Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:00ναι,και;
δε βριζει χωρις λογο, φερνει επιχειρηματα οταν λεει κατι, εστω κι αν ειναι μαλακιες, και κατα κανονα δε λεει χονδροειδη ξεκαθαρα ψεμματα.
προσπαθει να σε ψησει για την οποια μαλακια του, εστω με μισες αληθειες.![]()
για πχορουμ, μετραει στο ανω 50% των χρηστων. πως να στο πω να το καταλαβεις, ε, δεν ειναι και μαδουραιος ας πουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Αν θες να μπεις κι εσύ στη λίστα των μιαρών για τους ημίτρελλους στραβούλιακες διαφωτιστές, ναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αστην να λεει νον4με, εισαι στην λίστα χρόνια, δεν κινδυνευεις απο κατι τωρα, μιλα της σε παρακαλώ να μην τρίβεται, πολλες τρίχες.
Συνέχισε να ασχολείσαι με τον γγ, εμείς θα τα ξαναπούμε σε άλλα θέματα.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:37 αστην να λει νον4με, εισαι στην λίστα χρόνια, δεν κινδυνευεις απο κατι τωρα, μιλα της σε παρακαλώ να μην τρίβεται, πολλες τρίχες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πω πω ζηλια, μην δεις να λεμε αλλον ηλίθιο, αμεσως.

Αυτό προσπαθώ να πω, από την στιγμή που δεν είχαν ληφθεί δείγματα από το κράτος, όταν μιλάμε για (τεράστια) έκρηξη και καμμένους ανθρώπους, δεν μπορύμε να μιλάμε για πραγματογνωμοσύνη..enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:33βρε παιδί μου, ειπαμε ενας παίρνει δείγματα, το χημειο, δεν τα παιρνει οποις θελει να τα παει εκει. Το χημειο λοιπον ναι, πήρε δείγματα ενα μηνα μετα, νομίζω αφου κατεθεσε και η χελενικ τραιν οτι η σιλικόνη ειναι υπεύθυνη, και σίγουρα αφου το ειχε πει η πυροσβεστική. Πρώτα βγαλανε την αιτία, μετα πηραν δειγματα οκ, αλλα δεν πηρε κανεις μονος του.Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:28 Παιδί μου, είχαν πάρει δείγματα να εξετάσουν στο χημείο όλοι αυτοί?
Ή το θυμήθηκαν ένα μήνα μετά?
τεσπα αυτη η κουβεντα μεχρι να βρει το πόρισμα του ΕΜΠ δεν εχει νοημα, μετα αυτα.
Δεν εννοούσα να πάρει ο καθένας μόνος του, εννοούσα το όποιο πόρισμα βγει να βασίζεται στα πρωτόκολλα, στα προφανή
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ναι οκ, αλλα παλι τα ίδια θα λέμε, γγ ειμαστε; Υπομονη να βγει το πορισμα του ΕΜΠ.
Είναι όμως εκπληκτικό ντουέτο τα δυο τους, συμφωνείς; Του χρόνου πρεπει να τους στείλουμε στη γιουροβίζιον. Τέτοια φυσικά ταλέντα αδικούνται στο στενό πχορουμικό και ευρύτερο ελληνικό πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πολλοι ειναι αυτοι που αδικούνται δω μεσα .ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:46Είναι όμως εκπληκτικό ντουέτο τα δυο τους, συμφωνείς; Του χρόνου πρεπει να τους στείλουμε στη γιουροβίζιον. Τέτοια φυσικά ταλέντα αδικούνται στο στενό πχορουμικό και ευρύτερο ελληνικό πλαίσιο.
Το ΕΜΠ θα πει οτι ο κρατικός μηχανισμός κινήθηκε παράτυπα, αγνοώντας και θάβοντας κρίσιμα στοιχεία του δυστυχήματος?
Ποιός θα το πει?
Ο Όττο δεν λεει τίποτα, εγώ προσπαθώ κάτι να πω αλλά ποιά είμαι εγώ για να πω...όχι όμως, δεν είμαι γγ, αυτό πάει πολύ

Ποιός θα το πει?
Ο Όττο δεν λεει τίποτα, εγώ προσπαθώ κάτι να πω αλλά ποιά είμαι εγώ για να πω...όχι όμως, δεν είμαι γγ, αυτό πάει πολύ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
το ΕΜΠ θα πιστοποιήσει την Εθνική μας υπερηφάνεια. Θα γινει το πρώτο επιστημονικό ίδρυμα διεθνώς που θα τεκμηριώσει οτι η σιλκόνη μπορεί να προκαλέσει αυτο που ειδαμε, ή θα πιστοποιήσει οτι λέγαμε πανεθνικές πίπες. Σε κάθε περίπτωση, θα νοιώσουμε υπερήφανοι, υπομονή.
Εθνικά υπερήφανοι θα νοιώσουμε όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι που λέγαμε πιο πίσω, της ΚΡΕΜΑΛΑΣ
ναι οκ, την εννοω λίγο διαφορετικά την υπερηφάνεια, ειμαστε σε νημα που συζητάμε για τον γγ, συγκεντρώσου.
enaon, άσε και κανέναν άλλο να μιλήσει. Σπίτι σου δεν σε αφήνουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 28 Ιαν 2025, 20:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 17 Απαντήσεις