!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στα Καλά Καθούμενα η αλλιώς το Μουσείο βρήκε την Έδρα του.

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Re: Στα Καλά Καθούμενα η αλλιώς το Μουσείο βρήκε την Έδρα του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Αγις έγραψε: 13 Οκτ 2024, 18:17
Beria έγραψε: 13 Οκτ 2024, 17:55
Αγις έγραψε: 13 Οκτ 2024, 17:45

αργησατε :smt005:
Σας διάβαζα και διασκέδαζα
ελα να μας τα πεις στο ρεμπετικο φορουμ - καιρο εχουμε να διασκεδασουμε
Αξίζει; Δεν το έχω υπόψη μου.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Communio Sancta έγραψε: 13 Οκτ 2024, 18:47

ποιοτικο - εξαιρετικο επιπεδο - θησαυρος γνωσης - σπανια περιπτωση για ελληνικο φορουμ
μειονεκτημα (για σενα οχι βεβαια ) κομθουνιστοκρατειται :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Αγις έγραψε: 13 Οκτ 2024, 18:49
Communio Sancta έγραψε: 13 Οκτ 2024, 18:47

ποιοτικο - εξαιρετικο επιπεδο - θησαυρος γνωσης - σπανια περιπτωση για ελληνικο φορουμ
Δεν μπορώ να μπω.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Γιατι; Εβριζες και εκει μανες;
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 19:08 Γιατι; Εβριζες και εκει μανες;
Όχι, μωρέ μαλάκα, δεν μου ανοίγει ο σύνδεσμος.
:lol:
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 19:08 Γιατι; Εβριζες και εκει μανες;
Μπουζουκομανες
Από αυτές που ανακαλύφθηκαν στον Πειραιά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Communio Sancta έγραψε: 13 Οκτ 2024, 19:01
Αγις έγραψε: 13 Οκτ 2024, 18:49
Communio Sancta έγραψε: 13 Οκτ 2024, 18:47 Αξίζει; Δεν το έχω υπόψη μου.
Δεν μπορώ να μπω.
rembetiko.gr

Κανουν αναβαθμιση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

don't speak έγραψε: 13 Οκτ 2024, 18:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2024, 16:05
Τα ζυμαρικά είναι σίγουρα φρέσκα, βράζονται εκείνη την ώρα για το χρόνο που θέλεις. Το αν είναι δικιά τους παραγωγή, δεν το ξέρω, υποθέτω ότι παραπάνω πληροφορίες θα υπάρχουν σε κάποιο σάιτ. Το ίδιο γίνεται και με τις σάλτσες που βλέπεις να τηγανίζονται μπροστά σου. Οκ, στη συνταγή με ραγού ή κιμά στην παραλλαγή "παστίτσιο", που είναι μακαρόνια με κιμά και μπεσαμέλ, φρεσκοφτιαγμένη θα είναι η μπεσαμέλ, το ραγού και ο κιμάς δεν γίνονται στο δεκάλεπτο. Αλλά σε ό,τι είναι γρήγορο στη παρασκευή όπως η καρμπονάρα πχ, τα πάντα είναι φρέσκα.
...
Δικά τους είναι τα ζυμαρικά, νομίζω στο mall είχα δει το μηχάνημα που τα φτιάχνει, ήταν στη βιτρίνα .

Εικόνα
Eυχαριστώ για τη διευκρίνηση. :) Στο μαγαζί που πηγαίνω εγώ δεν είναι στο ταμείο. Εκεί υπάρχουν τα τρία δείγματα ζυμαρικών τύπου ριγατόνι, πέννες και πλεξουδάκια. Κλασσικά σπαγγέτι, δεν έχει. Υποθέτω ότι χρησιμοποιούν αυτά που κρατάνε καλύτερα τις σάλτσες. Αν δεν δοκίμασες, καλό θα είναι να είσαι με παρέα, ώστε να δοκιμάσετε διαφορετικές γεύσεις. Σε κάθε περίπτωση, το προτείνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Communio Sancta έγραψε: 13 Οκτ 2024, 17:29 Για εκατοντάδες χρόνια τα βοοειδή και τα πρόβατα της Θεσσαλίας, Μακεδονίας και της ποντιακής ενδοχώρας, τα βούτυρα της Τραπεζούντας και της Ούρφας, τά άλευρα της Κριμαίας και των παραδουνάβιων περιοχών, το χαβιάρι και τα αλίπαστα της Ρωσίας, η ζάχαρη και το ρύζι της Αιγύπτου, ο καφές της Υεμένης, ο παστουρμάς της Καισάρειας, η μαστίχα της Χίου, το ελαιόλαδο του Αδραμυττίου της Κρήτης και της Μυτιλήνης, οι χουρμάδες της Βαγδάτης, οι ξηροί καρποί της Ανατολίας, τα σύκα και τα σταφύλια της Ιωνίας τροφοδοτούσαν νύχτα-μέρα τις αγορές της. Επίσης οι εύφορες πεδιάδες της Θράκης και της Βιθυνίας, καθώς και τα περιβόλια μέσα κι ‘ έξω από τα τείχη της Πόλης, προμήθευαν την κουζίνα της με ποικιλία εύγευστων λαχανικών και φρούτων και τις τέσσερεις εποχές. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε την πλούσια ψαριά της Προποντίδας και του Βοσπόρου – 80 είδη ψάρια έφθαναν στην κεντρική αγορά, μας πληροφορεί ο Αρμένιος διευθυντής της Καρακίν Ντερβετζιάν στη μελέτη του «Τα ψάρια και η αλιεία» (1915) – σχηματίζουμε μια πρώτη εικόνα για την αφθονία αγαθών, που σε ειρηνικούς καιρούς ήταν προσιτά σε όλα σχεδόν τα οικονομικά νοικοκυριά.

