Όποιος δεν θέλει ας μην πάει,οποίος όμως θέλει και μπορεί,δεν μπορείς να του απαγορεύσεις εσύ και όμοιοι σου να μην πληρώσουν για σπουδές σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο και προκειμένου να τρέχει στις κυπρους η άλλου,ας το κάνει εδώ πέρα.Μονο οι αριστεροί φωνάζουν για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα που υπάρχουν πανευρωπαϊκά σε πολλές χώρες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πρωτο ιδιωτικο πανεπιστημιο που ερχετα στην Ελλαδα βρισκεται 950ο στην παγκοσμια καταταξη
Re: Το πρωτο ιδιωτικο πανεπιστημιο που ερχετα στην Ελλαδα βρισκεται 950ο στην παγκοσμια καταταξη
Είναι σαν να φωνάζει η Παπαρήγα για τα ιδιωτικά και μετά να στελνει την κόρη για σπουδές σε ιδιωτικά.
Όποιος δεν θέλει ας μην πάει,οποίος όμως θέλει και μπορεί,δεν μπορείς να του απαγορεύσεις εσύ και όμοιοι σου να μην πληρώσουν για σπουδές σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο και προκειμένου να τρέχει στις κυπρους η άλλου,ας το κάνει εδώ πέρα.Μονο οι αριστεροί φωνάζουν για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα που υπάρχουν πανευρωπαϊκά σε πολλές χώρες.
- Otto Weininger
Re: Το πρωτο ιδιωτικο πανεπιστημιο που ερχετα στην Ελλαδα βρισκεται 950ο στην παγκοσμια καταταξη
Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Φεβ 2025, 12:11Άι γειά σου. Προσπαθούσες να μας πείσεις ότι ένα πανεπιστήμιο που πραγματικά δεν υπάρχει πουθενά είναι καλό πανεπιστήμιο. Από τις τριάντα λίστες κατάταξης έψαχνες μια που το παρουσίαζε πάνω από κάποιο ελληνικό. Που και εκεί η κατάταξη αφορούσε κάτι πολύ συγκεκριμένο.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2025, 11:42Τίποτα τέτοιο δεν έκανα. Μιλούσαμε για το Bocconi, έγραψες οτι δεν ξερουν οι topuniversities και ξερει ο Μάκης από τον ΠειραιάΕμπεδοκλής έγραψε: 16 Φεβ 2025, 09:54
Το πρόβλημα σου ήταν ότι και τότε και τώρα σύγκρινες μήλα με αχλάδια. Την κατάταξη ενός πανεπιστημίου στη μια λίστα με την κατάταξη ενός άλλου σε άλλη λίστα. Εκτός του ότι θα πρέπει να είσαι ικανός να αντιλαμβάνεσαι πώς βγαίνει η αντίστοιχη κατάταξη.
.
Και όταν σου έβαλα σε τι κατάταξη έχουν οι topuniversities και οι Times τις σχολές του Bocconi άρχισες τα παλαβά.
Εδώ είναι η συζήτηση για όποιον θέλει:
viewtopic.php?f=29&t=52025&hilit=Otto+B ... art=75#top
Τι παραμύθια λες πάλι;
Έβαλα τις τρεις κορυφαίες λίστες που υπάρχουν. Λίστες που τις επικαλέστηκες πρώτος και μετά από τις έβαζες σκάρτες.
Λίστες που το δείχνουν σε παγκόσμιες κατατάξεις.
Απορώ γιατί συνεχίζεις την παπαρολογία όταν το λινκ είναι εδώ και μπορεί ο καθένας να διαβάσει την συζήτηση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πίσω σου.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Όχι κύριε στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ πιο έντιμοι. Ούτε σκάνδαλα με μίζες είχαμε, ούτε παρακολουθήσεις, ούτε αυτό το ύφος που καταδικάζεις τώρα.hellegennes έγραψε: 15 Φεβ 2025, 22:54Αισχρό, γελοίο ανθρωπάκι. Αντί να πει "λάθος κάναμε, συγγνώμη", μιλάει με ύφος χιλίων καρδιναλίων και προσπαθεί να βγει και από πάνω.
