!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πήγε άπατη η Χιονατη της μαλακοDisney με την σκουροχρωμη πρωταγωνιστρια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Πήγε άπατη η Χιονατη της μαλακοDisney με την σκουροχρωμη πρωταγωνιστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Οι δηλώσεις της Ζέγκλερ στα Ελληνικά: "Δεν έχουμε πλέον 1937. Εχουμε γράψει μια χιονάτη που δε θα σωθεί από τον πρίγκιπα και δε θα ονειρεύεται την πραγματική αγάπη. Θα ονειρεύεται να γίνει η ηγέτιδα που ξέρει ότι της αξίζει να είναι. Το αυθεντικό καρτούν προβλήθηκε το 1937 και αυτό φαίνεται. Εστιάζει υπερβολικά στο λαβ στόρι με έναν τύπο που της κάνει stalking. Χαχα. Αλλόκοτο, αλλόκοτο. Εχουμε μια διαφορετική προσέγγιση σε αυτό που κάποιοι θα θεωρήσουν ως λαβ στόρι μόνο και μόνο επειδή κάναμε κάστινγκ σε έναν άντρα για την ταινία. Τον Αντριου Μπέρναρτ, καλό παιδί, αλλά οι σκηνές του μπορεί και να κοπούν, ποιος ξέρει; Είμαστε στο Χόλιγουντ, μωρό μου".

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η ταινία αναβλήθηκε για δύο χρόνια, ξαναγυρίστηκε από την αρχή, ενώ η πρωταγωνίστρια δεν είχε κάποια επίπτωση (όπως ας πούμε η Τζίνα Καράνο). Γιατί; Γιατί τίποτα από τα παραπάνω δεν ήταν δικές της σκέψεις. ΗΤΑΝ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ!!!!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

αφου γαμησε το Star wars η Disney στη χιονατη θα κολλουσαν ...? πατος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

nostromos έγραψε: 27 Μαρ 2025, 00:14 αφου γαμησε το Star wars η Disney στη χιονατη θα κολλουσαν ...? πατος
Το ερώτημα είναι τι θεωρείς ότι γαμησε στο Star wars. Εσένα σε ενόχλησε που παρουσίασαν την Ρέι σαν θυληκο Λουκ.
Εμένα όμως με ενόχλησε ότι πήγαν να με εξαπατήσουν και μου παρουσίασαν ένα ρηκουελ σαν sequel legacy.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

zteo έγραψε: 27 Μαρ 2025, 00:19
nostromos έγραψε: 27 Μαρ 2025, 00:14 αφου γαμησε το Star wars η Disney στη χιονατη θα κολλουσαν ...? πατος
Το ερώτημα είναι τι θεωρείς ότι γαμησε στο Star wars. Εσένα σε ενόχλησε που παρουσίασαν την Ρέι σαν θυληκο Λουκ.
Εμένα όμως με ενόχλησε ότι πήγαν να με εξαπατήσουν και μου παρουσίασαν ένα ρηκουελ σαν sequel legacy.
γενικα τη γαμησε ... οχι μονο σε επιπεδο σειρων αλλα μεχρι και το παλιο story mode αλλαξαν ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

nostromos έγραψε: 27 Μαρ 2025, 00:39
zteo έγραψε: 27 Μαρ 2025, 00:19
γενικα τη γαμησε ... οχι μονο σε επιπεδο σειρων αλλα μεχρι και το παλιο story mode αλλαξαν ...
Μιλάω για την sequel trilogy. Στις σειρές είδαμε πατάτες τύπου obi wan kenobi αλλά και ωραία πράγματα όπως το Andor.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Όλοι κράζετε τη disney αλλά εκεί πάτε και τα ακουμπάτε. Στην κορυφή των πωλήσεων η ταινία.
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

AlienWay έγραψε: 27 Μαρ 2025, 00:02 Οι δηλώσεις της Ζέγκλερ στα Ελληνικά: "Δεν έχουμε πλέον 1937. Εχουμε γράψει μια χιονάτη που δε θα σωθεί από τον πρίγκιπα και δε θα ονειρεύεται την πραγματική αγάπη. Θα ονειρεύεται να γίνει η ηγέτιδα που ξέρει ότι της αξίζει να είναι. Το αυθεντικό καρτούν προβλήθηκε το 1937 και αυτό φαίνεται. Εστιάζει υπερβολικά στο λαβ στόρι με έναν τύπο που της κάνει stalking. Χαχα. Αλλόκοτο, αλλόκοτο. Εχουμε μια διαφορετική προσέγγιση σε αυτό που κάποιοι θα θεωρήσουν ως λαβ στόρι μόνο και μόνο επειδή κάναμε κάστινγκ σε έναν άντρα για την ταινία. Τον Αντριου Μπέρναρτ, καλό παιδί, αλλά οι σκηνές του μπορεί και να κοπούν, ποιος ξέρει; Είμαστε στο Χόλιγουντ, μωρό μου".

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η ταινία αναβλήθηκε για δύο χρόνια, ξαναγυρίστηκε από την αρχή, ενώ η πρωταγωνίστρια δεν είχε κάποια επίπτωση (όπως ας πούμε η Τζίνα Καράνο). Γιατί; Γιατί τίποτα από τα παραπάνω δεν ήταν δικές της σκέψεις. ΗΤΑΝ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ!!!!
Αυτό το πράγμα που οι δεξιοί ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το τι κάνει η Disney και η warner bros.

Καπιταλιστικές εταιρείες είναι, ό,τι θέλουν κάνουν. Δικά τους λεφτά είναι, θέλουν μαύρη χιονάτη.

