Το σίγουρο είναι ότι και τότε γκρίνιαζε. Με 3 χιλιάρικα και τα "δε βγαίνω" πήγαιναν σύννεφο.Σπύρος έγραψε: 28 Δεκ 2024, 15:46Και τις καλές εποχές που είχε περισσότερα χρήματα, πάλι φτωχός ήταν αλλά δεν το ήξερε.πατησιωτης έγραψε: 28 Δεκ 2024, 15:36Kauldron έγραψε: 28 Δεκ 2024, 15:31 Μου κάνει ενύπωση πώς άνθρωποι που αγωνίζονται για να επιβιώσουν και κοιτάνε να μαζέψουν επιδόματα από 'δω κι από 'κει, στηρίξουν με πάθος το σύστημα που τους φτωχοποίησε.
Για να φτωχοποιηθεί κάποιος πρέπει να ήταν προηγουμένως πλούσιος.Πως έγινε πλούσιος;υπήρχε κάποιο άλλο σύστημα που τους έκανε πλούσιους και ήλθε ένα άλλο που τους έκανε φτωχούς;ποιό είναι αυτό το σύστημα που τους έκανε πλούσιους πριν φτωχοποιηθούν για να το επαναλάβουμε;έχει όνομα;είναι κάποιο κόλπο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποτε θα ανακάμψει η Ελλάδα;Αγοραστική δυνατότητα πολιτων
Re: Ποτε θα ανακάμψει η Ελλάδα;Αγοραστική δυνατότητα πολιτων
Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία.hellegennes έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:06Ναι, αλλά δεν είναι λάθος αυτό που λέει. Απλά οι περισσότεροι δεν έχουν κάποια λύση άλλου κόμματος οπότε δεν ψηφίζουν τίποτα.
Όταν κοσμος πετιέται από το σπίτι που νοίκιαζε επί χρόνια για να πηγαίνει εκεί ο κάθε ξυπόλητος, ναι έχω. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος του μισθού πηγαίνει σε ενοίκιο λόγω των ξηπολυτων. Άρα είμαι απέναντι.Bill Hicks έγραψε: 28 Δεκ 2024, 16:38εσύ τι κόλλημα έχεις φάει με το airbnb;Ερμής έγραψε: 26 Δεκ 2024, 20:51 Όταν έρθει η Αγία μέρα που θα βαρέσει φαλιμεντο η συμμορία του ερμπινμπι.
Η την επίσης Αγία μέρα που κάποιος ηγέτης θα το μπαναρει στην Ελλάδα όπως συμβαίνει στην Ισπανία.
Βασικά επειδή η δεύτερη περίπτωση είναι απίθανη, κρατάμε την πρώτη![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτη ειναι η ελευθερη αγορα μπρο,τι εισαι κομμουνιστης? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σαφώς και δεν είναι καλό κόμμα η ΝΔ.hellegennes έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:18Αν υπήρχαν θα είχαν βγει. Αυτό δεν κάνει καλό κόμμα την ΝΔ ούτε την κατάσταση στην χώρα λιγότερο τραγική.
