!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:45
nyxtovios έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:41
vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:33 Ωραιο το φυλάκιο, κι εγω εχω κανει για λιγο καιρο στην αρχη της θητείας. Σβήσιμο ημερών, το λέγαμε.
Αν σε καποια φαση ζητήσουν εθελοντές, πετα χερι πανω αυτοματα.
Είναι κάτι που δεν έχεις κάνει γενικα;
Δεν εχω πραγματοποιήσει το ονειρο μου να πάω να πολεμήσω εθελοντής στο Ισραήλ μονο :102:
Βάλε μια άδεια και πάνε
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

γιατί τότε λέει γαμω το ξύρισμα σου. Και να. Φωνάζει και να κάνει και ναρανει άμα δεν καταλαβαίνει τότε άρχισε να βρίσει και θα δει πόσο χρονών είσαι και θα λέει στον άλλο γενημενο το 2005 καθάρισε και όλα αυτά καιρό ξέρεις γιατί όταν πήγαιναν παλιά. Και δεν ήξεραν τι λέγανε
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:26
Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:07
vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:49 Εδώ σε έχω. Στη Φεράρι των ξυριστικών μηχανών, και σε tim00la σκάνδαλο!
https://www.skroutz.gr/s/10924062/Wahl- ... omeni.html

Εγώ που έχω ψιλοδυσκολα γένια γενικώς, και συριζα μου τα παίρνει όσες φορές τα έχω πάρει, και αλφαδιασμενο τριμαρισμα μου κάνει.

Στρατό αναγκαστικά με τις κομπλεξικές αδερφαρες που είχα μπλέξει όμως, εβαζα μόνο ξυράφι.

Τα γαμώσπιτα έρχονταν και σε άγγιζαν στο λαιμό ρε μαλάκα, ΣΕ ΑΓΓΙΖΑΝ και σου έλεγαν πήγαινε τώρα για ξύρισμα, ή σε καμπάνιαζαν ως "αξύριστο".
ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΟΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑΤΕΣ!
Ωωω, σε ευχαριστώ! :smt023 Την σκέφτομαι σοβαρά αυτή που μου προτείνεις. Ωχ, ωχ, Τόσο αυστηρά είναι;
Εγω ημουν πεζοναυτης και ειχα την εντυπωση οτι μας την εξαντλουν σε υπερβολικο βαθμο πανω μας αυτη την αυστηρότητα γιατι "ειδικες δυναμεις" κτλ. Αλλά επειδη ημουν μεσα σε στρατόπεδο με τέθωρες και εχω βρεθει και σε φρουρα μαζι τους, τα ιδια ακριβως ηταν κι εκει, μη σου πω και χειροτερα.

Οι δικοι μας αξ/κοι οταν εβλεπαν καποιον αξυριστο του ελεγαν απλως "θεση για καμψεις" :lol:
Οι τεθωράξ/κοι τα καμπάνιαζαν κανονικά τα τεθωράκια. Εναν μπροστά μου τον καμπάνιασε με σ.εξ, που ειναι η χειροτερη ποινη :lol:
Κανείς να κανείς δεν απολύθηκε αργότερα από το προβλεπόμενο επειδή ήταν αξύριστος. Αυτά ήταν να κοροϊδεύουν τους χαζούς, την πλειοψηφία δηλαδή, ώστε να υπάρχει πειθαρχία.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Καλά δεν είναι φυλακή η αξυρισια, κάτι κρατήσεις όμως ευκολα
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

jason0 έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:51 Καλά δεν είναι φυλακή η αξυρισια, κάτι κρατήσεις όμως ευκολα
Για αυτό τα έχεις καλά με την εκκλησία. Και κάθε Κυριακή και αργία έχεις έξοδο από τον τοπικό μητροπολίτη να πας να ψάλλεις.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Μαζευτείτε, έχω βαντόνεια ιστορία με ΕΠΟΠίνα.
Λοιπόν, η πύτισσα ηταν πολύ δυνατό πατό, σχετικα μικρή ηλικιακά, ξανθούλα και με φουλ θηλυκότητα, τόσο πολλή θηλυκότητα που η απαίσια φαρδιά παραλλαγοστολή δεν της στερούσε ούτε στο ελάχιστο, αντιθετως την έκανε και ακομα πιο σέξυ. Ιδιαίτερα πρόσχαρη και ευγενική με όλους, σε σημείο παρεξήγησης.

