!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουροβυζιον 2025:Φετος πονταρουμε στην Αστερομάτα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Γιουροβυζιον 2025:Φετος πονταρουμε στην Αστερομάτα
Κακομούτσουνο και κακομοιριασμένο αλλά αγαπάμε
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πέρυσι ηταν η καλύτερη γιουροβίζγιο των τελευταιων ετων ισως. Η πρωτη πενταδα αριστουργήματα, οι 6-8 πολυ καλά κομμάτια, και απο 9-11 (οπου τερματισε και η ΜΑΡΙΝΑΡΑ μας) τα ελεγες επισης οτι ακούγονταν.AlienWay έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:21 Ηταν το καλύτερο από τα υπάρχοντα.
Αλλά δεν το έχουμε σαν λαός, η γιουροβίζιον είναι σε άλλο λέβελ, πέρυσι η πρώτη πεντάδα είχε αριστουργήματα. Υπολογίζω ότι θα πάρουμε τη 11η-12η θέση.
Χοντρικά, μια τρομερή πρώτη 10άδα.
Φετος δεν ξερω αν θα ειναι ετσι, ή αν θα το παρει περίπατο η Κλαυδιάρα
Εγώ εκπροσωπούμαι απο αυτό που είδα, το περσινό έχω πολλές αμφιβολίες ποιους εκπροσωπούσε
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Κι εγώ το ίδιο.Σέλευκας έγραψε: 03 Φεβ 2025, 12:36 Εγώ εκπροσωπούμαι απο αυτό που είδα, το περσινό έχω πολλές αμφιβολίες ποιους εκπροσωπούσε
Κατά τη γνώμη μου, είναι το καλύτερο ελληνικό τραγούδι που στείλαμε/θα στείλουμε στη γιουροβίζιον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Μοιρολόι και κυρπαντελιδίστικη κλάψα ειναι, αλλα οσοι ειμεθα πραγματικοί Πατριώτες στηρίζομεν τη χωρα μας ακομα και να δεν μας αρεσει
Απ'τη στιγμή που φαινεται να αρεσει και στους ξενους το τραγουδακι, κλάιν.
Οχι σαν καποιους αλλους... φέηκ πατριώτες (δηλαδη προδότες του εθνους τους), που το περσινό το κατακεραύνωναν μονο και μονο επειδη δεν αρεσε στους ίδιους

Απ'τη στιγμή που φαινεται να αρεσει και στους ξενους το τραγουδακι, κλάιν.
Οχι σαν καποιους αλλους... φέηκ πατριώτες (δηλαδη προδότες του εθνους τους), που το περσινό το κατακεραύνωναν μονο και μονο επειδη δεν αρεσε στους ίδιους
Κλασσική αντίδραση προχωκάγκουρα που στηρίζει φασαιοβικτιμάδικες μαϊμουδιές.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 12:54 Μοιρολόι και κυρπαντελιδίστικη κλάψα ειναι, αλλα οσοι ειμεθα πραγματικοί Πατριώτες στηρίζομεν τη χωρα μας ακομα και να δεν μας αρεσει![]()
Οσοι σαν καποιους αλλους... φέηκ πατριώτες (δηλαδη προδότες του εθνους τους), που το περσινό το κατακεραύνωναν μονο και μονο επειδη δεν αρεσε στους ίδιους![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Φεβ 2025, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάντως μου αρέσει αυτή η σκηνή που δημιουργείται στο ελληνικό τραγούδι, με έθνικ ήχους σε συνδυασμό με προχωκαγκουρισμό. Οπως Σατι, Κλαύδια κλπ.
Μπορεί να φλερτάρει μερικές φορές με τον καραμπαμπισμό, αλλά την προτιμώ σε σχέση με το σκυλοπόπ.