Ας μην δείτε την ταινία, δεν σας υποχρεώνει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Polaris3 έγραψε: 27 Μαρ 2025, 16:05
AlienWay έγραψε: 27 Μαρ 2025, 00:02 Οι δηλώσεις της Ζέγκλερ στα Ελληνικά: "Δεν έχουμε πλέον 1937. Εχουμε γράψει μια χιονάτη που δε θα σωθεί από τον πρίγκιπα και δε θα ονειρεύεται την πραγματική αγάπη. Θα ονειρεύεται να γίνει η ηγέτιδα που ξέρει ότι της αξίζει να είναι. Το αυθεντικό καρτούν προβλήθηκε το 1937 και αυτό φαίνεται. Εστιάζει υπερβολικά στο λαβ στόρι με έναν τύπο που της κάνει stalking. Χαχα. Αλλόκοτο, αλλόκοτο. Εχουμε μια διαφορετική προσέγγιση σε αυτό που κάποιοι θα θεωρήσουν ως λαβ στόρι μόνο και μόνο επειδή κάναμε κάστινγκ σε έναν άντρα για την ταινία. Τον Αντριου Μπέρναρτ, καλό παιδί, αλλά οι σκηνές του μπορεί και να κοπούν, ποιος ξέρει; Είμαστε στο Χόλιγουντ, μωρό μου".

Αυτό το πράγμα που οι δεξιοί ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το τι κάνει η Disney και η warner bros.

Καπιταλιστικές εταιρείες είναι, ό,τι θέλουν κάνουν. Δικά τους λεφτά είναι, θέλουν μαύρη χιονάτη.

Ας μην δείτε την ταινία, δεν σας υποχρεώνει κάποιος.
Δεν τα βλέπουμε, αλιμονο, αλλά άμα δεν τα παρακολουθεί κανείς, πιστεύει τα φεηκ νιουζ. Ότι δηλαδή έφταιξε το χρώμα δέρματος της Ζεγλερ η ότι η Γκαντο είναι Ισραηλινή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

3 ώρες που βγήκε και είναι ήδη πιο επιτυχημένο από την ίδια την ταινία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 12:27
Vardos έγραψε: 23 Μαρ 2025, 10:10
Εικόνα

Σοβαρά τώρα; :smt005:
Οχι αυτη τη φωτο ειδα και γω στην πρωτη σελιδα ( μην εχοντας ιδεα για την ταινια - τρειλερ ) και ψαρωσα

Γραφοντας
Νon4me έγραψε: 24 Μαρ 2025, 03:24 Οι μαλακιες εχουν το οριο τους . χιονατη δε γινοταν να παιξει ουτε η καμπελ στο peak της * . :lol:
Τωρα που ειδα τι και πως ουτε καν ισπανοφωνη αμερικανα δεν την λες . προφανως ηταν αλλα τα αιτια της αποτυχιας τα αναφερε καποιος πιο πισω

καμπελ στο πεακ της *
Spoiler
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Στο σημείο αυτό, θέλω να θέσω έναν προβληματισμό:

Πολλοί ισχυρίζονται ότι το πχώρουμ είναι ένας ιστότοπος αποκλειστικά "εσωτερικής πολιτικής". Καμία αντίρρηση επ' αυτού, αρκεί να μην εφαρμόζεται επιλεκτικά αυτή η θεώριση.

Ενώ επί δύο χρόνια είναι γνωστό στη σόου μπιζ των ΗΠΑ το τι ακριβώς έχει φταίξει με την εν λόγω ταινία, έχει καταλήξει να έρθει η συζήτηση στην Ελλάδα με την μορφή φέηκ νιουζ. Οχι μόνο στο πχώρουμ, αλλά και στα ειδησεογραφικά. Κάποιοι λένε ότι φταίει που Η Γκαλ Γκαντό είναι ισραηλινή, άλλοι λένε ότι φταίει που η Ζέγκλερ είναι σκούρη, άλλοι λένε ότι η Ζέγκλερ κατηγορείται άδικα και ότι είναι αποδιοπομπαίος τράγος, στις ελληνικές ειδησεογραφικές σελίδες. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.

"Γιατί ασχολείστε εφόσον δεν τα βλέπετε"; Ασχολούμαστε γιατί η ντίσνευ έχει φτάσει στο σημείο να αγοράσει δικά μας αγαπημένα franchise, όπως indiana Jones, Alien, predator, star wars, κλπ.

Οσο η ντίσνευ έχεζε τα δικά της franchise, δικαίωμά της, κανείς δεν ασχολούνταν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Ούτε ο μαλάκας ο Λάνθιμος δε τόλμησε να βγάλει τέτοια παπαριά.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ολο αυτο το μαζικο πεσιμο σε μια κοπελα 23 χρονων -κι ας την ψωνισε ισως λιγο παραπανω απ'οσο επρεπε- μου προκαλει αηδια.

Αν ειχε ζομπι ή δεινοσαυρους ή εξωγηινους ή πυρηνικα μπορει και να τα εσκαγα απο αντιδραση και μονο.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2025, 20:56 Ολο αυτο το μαζικο πεσιμο σε μια κοπελα 23 χρονων -κι ας την ψωνισε ισως λιγο παραπανω απ'οσο επρεπε- μου προκαλει αηδια.

Αν ειχε ζομπι ή δεινοσαυρους ή εξωγηινους ή πυρηνικα μπορει και να τα εσκαγα απο αντιδραση και μονο.
να την δεις ζομπι ειναι και η ιδια
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”