!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό θα λέγαμε καθαρά καραμπαμπικό πιάτο;
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Ποιό θα λέγαμε καθαρά καραμπαμπικό πιάτο;
Το κανταΐφ';
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Α γεια σου! Πωωω ρε φιλε ανακουφιση και δε μπορουσα να σκεφτω τι να ψαξω ουουουουουουφBeria έγραψε: 07 Οκτ 2024, 22:32Ο Χακαν Σουκούρ είναι το Χιουνκιαρ Μπεγιεντι;foscilis έγραψε: 07 Οκτ 2024, 22:12Οχι ενα αλλο, Χακαν Σουκουρ καπως ετσι και ειναι τιγκα στα λιπαρα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2024, 21:26
Αν εννοείς το ιμάμ μπαϊλντί, θα διαφωνήσω καθώς η μελιτζάνα είναι η αριστοκράτισσα των λαχανικών.![]()
Πρωτα απ'ολα σαν ονομασια να το παρεις ΜΟΝΟ, ειναι σπανια και πανακριβη κρυσταλλικη μορφη της λεξης "καραμπαμπας". Και διατηρει την ιδιοτητα απο οποιαδηποτε αλλη οπτικη γωνια μπορει να σκεφτει ανθρωπος.
Υπάρχουν κατι καραμπαμποπιτσαρίες που έχουν πιτσα γύρος πχ πιτσα φαν.
Βαση κατεψυγμένη, γκουντα απο το μάκρο, κομμάτια μέγκα γύρος πάνω, πατάτα, κρεμμυδι και έγινες.
Βαση κατεψυγμένη, γκουντα απο το μάκρο, κομμάτια μέγκα γύρος πάνω, πατάτα, κρεμμυδι και έγινες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Communio Sancta
foscilis έγραψε: 07 Οκτ 2024, 23:14 Πρωτα απ'ολα σαν ονομασια να το παρεις ΜΟΝΟ, ειναι σπανια και πανακριβη κρυσταλλικη μορφη της λεξης "καραμπαμπας". Και διατηρει την ιδιοτητα απο οποιαδηποτε αλλη οπτικη γωνια μπορει να σκεφτει ανθρωπος.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Χθες με κάλεσαν σε τραπέζι στο κρεαταδικο Τα Καλά Καθούμενα εδώ στην Αθήνα. Θα γράψω κριτική μετά. Προσδεθείτε για απύθμενα σκηνικά κατσιβελοκαραμπαμπισμου. Δεν έχει προηγούμενο η φάση.
- Communio Sancta
Μην κάθεσε, είμαι όλος αγωνία.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2024, 11:58Χθες με κάλεσαν σε τραπέζι στο κρεαταδικο Τα Καλά Καθούμενα εδώ στην Αθήνα. Θα γράψω κριτική μετά. Προσδεθείτε για απύθμενα σκηνικά κατσιβελοκαραμπαμπισμου. Δεν έχει προηγούμενο η φάση.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αυτό στην Πανόρμου, που έκανε ντου ο dpg , φτιάχνει εκπληκτικό πιτσογυροΕρμής έγραψε: 08 Οκτ 2024, 12:42 Υπάρχουν κατι καραμπαμποπιτσαρίες που έχουν πιτσα γύρος πχ πιτσα φαν.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Θα ανοιχτεί νημας μολις κάτσω λίγο. Αξίζει δικό του νήμα αυτος ο Μουσειακος Ναός. Το Μουσείο βρήκε την έδρα του.Communio Sancta έγραψε: 12 Οκτ 2024, 12:11Μην κάθεσε, είμαι όλος αγωνία.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2024, 11:58Χθες με κάλεσαν σε τραπέζι στο κρεαταδικο Τα Καλά Καθούμενα εδώ στην Αθήνα. Θα γράψω κριτική μετά. Προσδεθείτε για απύθμενα σκηνικά κατσιβελοκαραμπαμπισμου. Δεν έχει προηγούμενο η φάση.
- kongrosian
η μεγαλύτερη καραμπαμπιά που έχω ζήσει, είναι ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ σε κυριλέ κοκτέιλ μπαρ καλοκαίρι, σχετικά νωρίς, που εγώ αν δεν πέσει ο ήλιος δεν πίνω, και να παραγγείλω σε σπάσιμο, white russian καλοκαιριάτικα (επειδή βασικά καφέ ήθελα) και να ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ. δεν πήρα τίποτα άλλο και έκανα μούτρα σε όλους.
Γουάιτ Ρασιαν με λεμόνι από πάνω;kongrosian έγραψε: 14 Οκτ 2024, 21:49 η μεγαλύτερη καραμπαμπιά που έχω ζήσει, είναι ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ σε κυριλέ κοκτέιλ μπαρ καλοκαίρι, σχετικά νωρίς, που εγώ αν δεν πέσει ο ήλιος δεν πίνω, και να παραγγείλω σε σπάσιμο, white russian καλοκαιριάτικα (επειδή βασικά καφέ ήθελα) και να ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ. δεν πήρα τίποτα άλλο και έκανα μούτρα σε όλους.
Αυτό και αν είναι καραμπαμπια
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυγοτάραχο σε κερί. Καραμπαμπικό ή όχι?
Απ' όσους ξέρω που έχουν δοκιμάσει, είμαι ο μόνος που του αρέσει.
Το θυμήθηκα γιατί μου στείλανε πεσκέσι πρόσφατα
Απ' όσους ξέρω που έχουν δοκιμάσει, είμαι ο μόνος που του αρέσει.
Το θυμήθηκα γιατί μου στείλανε πεσκέσι πρόσφατα
- Fata_Morgana
Πω πω γλύκανε το μέσα μας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 254 Προβολές