!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Σας τα λεγαμε;
Ναι σας τα λεγαμε
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Καρυστιανού κατά Τασούλα: Ακατάλληλος για ΠτΔ -Συνέβαλε στο «μπάζωμα» της υπόθεσης των Τεμπών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:43
Νon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:39
georgebi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:37 μάνα ειναι που έχασε το παιδί της...απαλλάσσεται :102:

Πολλοι εχασαν καποιον στο τροχαίο δεν μας ανεβηκαν στο σβερκο ομως , τωρα ο βλαξεβανης και λοιποι φυσικα και θα την προβαλλουν , δεν εχουν κατι αλλο να δειξουν . το εκαψαν το μαγαζακι :g094: :g094: :g094:
Τι γράφεις ρε σιχαμα της κοινωνίας;
τα ειπαμε αυτα . παρτε την σπιτι . η κατεβαστε την στο επικρατειας .
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Νon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:39
georgebi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:37 μάνα ειναι που έχασε το παιδί της...απαλλάσσεται :102:
Spoiler
Πολλοι εχασαν καποιον στο τροχαίο δεν μας ανεβηκαν στο σβερκο ομως , τωρα
ο βλαξεβανης και λοιποι φυσικα και θα την προβαλλουν
Spoiler
, δεν εχουν κατι αλλο να δειξουν . το εκαψαν το μαγαζακι :g094: :g094: :g094:
Αυτό

Εγώ προσωπικά εχω να δω εχω να δω πρόσωπο να γράφει τόσο καλά ως σύμβολο στο φακό

Εικόνα

Εικόνα

απ την εποχή του

Εικόνα

Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται....απόλυτα λογικό να τις ξεζουμίζουν όσο πάει :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

SeaHawk έγραψε: 15 Ιαν 2025, 08:47
Echelon έγραψε: 15 Ιαν 2025, 08:39 Δηλαδή αν πεις ότι δεν συμφωνείς με τον τάδε πολιτικό σημαίνει ότι με τον τάδε πολιτικό στρέφεσαι κατά του πολιτεύματος.
Ξεκαθαρα ΝΑΙ οταν ζητας αποκλεισμο ανθρωπου απο την προεδρια της δημοκρατιας χωρις να συντρεχουν συνταγματικοι λογοι για τον αποκλεισμο του.
Ξεκαθαρα ΝΑΙ οταν προσπαθεις να προκαλεσεις συνταγματικες αλλαγες με διαδικτυακα ψηφισματα σε ιστοτοπους ΜΚΟ
Ξεκαθαρα ΝΑΙ οταν δεν αποδεχεσαι την δικαιοδοσια της δικαστικης εξουσιας του κρατους στο οποιο ζεις
Να συνεχισω η θες να τα παρεις σπιτι για μελετη;
Θύμισέ μας σε ποιο σημείο λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν ένδικα μέσα και μηχανισμοί για να αποκλειστεί από την διαδικασία ψηφοφορίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Νon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:53
Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:50
Νon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:48

Διαφερουν τα γουστα μας . δεν ειμαι τοσο κασελακικος . τωρα αν εσυ την βρισκεις με τετοια συρε αγγαρεψε τον τοξοβολο και μη σπας τον πουτσο κανοντας με quote για λογους που ουτε εσυ ξερεις . πουλο .
Πουστρα είσαι και στην ψυχή και στο σώμα
Άμα έχεις αρχιδια πάνε μπροστά σε μια μάνα ή πατέρα που δολοφονήθηκε το παιδί του στα Τέμπη και πες τους μας πρηξατε ταρχιδια για ένα τροχαίο
Σκατοφλωρε
Ο average πατερας και μανα δεν ειναι 24/7 στην τηλεοραση ταϊζοντας το εγω τους ορμωμενοι απο ενα μοιραιο γεγονος . Αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σενα ., μη με ζαλιζεις τα @@ τωρα . σας ειπα . κατεβαστε την στο γενικο να δουμε ποσα απιδια πιανει .
Κατέβηκε κανείς του με κάποιο κόμμα ρε βλαμμενε;
Όχι,άρα τι συνεχίζεις;
Ο average γράφει το σκουπίδι,ο ηλίθιος
Άβαταρ μέλους
Νon4me

georgebi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:54

Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται....απόλυτα λογικό να τις ξεζουμίζουν όσο πάει :102:
Αυτο ειπα πιο πανω το εκαψαν το μαγαζακι και τωρα κανουν αντιπολιτευση με την καρυστινου γιατι επομενος στη σειρα ειναι ο γλετσος .
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