Μαλάκας, σκατάνθρωπος, απατεώνας.
Το αντιλαμβάνεσαι ότι είναι απατεώνας και αυτός και οι υπόλοιποι της κυβέρνησής σου; Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχετε καμμιά διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ;
Απατεώνες, ρε φίλε. Τους λένε "ή είπατε ψέματα ή κάνατε λάθος" και αντί να βγουν με ταπεινότητα να σκύψουν το κεφάλι κάτω, να γονατίσουν και να ζητήσουν συγγνώμη για την παραπληροφόρηση, ζητάνε και τα ρέστα.
Οι μίζες του Τσοχατζό ήταν κάτι εκατομμύρια (διψήφιο). Το Ελληνικό χρέος γύρω στα 400 δις.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:35 Όχι κύριε στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ πιο έντιμοι. Ούτε σκάνδαλα με μίζες είχαμε, ούτε παρακολουθήσεις, ούτε αυτό το ύφος που καταδικάζεις τώρα.
Εσένα που σου αρέσουν τα νούμερα βάλτα κάτω.
Δεν λέω ότι είναι καλό να μιζώνεσαι, αλλά να έχουμε μια τάξη μεγέθους.
Και δεν είμαι (ήμουν) ΠΑΣΟΚ.
Για την Δεξιά,πάντα θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ,στον αιώνα τον άπαντα.Ειδικως για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στα οποία εναντιώνονται με σθένος,θα τους φάνε το ψωμάκι άλλοι και καίγεται ο πάτος τους,α?
Μόνο ο Τζοχατζόπουλος ήταν που αφορούσε τη λέξη μίζες; Δεν ήταν τα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που άδειασε τα ταμεία; Δεν ήταν τα κοινοτικά κονδύλια που μας χρεώσανε;sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:42Οι μίζες του Τσοχατζό ήταν κάτι εκατομμύρια (διψήφιο). Το Ελληνικό χρέος γύρω στα 400 δις.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:35 Όχι κύριε στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ πιο έντιμοι. Ούτε σκάνδαλα με μίζες είχαμε, ούτε παρακολουθήσεις, ούτε αυτό το ύφος που καταδικάζεις τώρα.
Αλλά αφού δεν είσαι ΠΑΣΟΚ γιατί εμφανίζεσαι σαν να δίνεις άφεση;
Πολλά ερωτήματα.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:52Μόνο ο Τζοχατζόπουλος ήταν που αφορούσε τη λέξη μίζες; Δεν ήταν τα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που άδειασε τα ταμεία; Δεν ήταν τα κοινοτικά κονδύλια που μας χρεώσανε;sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:42Οι μίζες του Τσοχατζό ήταν κάτι εκατομμύρια (διψήφιο). Το Ελληνικό χρέος γύρω στα 400 δις.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:35 Όχι κύριε στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ πιο έντιμοι. Ούτε σκάνδαλα με μίζες είχαμε, ούτε παρακολουθήσεις, ούτε αυτό το ύφος που καταδικάζεις τώρα.
1) Δεν δίνω άφεση.
