!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι στεναχωρημενος
Re: Είμαι στεναχωρημενος
Μα γαμω, αυτο λεμε.
Δεν εχει επηρεαστει αυτο το κομματι ως τωρα. Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι με συμφερει η προτεινομενη αλλαγη. Για συμπτωματικη θεραπεια ενος πονου να στερηθω το σεξ; Seriously;
Δεν εχει επηρεαστει αυτο το κομματι ως τωρα. Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι με συμφερει η προτεινομενη αλλαγη. Για συμπτωματικη θεραπεια ενος πονου να στερηθω το σεξ; Seriously;
Θαυματουργες λυσεις δεν υπαρχουν στην ηλικια σου,θελει αλλαγη τροπου ζωης και να ριξεις το λιπος στο μινιμουμ με αεροβια.Αλλιως στιβεν χοκινγκ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μα εγω εχω το ακριβως αντιθετο προβλημα. Τον πονο τον προκαλει κυριως το να καθομαι και στα χειροτερα να σηκωνομαι απο το κρεβατι μετα απο πολλη ωρα ξαπλας. Το περπατημα μαλλον ανακουφιση προσφερει, δεν ειχα πβ να περπατησω 2 χιλιομετρα και πισω για να παρω την κορη μου τις προαλλες, ισα ισα ηταν ευχαριστο. Και δεν ειμαι χοντρος. Ημουν πριν τη χοληστερινη με BMI 26.5. Τωρα εχω 24.5.GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:31 Θαυματουργες λυσεις δεν υπαρχουν στην ηλικια σου,θελει αλλαγη τροπου ζωης και να ριξεις το λιπος στο μινιμουμ με αεροβια.Αλλιως στιβεν χοκινγκ.
Το αντιθετο δεν ξερω που το ειδες,ειπα αλλαγη τροπου ζωης,κοινως δεν πρεπει να καθεσαι καθολου σε καρεκλα καπουτ.Επισης το bmi δεν λεει πολλα,στανταρ εχεις 10 περιττα κιλα λιπους πανω σου.Πρεπει να φυγουν για να ελαχιστοποιησεις την καταπονηση.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:51Μα εγω εχω το ακριβως αντιθετο προβλημα. Τον πονο τον προκαλει κυριως το να καθομαι και στα χειροτερα να σηκωνομαι απο το κρεβατι μετα απο πολλη ωρα ξαπλας. Το περπατημα μαλλον ανακουφιση προσφερει, δεν ειχα πβ να περπατησω 2 χιλιομετρα και πισω για να παρω την κορη μου τις προαλλες, ισα ισα ηταν ευχαριστο. Και δεν ειμαι χοντρος. Ημουν πριν τη χοληστερινη με BMI 26.5. Τωρα εχω 24.5.GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:31 Θαυματουργες λυσεις δεν υπαρχουν στην ηλικια σου,θελει αλλαγη τροπου ζωης και να ριξεις το λιπος στο μινιμουμ με αεροβια.Αλλιως στιβεν χοκινγκ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δε παιζει να εχω 10 περιττα κιλα λιπους. Παιζω με το body fat calculator και θα επρεπε να ειμαι κατηγορημαρικα παχυσαρκος για να περισσευουν 10 κιλα λιπους με δεδομενο το υψος, την ηλικια και το βαρος μου.
Σου εχω ενα καλυτερο calculator,ξεβρακωσου πηγαινε στον καθρεφτη,μη ρουφας την κοιλια,γυρνα στο πλαι και κοιταξου.foscilis έγραψε: 07 Σεπ 2024, 00:17 Δε παιζει να εχω 10 περιττα κιλα λιπους. Παιζω με το body fat calculator και θα επρεπε να ειμαι κατηγορημαρικα παχυσαρκος για να περισσευουν 10 κιλα λιπους με δεδομενο το υψος, την ηλικια και το βαρος μου.
- hellegennes
Εμένα πάντως μου την πέφτουν συχνά, ειδικά στο μαγαζί, αλλά συνήθως όχι αυτές που θέλω να μου την πέσουν, οπότε δεν ξέρω πόσο μετράει.masterridley έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:39Οριακά σενάριο τσόντας. Ρε όντως είναι έτσι η ζωή σας εσας των μορφονιών (easy mode) ή μας δουλεύετε για να ζηλεύουμε;foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 14:15 ρε φίλε με το που μπαίνουν μέσα οι προηγούμενοι, γυρνάει και μου λέει
-"σας θυμόμουν γιατί έχετε το αγαπημένο μου όνομα"
-"δηλαδή ποιο?" (ειλικρινά νόμιζα ότι εννοούσε το επίθετο γιατί έχει πλάκα)
-"Δημήτρης"
-"α κι εμένα είναι το αγαπημένο μου"
-"ξέρετε είναι το τέταρτο πιο σέξι όνομα που υπάρχει"
-"κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει, είναι το πρώτο"
ως εκεί καλά, δηλαδή μπορείς να το πεις και ακαδημαϊκή συζήτηση στην οποία μάλιστα συμφωνούσαμε αρκετά.
