!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαράδεκτη επίθεση Ευρωβουλευτή Ν. Παππά σε πολίτη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Απαράδεκτη επίθεση Ευρωβουλευτή Ν. Παππά σε πολίτη.
Ζήτω η Νέα Δημοκρατία!
Ζήτω ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Συντονιστικο κεντρο λεει εδω.πήζον bot έγραψε: 19 Αύγ 2024, 20:10 https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/2 ... ikou-pappa
Μαντέψτε το Σαββατοκύριακο από πού συντονίζονταν τα πυρά της ΝΔ κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά!
Από πού έφευγαν οι κατευθύνσεις προς τα γαλάζια τρόλς της ΝΔ, αλλά και προς τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ώστε να αναδείξουν ως βασικό θέμα στα δελτία την απαίτηση της ΝΔ για αποπομπή Παππά από την ευρω-ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μην φανταστείτε ότι η βρώμικη δουλειά έγινε από κάποιο καταγώγιο, ούτε από κάποιο μυστηριώδες επικοινωνιακό κέντρο.
Στο Grand Resort Lagonissi είχε στηθεί το συντονιστικό κέντρο για την επίθεση κατά του Νίκου Παππά και πιο συγκεκριμένα από την καμπάνα που είχε παραχωρήσει η ιδιοκτησία σε κυβερνητικό στέλεχος που εμπλέκεται με τα media.
Και για την ιστορία, η διπλανή καμπάνα στο Grand Resort Lagonissi το προηγούμενο ΠΣΚ (Παρασκευή -Σάββατο-Κυριακή) είχε παραχωρηθεί τιμής ένεκεν σε χήρα πολιτικού ηγέτη.
Κάπως έτσι γράφεται η ιστορία στο Κωλοκοτρονίτσι…
Οργανωμενο προφανως.
Πως και δεν εχει βγει ολος ο ¨διαλογος¨ και η συμμορια βγαζει μονο του παπα?
Στηνπεφτει η συμμορια, τους απαντας στην γλωσσα τους και σε βγαζουν στα καγκελα
Μαφιοζοχουντομπανανια
Μαφιοζοχουντομπανανια
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Και από το γκραντ ριζόρτ σας πηδάμε. Και από κει
Η ΝΔ ουσιαστικα κανει πλατες στον ακροαριστερο αιωνιο φοιτητη
Αφου δεν λεει κουβεντα για την ακατανοητη σταση των αρχων που αρνουνται να εφαρμοσουν τον νομο και να τον καλεσουν σε απολογια για τις απειλες
Αφου δεν λεει κουβεντα για την ακατανοητη σταση των αρχων που αρνουνται να εφαρμοσουν τον νομο και να τον καλεσουν σε απολογια για τις απειλες
Αυτο λεμε, μαφια, μην παριστανετε τις παρθενες.
Βρε μαλάκα καλοκαίριασε, ξεκόλλα τη γλώσσα σου από την κωλοτρυπίδα του Κούλη, ζέχνει, τον χειμώνα με τα κρύα πάλι, δεν παρεξηγιέται.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Αύγ 2024, 14:58 Ζήτω η Νέα Δημοκρατία!
- Μαδουραίος
Ευχαριστούμε την Αγγελικούλα και προχωράμε στο επόμενο παρατράγουδο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δείτε το όλοι αυτό να καταλάβετε τι είδους υπάνθρωποι είναι οι χαμασοπουτινικοί. Η εύπ τί κάνει γμ τα ξύλα μου;Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2024, 13:05 Προφανώς δεν έχετε καταλάβει το βάρος της υπόθεσης
https://twitter.com/jazz_daz/status/182 ... auxGA&s=19
εκει ητανΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Αύγ 2024, 15:16Δείτε το όλοι αυτό να καταλάβετε τι είδους υπάνθρωποι είναι οι χαμασοπουτινικοί. Η εύπ τί κάνει γμ τα ξύλα μου;Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2024, 13:05 Προφανώς δεν έχετε καταλάβει το βάρος της υπόθεσης
https://twitter.com/jazz_daz/status/182 ... auxGA&s=19
Θα μαθουμε πως απειλουσε η μαφια τον παπα τελικα?