2) Έλα να παίξουμε το παιχνίδι των αριθμών. Από τα 400.000 εκατομμ. αφού αφαιρέσεις τα 80 του Τσοχατζό, πώς σκοπεύεις να αιτιολογήσεις τα υπόλοιπα 399.920;
Δεν είναι με το πράσινο ΠΑΣΟΚ. Με το μπλε είναι.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:52Μόνο ο Τζοχατζόπουλος ήταν που αφορούσε τη λέξη μίζες; Δεν ήταν τα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που άδειασε τα ταμεία; Δεν ήταν τα κοινοτικά κονδύλια που μας χρεώσανε;sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:42Οι μίζες του Τσοχατζό ήταν κάτι εκατομμύρια (διψήφιο). Το Ελληνικό χρέος γύρω στα 400 δις.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:35 Όχι κύριε στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ πιο έντιμοι. Ούτε σκάνδαλα με μίζες είχαμε, ούτε παρακολουθήσεις, ούτε αυτό το ύφος που καταδικάζεις τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 16 Φεβ 2025, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρω γω; Οι βασιλιάδες σας; Οι τράπεζές σας; Η κατοχή σας; Η χούντα σας; Οι τρύπιες παροχές σας; Η ΟΝΕ σας και τα πλαστά στοιχεία; Η τρόικα σας; Που να ξέρω; Οι μίζες που περιμένεις να φανούν δεν φαίνονται. Είναι μεταξύ των γραμμών.sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:07Πολλά ερωτήματα.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:52Μόνο ο Τζοχατζόπουλος ήταν που αφορούσε τη λέξη μίζες; Δεν ήταν τα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που άδειασε τα ταμεία; Δεν ήταν τα κοινοτικά κονδύλια που μας χρεώσανε;sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:42
Οι μίζες του Τσοχατζό ήταν κάτι εκατομμύρια (διψήφιο). Το Ελληνικό χρέος γύρω στα 400 δις.
1) Δεν δίνω άφεση.
2) Έλα να παίξουμε το παιχνίδι των αριθμών. Από τα 400.000 εκατομμ. αφού αφαιρέσεις τα 80 του Τσοχατζό, πώς σκοπεύεις να αιτιολογήσεις τα υπόλοιπα 399.920;
nyxtovios έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:14Δεν είναι με το πράσινο ΠΑΣΟΚ. Με το μπλε είναι.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:52Μόνο ο Τζοχατζόπουλος ήταν που αφορούσε τη λέξη μίζες; Δεν ήταν τα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που άδειασε τα ταμεία; Δεν ήταν τα κοινοτικά κονδύλια που μας χρεώσανε;sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:42
Οι μίζες του Τσοχατζό ήταν κάτι εκατομμύρια (διψήφιο). Το Ελληνικό χρέος γύρω στα 400 δις.
Το ξέρω. Παίζει και προσπαθώ να ανταποκρίνομαι στο εξυπανκίστικο στυλ.Αν και δεν το έχω σε τέτοιο βαθμό.
Η αλήθεια είναι ότι στην Κατοχή θησαύρισα...marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:14Ξέρω γω; Οι βασιλιάδες σας; Οι τράπεζές σας; Η κατοχή σας; Η χούντα σας; Οι τρύπιες παροχές σας; Η ΟΝΕ σας και τα πλαστά στοιχεία; Η τρόικα σας; Που να ξέρω; Οι μίζες που περιμένεις να φανούν δεν φαίνονται. Είναι μεταξύ των γραμμών.sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:07Πολλά ερωτήματα.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:52
Μόνο ο Τζοχατζόπουλος ήταν που αφορούσε τη λέξη μίζες; Δεν ήταν τα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που άδειασε τα ταμεία; Δεν ήταν τα κοινοτικά κονδύλια που μας χρεώσανε;
1) Δεν δίνω άφεση.
Να ξέρεις όμως, με ακρίβεια. Διαφορετικά είσαι έρμαιο της παιδικής αρρώστιας της Δημοκρατίας, της Δημαγωγίας.
Καλά στην κατοχή εσύ τον έκρυβες τον εβραίο στο υπόγειο ΟΚ. Αλλά τι να την κάνεις την ανθρωπια αν δεν συνοδεύεται από ηθικό χρέος να βουτήξεις στην άβυσσο για να βαφτιστείς την ταπεινή θυσία, μήτρα του νέου και σωτήριου για τον κόσμο.sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:21Η αλήθεια είναι ότι στην Κατοχή θησαύρισα...marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:14Ξέρω γω; Οι βασιλιάδες σας; Οι τράπεζές σας; Η κατοχή σας; Η χούντα σας; Οι τρύπιες παροχές σας; Η ΟΝΕ σας και τα πλαστά στοιχεία; Η τρόικα σας; Που να ξέρω; Οι μίζες που περιμένεις να φανούν δεν φαίνονται. Είναι μεταξύ των γραμμών.sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:07
Πολλά ερωτήματα.
