!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Xεσμένη εντελώς έχουν την πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Ελληνες πολίτες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Xεσμένη εντελώς έχουν την πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Ελληνες πολίτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Chilloutbuddy έγραψε: 19 Αύγ 2024, 00:52 Με τη ζήτηση πάει η αμοιβή, δεν είναι τόσο δύσκολο. Τώρα για ποιό λόγο οι άντρες και οι γυναίκες που βλέπουν ταινίες προτιμάν άντρες ηθοποιούς δεν ξέρω, θα πρέπει να ρωτήσεις αυτές. Εμένα μου άρεσε η Άντερσον στους Χ-φιλες, ο Ντουκόβνι μου φαινόταν λίγο χλεχλές.

Όσο και να σ'αγαπάω Χέλι εσύ έχεις την άποψή σου για το ποιός ή ποιά ηθοποιός πουλάει ένα σόου, αλλά θεωρώ ότι αυτός που βάζει το χέρι στην τσέπη να πληρώσει ξέρει καλύτερα γιατί είναι η δουλειά του να ξέρει ακριβώς αυτό.
Ναι, ο τενεκεδένιος πούλησε τον Μάγο του Οζ, που στοίχημα δεν ξέρεις ποιος ήταν, όχι η Τζούντι Γκάρλαντ που ήταν η πρωταγωνίστρια (πέρα από το ότι ήταν από τα πιο ταλαντούχα άτομα λων των εποχών).

Έλα, ρε συ. Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αυτός που πληρώνει (ο παραγωγός) έχει ιδέα από το τι πουλάει; Προσπαθεί να γλυτώσει όσα λεφτά περισσότερο γίνεται και αν χρειαστεί να το κάνει πιέζοντας τα πιο αδύναμα να διαπραγματευτούν άτομα, ε, αυτό ακριβώς θα κάνει.

Αν η Τζούντι Γκάρλαντ έλεγε "γιατί ο Τζακ παίρνει περισσότερα λεφτά από μένα;" οι παραγωγοί θα της απαντούσαν "αυτά είναι τα στάνταρ κι αν σ' αρέσουν. Αν δεν σ' αρέσουν θα βρούμε άλλη ηθοποιό της κλάσης σου (not)". Στην πραγματικότητα ο οποιοσδήποτε άσχετος θα έπαιζε τους δευτερεύοντες ρόλους, για την Ντόροθι δεν παίζει να έβρισκαν καλύτερη ηθοποιό.

Εδώ ο σκύλος (ο Τοτό) σχεδόν έβγαλε περισσότερα λεφτά από την Γκάρλαντ. Δεν έχει καμμία σχέση με την ζήτηση, είναι πού παίρνει στους παραγωγούς να κατεβάσουν το κόστος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

taxalata xalasa έγραψε: 19 Αύγ 2024, 00:59
Chilloutbuddy έγραψε: 19 Αύγ 2024, 00:54
taxalata xalasa έγραψε: 19 Αύγ 2024, 00:41
δεν καταλαβαινει ο googlης... ειναι χαζος... ανοητος

συ τα speakαρεις τα γγλεζικά...

άλλο actor κι άλλο actress... δεν ειναι λληνικα που λες ο ηθοποιός και η ηθοποιός... ατέλειες της ελληνιστικιάς γλώσσας...
και γιατί έβαλε τη μέριλ στριπ ρε φίλε από κάτω; του έστειλε ιμέιλ με προναουνς he/him;
σεσενα την εβγαλε για καποιο αλγοριθμικο λογο...

σε μενα δεν την βγαζει
Βάλε "τοπ 10 Χόλιγουντ σταρς" που είναι ουδέτερο, τι σου βγάζει;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2024, 01:41 Ναι, ο τενεκεδένιος πούλησε τον Μάγο του Οζ, που στοίχημα δεν ξέρεις ποιος ήταν, όχι η Τζούντι Γκάρλαντ που ήταν η πρωταγωνίστρια (πέρα από το ότι ήταν από τα πιο ταλαντούχα άτομα λων των εποχών).

Έλα, ρε συ. Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αυτός που πληρώνει (ο παραγωγός) έχει ιδέα από το τι πουλάει; Προσπαθεί να γλυτώσει όσα λεφτά περισσότερο γίνεται και αν χρειαστεί να το κάνει πιέζοντας τα πιο αδύναμα να διαπραγματευτούν άτομα, ε, αυτό ακριβώς θα κάνει.