Έστω λοιπόν ότι είναι το χείριστο. Την αμέσως καλύτερη και ...σωτήρια πρόταση, δεν διακρίνω. Ακόμη και σε επίπεδο συνεργασίας. Ποιος/ποιοι με ποιους;
Με σαφείς αναφορές κομμάτων και όχι θεωρητικά νιανιανιά για καρούλια σε ηλεκτρικά πατίνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Δεκ 2024, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
εδω η εξηγηση, η αλλιως και συνδρομο στοκχολμηςKauldron έγραψε: 28 Δεκ 2024, 15:31 Μου κάνει ενύπωση πώς άνθρωποι που αγωνίζονται για να επιβιώσουν και κοιτάνε να μαζέψουν επιδόματα από 'δω κι από 'κει, στηρίξουν με πάθος το σύστημα που τους φτωχοποίησε.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έθνι, εσύ ποια μάρκα μακαρόνια αγοράζεις ή σου ψωνίζει η μαμά;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:29εδω η εξηγησηKauldron έγραψε: 28 Δεκ 2024, 15:31 Μου κάνει ενύπωση πώς άνθρωποι που αγωνίζονται για να επιβιώσουν και κοιτάνε να μαζέψουν επιδόματα από 'δω κι από 'κει, στηρίξουν με πάθος το σύστημα που τους φτωχοποίησε.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τί έγινε ρε άρχοντα; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
καλο μου μονο λιγκουίνι και αυστηρα al dente για να ξερεις
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Νο10
Νο6
Φιογκάκι
Κοχυλάκι
Νο6
Φιογκάκι
Κοχυλάκι
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν γνωριζω ουτε τι ειναι η δοτικη ουτε τι ειναι η αιτιατικη.hellegennes έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:00
Αν δεν ξέρεις πώς γράφεται η δοτική, να χρησιμοποιείς την αιτιατική.
Επίσης εσύ τα έλεγες αυτά, εν έτει 2015.
Τις εχω γραμμενες στα παπαρια μου οπως και εσενα.
Θα χρησιμοποιω οτι θελω και θα το γραφω οπως γουσταρω.
Σε εχρισε καποιος δερβεναγα;
Το τι ελεγα εγω το 2015 το ξερω προφανως καλυτερα απο εσενα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:27Σαφώς και δεν είναι καλό κόμμα η ΝΔ.hellegennes έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:18Αν υπήρχαν θα είχαν βγει. Αυτό δεν κάνει καλό κόμμα την ΝΔ ούτε την κατάσταση στην χώρα λιγότερο τραγική.
Έστω λοιπόν ότι είναι το χείριστο. Την αμέσως καλύτερη και ...σωτήρια πρόταση, δεν διακρίνω. Ακόμη και σε επίπεδο συνεργασίας. Ποιος/ποιοι με ποιους;
Με σαφείς αναφορές κομμάτων και όχι θεωρητικά νιανιανιά για καρούλια σε ηλεκτρικά πατίνια.
Δεν είναι τόσο απλό...
Ή καλύτερα σας έχουν πουλήσει παραμύθια για το πως αλλάζει μία πολιτική κατάσταση...
Σκέψου το αλλιώς: σαν χώρα έχεις 500.000 στρέμματα στα οποία φυτεύεις π.χ. κουρκουμπίνια. Φυτεύει όλος ο κόσμος κουρκουμπίνια και η τιμή τους φτάνει στον πάτο. Το να αρχίσεις να λες "πείτε μου τι να φυτέψω τώρα", είναι σαν να θέλεις να αυτοκτονήσεις!!!
Πρέπει να αλλάξει αργά το όλο σύστημα από φύτευση μέχρι εμπορία.
Και εδώ το ίδιο - δεν υπάρχει εναλλακτική, το ξέρουμε!!!
Από την άλλη έχουμε δει τι κάνει ένα δίπολο, με τι μαρακίες ΝΔ - πασόκ, 40 χρόνια τώρα.
Οπότε η αλλαγή γίνεται μόνο όταν ψηφίζεις μικρά κόμματα, τα οποία στη συνέχεια ή συνεχίσουν μόνα τους την πορεία ή θα συνεργαστούν.
Βέβαια στην Ελλάδα η εμπειρία έχει δείξει ότι εάν ένα μικρό κόμμα συνεργαστεί με κάποιο μεγάλο, έχει εξαφανιστεί...
Οπότε πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή, ότι μόνο εάν ανέβει η δύναμη των μικρών κομμάτων και καταστραφεί η δύναμη του κυρίαρχου κόμματος, θα διαλυθεί η μαφία που έχει παγιωθεί στον πολιτικό - επιχειρηματικό κόσμο...