Την πρώτη μερα που ήρθε στο λόχο μου, είχε υπηρεσία ενα βράδυ ως δεκανέας αλλαγής ενώ εγώ ως θαλαμοφύλακας εκεινη τη μερα, και μου ειχε ζητήσει να πάω να την ξυπνήσω και μαλιστα να τη σκουντήξω έντονα, γιατι ξυπνάει δύσκολα.

Ηταν μια δύσκολη περίοδος τοτε για μενα (οπως για καθε φανταρο λίγο-πολυ) με φουλ αγαμία κτλ, ο εγκέφαλός μου εφτιαχνε σενάρια απο μονος του, και εν ολίγοις μπήκα μεσα στο θάλαμό της με οριζόντιο αντίσκηνο
Ευτυχώς βέβαια που ηταν φαρδύ το παντελόνι, την ειχα βολέψει και στο πλάι διαγωνίως απο μέσα, οπότε δεν φαινόταν και τίποτα.

Οταν μπηκα να την ξυπνήσω, δεν πλησίασα καν και απλα φώναζα απο την πόρτα "κυρία λοχία, κυρία λοχία, ξυπνηστε", οσο πιο δυνατα μπορουσα, σαν καθυστέρας :lol:
Ειδα που δεν ξυπνησω, παω πιο κοντά, τη σκουντάω μια φορα και επιστρεφω παλι πισω στη θεση μου.
Σε μια φάση ξυπνάει και με ρωτάει, γιατι δεν τη σκούνταγα οπως μου ειπε, και της απαντησα οτι "επειδή ειναι δεσποινίς, δεν θεωρησα οτι θα ηταν σωστό να παω απο πανω της ολοκληρος μαντραχαλάς, ενώ κοιμάται".
Χαμογέλασε και μου ειπε "αχ τι γλυκούλης", και μετά απο κει και πέρα καναμε και παρέα, ανταλλαξαμε και σοσιαλς, και πιάναμε και την κουβεντα καθε φορα που τυχαινε να εχουμε υπηρεσία και οι δύο. Μετά απολύθηκα και χαθήκαμε. Αν δεν εκοβα εγω τοσο αποτομα επαφές μετά την απόλυση, άνετα τη φόρτωνα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 23:01

Την πρώτη μερα που ήρθε στο λόχο μου, είχε υπηρεσία ενα βράδυ ως δεκανέας αλλαγής ενώ εγώ ως θαλαμοφύλακας εκεινη τη μερα, και μου ειχε ζητήσει να πάω να την ξυπνήσω και μαλιστα να τη σκουντήξω έντονα, γιατι ξυπνάει δύσκολα.
Εμενα μια μου ειχε πει με caps ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ.Μαλλον εβγαζα ρειπι βαιμπς με το ξυρισμενο κεφαλι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:33 Ωραιο το φυλάκιο, κι εγω εχω κανει για λιγο καιρο στην αρχη της θητείας. Σβήσιμο ημερών, το λέγαμε.
:smt005:
Μπλούζα με ολόκληρο μανίκι, δικέ μου;
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 08 Οκτ 2024, 23:08
:smt005:
Μπλούζα με ολόκληρο μανίκι, δικέ μου;
Περίμενα να μου πει ότι δεν τον έχει πάρει.
Είπε κάτι άλλο.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Αυτό που γούσταρα στον στρατό ήταν το τυρί γκούντα κονσέρβα.
Αυτό που θυμάμαι από τον στρατό όταν ήμουν θαλαμοφυλακας το πρωί και ακούγαμε με τους δύο γραφιαδες Slayer καi Megadeth
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zteo την 08 Οκτ 2024, 23:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

GoBack έγραψε: 08 Οκτ 2024, 23:06
vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 23:01

Εμενα μια μου ειχε πει με caps ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ.Μαλλον εβγαζα ρειπι βαιμπς με το ξυρισμενο κεφαλι.
Καλα μου χει πει Εποπτης Σχης καλυτερο.