Αν η Τζούντι Γκάρλαντ έλεγε "γιατί ο Τζακ παίρνει περισσότερα λεφτά από μένα;" οι παραγωγοί θα της απαντούσαν "αυτά είναι τα στάνταρ κι αν σ' αρέσουν. Αν δεν σ' αρέσουν θα βρούμε άλλη ηθοποιό της κλάσης σου (not)". Στην πραγματικότητα ο οποιοσδήποτε άσχετος θα έπαιζε τους δευτερεύοντες ρόλους, για την Ντόροθι δεν παίζει να έβρισκαν καλύτερη ηθοποιό.

Εδώ ο σκύλος (ο Τοτό) σχεδόν έβγαλε περισσότερα λεφτά από την Γκάρλαντ. Δεν έχει καμμία σχέση με την ζήτηση, είναι πού παίρνει στους παραγωγούς να κατεβάσουν το κόστος.
"Δεν έχει καμμία σχέση με τη ζήτηση"...
Δηλαδή στο Χόλιγουντ το πόσο πληρώνεται κάποιος δεν έχει καμμία σχέση με το πόσα έσοδα φέρνει; Καμμία απολύτως; τίποτα;

Τότε γιατί κάποιες γυναίκες βγάζουν παραπάνω από άλλες;
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Στύξ έγραψε: 18 Αύγ 2024, 18:06
hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 12:50
Cecily Anne έγραψε: 18 Αύγ 2024, 12:47 Ήρθε σε μαγαζί με όλη της την παρέα, μπράβους, υπαλλήλους κλπ! Έκανε λογαριασμό 500 ευρώ, τρέχανε όλοι πάνω κάτω να την εξυπηρετήσουν. Το μαγαζί τα κέρασε. ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΔΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ. Γ Ι Δ Α
Σοβαρά τώρα;! :o :o :o

Δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση αν τα περάσει κι αυτά ως.. έξοδα παραστάσεως γι' αυτή και οδοιπορικά για τον γκόμενο. :smt005:
Εμενα θα μου κανει τεράστια εντύπωση αν δεν τα περασει, βέβαια οι πιθανοτητες να γινει αυτό είναι μηδεν για την συγκεκριμένη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Chilloutbuddy έγραψε: 19 Αύγ 2024, 05:01 "Δεν έχει καμμία σχέση με τη ζήτηση"...
Δηλαδή στο Χόλιγουντ το πόσο πληρώνεται κάποιος δεν έχει καμμία σχέση με το πόσα έσοδα φέρνει; Καμμία απολύτως; τίποτα;

Τότε γιατί κάποιες γυναίκες βγάζουν παραπάνω από άλλες;
Όχι, δεν έχει. Έχει σχέση με πόσα πιστεύει ο ίδιος και ο ατζέντης του ότι αξίζουν και πόσα σκοπεύει να δώσει η παραγωγός εταιρεία για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, λεφτά που πάντα είναι περισσότερα όταν πρόκειται για άντρα.

Ο Κιάνου Ριβς ας πούμε ήταν αναγνωρίσιμος όταν γύρισε το Speed αλλά μέχρι τότε είχε συμμετάσχει σε καμμιά 20αριά ταινίες, όλες εκ των οποίων μπήκαν μέσα εκτός από τον Δράκουλα του Φορντ Κόπολα, που μπορείς μεν να ισχυριστείς ότι ήταν επιτυχία για τον Κιάνου, αλλά μεταξύ μας, ο κόσμος πήγε να το δει γιατί ήταν ταινία Δράκουλα και μάλιστα του Κόπολα.

Μετά το Speed το κασέ του ανέβηκε εξωπραγματικά. Πρωταγωνίστησε σε άλλες 5 ταινίες, οι 4 εκ των οποίων μπήκαν μέσα ως και πολύ χοντρά και του πρόσφεραν πάνω από 10 εκατομμύρια για τον Δικηγόρο του Διαβόλου, σε σημείο που ο Αλ Πατσίνο δεν θα έπαιζε γιατί η παραγωγός εταιρεία δεν είχε αρκετό μπάτζετ και για εκείνον. Βέβαια ο Κιάνου είναι γαμάτο άτομο και δέχτηκε να πάρει λιγότερα λεφτά για να παίξει δίπλα στον Πατσίνο (το οποίο ήταν και έξυπνο γιατί χωρίς αυτόν η ταινία θα πάτωνε, χωρίς συζήτηση. Αντ' αυτού αύξησε το κασέ του Κιάνου λόγω της επιτυχίας που έκανε).

Σε πολλές περιπτώσεις τα "αστέρια" είναι αναλώσιμα. Πολύ περισσότερο ρόλο παίζει ο σκηνοθέτης, η ποιότητα της παραγωγής και το σενάριο. Αν έπαιζε άλλος στο Speed δεν θα έκανε άραγε την ίδια επιτυχία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Δεν το είδα το σπιντ (ούτε το μάγο του Οζ ούτε τα φιλαράκια παρεπιπτόντως)

Κοίτα, δεν ξέρω τι παίζει συγκεκριμένα στο χόλιγουντ, δεν ξέρω με τι κριτήρια δίνουν αμοιβές, αν λές ότι υπάρχει προκατάληψη και ανδροκρατία σε πιστεύω, δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω. Αλλά. Όταν γυρνάς δεξιά κι αριστερά και βλέπεις ότι όλοι θυμούνται σχεδόν αποκλειστικά και μόνο τους άντρες πρωταγωνιστές, κι εγώ αν ήμουν παραγωγός θα πλήρωνα (πολύ) παραπάνω τους άντρες :102:
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που θα πλήρωνα παραπάνω τις γυναίκες στις τσόντες και παραπάνω τους άντρες στο ποδόσφαιρο.

Πολύ περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε να μας πούν οι γυναίκες θεατές γιατί δεν προτιμάνε ταινίες με γυναίκες πρωταγωνίστριες.
Ή γιατί δεν κάθονται να δούνε γυναικείο μπάσκετ.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

panos291 έγραψε: 19 Αύγ 2024, 08:14
Στύξ έγραψε: 18 Αύγ 2024, 18:06
hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 12:50

Σοβαρά τώρα;! :o :o :o

Δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση αν τα περάσει κι αυτά ως.. έξοδα παραστάσεως γι' αυτή και οδοιπορικά για τον γκόμενο. :smt005:
Εμενα θα μου κανει τεράστια εντύπωση αν δεν τα περασει, βέβαια οι πιθανοτητες να γινει αυτό είναι μηδεν για την συγκεκριμένη.
Αρχή άνδρα γυναίκα δείκνυσι. :102:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Chilloutbuddy έγραψε: 19 Αύγ 2024, 13:25 Δεν το είδα το σπιντ (ούτε το μάγο του Οζ ούτε τα φιλαράκια παρεπιπτόντως)

Κοίτα, δεν ξέρω τι παίζει συγκεκριμένα στο χόλιγουντ, δεν ξέρω με τι κριτήρια δίνουν αμοιβές, αν λές ότι υπάρχει προκατάληψη και ανδροκρατία σε πιστεύω, δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω. Αλλά. Όταν γυρνάς δεξιά κι αριστερά και βλέπεις ότι όλοι θυμούνται σχεδόν αποκλειστικά και μόνο τους άντρες πρωταγωνιστές, κι εγώ αν ήμουν παραγωγός θα πλήρωνα (πολύ) παραπάνω τους άντρες :102:
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που θα πλήρωνα παραπάνω τις γυναίκες στις τσόντες και παραπάνω τους άντρες στο ποδόσφαιρο.

Πολύ περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε να μας πούν οι γυναίκες θεατές γιατί δεν προτιμάνε ταινίες με γυναίκες πρωταγωνίστριες.
Ή γιατί δεν κάθονται να δούνε γυναικείο μπάσκετ.
Καλά, δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν δεκάδες γυναίκες και στην κλασική εποχή του Χόλιγουντ και στην σύγχρονη που θυμούνται οι πάντες, από την Αντζελίνα Τζολί ως την Τζένιφερ Άνιστον και από την Τζούλια Ρόμπερτς ως την Σάντρα Μπούλοκ.

Μην πάω πιο πίσω σε Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Μέριλιν Μονρόε, Γκρέτα Γκάρμπο, Βίβιαν Λι, Λορίν Μπακόλ, Σοφία Λόρεν, Ντόρις Ντέι, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Όντρεϊ Χέπμπορν, κτλ, κτλ, κτλ...

Όλες αυτές δε έχουν φέρει τρελά χρήματα από τις ταινίες τους, δισεκατομμύρια δολάρια σε σημερινό χρήμα, αλλά ειδικά οι παλιότερες έπαιρναν αναλογικά ψίχουλα σε σχέση με το bankability τους· συνήθως πολύ λιγότερα από τους άντρες συμπρωταγωνιστές τους, τα ονόματα πολλών εκ των οποίων δεν θα σου λένε τίποτα σήμερα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν συνολικά περισσότεροι διάσημοι άντρες ηθοποιοί, παρά γυναίκες, γιατί ο κόσμος κυρίως θυμάται τους ηθοποιούς ταινιών δράσης, που φέρνουν συνήθως και τα περισσότερα χρήματα. Σε ταινίες δράσης οι πρωταγωνιστές είναι συνήθως άντρες γιατί αυτό βγάζει περισσότερο νόημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Πώς τολμάς να βάζεις στην ίδια πρόταση την θέα μπουλογκ με τα αγγούρια;

