Προφανως οσο αστειο για τις δημοσκοπησεις που τσακωνομαστε σε 80 σελιδες καθε φορα. Και αυτες σε "αστειο" δειγμα 1000 ανθρωπων στηριζονται αλλα αυτες τις παιρνουμε σοβαρα για καποιο λογο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που οφειλεται η επιτυχια της σειράς για τη ζωη του Αγιου Παισιου?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Που οφειλεται η επιτυχια της σειράς για τη ζωη του Αγιου Παισιου?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Nandros έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:08nemo έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:00που μπορουμε να το βρουμε το τελευταιο ποιημα;Nandros έγραψε: 11 Φεβ 2025, 18:35
Και ένα ποίημα, το οποίο έγραψε στις 24 Ιουνίου 1994, δηλαδή λίγες ημέρες πριν την κοίμησή του, και το οποίο αναγράφηκε στη μαρμάρινη πλάκα που υπάρχει στον τάφο του.[32][/spoiler]
Οτιδήποτε άλλο είναι από απατεώνες θρησκέμπορους.
.Τελείως άχρηστοι αυτοί οι χριστιανοταλιπάνοι. Τους έχει κοιμίσει το λιβάνι και δεν μπορούν ούτε να γκουγκλάρουν.Spoiler
Εδώ τελειώνει η ζωή,
εδώ και η πνοή μου,
εδώ το σώμα θα θαφτή
θα χαίρη κι η ψυχή μου.
Ο Άγιος μου κατοικεί,
αυτό είναι τιμή μου.
Πιστεύω Αυτός θα λυπηθή
την άθλια ψυχή μου.
Θα εύχεται στον Λυτρωτή
νάχω την Παναγιά μαζί μου.
Μοναχός Παΐσιος Αγιορείτης![]()
Και περιμένουν έναν άθεο να τους ξεστραβώσει.
.
Θυμήσου την αρχική μου το τοποθέτηση. Πώς μετριέται η τηλεθέαση. Λύσαμε ότι είναι μηχανάκια 13.000 περίπου και δεν έχουμε τρόπο να δούμε αν βλέπω εγώ το ίδιο κανάλι με την μάνα μου.George_V έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:27Προφανως οσο αστειο για τις δημοσκοπησεις που τσακωνομαστε σε 80 σελιδες καθε φορα. Και αυτες σε "αστειο" δειγμα 1000 ανθρωπων στηριζονται αλλα αυτες τις παιρνουμε σοβαρα για καποιο λογο.
Στις δημοσκοπήσεις δεν έχω τσακωθεί ποτέ εγώ.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
θα σεβεστε παισιο κομμουνια .
- hellegennes
Κανένα, αλλά δεν βλέπω πού κολλάει αυτό.nemo έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:15ποσα καταστηματα εχεις γυρω σου ; ισλαμ και ινδικα; αν δεν εχει κανενα μην κανεις συγκρισειςhellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:12Κάποιοι είναι Τούρκοι και ζούνε εδώ και γενεές στην Ελλάδα. Άλλοι είναι μετανάστες από Πακιστάν, Ιράν, Συρία. Σχεδόν όλοι όταν πρωτοήρθαν στο μαγαζί ήταν με κατεβασμένα μούτρα, σκυθρωποί, σε φάση που καταλαβαίνω γιατί μπορεί κανείς να τρομάζει. Τώρα όλοι είναι χαμογελαστοί και ευγενικοί, τουλάχιστον σε εμένα, ίσως γιατί τους συμπεριφέρομαι σαν ανθρώπους, όπως τον υπόλοιπο κόσμο που βλέπω· τους χαιρετάω στον δρόμο, τους πιάνω συζήτηση, κτλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οταν αποχτησεις με το καλο 3-4 ελα μου το πεις πως σε υποστηριζουν ..μεχρι τοτε σωπα!hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:53Κανένα, αλλά δεν βλέπω πού κολλάει αυτό.nemo έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:15ποσα καταστηματα εχεις γυρω σου ; ισλαμ και ινδικα; αν δεν εχει κανενα μην κανεις συγκρισειςhellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:12
Κάποιοι είναι Τούρκοι και ζούνε εδώ και γενεές στην Ελλάδα. Άλλοι είναι μετανάστες από Πακιστάν, Ιράν, Συρία. Σχεδόν όλοι όταν πρωτοήρθαν στο μαγαζί ήταν με κατεβασμένα μούτρα, σκυθρωποί, σε φάση που καταλαβαίνω γιατί μπορεί κανείς να τρομάζει. Τώρα όλοι είναι χαμογελαστοί και ευγενικοί, τουλάχιστον σε εμένα, ίσως γιατί τους συμπεριφέρομαι σαν ανθρώπους, όπως τον υπόλοιπο κόσμο που βλέπω· τους χαιρετάω στον δρόμο, τους πιάνω συζήτηση, κτλ.
- hellegennes
Έχω δίπλα μου μαγαζί με ρώσικα προϊόντα αλλά όλοι οι μετανάστες της πρώην ΕΣΣΔ που ζουν στην περιοχή είναι πελάτες μου. Βέβαια αυτό είναι άσχετο με τα προηγούμενα σχόλια. Έστειλες την μπάλα στην εξέδρα.nemo έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:59οταν αποχτησεις με το καλο 3-4 ελα μου το πεις πως σε υποστηριζουν ..μεχρι τοτε σωπα!hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:53Κανένα, αλλά δεν βλέπω πού κολλάει αυτό.nemo έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:15
ποσα καταστηματα εχεις γυρω σου ; ισλαμ και ινδικα; αν δεν εχει κανενα μην κανεις συγκρισεις
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εισαιμπουμπουναςσεορισμενα .......οταν αυξηθουν οι αφιξεις θα ανοιξουν πολλα και θα υποστηριζονταιhellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2025, 23:13Έχω δίπλα μου μαγαζί με ρώσικα προϊόντα αλλά όλοι οι μετανάστες της πρώην ΕΣΣΔ που ζουν στην περιοχή είναι πελάτες μου. Βέβαια αυτό είναι άσχετο με τα προηγούμενα σχόλια. Έστειλες την μπάλα στην εξέδρα.nemo έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:59οταν αποχτησεις με το καλο 3-4 ελα μου το πεις πως σε υποστηριζουν ..μεχρι τοτε σωπα!
συν οι χαμηλες τιμες που θα εχουν σε ολα τα ειδη ... και δεν θα μπορει να τους ανταγωνιστει κανεις
- hellegennes
Τι σχέση έχει αυτό με το αν έχω πρόβλημα μαζί τους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όσοι δεν είμαστε κομούνια μπορούμε να τον έχουμε γραμμένο?
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
να, δηλαδη, μολις ξεμεινα απο σεβασμο. θα παραλαβουμε, απο βδομαδα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δε σας έβαλαν με το ζόρι ρε παιδιά να το δείτε. Μη το βλέπετε.Μπα σε καλό σας.
Απαντάς με χαμόγελο ενώ βρίζει τον Άγιο;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση