!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών
Σας τα λεγαμε;
Ναι σας τα λεγαμε
Ναι σας τα λεγαμε
Re: Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών
τα ειπαμε αυτα . παρτε την σπιτι . η κατεβαστε την στο επικρατειας .Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:43Τι γράφεις ρε σιχαμα της κοινωνίας;Νon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:39
Πολλοι εχασαν καποιον στο τροχαίο δεν μας ανεβηκαν στο σβερκο ομως , τωρα ο βλαξεβανης και λοιποι φυσικα και θα την προβαλλουν , δεν εχουν κατι αλλο να δειξουν . το εκαψαν το μαγαζακι![]()
![]()
![]()
ΑυτόΝon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:39ο βλαξεβανης και λοιποι φυσικα και θα την προβαλλουνSpoiler
Πολλοι εχασαν καποιον στο τροχαίο δεν μας ανεβηκαν στο σβερκο ομως , τωραSpoiler
, δεν εχουν κατι αλλο να δειξουν . το εκαψαν το μαγαζακι![]()
![]()
Εγώ προσωπικά εχω να δω εχω να δω πρόσωπο να γράφει τόσο καλά ως σύμβολο στο φακό

απ την εποχή του

Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται....απόλυτα λογικό να τις ξεζουμίζουν όσο πάει
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- hellegennes
Θύμισέ μας σε ποιο σημείο λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν ένδικα μέσα και μηχανισμοί για να αποκλειστεί από την διαδικασία ψηφοφορίας.SeaHawk έγραψε: 15 Ιαν 2025, 08:47Ξεκαθαρα ΝΑΙ οταν ζητας αποκλεισμο ανθρωπου απο την προεδρια της δημοκρατιας χωρις να συντρεχουν συνταγματικοι λογοι για τον αποκλεισμο του.Echelon έγραψε: 15 Ιαν 2025, 08:39 Δηλαδή αν πεις ότι δεν συμφωνείς με τον τάδε πολιτικό σημαίνει ότι με τον τάδε πολιτικό στρέφεσαι κατά του πολιτεύματος.
Ξεκαθαρα ΝΑΙ οταν προσπαθεις να προκαλεσεις συνταγματικες αλλαγες με διαδικτυακα ψηφισματα σε ιστοτοπους ΜΚΟ
Ξεκαθαρα ΝΑΙ οταν δεν αποδεχεσαι την δικαιοδοσια της δικαστικης εξουσιας του κρατους στο οποιο ζεις
Να συνεχισω η θες να τα παρεις σπιτι για μελετη;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Νετο Γκουερινο
Κατέβηκε κανείς του με κάποιο κόμμα ρε βλαμμενε;Νon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:53Ο average πατερας και μανα δεν ειναι 24/7 στην τηλεοραση ταϊζοντας το εγω τους ορμωμενοι απο ενα μοιραιο γεγονος . Αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σενα ., μη με ζαλιζεις τα @@ τωρα . σας ειπα . κατεβαστε την στο γενικο να δουμε ποσα απιδια πιανει .Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:50Πουστρα είσαι και στην ψυχή και στο σώμαΝon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:48
Διαφερουν τα γουστα μας . δεν ειμαι τοσο κασελακικος . τωρα αν εσυ την βρισκεις με τετοια συρε αγγαρεψε τον τοξοβολο και μη σπας τον πουτσο κανοντας με quote για λογους που ουτε εσυ ξερεις . πουλο .
Άμα έχεις αρχιδια πάνε μπροστά σε μια μάνα ή πατέρα που δολοφονήθηκε το παιδί του στα Τέμπη και πες τους μας πρηξατε ταρχιδια για ένα τροχαίο
Σκατοφλωρε
Όχι,άρα τι συνεχίζεις;
Ο average γράφει το σκουπίδι,ο ηλίθιος
Αυτο ειπα πιο πανω το εκαψαν το μαγαζακι και τωρα κανουν αντιπολιτευση με την καρυστινου γιατι επομενος στη σειρα ειναι ο γλετσος .georgebi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:54
Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται....απόλυτα λογικό να τις ξεζουμίζουν όσο πάει![]()
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ναι βεβαιως μολις μου θυμισεις σε ποιο σημειο μιλαω εγω για ενδικα μεσαhellegennes έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:57
Θύμισέ μας σε ποιο σημείο λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν ένδικα μέσα και μηχανισμοί για να αποκλειστεί από την διαδικασία ψηφοφορίας.
εισαι καθυστρημενος . αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις . μην με ξανακανεις quote τρωγλοδύτη της κακιας ωρας .Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:57Κατέβηκε κανείς του με κάποιο κόμμα ρε βλαμμενε;Νon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:53Ο average πατερας και μανα δεν ειναι 24/7 στην τηλεοραση ταϊζοντας το εγω τους ορμωμενοι απο ενα μοιραιο γεγονος . Αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σενα ., μη με ζαλιζεις τα @@ τωρα . σας ειπα . κατεβαστε την στο γενικο να δουμε ποσα απιδια πιανει .Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:50
Πουστρα είσαι και στην ψυχή και στο σώμα
Άμα έχεις αρχιδια πάνε μπροστά σε μια μάνα ή πατέρα που δολοφονήθηκε το παιδί του στα Τέμπη και πες τους μας πρηξατε ταρχιδια για ένα τροχαίο
Σκατοφλωρε
Όχι,άρα τι συνεχίζεις;
Ο average γράφει το σκουπίδι,ο ηλίθιος
-
Νετο Γκουερινο
Πραγματικά αν με έπιανε η μλκια και έγραφα εγώ ο ίδιος αυτό που έγραψες εσύ για τους γονείς των παιδιών,ότι για ένα τροχαίο μας ανέβηκαν στο σβέρκο,και το συνειδητοποιούσα δεν θα κοιμόμουνα από τις τύψεις και κυρίως από την ντροπή μου
Κι όλα αυτά γιατί;
Για ένα κωλοκομμα
Κι όλα αυτά γιατί;
Για ένα κωλοκομμα
τα ειπαμε πιο πανω αυτα . εισαι καθυστερημενος , το λαθος ειναι δικο μου που απαντησα εξαρχης .
Για να αποφορτίσω τη συζήτηση....και επειδή σύγκρινα την Καρυστιανού πριν με τον Τσε ως προς το γκελ που έχει στο φακό
πραγματικά.... ίσως ειναι και ανώτερη
με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα φωτο της που εκφράζουν μια τεράστια γκάμα συναισθημάτων....η χαρά του art director των ζαιικων ειδησιογραφικών σαιτ