Εάν σου φαίνεται αυτό γελοίο, απλά σκέψου πολλά από τα συνθήματα των μεγάλων κόμματων, όπως "ψήφος σε μικρό κόμμα είναι χαμένη ψήφος" ή "οι ακραίοι είναι στα μικρά κόμματα"...
ΥΓ
Και θέλω να το γράψω από την αρχή που είδα τον τίτλο:
Δεν πρόκειται να υπάρξει ανάκαμψη στην Ελλάδα με τις πολιτικές και τους πολιτικούς που έχουμε!!!
Χώρια βέβαια το ότι μα περιμένουν οικονομικά και πολιτικά παλούκια στο μέλλον, για τα οποία ο πολιτικός βόθρος της Ελλάδας δεν αναφέρεται καν σε αυτά...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Το μικρό κόμμα που ψήφισα εγώ, πήγε άπατο στις πρώτες. Ήταν πολύ... γραφικό για τους σοβαρούς.OANNHSEA έγραψε: 28 Δεκ 2024, 19:41ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:27Σαφώς και δεν είναι καλό κόμμα η ΝΔ.hellegennes έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:18
Αν υπήρχαν θα είχαν βγει. Αυτό δεν κάνει καλό κόμμα την ΝΔ ούτε την κατάσταση στην χώρα λιγότερο τραγική.
Δεν είναι τόσο απλό...
Ή καλύτερα σας έχουν πουλήσει παραμύθια για το πως αλλάζει μία πολιτική κατάσταση...
Σκέψου το αλλιώς: σαν χώρα έχεις 500.000 στρέμματα στα οποία φυτεύεις π.χ. κουρκουμπίνια. Φυτεύει όλος ο κόσμος κουρκουμπίνια και η τιμή τους φτάνει στον πάτο. Το να αρχίσεις να λες "πείτε μου τι να φυτέψω τώρα", είναι σαν να θέλεις να αυτοκτονήσεις!!!
Πρέπει να αλλάξει αργά το όλο σύστημα από φύτευση μέχρι εμπορία.
Και εδώ το ίδιο - δεν υπάρχει εναλλακτική, το ξέρουμε!!!
Από την άλλη έχουμε δει τι κάνει ένα δίπολο, με τι μαρακίες ΝΔ - πασόκ, 40 χρόνια τώρα.
Οπότε η αλλαγή γίνεται μόνο όταν ψηφίζεις μικρά κόμματα, τα οποία στη συνέχεια ή συνεχίσουν μόνα τους την πορεία ή θα συνεργαστούν.
Βέβαια στην Ελλάδα η εμπειρία έχει δείξει ότι εάν ένα μικρό κόμμα συνεργαστεί με κάποιο μεγάλο, έχει εξαφανιστεί...
Οπότε πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή, ότι μόνο εάν ανέβει η δύναμη των μικρών κομμάτων και καταστραφεί η δύναμη του κυρίαρχου κόμματος, θα διαλυθεί η μαφία που έχει παγιωθεί στον πολιτικό - επιχειρηματικό κόσμο...
Εάν σου φαίνεται αυτό γελοίο, απλά σκέψου πολλά από τα συνθήματα των μεγάλων κόμματων, όπως "ψήφος σε μικρό κόμμα είναι χαμένη ψήφος" ή "οι ακραίοι είναι στα μικρά κόμματα"...
ΥΓ
Και θέλω να το γράψω από την αρχή που είδα τον τίτλο:
Δεν πρόκειται να υπάρξει ανάκαμψη στην Ελλάδα με τις πολιτικές και τους πολιτικούς που έχουμε!!!
Χώρια βέβαια το ότι μα περιμένουν οικονομικά και πολιτικά παλούκια στο μέλλον, για τα οποία ο πολιτικός βόθρος της Ελλάδας δεν αναφέρεται καν σε αυτά...
.