Υ.γ πώς κατάφερε η κουβέντα να γυρίσει από την πατσαβούρα (που μακάρι οποιαδήποτε προσπάθεια να σώσουν την ζωή της να διακοπεί για να τις ρίχνουμε λουλούδια ) στις ηθοποιες δεν κατάλαβα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Aitwlos έγραψε: 19 Αύγ 2024, 23:59 Πώς τολμάς να βάζεις στην ίδια πρόταση την θέα μπουλογκ με τα αγγούρια;

Υ.γ πώς κατάφερε η κουβέντα να γυρίσει από την πατσαβούρα (που μακάρι οποιαδήποτε προσπάθεια να σώσουν την ζωή της να διακοπεί για να τις ρίχνουμε λουλούδια ) στις ηθοποιες δεν κατάλαβα
Ε, από την woke ατζέντα της ΝΔ καταλήξαμε να συζητάμε για τον μοναδικό τομέα που υπάρχει αληθινό pay gap για ίδιες υπηρεσίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Απ'ότι φαίνεται εγώ, ο lonelyrider και έμμεσα ο Ανίκητος, έχουμε την ίδια άποψη.

Δεν έχει σημασία τι σόι άνθρωπος είναι η Σακελλαροπούλου,που απ' ότι γράφει η Σες, είναι γελοία το λιγότερο, αν όχι ανθρωπάκι, κατώτερο των περιστάσεων.
Έπρεπε οι πολίτες που ήταν παριστάμενοι, έστω να σηκωθούν όρθιοι στο τραπέζι τους....

Ο γ@μημένος (το αρσενικό εδώ μιλώντας γενικά) Πρόεδρος της Δημοκρατίας περνά, όχι η Φουρέιρα (αν και παίζει περισσότεροι να σηκωνόταν για αυτήν).

We salute the rank, not the man.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Αι Γυναικαι ψηψιζουν Αντρες - γουσταρουν Αντρες ηθοποιους κ ο Χελης γραφει πιπες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

exiledd έγραψε: 20 Αύγ 2024, 00:36 Ο γ@μημένος (το αρσενικό εδώ μιλώντας γενικά) Πρόεδρος της Δημοκρατίας περνά, όχι η Φουρέιρα (αν και παίζει περισσότεροι να σηκωνόταν για αυτήν).

We salute the rank, not the man.

Είναι μια άποψη αυτή, αλλά είναι εθιμοτυπική άποψη. Επειδή είναι/ήταν μέρος των ηθών και εθίμων σημαίνει ότι έχει και νόημα. Αν το δεις σαν τρίτος -σκέψου ότι είσαι εξωγήινος-, μαϊμουδισμός μοιάζει. Για ποιον λόγο να "χαιρετήσεις" το αξίωμα; Τι είναι το αξίωμα;

Δηλαδή σόρι, αλλά εγώ την βλέπω να στερείται νοήματος αυτήν την φράση: We salute the rank, not the man. Έχει μια μεταφυσική αίσθηση που δεν ταιριάζει σε έλλογα, σκεπτόμενα όντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Αποδίδουμε σεβασμό στο θεσμό όχι στο πρόσωπο.
Γιατί είναι παράξενο;
Κι εγώ δεν διαφωνώ ότι η τύπισσα είναι παρτάλι απ'τα λίγα...
Αλλά ο θεσμός του ΠτΔ είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του Πολιτεύματος μας...

Μπορεί να μπουμερίζω, δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2024, 23:50 Από εκεί και πέρα, υπάρχουν συνολικά περισσότεροι διάσημοι άντρες ηθοποιοί, παρά γυναίκες, γιατί ο κόσμος κυρίως θυμάται τους ηθοποιούς ταινιών δράσης, που φέρνουν συνήθως και τα περισσότερα χρήματα. Σε ταινίες δράσης οι πρωταγωνιστές είναι συνήθως άντρες γιατί αυτό βγάζει περισσότερο νόημα.
Ε ναι, αλλά γιατί το ξεπερνάς έτσι αυτό και μου το βάζεις στο τέλος σα να είναι καμμία λεπτομέρεια; Οι ταινίες δράσεις είναι οι τοπ εισπρακτικά άρα όσον αφορά τα λεφτά είναι οι πιό σημαντικές ταινίες.

Νομίζω έχεις ποιοτικά γούστα στις ταινίες και κρίνεις αναλόγως, αλλά οι αμοιβές δεν πάνε έτσι. Πες έναν καλοπληρωμένο ποιητή ξέρω γω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”