1) Δεν δίνω άφεση.
2) Έλα να παίξουμε το παιχνίδι των αριθμών. Από τα 400.000 εκατομμ. αφού αφαιρέσεις τα 80 του Τσοχατζό, πώς σκοπεύεις να αιτιολογήσεις τα υπόλοιπα 399.920;![]()
Να ξέρεις όμως, με ακρίβεια. Διαφορετικά είσαι έρμαιο της παιδικής αρρώστιας της Δημοκρατίας, της Δημαγωγίας.
Εντάξει συγνώμη κιόλας διαβάζω Καζαντζάκη αυτές τις μέρες και επηρεάζομαι. Αλλά θες δεν θες... πολύ ραγιαδισμός ρε παιδί μου. Πολύ προδοσία των ρομαντικών εθνικών οραμάτων.Μη με ρωτάς τι είναι γιατί δεν ξέρω. Μου αρέσει απλά το μουντ. Το προτιμώ από να προσπαθώ να δικαιολογήσω την σαθρή αυτή εκμοντερνισμένη εποχή που τα ξεπουλάει όλα.
Όλα Καλά. Νέος είσαι (ή νέα), εσύ θα φτιάξεις την ΝΤΠ, όσο κι αν προσπαθούν να σε πείσουν ότι δεν...marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:04Καλά στην κατοχή εσύ τον έκρυβες τον εβραίο στο υπόγειο ΟΚ. Αλλά τι να την κάνεις την ανθρωπια αν δεν συνοδεύεται από ηθικό χρέος να βουτήξεις στην άβυσσο για να βαφτιστείς την ταπεινή θυσία, μήτρα του νέου και σωτήριου για τον κόσμο.sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:21Η αλήθεια είναι ότι στην Κατοχή θησαύρισα...marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:14
Ξέρω γω; Οι βασιλιάδες σας; Οι τράπεζές σας; Η κατοχή σας; Η χούντα σας; Οι τρύπιες παροχές σας; Η ΟΝΕ σας και τα πλαστά στοιχεία; Η τρόικα σας; Που να ξέρω; Οι μίζες που περιμένεις να φανούν δεν φαίνονται. Είναι μεταξύ των γραμμών.![]()
Εντάξει συγνώμη κιόλας διαβάζω Καζαντζάκη αυτές τις μέρες και επηρεάζομαι. Αλλά θες δεν θες... πολύ ραγιαδισμός ρε παιδί μου. Πολύ προδοσία των ρομαντικών εθνικών οραμάτων.Μη με ρωτάς τι είναι γιατί δεν ξέρω. Μου αρέσει απλά το μουντ. Το προτιμώ από να προσπαθώ να δικαιολογήσω την σαθρή αυτή εκμοντερνισμένη εποχή που τα ξεπουλάει όλα.
Άντρας είμαι. Αλλά με έχουν περάσει για γυναίκα και μου μιλούν έτσι κάποιοι. Δεν θέλω να τους το αλλάξω. Ας μου απευθύνονται σύμφωνα με την αντίληψή τους.sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:09Όλα Καλά. Νέος είσαι (ή νέα), εσύ θα φτιάξεις την ΝΤΠ, όσο κι αν προσπαθούν να σε πείσουν ότι δεν...marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:04Καλά στην κατοχή εσύ τον έκρυβες τον εβραίο στο υπόγειο ΟΚ. Αλλά τι να την κάνεις την ανθρωπια αν δεν συνοδεύεται από ηθικό χρέος να βουτήξεις στην άβυσσο για να βαφτιστείς την ταπεινή θυσία, μήτρα του νέου και σωτήριου για τον κόσμο.sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:21
Η αλήθεια είναι ότι στην Κατοχή θησαύρισα...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 128 Απαντήσεις