Αρίστος έγραψε: 18 Μαρ 2025, 19:56
Φιλε εχεις σοβαρο προβλημα και να το κυτταξεις αν νομιζεις οτι εγω πηγα κουβα και οχι ο Μητσοτακης που πανηγυρισε εγκαινιαζοντας ενα καταφανως ελαττωματικο εργο επικινδυνο για τη δημοσια ασφαλεια.
Πηγη για τα περιβοητα αυτα εγκαινια;
αυτο δεν ειναι εγκαινια.
παααααλι ψεμματα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ας μας πει υπευθυμα ο Αριστος που φαινεται να γνωριζε
Στις 18/4/2023 που ηταν εκει ο Μητσοτακης για την ονοματοδοσια του μετροποντικα και οχι για εγκαινια ειχε γινει η διανοιξη της συγκεκριμενης σηραγγας;
Δεν υπάρχει ΜΜΕ που να μην ανέφερε το ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο για την ασφάλεια λάθος στην κατασκευή σήραγγας του ΜΕΤΡΟ με τεράστιες τις ευθύνες κατασκευάστριας εταιρίας και κυβέρνησης !
Ελάχιστα ομως απο τα ΜΜΕ ανέφεραν πως αυτό αποκαλύφθηκε μετά απο καταγγελία του ΚΚΕ στη ΒΟΥΛΗ !
Πιπέρι στο στόμα κολαούζοι και παπαγάλοι της αστικής εξουσίας!
! Το 2λεπτο βίντεο που τους ξεβρακώνει !
SeaHawk έγραψε: 19 Μαρ 2025, 08:06
Ρε συ Αριστο
Παπαγαλισες μετα μανιας ενα ψεμα περι λαθους σηραγγας.
Σου επισημανθηκε πολλες φορες οτι γραφεις μαλακιες και αρνηθηκες να το αποδεχτεις.
Σε ρωτησα αρκετες φορες να μου πεις το ονομα αυτου που υποστηριζει οτι εγινε λαθος σηραγγα.Και η απαντηση σου ηταν ο φουφουτος.
Και δεν φτανει μονο αυτο.
Επανηλθες με νεο ψεμα περι εγκαινιων για να στηριξεις το προηγουμενο ψεμα.
Καπου ωπα για το θεο.
Εχεις ανοιξει την κανουλα με τα ψεμματα και δεν σταματας με τιποτα.
Τα εγκαινια ηταν τιτλος που σας εκανε πλακιτσα.
Τα υπολοιπα μονο πλακιτσα δεν ηταν.
Σου εγραψα εξαρχης οτι ο φουφουτος ηταν βουλευτης του ΚΚΕ που αποκαλυψε οτι υπηρξε σοβαρο προβλημα ασφαλειας με την εκτος προδιαγραφων χαραξη της σηραγγας ακριβως κατω απο κατοικησιμες δομες της Κατεχακη και ο υπουργος παραδεχτηκε κινδυνο καθιζησεων.
Και αντι βρε ζωντοβολα να παραδεχτειτε οτι ο ΑΒΑΞ τα εκανε ΣΚΑΤΑ και κινδυνευουν πολιτες με ευθυνη και της κυβερνησης, καθεστε και μου κωλοτριβεστε για ενα τιτλο που σας εκανε πλακιτσα.
SeaHawk έγραψε: 19 Μαρ 2025, 08:06
Ρε συ Αριστο
Παπαγαλισες μετα μανιας ενα ψεμα περι λαθους σηραγγας.
Σου επισημανθηκε πολλες φορες οτι γραφεις μαλακιες και αρνηθηκες να το αποδεχτεις.
Σε ρωτησα αρκετες φορες να μου πεις το ονομα αυτου που υποστηριζει οτι εγινε λαθος σηραγγα.Και η απαντηση σου ηταν ο φουφουτος.
Και δεν φτανει μονο αυτο.
Επανηλθες με νεο ψεμα περι εγκαινιων για να στηριξεις το προηγουμενο ψεμα.
Καπου ωπα για το θεο.
Εχεις ανοιξει την κανουλα με τα ψεμματα και δεν σταματας με τιποτα.
Τα εγκαινια ηταν τιτλος που σας εκανε πλακιτσα.
Τα υπολοιπα μονο πλακιτσα δεν ηταν.
Σου εγραψα εξαρχης οτι ο φουφουτος ηταν βουλευτης του ΚΚΕ που αποκαλυψε οτι υπηρξε σοβαρο προβλημα ασφαλειας με την εκτος προδιαγραφων χαραξη της σηραγγας ακριβως κατω απο κατοικησιμες δομες της Κατεχακη και ο υπουργος παραδεχτηκε κινδυνο καθιζησεων.
Και αντι βρε ζωντοβολα να παραδεχτειτε οτι ο ΑΒΑΞ τα εκανε ΣΚΑΤΑ και κινδυνευουν πολιτες με ευθυνη και της κυβερνησης, καθεστε και μου κωλοτριβεστε για ενα τιτλο που σας εκανε πλακιτσα.
.
Πάλι έβαλαν σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων τα μουνόπανα;
Διάβασα τι έγινε
Φανταστείτε τωρα ποσο διαλυμένο μπουρδέλο τους θεωρεί η κατασκευαστική,που όχι σε κάποιο βουνό,αλλά στο κέντρο της Αθήνας άνοιγε τόσο καιρό την σήραγγα με άλλη μεθοδολογία από αυτήν που συμφωνήθηκε και προβλέπεται