hellegennes έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:57

Θύμισέ μας σε ποιο σημείο λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν ένδικα μέσα και μηχανισμοί για να αποκλειστεί από την διαδικασία ψηφοφορίας.
Ναι βεβαιως μολις μου θυμισεις σε ποιο σημειο μιλαω εγω για ενδικα μεσα
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:57
Νon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:53
Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:50
Πουστρα είσαι και στην ψυχή και στο σώμα
Άμα έχεις αρχιδια πάνε μπροστά σε μια μάνα ή πατέρα που δολοφονήθηκε το παιδί του στα Τέμπη και πες τους μας πρηξατε ταρχιδια για ένα τροχαίο
Σκατοφλωρε
Ο average πατερας και μανα δεν ειναι 24/7 στην τηλεοραση ταϊζοντας το εγω τους ορμωμενοι απο ενα μοιραιο γεγονος . Αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σενα ., μη με ζαλιζεις τα @@ τωρα . σας ειπα . κατεβαστε την στο γενικο να δουμε ποσα απιδια πιανει .
Κατέβηκε κανείς του με κάποιο κόμμα ρε βλαμμενε;
Όχι,άρα τι συνεχίζεις;
Ο average γράφει το σκουπίδι,ο ηλίθιος
εισαι καθυστρημενος . αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις . μην με ξανακανεις quote τρωγλοδύτη της κακιας ωρας .
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Πραγματικά αν με έπιανε η μλκια και έγραφα εγώ ο ίδιος αυτό που έγραψες εσύ για τους γονείς των παιδιών,ότι για ένα τροχαίο μας ανέβηκαν στο σβέρκο,και το συνειδητοποιούσα δεν θα κοιμόμουνα από τις τύψεις και κυρίως από την ντροπή μου
Κι όλα αυτά γιατί;
Για ένα κωλοκομμα
Άβαταρ μέλους
Νon4me

τα ειπαμε πιο πανω αυτα . εισαι καθυστερημενος , το λαθος ειναι δικο μου που απαντησα εξαρχης .
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Για να αποφορτίσω τη συζήτηση....και επειδή σύγκρινα την Καρυστιανού πριν με τον Τσε ως προς το γκελ που έχει στο φακό

πραγματικά.... ίσως ειναι και ανώτερη

με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα φωτο της που εκφράζουν μια τεράστια γκάμα συναισθημάτων....η χαρά του art director των ζαιικων ειδησιογραφικών σαιτ

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Τρομερή φωτογένεια, πανέμορφη γυναίκα. Κρίμα που αναγκάστηκε να γίνει δημόσια προσωπικότητα και να την γνωρίσουμε ετσι, γιατί η κυβέρνηση της έκλεψε την πανέμορφη κόρη της. Μακαρι απλά να την θαυμάζανε μόνοι όσοι την ήξεραν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 10:24
SeaHawk έγραψε: 15 Ιαν 2025, 10:04 Εσυ δεν θα εισαι υποψηφιος επειδη δεν σε επελεξαν οχι επειδη σε απεκλεισαν
ρε μλκ έχεις ρετάρει τελείως;
η επιλογή των υποψηφίων προϋποθέτει αποκλεισμούς
Καθόλου δεν έχει ρετάρει, επιτελεί συγκεκριμένο ασούμε έργο απλά ταυτόχρονα είναι λίγο πιο ζαβό κι από τον Φίλιππα, καλά τα λέω enaon ή ακόμα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

αποκλεισμος=αποβολη
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Ιαν 2025, 17:09 Πραγματικά αν με έπιανε η μλκια και έγραφα εγώ ο ίδιος αυτό που έγραψες εσύ για τους γονείς των παιδιών,ότι για ένα τροχαίο μας ανέβηκαν στο σβέρκο,και το συνειδητοποιούσα δεν θα κοιμόμουνα από τις τύψεις και κυρίως από την ντροπή μου
Κι όλα αυτά γιατί;
Για ένα κωλοκομμα
Αυτό ακριβώς είναι το καρκίνωμα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας φίλε μου. Οκ, μεταστάσεις δεν κάνει πλέον αλλά η ζημιά έχει γίνει ήδη και είναι ήδη τεράστια, το θέμα είναι αν γουστάρουμε να συνεχίζει να συτίζεται αυτό το καρκίνωμα από το ημιθανές στήθος της χιλιογαμημένης πατρίδας μας, επιλογούλες είναι αυτές, 41%, πρώτος ξανά ο αχ Καραμανλής στα Σέρρας κτλ κτλ, μην λέμε τα ίδια ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”