Long story short τον ρωταω ως ΒΑΥΔΜ ποτε να τον παρω τηλεφωνο για την επομενη αναφορα και μου απαντα:

"Ακου να σου πω παιδι μου. Θα με ξαναπαρεις τηλεφωνο μονο οταν μπουν οι Τουρκοι στην αυλη μου. Αντε παω για υπνο τωρα".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

George_V έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:47
Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:43 Ναυταρας ήταν κανείς ή μόνο εγώ και Σατανικος;
Πιλαφι? :003:
"Στραβογιαννο" είναι η λέξη για τον φρέσκο ναυταρα
Πιλαφια νομίζω λένε τους χαμηλομονιμαδες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2024, 23:11
George_V έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:47
Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:43 Ναυταρας ήταν κανείς ή μόνο εγώ και Σατανικος;
Πιλαφι? :003:
"Στραβογιαννο" είναι η λέξη για τον φρέσκο ναυταρα
Πιλαφια νομίζω λένε τους χαμηλομονιμαδες
Α εμεις λεγαμε τα εξης:

Βρωμοποδαραδες=Πεζικο

Πιλαφια=Ναυτικο

Μοδιστρες=Αεροπορια
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:26
Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 22:07
vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:49 Εδώ σε έχω. Στη Φεράρι των ξυριστικών μηχανών, και σε tim00la σκάνδαλο!
https://www.skroutz.gr/s/10924062/Wahl- ... omeni.html

Εγώ που έχω ψιλοδυσκολα γένια γενικώς, και συριζα μου τα παίρνει όσες φορές τα έχω πάρει, και αλφαδιασμενο τριμαρισμα μου κάνει.

Στρατό αναγκαστικά με τις κομπλεξικές αδερφαρες που είχα μπλέξει όμως, εβαζα μόνο ξυράφι.

Τα γαμώσπιτα έρχονταν και σε άγγιζαν στο λαιμό ρε μαλάκα, ΣΕ ΑΓΓΙΖΑΝ και σου έλεγαν πήγαινε τώρα για ξύρισμα, ή σε καμπάνιαζαν ως "αξύριστο".
ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΟΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑΤΕΣ!
Ωωω, σε ευχαριστώ! :smt023 Την σκέφτομαι σοβαρά αυτή που μου προτείνεις. Ωχ, ωχ, Τόσο αυστηρά είναι;
Εγω ημουν πεζοναυτης και ειχα την εντυπωση οτι μας την εξαντλουν σε υπερβολικο βαθμο πανω μας αυτη την αυστηρότητα γιατι "ειδικες δυναμεις" κτλ. Αλλά επειδη ημουν μεσα σε στρατόπεδο με τέθωρες και εχω βρεθει και σε φρουρα μαζι τους, τα ιδια ακριβως ηταν κι εκει, μη σου πω και χειροτερα.

Οι δικοι μας αξ/κοι οταν εβλεπαν καποιον αξυριστο του ελεγαν απλως "θεση για καμψεις" :lol:
Οι τεθωράξ/κοι τα καμπάνιαζαν κανονικά τα τεθωράκια. Εναν μπροστά μου τον καμπάνιασε με σ.εξ, που ειναι η χειροτερη ποινη :lol:
ωχ :lol:
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Βρακια, φανέλες και ορθοπεδικά πάτους για υις γαμωαρβύλες . Πας μια χαρά άνθρωπος και βλέπεις ι5 με τα κωλοπαπουταα που σου δίνουν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”