Μπορεί να φλερτάρει μερικές φορές με τον καραμπαμπισμό, αλλά την προτιμώ σε σχέση με το σκυλοπόπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
Για Κλαυδία εγω δυστυχώς δεν βλέπω προχωκαγκουρισμό. Οχι ακομα, δηλαδη. Περιμενω να δω αν θα εχομεν κανενα μπαλετο/σκηνικο της προκοπης, που θα παραπέμπει σε προχωκαγκουρισμο. Τοτε, θα το σηκωσουμε ανεταAlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2025, 12:57 Πάντως μου αρέσει αυτή η σκηνή που δημιουργείται στο ελληνικό τραγούδι, με έθνικ ήχους σε συνδυασμό με προχωκαγκουρισμό. Οπως Σατι, Κλαύδια κλπ.
Σκηνικό κατά προτίμηση. Ελεος με τα μπαλέτα.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 13:03Για Κλαυδία εγω δυστυχώς δεν βλέπω προχωκαγκουρισμό. Οχι ακομα, δηλαδη. Περιμενω να δω αν θα εχομεν κανενα μπαλετο/σκηνικο της προκοπης, που θα παραπέμπει σε προχωκαγκουρισμο. Τοτε, θα το σηκωσουμε ανεταAlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2025, 12:57 Πάντως μου αρέσει αυτή η σκηνή που δημιουργείται στο ελληνικό τραγούδι, με έθνικ ήχους σε συνδυασμό με προχωκαγκουρισμό. Οπως Σατι, Κλαύδια κλπ.
Μπορεί να φλερτάρει μερικές φορές με τον καραμπαμπισμό, αλλά την προτιμώ σε σχέση με το σκυλοπόπ.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Μαδουραίος
Πατος παλι το Ελαδισταν με την Μια Καλιφα
- vantono
Μπαλέτο = δυο ατομα (ανεξαρτήτως φύλου). Με πάνω απο δυο, γινεται κιτς.AlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2025, 13:07Σκηνικό κατά προτίμηση. Ελεος με τα μπαλέτα.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 13:03Για Κλαυδία εγω δυστυχώς δεν βλέπω προχωκαγκουρισμό. Οχι ακομα, δηλαδη. Περιμενω να δω αν θα εχομεν κανενα μπαλετο/σκηνικο της προκοπης, που θα παραπέμπει σε προχωκαγκουρισμο. Τοτε, θα το σηκωσουμε ανεταAlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2025, 12:57 Πάντως μου αρέσει αυτή η σκηνή που δημιουργείται στο ελληνικό τραγούδι, με έθνικ ήχους σε συνδυασμό με προχωκαγκουρισμό. Οπως Σατι, Κλαύδια κλπ.
Μπορεί να φλερτάρει μερικές φορές με τον καραμπαμπισμό, αλλά την προτιμώ σε σχέση με το σκυλοπόπ.![]()
Δε μπορώ να βλέπω για πεντακοσιοστή φορά την ουκρανίδα Τζέρι να ανεβαίνει το λόφο καθώς βρέχει στο backround τις βόμβες φωσφόρου που ρίχνει ο Πούτιν και να σκέφτομαι ότι εμείς θα βάλουμε πάλι τον Φωκά, να σκαρώσει ένα κιτς χορευτικό. Σαν τον φτωχό συγγενή.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 13:08Μπαλέτο = δυο ατομα (ανεξαρτήτως φύλου). Με πάνω απο δυο, γινεται κιτς.AlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2025, 13:07Σκηνικό κατά προτίμηση. Ελεος με τα μπαλέτα.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 13:03
Για Κλαυδία εγω δυστυχώς δεν βλέπω προχωκαγκουρισμό. Οχι ακομα, δηλαδη. Περιμενω να δω αν θα εχομεν κανενα μπαλετο/σκηνικο της προκοπης, που θα παραπέμπει σε προχωκαγκουρισμο. Τοτε, θα το σηκωσουμε ανετα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 03 Φεβ 2025, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
Η οριτζιναλ χαμασατζού Μία εχει ποτίσει απο Ισραηλινά καυλιά τον πάτο της
Η δική μας Μία τουλαχιστον, θα διαπρέψει με ενα τραγούδι προσφυγιάς.
Δεν πιστεύω να εισαι κανενας ακροδεξιός, εχθρος της προσφυγιάς, και για αυτο να τη σαμποτάρεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Φεβ 2025, 13:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 278 Απαντήσεις