Για τις επόμενες ποιο μικρό προτείνεις; Υπάρχει πληθώρα επιλογών αριστερά και δεξιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρε για μάρκα σε ρώτησα, όχι για είδος ζυμαρικού.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Δεκ 2024, 18:11καλο μου μονο λιγκουίνι και αυστηρα al dente για να ξερεις![]()
Πληροφοριακώς, κι εγώ τα πάω τα λιγκουίνι αλλά όχι για όλες τις συνταγές.
Οπότε, επαναλαμβάνω το ερώτημα. Ποιες μάρκες ζυμαρικών καταδέχεσαι να σου ψωνίζουν; Γιατί κατά τα φαινόμενα, εσύ δεν έχεις ιδέα από τιμές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι εκεί το θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 19:54 Το μικρό κόμμα που ψήφισα εγώ, πήγε άπατο στις πρώτες. Ήταν πολύ... γραφικό για τους σοβαρούς.
Για τις επόμενες ποιο μικρό προτείνεις; Υπάρχει πληθώρα επιλογών αριστερά και δεξιά. Πες και θα σου πω.
Όποιο και να ψηφίσεις, κάνεις κακό στο πρώτο κόμμα και βοηθάς στη δημοκρατία!!!
Εγώ κατάλαβα από το 1993 τι ακριβώς παίζεται στο πολιτικό μας υπόβαθρο και από τότε ψηφίζω μόνο κόμματα τα οποία δεν είναι στη βουλή!!!
Έχω ψηφίσει το Λαός - και έγινε ο κακός χαμός γιατί ήμουν και εφορευτική επιτροπή. "Ποιός ψηφίζει τους φασίστες", να χτυπιούνται...
Έχω ψηφίσει τους τροτσκιστές, όταν είχαν πάρει 10.000 ψήφους και είχε γίνει ο κακός χαμός στην άκρα αριστερά...
Έχω ψηφίσει Τζημερο...
Στις τελευταίες ευρωεκλογές, Λατινοπούλου...
Και στις επόμενες εκλογές, απλά θα το αναλύσω την τελευταία εβδομάδα πριν από την κάλπη...
.
Bellum omnium contra omnes
Ναι, οκ. Κάνεις κακό στο πρώτο κόμμα.OANNHSEA έγραψε: 28 Δεκ 2024, 20:06Δεν είναι εκεί το θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 19:54 Το μικρό κόμμα που ψήφισα εγώ, πήγε άπατο στις πρώτες. Ήταν πολύ... γραφικό για τους σοβαρούς.
Για τις επόμενες ποιο μικρό προτείνεις; Υπάρχει πληθώρα επιλογών αριστερά και δεξιά. Πες και θα σου πω.
Όποιο και να ψηφίσεις, κάνεις κακό στο πρώτο κόμμα και βοηθάς στη δημοκρατία!!!
Εγώ κατάλαβα από το 1993 τι ακριβώς παίζεται στο πολιτικό μας υπόβαθρο και από τότε ψηφίζω μόνο κόμματα τα οποία δεν είναι στη βουλή!!!
Έχω ψηφίσει το Λαός - και έγινε ο κακός χαμός γιατί ήμουν και εφορευτική επιτροπή. "Ποιός ψηφίζει τους φασίστες", να χτυπιούνται...
Έχω ψηφίσει τους τροτσκιστές, όταν είχαν πάρει 10.000 ψήφους και είχε γίνει ο κακός χαμός στην άκρα αριστερά...
Έχω ψηφίσει Τζημερο...
Στις τελευταίες ευρωεκλογές, Λατινοπούλου...
Και στις επόμενες εκλογές, απλά θα το αναλύσω την τελευταία εβδομάδα πριν από την κάλπη...
.
Αυτά είναι πλέον μαθήματα για πρώτη δημοτικού.
Παρακάτω; Γιατί από σκηνικά συνεργασίας τύπου "εδώ θα συμμαχήσουμε για τη σωτηρία της πατρίδας" στην α περίπτωση και "όποιο κόμμα συνεργαστεί με τους οξαποδώ είναι λαγός των οξαποδώ" στη βου περίπτωση, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 92 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοιτάσματα
-