.

Τι ζάχαρη είχαν για αιώνες στην Εγυφτο ρε μεγάλε ;;; .. :p2:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:08Τι ζάχαρη είχαν για αιώνες στην Εγυφτο ρε μεγάλε ;;;
Εικόνα
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

O κύρης μου που έζησε στην Αίγυπτο χρόνια έλεγε πως η παράδοση στο ζαχαροκάλαμο ήταν με πολύ βαθιές ρίζες.
ΕXODUS!
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

Αγις έγραψε: 13 Οκτ 2024, 17:45

αργησατε :smt005:
πρεπει να εχεις 2 ή 3 δημοσιευσεις?
εκτος κι αν αλλαξες γιουζερνεημ και το εκανες Ναιδα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τουλάχιστον σήμερα με την ίδια παρέα (διάλεξε άλλος βέβαια που ξέρει καλά κατατόπια) πήγαμε σε ένα υπέρ γαματο μέρος που δε το πιάνει το μάτι σου.
Με το που είδα στον κατάλογο μοσχαρίσια μάγουλα είπα εδώ θα φάμε καλά.
Γαμηθηκαμε στο πολύ καλό φαΐ, δύο μπουκάλια Thema και από δύο κοκτέιλ ο καθένας και πληρώσαμε 25 το άτομο. Και είχαμε και τα παιδιά
vantono έγραψε: 13 Οκτ 2024, 16:39 Που πας και μπλέκεις. Πήγαινε καμιά χελώνα (αφου εισαι Αθηνα), ή κανενα γκολντεν φοίνιξ σε Κηφισιά ή Γλυφάδα εστω, να φας σαν ανθρωπος.
Τα "καλα καθουμενα" το ακουγα πολυ εδω και καιρό και δεν πατούσα μονο και μονο επειδη ειχα ακουσει ΤΑ Χ Ε Ι Ρ Ο Τ Ε Ρ Α.
Μια προειδοποιηση/ερωτηση να ειχες κανει στο πχορουμ πριν πας, τωρα θα ειχες σωθει.
Ρε το εγραψα και παραπάνω ότι ήξερα πως παίζει ολίγον γυφτε φάση αλλά ένεκα της παρέας είπα δε γαμιε, τα άλλα όμως δε τα ήξερα.
Έχω γυρίσει όλα τα Steak houses της Αθήνας, μόνο σε αυτό κωλωνα να πάω για τους λόγους που ήξερα.
Ε ήταν και άλλοι τελικά.
Communio Sancta έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:00 Μπήκα στο site. Κατάλογος, στα ζυμαρικά, bolognese, με επεξήγηση, "τα γνωστά μακαρόνια με κιμά". Βρε μαλάκα, άμα το παίζεις ψαγμένος, φτιάξε ένα μενού που να λέει "bolognese, με σάλτσα ραγού από ψιλοκομμένο μοσχάρι" ό,τι δηλαδή πραγματικά είναι, ή εγώ θα έβαζα "μακαρόνια με κιμά-καμία σχέση με bolognese". Αλλά ο μπουρτζόβλαχος πού να ξέρει. Αλλά δεν πιστεύω πως είναι χαζός. Έχει target group τίποτα βλαχομοντέλα, wannabe Κωστόπουλους, κανέναν ανιψιό, κουνιάδο του τάδε... Μαγκιά του, με τα ψέμματα βγάζεις λεφτά, όχι με την αλήθεια.
Ένα από τα πιάτα που ήταν εκτός αποθέματος στις οκτώ μισή το βράδυ :lol:
Αυτό που λες το μαγκιά του το είπα και παραπάνω. Και καλά κάνει. Οι ενστάσεις μου ήταν στο ανύπαρκτο σερβις(με 80-100 το άτομο πρέπει να είναι όλα πένα κανονικά), στο στραβωμα όταν δεν ακολουθούσες την "άποψη" τους και την ειρωνια "Νταξ μωρέ καλό είναι να κεφαρουμε και λίγο ναουμ". Τσιγάρο σε κλειστό χώρο, λάθη στο λογαριασμό, όχι κέρασμα γιατί και καλά δεν είστε της φάσης και μας τα σπάσατε και τέλος αυτό με την απόδειξη που ειλικρινά μπορεί να ήταν το κερασάκι στην τούρτα αλλά με ενόχλησε λιγότερο από όλα.
Η καλή ποιότητα των κρεατικων (δε φτάνει βέβαια ούτε στο ελάχιστο Drakouli και Base, ειδικά στο base αν κρίνουμε και τιμές μεσα) δεν ισοσκελιζει την υπόλοιπη φαρσοκωμωδια.
Είχες πάει στον μακαρίτη τον Κρητικό στην Καντζα; Εντάξει τι να πας πει τώρα ο τύπος από κρέας. Έλεος κάπου λίγο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αυτό είναι το μαγαζί που ήρθε από Σαλονικα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 13 Οκτ 2024, 23:44 Αυτό είναι το μαγαζί που ήρθε από Σαλονικα;
Ναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”