Ε, εγώ την τρώω σαν γυναίκαΝετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 13:44Θα κάτσω να την φάω σαν αντραςSaturn έγραψε: 14 Μαρ 2025, 13:42Παίζει με τον πόνο μου
Αλλά να τον δω, μία να τον δαγκώνει γατάκι και δεύτερη να τον τρυπά σύρμα από τσουβάλι με καυσόξυλα και να τρέχει να βρει ανοιχτό φαρμακείο και να του λένε σκύψε να σου την καρφώσω.
Όχι, να το δω αυτό και μετά να ανοίξω και νήμα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμπιστεύεστε περισσότερο τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμπιστεύεστε περισσότερο τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πολύ enaon διαβάζεις και παρασύρεσαι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μπα..Κάτι τέτοια αντράκια, που πετάνε εξυπναδίστικες ''ατάκες'', τα περνάω άβρεχτα Ρίο- Αντίρριο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
στο αρθρο αν διαβάσεις γράφει πως η αστυνομία συμπέρανε πως ηταν δολοφονία λόγω του οτι μέσα στο φαρμακείο ήταν όλα πουτάνα.Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 13:42Δεν ρωτάω αν είχε μάθει για την δολοφονία,αλλά για τον τρόπο που δούλευε το φαρμακείοΕρμής έγραψε: 14 Μαρ 2025, 13:39google is your friendΝετο Γκουερινο έγραψε: 14 Μαρ 2025, 13:36 Οττο
Υπήρχε παλιά στο Γέρακα ένα φαρμακείο πού το δούλευε μια κυρία, και τα κουτιά τα είχε όλα στο πάτωμα σε στοίβα
Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ζωή μου,κι όμως ότι της ζητούσες στο έβρισκε σε δευτερόλεπτα
Τελικά από ότι είχα μάθει δολοφονήθηκε μέσα στο φαρμακείο της
Θυμάσαι τίποτα, είχες ακουστα την περίπτωση της;
https://www.in.gr/2008/12/30/greece/dyo ... ai-geraka/
Μλκα δεν υπήρχε αυτό το πράγμα,τα φάρμακα τα είχε κάτω στο πάτωμα
Πήγαιναν πελάτες και της έλεγαν να την βοηθήσουν να τα τακτοποιήσει και αυτή δεν ήθελε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ τα περνάω προσεκτικά σε βαρκούλα με τέντα και αντιηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας, για να μην μου καίγονται , τα θέλω αφράτα αφράτα
(αμέσως να αρπαχτείς όμως αδελφούλα, άσε τα, άνοιξη είναι, να παίξουν θέλουνε, οκ)
Σιγα μην τους αλειψω και την πλατούλα.Saturn έγραψε: 14 Μαρ 2025, 13:55Εγώ τα περνάω προσεκτικά σε βαρκούλα με τέντα και αντιηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας, για να μην μου καίγονται , τα θέλω αφράτα αφράτα
(αμέσως να αρπαχτείς όμως αδελφούλα, άσε τα, άνοιξη είναι, να παίξουν θέλουνε, οκ)
Όχι όμως για να δεις, πως τηρώ την ευγένειά μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό βλέπω και σε ξεματιάζω από τέσσερις πάντες 
- hellegennes
Είναι 55-57.Otto Weininger έγραψε: 14 Μαρ 2025, 10:06Ή έχει κομπλεξ που το κουβαλάει από την σχολή. Είπες ότι εχει τελειώσει Τεργέστη.hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2025, 01:30Επί λέξει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Μαρ 2025, 00:18 Στο συγκεκριμένο παράδειγμα του Χέλη, σαφέστατα έχει δίκαιο ο γιατρός.
Αν βέβαια η μεταφορά του διαλόγου είναι ακριβής, μου ακούγεται ψιλομαλακας.
Μπορεί να έχει κάποιο προηγούμενο και να μην έχει σε υπόληψη τον κλάδο.
Αν είναι 50+ ηλικιακά, το πιθανότερο είναι να ανήκει στην φουρνιά εκείνη που ο καθηγητής φαρμακολογίας ήταν ο ίδιος με της φαρμακευτικής και όταν είχαν μάθημα τους κουβαλούσε όλους εκεί που ήταν η φαρμακευτικη να παρακολουθήσουν μαζί με τους φαρμακοποιους "για να δουν τι είναι η φαρμακολογια" όπως τους έλεγε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ε, χμ....Saturn έγραψε: 14 Μαρ 2025, 11:58Πες τα γιατί πήγα πριν ένα χρόνο για αντιτετανικό και δεν ήξερε ο μαλέας και με έβαλε να τουρλωθώ με το κολαν πίσω από το παραβάν και να ξεβρακωθώvagabondo έγραψε: 14 Μαρ 2025, 11:52Δεν έχουν σημασία οι ακριβείς όροι τώρα.
Παρεμπιπτόντως, ξέρεις να κάνεις σωστά ενέσεις;![]()
Ενώ τον προηγούμενο χρόνο, ένας Άριστος της Καλαμάτας μου τον πάτησε στο χεράκι χαλαρουίτα
μάλλον ήξερε τι έκανε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ο γιατρός του Μασκ του συνταγογράφισε κεταμίνη.
Ο φαρμακοποιός του, φαντάζομαι, δεν είχε πρόβλημα με την συνταγή.
Ποιον απ τους δυο θα εμπιστευόσαστε;

