!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι στεναχωρημενος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Είμαι στεναχωρημενος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Μα γαμω, αυτο λεμε.

Δεν εχει επηρεαστει αυτο το κομματι ως τωρα. Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι με συμφερει η προτεινομενη αλλαγη. Για συμπτωματικη θεραπεια ενος πονου να στερηθω το σεξ; Seriously;
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Θαυματουργες λυσεις δεν υπαρχουν στην ηλικια σου,θελει αλλαγη τροπου ζωης και να ριξεις το λιπος στο μινιμουμ με αεροβια.Αλλιως στιβεν χοκινγκ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
foscilis

GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:31 Θαυματουργες λυσεις δεν υπαρχουν στην ηλικια σου,θελει αλλαγη τροπου ζωης και να ριξεις το λιπος στο μινιμουμ με αεροβια.Αλλιως στιβεν χοκινγκ.
Μα εγω εχω το ακριβως αντιθετο προβλημα. Τον πονο τον προκαλει κυριως το να καθομαι και στα χειροτερα να σηκωνομαι απο το κρεβατι μετα απο πολλη ωρα ξαπλας. Το περπατημα μαλλον ανακουφιση προσφερει, δεν ειχα πβ να περπατησω 2 χιλιομετρα και πισω για να παρω την κορη μου τις προαλλες, ισα ισα ηταν ευχαριστο. Και δεν ειμαι χοντρος. Ημουν πριν τη χοληστερινη με BMI 26.5. Τωρα εχω 24.5.
Άβαταρ μέλους
GoBack

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:51
GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:31 Θαυματουργες λυσεις δεν υπαρχουν στην ηλικια σου,θελει αλλαγη τροπου ζωης και να ριξεις το λιπος στο μινιμουμ με αεροβια.Αλλιως στιβεν χοκινγκ.
Μα εγω εχω το ακριβως αντιθετο προβλημα. Τον πονο τον προκαλει κυριως το να καθομαι και στα χειροτερα να σηκωνομαι απο το κρεβατι μετα απο πολλη ωρα ξαπλας. Το περπατημα μαλλον ανακουφιση προσφερει, δεν ειχα πβ να περπατησω 2 χιλιομετρα και πισω για να παρω την κορη μου τις προαλλες, ισα ισα ηταν ευχαριστο. Και δεν ειμαι χοντρος. Ημουν πριν τη χοληστερινη με BMI 26.5. Τωρα εχω 24.5.
Το αντιθετο δεν ξερω που το ειδες,ειπα αλλαγη τροπου ζωης,κοινως δεν πρεπει να καθεσαι καθολου σε καρεκλα καπουτ.Επισης το bmi δεν λεει πολλα,στανταρ εχεις 10 περιττα κιλα λιπους πανω σου.Πρεπει να φυγουν για να ελαχιστοποιησεις την καταπονηση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Δε παιζει να εχω 10 περιττα κιλα λιπους. Παιζω με το body fat calculator και θα επρεπε να ειμαι κατηγορημαρικα παχυσαρκος για να περισσευουν 10 κιλα λιπους με δεδομενο το υψος, την ηλικια και το βαρος μου.
Άβαταρ μέλους
GoBack

foscilis έγραψε: 07 Σεπ 2024, 00:17 Δε παιζει να εχω 10 περιττα κιλα λιπους. Παιζω με το body fat calculator και θα επρεπε να ειμαι κατηγορημαρικα παχυσαρκος για να περισσευουν 10 κιλα λιπους με δεδομενο το υψος, την ηλικια και το βαρος μου.
Σου εχω ενα καλυτερο calculator,ξεβρακωσου πηγαινε στον καθρεφτη,μη ρουφας την κοιλια,γυρνα στο πλαι και κοιταξου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

masterridley έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:39
foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 14:15 ρε φίλε με το που μπαίνουν μέσα οι προηγούμενοι, γυρνάει και μου λέει
-"σας θυμόμουν γιατί έχετε το αγαπημένο μου όνομα"
-"δηλαδή ποιο?" (ειλικρινά νόμιζα ότι εννοούσε το επίθετο γιατί έχει πλάκα)
-"Δημήτρης"
-"α κι εμένα είναι το αγαπημένο μου"
-"ξέρετε είναι το τέταρτο πιο σέξι όνομα που υπάρχει"
-"κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει, είναι το πρώτο"

ως εκεί καλά, δηλαδή μπορείς να το πεις και ακαδημαϊκή συζήτηση στην οποία μάλιστα συμφωνούσαμε αρκετά.

