Όταν αρχίσετε κι επίσημα,χαιρέτα παιδιά,γυναίκα,μάνα και τον Ζαχαρία γιατί στην εμπόλεμη ζώνη πολλά μπορούν να γίνουν.Στύξ έγραψε: 05 Σεπ 2024, 13:25 stergiosbik αφιέρωμα απ' το "μέτωπο":
1) Χτες το βράδυ βάλανε φωτιά σε μια πλαϊνή πόρτα. Μπάτσοι ήλθον ,είδον και απήλθον
2) Αυτή η μετεξεταστέα της Β' δε θα έρθει να την εξετάσεις Στύγιε...παντρεύτηκε.Spoiler
Καθηγητές:τα μλκισμένα δε περίμεναν ν' αρχίσουν τα μαθήματα![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιερρακάκης: Τα παιδιά θα μάθουν ότι κάθε πράξη έχει συνέπεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
stergiosbik
Re: Πιερρακάκης: Τα παιδιά θα μάθουν ότι κάθε πράξη έχει συνέπεια
Κολλέγιο θα το κάνω ρε πστη κι ας μη το πιστεύετεstergiosbik έγραψε: 05 Σεπ 2024, 20:42Όταν αρχίσετε κι επίσημα,χαιρέτα παιδιά,γυναίκα,μάνα και τον Ζαχαρία γιατί στην εμπόλεμη ζώνη πολλά μπορούν να γίνουν.Στύξ έγραψε: 05 Σεπ 2024, 13:25 stergiosbik αφιέρωμα απ' το "μέτωπο":
1) Χτες το βράδυ βάλανε φωτιά σε μια πλαϊνή πόρτα. Μπάτσοι ήλθον ,είδον και απήλθον
2) Αυτή η μετεξεταστέα της Β' δε θα έρθει να την εξετάσεις Στύγιε...παντρεύτηκε.Spoiler
Καθηγητές:τα μλκισμένα δε περίμεναν ν' αρχίσουν τα μαθήματα![]()
![]()
![]()
Ή θα τους κάνω να ζητήσουν μετεγγραφή σε άλλα σχολεία....
Σήμερα εξέτασα και πέρασα μετεξεταστέους και δοκίμασα διαδραστικούς.
Γουάου
, από κει που κουβαλούσα λάπτοπ + προτζέκτορα σε άλλα σχολεία ,φέτος μόνο φλασάκι.
Να επιβραβεύουμε και τα σωστά.
Γουάου
Να επιβραβεύουμε και τα σωστά.
Σιγά μην κάθεται ο γονιός να πληρώνει τα σπασμένα του υιού του.
Τα περί ευθύνης της οικογένειας είναι βλακείες.
Αυτό το λες εσύ ,αλλά ο νόμος προβλέπει το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και στον καινούργιο ποινικό κώδικα έχει και προφυλάκιση κηδεμόνα.runner έγραψε: 06 Σεπ 2024, 16:30 Σιγά μην κάθεται ο γονιός να πληρώνει τα σπασμένα του υιού του.
Οφείλω να συγχαρώ τον Πιερρακάκη για την τοποθέτηση σύγχρονων διαδραστικών πινάκων στα σχολεία.
Μέχρι κι εγώ εντυπωσιάστηκα , που είχα δουλέψει με κάτι άθλιους το 2010.
Εύγε,πάντα τέτοια.

Μέχρι κι εγώ εντυπωσιάστηκα , που είχα δουλέψει με κάτι άθλιους το 2010.
Εύγε,πάντα τέτοια.
o monos
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αν είναι βλακείες τα αναφορικά με την οικογενειακή ευθύνη, τότε να καθήσουν στα σπιτάκια τους οι μανουλομπαμπάκηδες των συλλόγων γονέων και να μην ανακατεύονται με τα διαδικαστικά.runner έγραψε: 06 Σεπ 2024, 16:30 Σιγά μην κάθεται ο γονιός να πληρώνει τα σπασμένα του υιού του.
Γιατί κηδεμόνας εδώ και πετάω αητό εκεί, δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Lol
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έκανα και άτυπη επιμόρφωση στους άλλους εκπαιδευτικούς στο πως θα μπαίνουν ,πως λειτουργεί η οθόνη αφής ,πως ανοίγουν τα αρχεία κλπ κλπ.
Είμαι ευτυχισμένος , έδωσα νόημα στην ανιαρή ζωή μου.
Είμαι ευτυχισμένος , έδωσα νόημα στην ανιαρή ζωή μου.
-
stergiosbik
Τους είπες ότι πέταξες και με Α7;Στύξ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:33 Έκανα και άτυπη επιμόρφωση στους άλλους εκπαιδευτικούς στο πως θα μπαίνουν ,πως λειτουργεί η οθόνη αφής ,πως ανοίγουν τα αρχεία κλπ κλπ.
Είμαι ευτυχισμένος , έδωσα νόημα στην ανιαρή ζωή μου.![]()
Μλκ ,μου έδωσες ιδέα,θα το "χώσω" μπάγκραουντ στους διαδραστικούς.stergiosbik έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:40Τους είπες ότι πέταξες και με Α7;Στύξ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:33 Έκανα και άτυπη επιμόρφωση στους άλλους εκπαιδευτικούς στο πως θα μπαίνουν ,πως λειτουργεί η οθόνη αφής ,πως ανοίγουν τα αρχεία κλπ κλπ.
-
stergiosbik
Nα πας μια μέρα και με την στολή του έφεδρου.Στύξ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:45Μλκ ,μου έδωσες ιδέα,θα το "χώσω" μπάγκραουντ στους διαδραστικούς.stergiosbik έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:40Τους είπες ότι πέταξες και με Α7;Στύξ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:33 Έκανα και άτυπη επιμόρφωση στους άλλους εκπαιδευτικούς στο πως θα μπαίνουν ,πως λειτουργεί η οθόνη αφής ,πως ανοίγουν τα αρχεία κλπ κλπ.
![]()
Που ξες,μπορεί να σου κάτσει και καμμιά γύφτισσα!
Ούτως ή άλλως πάντα μου την έπεφταν οι μαθήτριες και με προτάσεις γάμου,ευχαριστώ δε θα πάρω.stergiosbik έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:49Nα πας μια μέρα και με την στολή του έφεδρου.
-
stergiosbik
Θα καμαρωνεις σαν γυφτικο σκεπαρνι!Στύξ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 18:06Ούτως ή άλλως πάντα μου την έπεφταν οι μαθήτριες και με προτάσεις γάμου,ευχαριστώ δε θα πάρω.stergiosbik έγραψε: 06 Σεπ 2024, 17:49Nα πας μια μέρα και με την στολή του έφεδρου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 1543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 46 Απαντήσεις