Ο φαρμακοποιός του, φαντάζομαι, δεν είχε πρόβλημα με την συνταγή.
Ποιον απ τους δυο θα εμπιστευόσαστε;

Ο Όττο λέει οτι κανείς τους δεν ήξερε τί έκανεLugozzi έγραψε: 14 Μαρ 2025, 14:22Ε, χμ....Saturn έγραψε: 14 Μαρ 2025, 11:58Πες τα γιατί πήγα πριν ένα χρόνο για αντιτετανικό και δεν ήξερε ο μαλέας και με έβαλε να τουρλωθώ με το κολαν πίσω από το παραβάν και να ξεβρακωθώvagabondo έγραψε: 14 Μαρ 2025, 11:52
Δεν έχουν σημασία οι ακριβείς όροι τώρα.
Παρεμπιπτόντως, ξέρεις να κάνεις σωστά ενέσεις;![]()
Ενώ τον προηγούμενο χρόνο, ένας Άριστος της Καλαμάτας μου τον πάτησε στο χεράκι χαλαρουίτα
μάλλον ήξερε τι έκανε![]()
Κι εγώ είτε ήμανε τσακωμένη με γωστούς που ήξεραν για να μου πούνε τί να κάνω είτε δεν τους έβρισκα
Το φόρουμ , το είχα εγκαταλείψει για να ανοίξω νήμα
Έμεινα έρμαιο σε χέρια νταβ εεεχ τσαρλατάνων
Τέλος πάντων, άμα σε δαγκώσει γατάκι ας πούμε, τί κάνεις τελικά?
Τώρα θα μπει η Πασιφάη να βάλει τα πράγματα στη θέση τουςSaturn έγραψε: 14 Μαρ 2025, 14:30Ο Όττο λέει οτι κανείς τους δεν ήξερε τί έκανεLugozzi έγραψε: 14 Μαρ 2025, 14:22Ε, χμ....Saturn έγραψε: 14 Μαρ 2025, 11:58
Πες τα γιατί πήγα πριν ένα χρόνο για αντιτετανικό και δεν ήξερε ο μαλέας και με έβαλε να τουρλωθώ με το κολαν πίσω από το παραβάν και να ξεβρακωθώ
![]()
Κι εγώ είτε ήμανε τσακωμένη με γωστούς που ήξεραν για να μου πούνε τί να κάνω είτε δεν τους έβρισκα![]()
Έμεινα έρμαιο σε χέρια νταβ εεεχ τσαρλατάνων![]()
Τέλος πάντων, άμα σε δαγκώσει γατάκι ας πούμε, τί κάνεις τελικά?![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Να σου πήγε εεε?????

- Otto Weininger
Ο αντιτετανικός ορός (όταν πραγματικά χρειάζεται) δεν γίνεται ποτέ μόνος του.Saturn έγραψε: 14 Μαρ 2025, 14:30Ο Όττο λέει οτι κανείς τους δεν ήξερε τί έκανεLugozzi έγραψε: 14 Μαρ 2025, 14:22Ε, χμ....Saturn έγραψε: 14 Μαρ 2025, 11:58
Πες τα γιατί πήγα πριν ένα χρόνο για αντιτετανικό και δεν ήξερε ο μαλέας και με έβαλε να τουρλωθώ με το κολαν πίσω από το παραβάν και να ξεβρακωθώ
![]()
Κι εγώ είτε ήμανε τσακωμένη με γωστούς που ήξεραν για να μου πούνε τί να κάνω είτε δεν τους έβρισκα![]()
Έμεινα έρμαιο σε χέρια νταβ εεεχ τσαρλατάνων![]()
Τέλος πάντων, άμα σε δαγκώσει γατάκι ας πούμε, τί κάνεις τελικά?![]()
Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε, κάνεις ερωτήσεις και βάσει αλγόριθμου προχωράς (αφού έχεις δει το τραύμα).
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 16 Απαντήσεις