Μετά προσθέτει
- "ξέρετε γιατί είναι το αγαπημένο μου; Γιατί μόνο με Δημήτρηδες έχω κάνει σχέσεις"
- "..."
- "είχα έναν κάποτε που τον λέγανε (κάτι άλλο δε θυμάμαι τώρα αλλά ήταν όντως μαλάκια όνομα), χάλια ήταν στο κρεβάτι"
- "δεν εκπλήσσομαι"
- "είμαι σίγουρη ότι θα καταλήξω με έναν Δημήτρη για μεγάλο έρωτα της ζωής μου"
- "..."
Οριακά σενάριο τσόντας. Ρε όντως είναι έτσι η ζωή σας εσας των μορφονιών (easy mode) ή μας δουλεύετε για να ζηλεύουμε;

Πάντως βλέπω έμεινες ενεός 2 φορές, έλλειψη practice ή η τύπισσα δεν βλεπότανε (moles και μονόφρυδο) οπότε είχες κριντζάρει μέσα σου έτσι -> :-?
Εμένα πάντως μου την πέφτουν συχνά, ειδικά στο μαγαζί, αλλά συνήθως όχι αυτές που θέλω να μου την πέσουν, οπότε δεν ξέρω πόσο μετράει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Όταν πεθάνω, θέλω να με κάψετε και τις στάχτες μου να τις ρίξετε στον Αλιάκμονα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2024, 01:00
foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 14:15 ρε φίλε με το που μπαίνουν μέσα οι προηγούμενοι, γυρνάει και μου λέει
-"σας θυμόμουν γιατί έχετε το αγαπημένο μου όνομα"
-"δηλαδή ποιο?" (ειλικρινά νόμιζα ότι εννοούσε το επίθετο γιατί έχει πλάκα)
-"Δημήτρης"
-"α κι εμένα είναι το αγαπημένο μου"
-"ξέρετε είναι το τέταρτο πιο σέξι όνομα που υπάρχει"
-"κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει, είναι το πρώτο"

ως εκεί καλά, δηλαδή μπορείς να το πεις και ακαδημαϊκή συζήτηση στην οποία μάλιστα συμφωνούσαμε αρκετά.

Μετά προσθέτει
- "ξέρετε γιατί είναι το αγαπημένο μου; Γιατί μόνο με Δημήτρηδες έχω κάνει σχέσεις"
- "..."
- "είχα έναν κάποτε που τον λέγανε (κάτι άλλο δε θυμάμαι τώρα αλλά ήταν όντως μαλάκια όνομα), χάλια ήταν στο κρεβάτι"
- "δεν εκπλήσσομαι"
- "είμαι σίγουρη ότι θα καταλήξω με έναν Δημήτρη για μεγάλο έρωτα της ζωής μου"
- "..."
Οριακά σενάριο τσόντας. Ρε όντως είναι έτσι η ζωή σας εσας των μορφονιών (easy mode) ή μας δουλεύετε για να ζηλεύουμε;

Πάντως βλέπω έμεινες ενεός 2 φορές, έλλειψη practice ή η τύπισσα δεν βλεπότανε (moles και μονόφρυδο) οπότε είχες κριντζάρει μέσα σου έτσι -> :-?
Εμένα πάντως μου την πέφτουν συχνά, ειδικά στο μαγαζί, αλλά συνήθως όχι αυτές που θέλω να μου την πέσουν, οπότε δεν ξέρω πόσο μετράει.
Μήπως στην πέφτουν για βερεσέ, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
foscilis

AlienWay έγραψε: 07 Σεπ 2024, 06:53 Όταν πεθάνω, θέλω να με κάψετε και τις στάχτες μου να τις ρίξετε στον Αλιάκμονα.
Μπλιαχ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Feindflug έγραψε: 07 Σεπ 2024, 09:54
hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2024, 01:00

Μήπως στην πέφτουν για βερεσέ, τύπε;
Όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

AlienWay έγραψε: 07 Σεπ 2024, 06:53 Όταν πεθάνω, θέλω να με κάψετε και τις στάχτες μου να τις ρίξετε στον Αλιάκμονα.

Οκ. Απλά πες το μας όταν νιώσεις να τα κακαρώνεις, να παίρνουμε εμφιαλωμένο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:27 Μα γαμω, αυτο λεμε.

Δεν εχει επηρεαστει αυτο το κομματι ως τωρα. Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι με συμφερει η προτεινομενη αλλαγη. Για συμπτωματικη θεραπεια ενος πονου να στερηθω το σεξ; Seriously;
Το σεξ είναι υπερτιμημένο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Σεπ 2024, 17:25
foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:27 Μα γαμω, αυτο λεμε.

Το σεξ είναι υπερτιμημένο.
Υπερθεματίζω κι επίσης έχουμε κι εμείς πονοκέφαλο ενίοτε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”