πραγματικά.... ίσως ειναι και ανώτερη
με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα φωτο της που εκφράζουν μια τεράστια γκάμα συναισθημάτων....η χαρά του art director των ζαιικων ειδησιογραφικών σαιτ

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τρομερή φωτογένεια, πανέμορφη γυναίκα. Κρίμα που αναγκάστηκε να γίνει δημόσια προσωπικότητα και να την γνωρίσουμε ετσι, γιατί η κυβέρνηση της έκλεψε την πανέμορφη κόρη της. Μακαρι απλά να την θαυμάζανε μόνοι όσοι την ήξεραν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καθόλου δεν έχει ρετάρει, επιτελεί συγκεκριμένο ασούμε έργο απλά ταυτόχρονα είναι λίγο πιο ζαβό κι από τον Φίλιππα, καλά τα λέω enaon ή ακόμα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 10:24ρε μλκ έχεις ρετάρει τελείως;SeaHawk έγραψε: 15 Ιαν 2025, 10:04 Εσυ δεν θα εισαι υποψηφιος επειδη δεν σε επελεξαν οχι επειδη σε απεκλεισαν
η επιλογή των υποψηφίων προϋποθέτει αποκλεισμούς
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό ακριβώς είναι το καρκίνωμα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας φίλε μου. Οκ, μεταστάσεις δεν κάνει πλέον αλλά η ζημιά έχει γίνει ήδη και είναι ήδη τεράστια, το θέμα είναι αν γουστάρουμε να συνεχίζει να συτίζεται αυτό το καρκίνωμα από το ημιθανές στήθος της χιλιογαμημένης πατρίδας μας, επιλογούλες είναι αυτές, 41%, πρώτος ξανά ο αχ Καραμανλής στα Σέρρας κτλ κτλ, μην λέμε τα ίδια ε.Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Ιαν 2025, 17:09 Πραγματικά αν με έπιανε η μλκια και έγραφα εγώ ο ίδιος αυτό που έγραψες εσύ για τους γονείς των παιδιών,ότι για ένα τροχαίο μας ανέβηκαν στο σβέρκο,και το συνειδητοποιούσα δεν θα κοιμόμουνα από τις τύψεις και κυρίως από την ντροπή μου
Κι όλα αυτά γιατί;
Για ένα κωλοκομμα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση