι αν η ομόνοια βαστούσε τρία χρόνια θα φτάναμε στην Κωνσταντινούπολη;
Ο λόγος του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα αποδεικνύει το αντίθετο από αυτό που φαντάζεσαι! Η απουσία (ή καλύτερα η έμμεση ένταξή της στους κατακτητές) της Ρωμανίας είναι εκκωφαντική! Η αναφορά στη Κωνσταντινούπολη, είναι υπόλειμμα της ρωμαϊκής βάσης του Κολοκοτρώνη και εντείνει την τραγικότητα του επανεθνοτισμού που συντελείτο εκείνη την περίοδο. Ο Κολοκοτρώνης είχε διαμορφώσει νεοελληνική συνείδηση στα Επτάνησα και πολύ απλά που και που προσπαθούσε να συμβιβάσει αυτή την Διαφωτιστική Νεοελληνική ιδέα με το ρωμαίικο υπόβαθρό του (ανεπιτυχώς). Ο ίδιος προέτρεπε τους αγωνιστές να μην αυτοαποκαλούνται «Ρωμιοί» αλλά «Έλληνες όπως οι πρόγονοί τους». Ξεκάθαρα αυτό αποτελεί επίθεση κατά της ρωμαίικης ταυτότητας.
Οι νεοέλληνες στην πλειοψηφία μας είμαστε Χριστιανοί-Πλατωνιστές τι άλλο δηλαδή θα ήθελε ο Ιουνστινιανός;
Με ρωτάς τι άλλο θα ήθελε ο λατινομανής εθνοτικός Ρωμάνος Ιουστινιανός που είχε διάφορες αρνητικές απόψεις για τους εθνοτικούς «Γραικύλους» της αρχαιότητας και για τους συγχρονικούς του ελληνόφωνους «εθνικούς» Ρωμαίους «Γραικούς» από τους σημερινούς ελληνοφωνους που το παίζουν ο ίδιος λαός με τους κατά Ιουστινιανό «Γραικύλους» και παρουσιάζουν το κράτος του και αυτόν κλπ ως κατά Ιουστινιανό «γραικυλικό» και «Γραικύλο» κλπ αντίστοιχα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σαββάτιος την 29 Μαρ 2025, 02:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Γελοίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαββάτιος

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:15 Πόσα κιλά συμπλέγματα, κουβαλάτε όλοι οι ...Ρωμαίοι ευγενείς;

Πόσα;
Πώς συμπέρανες ότι είμαι «Ρωμαίος ευγενής»; Συμπλέγματα έναντι της πραγματικότητας έχεις εσύ...
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:15 Πόσα κιλά συμπλέγματα, κουβαλάτε όλοι οι ...Ρωμαίοι ευγενείς;

Πόσα;
Πώς συμπέρανες ότι είμαι «Ρωμαίος ευγενής»; Συμπλέγματα έναντι της πραγματικότητας έχεις εσύ...
Τη γνησιότητα της ελληνικής καταγωγής δεν έχουμε δει ακόμα όμως.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σαββάτιος

George_V έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:17
Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:13
George_V έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:12

Αποδείξεις καταγωγής?
Τι θέλεις δηλαδή;
Να αποδείξεις από που είσαι γνήσιος Έλληνας στην καταγωγή. Το Ρωμαίος ξέρουμε ενδεχομένως. Το Έλληνας μας ενδιαφέρει τώρα

Γιατί όταν κάνεις ένα claim πρέπει και να το αποδεικνύεις κιόλας.

Αλλιώς τι διαφορά έχεις από τους σλαβοβουλγαροαρβανιτοβλαχους που κάνουν το ίδιο claim και δεν το αποδεικνύουν ούτε αυτοί?
Καλά δεν σου είπα ότι είμαι από την Κύπρο; Ο πατέρας μου κατάγεται από τη Μόρφου (περιοχή αρχαίας πόλης-κράτους των Σόλων), η μητέρα μου από την πόλη της Πάφου (αρχαία ομώνυμη πόλη-κράτος) και την πόλη της Λευκωσίας (αρχαία πόλη-κράτος Λήδρας). Μάλιστα είμαι και μακρινός συγγενής ευρέως γνωστού Χριστιανοταλιμπάν...
Σαββάτιος

Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:21 Αμαν!

Ποιός είναι αυτός;
Σαββάτιος

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:25 Ο χαμένος αδελφός του τραχανοσαλάτα ξύπνησε.
Μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις. Σημασία έχει ποιός γράφει την αλήθεια...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:27

Πόσα;
Γιατί μόνον οι Ρωμαίοι ευγενείς είχαν γενεολογικό δέντρο, όπως και οι Έλληνες. Άρα για να δηλώνεις Ρωμαίος όλο και κάποια στοιχεία θα έχεις. Αν ισχύει, τα συγχαρητήρια μου, τί να πω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Σαββάτιε, πόσοι υπολογίζετε οτι είστε οι γνήσιοι Έλληνες και Ρωμιοί, να φτιάσουμε έναν έξτρα Εθνικό Κήπο να σας μαντρώσουμε μέσα να σας καμαρώνουμε?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:30
Saturn έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:21 Αμαν!

Ποιός είναι αυτός;
ένας μακρυνός ξάδελφος, δεν τονεξέρεις
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Σαββάτιος έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:25 Ο χαμένος αδελφός του τραχανοσαλάτα ξύπνησε.
Μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις. Σημασία έχει ποιός γράφει την αλήθεια...
Εκτός από απόγονος του Ιούλιου Καίσαρα, είσαι και το γκράαλ της αλήθειας;

Νοιώθω σχεδόν συγκινημένη μεγάλε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαββάτιος

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 09:26 Γελοίοι.
Γελοίος είναι αυτό που απλά χαρακτηρίζει χωρίς να φέρνει οποιαδήποτε στοιχεία...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”