Πραγματά δεν μπορώ να καταλάβω αν τρολλάρεις ή απλά θες να πεις αυτό που θες να πεις. Δηλαδή ότι ο $20 consulting random από το Χ, ο οποίος δείχνει κάτι charts που τα βγάζει κυριολεκτικά με starting point αυτό (που σημαίνει ότι τα δεδομένα του είναι παντελώς meaningless):
"Before I start, one note: All charts in this thread are for applications that were “certified” (in other words, (approved for entry into the H-1B lottery)."
δεν είναι
άρθρο γνώμης, αλλά είναι τι, το authoritative source αλήθειας;
Σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνεις γιατί το starting point ακυρώνει κυριολεκτικά όλη του την ανάλυση, πάμε μαζί:
Το πρόγραμμα είναι capped σε 85,000 visa άνα έτος. Ο random τύπος αυτός κάνει ανάλυση σε pre-lottery δεδομένα, που είναι 10 φορές περισσότερ, i.e 800k άνα έτος. Δεν μας δείχνει λοιπόν δεδομένα για actual visas που εκδόθηκαν. Περισσότερο από το 90% του dataset πρέπει να κοπεί, αλλά προφανώς δεν μπορούσε να βγάλει συμπεράσματα που να υποστηρίζει το narrative του με τα actual δεδομένα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.