!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεα υποθεση Πισπιριγκου με 5 νεκρα παιδια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Νεα υποθεση Πισπιριγκου με 5 νεκρα παιδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2024, 14:53
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Οκτ 2024, 14:47
Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2024, 14:36

κακώς αγχώθηκε ο πατέρας σου, δόθηκαν παρατάσεις επί παρατασεων και όποιος απλά είχε μπει στην λίστα και είχε κλείσει ραντεβού (για οπότε ειχε διαθεσιμο) στο μαγαζί με τις ταμειακές δεν κινδύνευε από τίποτα.

Ούτε άναρχα, ούτε τίποτα.

Εν πάσει περιπτώσει, αν τα παραπάνω είναι αυτά που θεωρείς δυσκολίες και ψεγεις την ΝΔ, καλώς ήρθες στο 2024, το 1990 πέθανε.
δεν είναι έτσι όττο, γιατί την εποχή εκείνη λέγανε πως δε πρόκειται να δωθεί καμία παράταση πέρα από τον απρίλη (και δε ξέρω μάλιστα αν δόθηκε)
αυτό που λες για την λίστα ίσχυε μόνο για τον μήνα του Απρίλη ως έξτρα χρόνος μετά τις 31 Μαρτίου και μόνο για όσους είχαν μπει σε λίστα η οποία λίστα ήταν online και οι προμηθευτές όφειλαν να ανεβάσουν πελατολόγεια χιλιάδων ονομάτων. ρώτα έναν προμηθευτή να σου πει τι μπάχαλο επικρατούσε και πόσο παρόλο ήταν όλο αυτό από πλευράς υπουργείου
να σου θυμίσω απελπισμένους καταστηματάρχες που μαζεύτηκαν τελευταία μέρα του απρίλη έξω από προμηθευτή ταμειακών να διαμαρτυρηθούν επειδή δεν είχε προλάβει να τους κάνει τη σύνδεση (και λογικό να μην προλάβει με εκείνα τα χρονικά όρια). στο τέλος ζήτησαν και πήραν χαρτί υπογεγραμμένο από τον προμηθευτή ότι δε φέρουν ευθύνη για τη μη σύνδεση εντός της προθεσμίας έτσι ώστε σε περίπτωση που δεχθούν πρόστιμο να μπορούν να προσφύγουν εναντίον του. και μιλάμε για 10k ανα ταμειακή. κάποιοι 10k δε βγάζουν καθαρά όλο το χρόνο. γι'αυτό σου λέω αυταρχισμός και εκτός πραγματικότητας. ήταν τεράστια αλητεία ο τρόπος με τον οποίο έγινε
Μου αρέσει που μου εξιστορείς τι έγινε λες και εμείς δε το κάναμε σε τρεις επιχειρήσεις.

Εν τω μεταξύ όποιον λογιστή ή μαγαζί με ταμιακές ρωτούσες σου λεγε αυτό που έγραψα.

Αυτό δε με το χαρτί, πρώτη φορά το άκουσα από σενα.
Δεν ξέρω κάποιον να του το ζήτησαν ακριβώς επειδή δεν χρειαζόταν.
Μάλλον πέσατε σε μαλάκες.
αυτό με το χαρτί το είχαν βγάλει οι ειδήσεις στα κανάλια και στα σαιτ
είχαν πάει μαγαζάτορες στις 23:00 μια ώρα πριν την εκπονή και ήρθε και η αστυνομία για να μην γίνει κάνα σκηνικό και αρνούνταν να φύγουν, μέχρι που ο προμηθευτής συμφώνησε να τους υπογράψει ένα τέτοιο χαρτί ότι με δική του ευθύνη δεν έχουν κάνει τη σύνδεση

εδιτ: το βρήκα
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... n-michanon

δε κράξιμο που πέφτει στα σχόλια
όλοι λάθος είμαστε, μόνο το υπουργείο έχει δίκιο;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Και ο Πίπης τους γιατρούς κατηγορεί.

Ότι 5 διαφορετικές ομάδες γιατρών έχουν συνωμοτήσει εναντίον της και ξύπνησαν το πρωί για να σκοτώσουν βρέφη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2024, 14:53 Μου αρέσει που μου εξιστορείς τι έγινε λες και εμείς δε το κάναμε σε τρεις επιχειρήσεις.

Εν τω μεταξύ όποιον λογιστή ή μαγαζί με ταμιακές ρωτούσες σου λεγε αυτό που έγραψα.
Με βάση την λογική το έλεγαν, αλλά ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο παράλογο πράγμα της κυβέρνησης είναι. "Δεν πιστεύω ότι θα ρίξουν πρόστιμα" έλεγαν, κανείς φυσικά δεν σου εγγυάται τίποτα, ειδικά όταν έβγαιναν συνέχεια από το υπουργείο και έλεγαν ότι δεν θα δοθεί παράταση.

Εξάλλου παραλογισμός είναι και το σύστημα με τις κάρτες της Εργάνης, μην μιλήσω για τα εξωφρενικά πρόστιμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Οκτ 2024, 20:35 Και ο Πίπης τους γιατρούς κατηγορεί.

Ότι 5 διαφορετικές ομάδες γιατρών έχουν συνωμοτήσει εναντίον της και ξύπνησαν το πρωί για να σκοτώσουν βρέφη.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2024, 13:14
Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2024, 14:53 Μου αρέσει που μου εξιστορείς τι έγινε λες και εμείς δε το κάναμε σε τρεις επιχειρήσεις.

