Αλιόσα έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 12:29
Άμα υπήρχε σοβαρή και υπολογίσιμη αξιωματική αντιπόλιτευση ούτε με σφαίρες η νδ, ο οικονομικός βρυκόλακας που έχει πιει το αίμα το λαού, θα ήταν πρώτη στις δημοσκοπήσεις. Να έχεις ξεπατώσει με τους φόρους τους πολίτες (ιδιαίτερα τα φτωχότερα στρώματα μέχρι και αύξηση τελών στα παλαιοτερα αυτοκίνητα ψήφισαν) και πάλι να είσαι πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις είναι και κατόρθωμα αλλά και λυπηρό.
Υπάρχει μεγάλη ρευστότητα σε όλο το πολιτικό φάσμα. Όχι μόνο στην κεντροαριστερά που λένε οι παπατζαραίοι που ελπίζουν σε κάποιο κόμμα κεντροαριστεράς τύπου τσίπρα/γαπ κτλ. Παντού υπάρχει ρευστότητα. Ενδεικτικό οτι είμαστε στην εποχή της μεταπολιτικής οπού στη πούτσα τους όλος ο κόσμος για το πολιτικό σύστημα. Έχει χάσει εμπιστοσύνη.
Όποιος τώρα βγει από αντιπολίτευση κ πείσει κόσμο (είτε από δεξιά ειτε από αριστερά) ίσως μπορέσει να γίνει πόλος απέναντι στον κούλη. Η ρευστότητα είναι τεράστια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:31
Κάπου στο 1.85 τον κόβω τον Κασσελάκη
Εμφανισιακά πάντως, είναι μια χαρά και σίγουρα δεν έχει στο κούτελο τη φωτεινή ταμπέλα "είμαι γκέι, είμαι γκέι", πράγμα που σαφώς του δίνει περισσότερους πόντους γενικώς και ειδικώς.
Πραγματικά πιστεύω πως το γκεϊλίκι είναι για τα μάτια του κόσμου και πως πραγματικά δεν είναι.
Δηλαδή σε καμια δεκαετία(αν δε προχωρήσει πολιτικά) δε θα μου έκανε εντύπωση να χωρίσει με τον γλυκούλι και να πει πως το ξαναγύρισε σε στρέητ.
Στο πισωγύρισμα, πισωγύρισμα δεν υπάρχει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Εμφανισιακά πάντως, είναι μια χαρά και σίγουρα δεν έχει στο κούτελο τη φωτεινή ταμπέλα "είμαι γκέι, είμαι γκέι", πράγμα που σαφώς του δίνει περισσότερους πόντους γενικώς και ειδικώς.
Πραγματικά πιστεύω πως το γκεϊλίκι είναι για τα μάτια του κόσμου και πως πραγματικά δεν είναι.
Δηλαδή σε καμια δεκαετία(αν δε προχωρήσει πολιτικά) δε θα μου έκανε εντύπωση να χωρίσει με τον γλυκούλι και να πει πως το ξαναγύρισε σε στρέητ.
Στο πισωγύρισμα, πισωγύρισμα δεν υπάρχει.
Μωρε αν τη βρισκει ο ίδιος τι μας κοφτει εμας;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είναι όλοι οι γκέι θηλυπρεπείς.
Ενίοτε, η θηλυπρέπεια είναι ρόλος.
το απάντησα με την κουκλα παραπάνω. Δεν ειναι το παρουσιαστικό που με κάνει να το λέω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είναι όλοι οι γκέι θηλυπρεπείς.
Ενίοτε, η θηλυπρέπεια είναι ρόλος.
το απάντησα με την κουκλα παραπάνω. Δεν ειναι το παρουσιαστικό που με κάνει να το λέω.
Κι ο παραπάνω ρόλο παίζει. Και δεν είναι υπέρ του Κασσελάκη.