Μετά προσθέτει
- "ξέρετε γιατί είναι το αγαπημένο μου; Γιατί μόνο με Δημήτρηδες έχω κάνει σχέσεις"
- "..."
- "είχα έναν κάποτε που τον λέγανε (κάτι άλλο δε θυμάμαι τώρα αλλά ήταν όντως μαλάκια όνομα), χάλια ήταν στο κρεβάτι"
- "δεν εκπλήσσομαι"
- "είμαι σίγουρη ότι θα καταλήξω με έναν Δημήτρη για μεγάλο έρωτα της ζωής μου"
- "..."
Πάντως βλέπω έμεινες ενεός 2 φορές, έλλειψη practice ή η τύπισσα δεν βλεπότανε (moles και μονόφρυδο) οπότε είχες κριντζάρει μέσα σου έτσι ->![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όταν πεθάνω, θέλω να με κάψετε και τις στάχτες μου να τις ρίξετε στον Αλιάκμονα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μήπως στην πέφτουν για βερεσέ, τύπε;hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2024, 01:00Εμένα πάντως μου την πέφτουν συχνά, ειδικά στο μαγαζί, αλλά συνήθως όχι αυτές που θέλω να μου την πέσουν, οπότε δεν ξέρω πόσο μετράει.masterridley έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:39Οριακά σενάριο τσόντας. Ρε όντως είναι έτσι η ζωή σας εσας των μορφονιών (easy mode) ή μας δουλεύετε για να ζηλεύουμε;foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 14:15 ρε φίλε με το που μπαίνουν μέσα οι προηγούμενοι, γυρνάει και μου λέει
-"σας θυμόμουν γιατί έχετε το αγαπημένο μου όνομα"
-"δηλαδή ποιο?" (ειλικρινά νόμιζα ότι εννοούσε το επίθετο γιατί έχει πλάκα)
-"Δημήτρης"
-"α κι εμένα είναι το αγαπημένο μου"
-"ξέρετε είναι το τέταρτο πιο σέξι όνομα που υπάρχει"
-"κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει, είναι το πρώτο"
ως εκεί καλά, δηλαδή μπορείς να το πεις και ακαδημαϊκή συζήτηση στην οποία μάλιστα συμφωνούσαμε αρκετά.
Μετά προσθέτει
- "ξέρετε γιατί είναι το αγαπημένο μου; Γιατί μόνο με Δημήτρηδες έχω κάνει σχέσεις"
- "..."
- "είχα έναν κάποτε που τον λέγανε (κάτι άλλο δε θυμάμαι τώρα αλλά ήταν όντως μαλάκια όνομα), χάλια ήταν στο κρεβάτι"
- "δεν εκπλήσσομαι"
- "είμαι σίγουρη ότι θα καταλήξω με έναν Δημήτρη για μεγάλο έρωτα της ζωής μου"
- "..."
Πάντως βλέπω έμεινες ενεός 2 φορές, έλλειψη practice ή η τύπισσα δεν βλεπότανε (moles και μονόφρυδο) οπότε είχες κριντζάρει μέσα σου έτσι ->![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
ΜπλιαχAlienWay έγραψε: 07 Σεπ 2024, 06:53 Όταν πεθάνω, θέλω να με κάψετε και τις στάχτες μου να τις ρίξετε στον Αλιάκμονα.
- hellegennes
Όχι.Feindflug έγραψε: 07 Σεπ 2024, 09:54Μήπως στην πέφτουν για βερεσέ, τύπε;hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2024, 01:00Εμένα πάντως μου την πέφτουν συχνά, ειδικά στο μαγαζί, αλλά συνήθως όχι αυτές που θέλω να μου την πέσουν, οπότε δεν ξέρω πόσο μετράει.masterridley έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:39
Οριακά σενάριο τσόντας. Ρε όντως είναι έτσι η ζωή σας εσας των μορφονιών (easy mode) ή μας δουλεύετε για να ζηλεύουμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
AlienWay έγραψε: 07 Σεπ 2024, 06:53 Όταν πεθάνω, θέλω να με κάψετε και τις στάχτες μου να τις ρίξετε στον Αλιάκμονα.
Οκ. Απλά πες το μας όταν νιώσεις να τα κακαρώνεις, να παίρνουμε εμφιαλωμένο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το σεξ είναι υπερτιμημένο.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:27 Μα γαμω, αυτο λεμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Υπερθεματίζω κι επίσης έχουμε κι εμείς πονοκέφαλο ενίοτε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Σεπ 2024, 17:25Το σεξ είναι υπερτιμημένο.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:27 Μα γαμω, αυτο λεμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 2 Απαντήσεις