Με βάση την λογική το έλεγαν, αλλά ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο παράλογο πράγμα της κυβέρνησης είναι. "Δεν πιστεύω ότι θα ρίξουν πρόστιμα" έλεγαν, κανείς φυσικά δεν σου εγγυάται τίποτα, ειδικά όταν έβγαιναν συνέχεια από το υπουργείο και έλεγαν ότι δεν θα δοθεί παράταση.

Εξάλλου παραλογισμός είναι και το σύστημα με τις κάρτες της Εργάνης, μην μιλήσω για τα εξωφρενικά πρόστιμα.
Βουρδουλα θέλει ο κόσμος. Ήρθε σε ψηφιακή μορφή.
Μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.

Αντί να έχουμε έναν υπάλληλο από την επιθεώρηση Εργασίας μέσα σε κάθε επιχείρηση όπως θα θέλατε για να ελέγχουν, προτιμήσαμε την τεχνολογία.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 30 Οκτ 2024, 14:29

Αντί να έχουμε έναν υπάλληλο από την επιθεώρηση Εργασίας μέσα σε κάθε επιχείρηση όπως θα θέλατε για να ελέγχουν, προτιμήσαμε την τεχνολογία.
Κανείς δεν ήθελε έναν υπάλληλο για κάθε επιχείρηση. Condescending αρχιδιά είναι αυτό που λες. Ναι, χρειάζεται ελεγκτικός μηχανισμός που να λειτουργεί· αδιάφθορα. Η τεχνολογία δεν βοηθάει σε τίποτα απολύτως.

Η ηλεκτρονική κάρτα δεν αποτρέπει την μαύρη εργασία ούτε καν σαν ιδέα, πόσο μάλλον σαν πράξη. Δεν είναι υπερβολή αυτό, είναι ένα σύστημα που με καμμιά λογική δεν αποτελεί μέθοδο ελέγχου. Όσο δεν ήξερες πριν αν κάποιος δούλευε εκτός ωραρίου άλλο τόσο δεν ξέρεις και τώρα. Σε ενδεχόμενο έλεγχο μόνο θα διαπιστωθεί η παράβαση, πράγμα που συνέβαινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και πριν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Επί του θέματος:

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Τ'ώρα λένε ότι τα παιδιά λίγο έλειψε να γίνουν 6 (υπήρχε ένα που το κάνανε ανάνιψη και σώθηκε αλλά δεν παρακολούθησα πώς και τι). Επίσης η Νικολούλη έβγαλε ένα ηχητικό όπου η Ε επιτέθηκε σε μία άλλη και έκανε σαν αφηνιασμένη.

Θα μπορούσαμε να συζητάμε αυτά στο παρόν νήμα.

Αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο, σε όλα τα θέματα, κολλάει ο Κούλης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

AlienWay έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 15:27 Τ'ώρα λένε ότι τα παιδιά λίγο έλειψε να γίνουν 6 (υπήρχε ένα που το κάνανε ανάνιψη και σώθηκε αλλά δεν παρακολούθησα πώς και τι). Επίσης η Νικολούλη έβγαλε ένα ηχητικό όπου η Ε επιτέθηκε σε μία άλλη και έκανε σαν αφηνιασμένη.

Θα μπορούσαμε να συζητάμε αυτά στο παρόν νήμα.

Αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο, σε όλα τα θέματα, κολλάει ο Κούλης.
Αυτός ας κοιτάξει τις δικές του πομπές :D
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Το ηχητικό απόσπασμα.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Πλήρως διαλυμένο κράτος, πρόνοια του κώλου, αστυνομία της πλάκας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Φανταστείτε πόσες έχουν πνίξει 1 ή 2 παιδιά και κυκλοφορούν ελεύθερες. Ο ΔΥ ιατροδικαστής( ειδικά όταν δει γυφτάκι) υπογράφει πνευμονιτιδα ακόμα και να βρει σφαίρα στο κορμί.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Ο Μπαλάσκας λέει ότι δε γουστάρει η ΕΛ.ΑΣ. και ο εισαγγελέας να ασχοληθούν με την υπόθεση. Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί πρόκειται για ΛΟΑΤΚΙ άτομο; Μήπως τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα απολαμβάνουν ευνοϊκή μεταχείριση όπως οι οπαδοί της ΡΟΜΑ;

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

για να τσιριζουν ετσι οι μπακαληδες, δεν μπορει, κατι καλο και παλι εκαμε η κυβερνηση και μπραβο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2024, 22:32

Κανείς δεν ήθελε έναν υπάλληλο για κάθε επιχείρηση. Condescending αρχιδιά είναι αυτό που λες. Ναι, χρειάζεται ελεγκτικός μηχανισμός που να λειτουργεί· αδιάφθορα. Η τεχνολογία δεν βοηθάει σε τίποτα απολύτως.

Η ηλεκτρονική κάρτα δεν αποτρέπει την μαύρη εργασία ούτε καν σαν ιδέα, πόσο μάλλον σαν πράξη. Δεν είναι υπερβολή αυτό, είναι ένα σύστημα που με καμμιά λογική δεν αποτελεί μέθοδο ελέγχου. Όσο δεν ήξερες πριν αν κάποιος δούλευε εκτός ωραρίου άλλο τόσο δεν ξέρεις και τώρα. Σε ενδεχόμενο έλεγχο μόνο θα διαπιστωθεί η παράβαση, πράγμα που συνέβαινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και πριν.
:011:
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”