Ναι, ο τενεκεδένιος πούλησε τον Μάγο του Οζ, που στοίχημα δεν ξέρεις ποιος ήταν, όχι η Τζούντι Γκάρλαντ που ήταν η πρωταγωνίστρια (πέρα από το ότι ήταν από τα πιο ταλαντούχα άτομα λων των εποχών).Chilloutbuddy έγραψε: 19 Αύγ 2024, 00:52 Με τη ζήτηση πάει η αμοιβή, δεν είναι τόσο δύσκολο. Τώρα για ποιό λόγο οι άντρες και οι γυναίκες που βλέπουν ταινίες προτιμάν άντρες ηθοποιούς δεν ξέρω, θα πρέπει να ρωτήσεις αυτές. Εμένα μου άρεσε η Άντερσον στους Χ-φιλες, ο Ντουκόβνι μου φαινόταν λίγο χλεχλές.
Όσο και να σ'αγαπάω Χέλι εσύ έχεις την άποψή σου για το ποιός ή ποιά ηθοποιός πουλάει ένα σόου, αλλά θεωρώ ότι αυτός που βάζει το χέρι στην τσέπη να πληρώσει ξέρει καλύτερα γιατί είναι η δουλειά του να ξέρει ακριβώς αυτό.
Έλα, ρε συ. Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αυτός που πληρώνει (ο παραγωγός) έχει ιδέα από το τι πουλάει; Προσπαθεί να γλυτώσει όσα λεφτά περισσότερο γίνεται και αν χρειαστεί να το κάνει πιέζοντας τα πιο αδύναμα να διαπραγματευτούν άτομα, ε, αυτό ακριβώς θα κάνει.
Αν η Τζούντι Γκάρλαντ έλεγε "γιατί ο Τζακ παίρνει περισσότερα λεφτά από μένα;" οι παραγωγοί θα της απαντούσαν "αυτά είναι τα στάνταρ κι αν σ' αρέσουν. Αν δεν σ' αρέσουν θα βρούμε άλλη ηθοποιό της κλάσης σου (not)". Στην πραγματικότητα ο οποιοσδήποτε άσχετος θα έπαιζε τους δευτερεύοντες ρόλους, για την Ντόροθι δεν παίζει να έβρισκαν καλύτερη ηθοποιό.
Εδώ ο σκύλος (ο Τοτό) σχεδόν έβγαλε περισσότερα λεφτά από την Γκάρλαντ. Δεν έχει καμμία σχέση με την ζήτηση, είναι πού παίρνει στους παραγωγούς να κατεβάσουν το κόστος.