Δεν μπορει να βγηκε ετσι στα καλα καθουμενα απ τα ρουχα του?
Δεν μπορει να βγηκε ετσι στα καλα καθουμενα απ τα ρουχα του?
Εμένα πάντως δεν με αρέζει να κάνω τα μπάνια μου στο Γκραν Ριζορτ και δίπλα να είναι ο Μπιθουλας και να ξεκατινιαζεται στα σοσιαλ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Φαντάζομαι να τα ελεγε αυτα ατομο που δεν ανηκει στην "Αριστερα με το ηθικο πλεονεκτημα"
Σε ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου εάν φίλοι του φυλακίστηκαν για οικονομικά εγκλήματα ο Νίκος Παππάς ήταν αφοπλιστικός αναφέροντας: «Οι φίλοι μου ήταν κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές επιθέσεις, οργανώσεις
https://www.metrosport.gr/pappas-oi-fil ... eis-575901
Τι θα γινοταν
"Δηλωσεις Σοκ"
"Παρεμβαση του Αρειου Παγου"
Τωρα
Αχ τι ωραια ειχε φιλους εγκληματιες
Οχι ρε δεν ειναι ενα συστημικο τσιρακι ο ακροαριστερος αιωνιος φοιτητης

Σε ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου εάν φίλοι του φυλακίστηκαν για οικονομικά εγκλήματα ο Νίκος Παππάς ήταν αφοπλιστικός αναφέροντας: «Οι φίλοι μου ήταν κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές επιθέσεις, οργανώσεις
https://www.metrosport.gr/pappas-oi-fil ... eis-575901
Τι θα γινοταν
"Δηλωσεις Σοκ"
"Παρεμβαση του Αρειου Παγου"
Τωρα
Αχ τι ωραια ειχε φιλους εγκληματιες
Οχι ρε δεν ειναι ενα συστημικο τσιρακι ο ακροαριστερος αιωνιος φοιτητης
- Otto Weininger
Ε αφού το λέει ο ieidiseis, έτσι θα ήταν. Μετά τον κουβά με το ποιος ήταν ο αστυνομικός, τώρα αρχιναμε νέο στόρι.Beria έγραψε: 20 Αύγ 2024, 15:27Εμένα πάντως δεν με αρέζει να κάνω τα μπάνια μου στο Γκραν Ριζορτ και δίπλα να είναι ο Μπιθουλας και να ξεκατινιαζεται στα σοσιαλ
Το ότι ευρωβουλευτής μιλάει έτσι, είναι αδιάφορο. Δεν περιμέναμε και κανα επίπεδο από τον συγκεκριμένο.
Το ότι απειλεί με τέτοιο τρόπο, θέλει σύλληψη. Προφανώς δεν είδες το βίντεο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ποιο βίντεο; Ούτε το νήμα δεν διάβασαOtto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2024, 15:36Ε αφού το λέει ο ieidiseis, έτσι θα ήταν. Μετά τον κουβά με το ποιος ήταν ο αστυνομικός, τώρα αρχιναμε νέο στόρι.Beria έγραψε: 20 Αύγ 2024, 15:27Εμένα πάντως δεν με αρέζει να κάνω τα μπάνια μου στο Γκραν Ριζορτ και δίπλα να είναι ο Μπιθουλας και να ξεκατινιαζεται στα σοσιαλ
Το ότι ευρωβουλευτής μιλάει έτσι, είναι αδιάφορο. Δεν περιμέναμε και κανα επίπεδο από τον συγκεκριμένο.
Το ότι απειλεί με τέτοιο τρόπο, θέλει σύλληψη. Προφανώς δεν είδες το βίντεο.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 166 Απαντήσεις
- 4995 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις