!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σύγχρονοι Έλληνες Εφευρέτες.

Νέες τεχνολογίες, ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, ρομποτική, σχετικές κατασκευές κ.ά.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Σύγχρονοι Έλληνες Εφευρέτες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

seismic1 έγραψε: 15 Αύγ 2024, 09:41
taxalata xalasa έγραψε: 15 Αύγ 2024, 09:39
seismic1 έγραψε: 15 Αύγ 2024, 09:27 Εγώ στις αστοχίες απαντώ με συγκρίσιμα πειράματα. Και όλα αυτά τσάμπα για να σώσω τον κόσμο.
Μία εικόνα χιλιάδες λέξεις. Ένα βίντεο = τεκμηρίωση.
Εσύ θέλεις να σε πληρώσω για να σε σώσω. Δεν αγοράζω.
πως απαντας στις αστοχίες αφού δεν τις ξέρεις; αν τις ήξερες θα τις είχες διορθώσει και δεν θάταν οι αστοχίες που βρήκα...

ΥΓ.όπως είπε κι ο άλλος.... κλίκ δεν δίδω
Δεν απαντώ εγώ είμαι από χωριό και αγράμματος. Απαντούν τα πειράματα.
έχουν αστοχία...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
seismic1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 »

taxalata xalasa έγραψε: 15 Αύγ 2024, 09:46
seismic1 έγραψε: 15 Αύγ 2024, 09:41
taxalata xalasa έγραψε: 15 Αύγ 2024, 09:39

πως απαντας στις αστοχίες αφού δεν τις ξέρεις; αν τις ήξερες θα τις είχες διορθώσει και δεν θάταν οι αστοχίες που βρήκα...

ΥΓ.όπως είπε κι ο άλλος.... κλίκ δεν δίδω
Δεν απαντώ εγώ είμαι από χωριό και αγράμματος. Απαντούν τα πειράματα.
έχουν αστοχία...
καμία αστοχία στον μεγαλύτερο σεισμό που πλανήτη.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

seismic1 έγραψε: 15 Αύγ 2024, 09:56
seismic1 έγραψε: 15 Αύγ 2024, 09:41 Δεν απαντώ εγώ είμαι από χωριό και αγράμματος. Απαντούν τα πειράματα.
έχουν αστοχία...
κλικ δεν διδω

αν δεν ειχες αστοχία θα σείχανε καλέσει στο ξωτερικό... έργο να κάνεις κι όχι στο phorum να κλάνεις...

αν θες να μάθεις την αστοχία, θα πλερώσεις... αλλιώς κάτσε και κλάνε στο phorum μέχρι να πλερώσεις για να μάθεις την αστοχία...
seismic1

taxalata xalasa έγραψε: 15 Αύγ 2024, 10:00
seismic1 έγραψε: 15 Αύγ 2024, 09:56
έχουν αστοχία...
κλικ δεν διδω

αν δεν ειχες αστοχία θα σείχανε καλέσει στο ξωτερικό... έργο να κάνεις κι όχι στο phorum να κλάνεις...

αν θες να μάθεις την αστοχία, θα πλερώσεις... αλλιώς κάτσε και κλάνε στο phorum μέχρι να πλερώσεις για να μάθεις την αστοχία...
Εγώ είμαι επιστήμονας δεν κλάνω και δεν μιλώ με μισόλογα αλλά με τεκμηριωμένες απόψεις.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

seismic1 έγραψε: 15 Αύγ 2024, 10:28
seismic1 έγραψε: 15 Αύγ 2024, 09:56 καμία αστοχία στον μεγαλύτερο σεισμό που πλανήτη.
κλικ δεν διδω

Εγώ είμαι επιστήμονας δεν κλάνω και δεν μιλώ με μισόλογα αλλά με τεκμηριωμένες απόψεις.
απόψεις πούχουν αστοχίες που δεν θα μάθεις ώστε να τις διορθώσεις αν δεν πλερώσεις...
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Αστοχία, εννοεί ότι ξεχνάει. Το σύστημα σου δεν έχει μνήμη, αντί να επιτεθεί στο σεισμό επιτίθεται στο σπίτι. Είναι σαν να έχει αλτσχάιμερ.
seismic1

nick έγραψε: 15 Αύγ 2024, 11:24 Αστοχία, εννοεί ότι ξεχνάει. Το σύστημα σου δεν έχει μνήμη, αντί να επιτεθεί στο σεισμό επιτίθεται στο σπίτι. Είναι σαν να έχει αλτσχάιμερ.
Ωραία Το δικό μου που έχει Αλτσχάιμερ και επιτίθεται στο σπίτι δεν έπαθε τίποτα Που εσύ βλέπεις επίθεση μόνο τα δικά σου μάτια το ξέρουν. :lol:

Το δικό σας που είναι καλώ και δεν πειράζει το σπίτι του γάμησε τα πέταλα με την μισή επιτάχυνση. :003:

Η επιστήμη μια είναι με πολλές απόψεις.
Δεν δέχομαι την δική σας επιστήμη που σκοτώνει αποδεδειγμένα κόσμο.
seismic1

taxalata xalasa έγραψε: 15 Αύγ 2024, 10:32
seismic1 έγραψε: 15 Αύγ 2024, 10:28
κλικ δεν διδω

απόψεις πούχουν αστοχίες που δεν θα μάθεις ώστε να τις διορθώσεις αν δεν πλερώσεις...
Δεν ρωτάω τον εργάτη μου πως θα χτίσω.
1.Μία υψίκορμη ελαστική κατασκευή που πατάει πάνω στο έδαφος, αποτελούμενη από μικρής διατομής υποστυλώματα και δοκούς, δεν θα ανατραπεί ποτέ, γιατί οι κορμοί τους δεν διαθέτουν την απαιτούμενη δύναμη να την περιστρέψουν.
Αυτό που θα γίνει είναι οι βάσεις των υποστυλωμάτων θα παραμείνουν κολλημένες στο έδαφος, ενώ οι διατομές δοκών και υποστυλωμάτων γύρω από τους κόμβους θα καμφθούν πρώτα ελαστικά και μετά ανελαστικά και θα σπάσουν.
Δες πρώτη φωτογραφία
2.Μία υψίκορμη δύσκαμπτη κατασκευή κατασκευασμένη εξολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα όπως είναι τα προκατασκευασμένα σπίτια έχει την δυναμική να ανατραπεί.
Δες δεύτερη φωτογραφία.
3.Μία υψίκορμη δύσκαμπτη κατασκευή κατασκευασμένη εξολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα όπως είναι τα προκατασκευασμένα σπίτια αν είναι πακτωμένη στο έδαφος θεμελίωσης με αγκυρώσεις εδάφους ούτε σπάει ούτε ανατρέπεται
και κοστίζει τα μισά χρήματα. Απλά πράγματα για να νικήσουμε τον σεισμό και να ρίξουμε το κόστος.
Δες βίντεο

ΕικόναΕικόνα
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

δεν εμπαινες ρε καμμενε μέσα στο σκυλόσπιτο μπας και γλυτώναμε!
Χασκογελάνε τα δάσα.
seismic1

Machine ghost έγραψε: 15 Αύγ 2024, 13:03 δεν εμπαινες ρε καμμενε μέσα στο σκυλόσπιτο μπας και γλυτώναμε!
Με την στάση που κράτησαν η επιστήμονες στην Ελλάδα απέναντι μου δεν έχουν καμία ελπίδα.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

seismic1 έγραψε: 15 Αύγ 2024, 13:12
Machine ghost έγραψε: 15 Αύγ 2024, 13:03 δεν εμπαινες ρε καμμενε μέσα στο σκυλόσπιτο μπας και γλυτώναμε!
Με την στάση που κράτησαν η επιστήμονες στην Ελλάδα απέναντι μου δεν έχουν καμία ελπίδα.
ε πάρτους και αυτούς μέσα στο σκυλόσπιτο.
Χασκογελάνε τα δάσα.
seismic1

Machine ghost έγραψε: 15 Αύγ 2024, 13:17
seismic1 έγραψε: 15 Αύγ 2024, 13:12
ε πάρτους και αυτούς μέσα στο σκυλόσπιτο.
Όποιος αμφιβάλει ας φέρει το δικό του σκυλόσπιτο να το κουνήσω στην σεισμική μου βάση χωρίς τον σκύλο.
seismic1

Πάντως είναι άξιο λόγου η ποιότητα αυτών των ανθρώπων που κατηγορούν ανθρώπους σαν εμένα.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να σταματούν την επιστήμη.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Εσυ πας κόντρα στην επιστήμη γιαυτο αποτυγχάνουν τα πειράματα. Η επιστήμη λέει 1+1=2 και εσυ κανεις πείραμα που το βγάζει 3.
seismic1

nick έγραψε: 15 Αύγ 2024, 14:15 Εσυ πας κόντρα στην επιστήμη γιαυτο αποτυγχάνουν τα πειράματα. Η επιστήμη λέει 1+1=2 και εσυ κανεις πείραμα που το βγάζει 3.
Για πες μου που πάω κόντρα στην επιστήμη και μετά θα σου πω εγώ 1000 πράγματα που κάνετε εσείς στον σχεδιασμό σας κόντρα στην επιστήμη.
1.Χρησιμοποιείτε τις μικρές ανίσχυρες διατομές των στοιχείων δοκού και τοιχώματος για να παραλάβετε τις ροπές, αντί να χρησιμοποιήσετε τις ισχυρές μεγάλες διατομές. Αυτό πάει κόντρα στην επιστήμη. Εγώ χρησιμοποιώ τις μεγάλες ισχυρές διατομές.
2. Χρησιμοποιείτε μόνο τις διατομές των στοιχείων για να παραλάβετε τις εντάσεις σεισμού. Αυτό πάει κόντρα στην επιστήμη. Εγώ χρησιμοποιώ επί προσθέτως και την εξωτερική δύναμη του εδάφους για να παραλάβω τις εντάσεις σεισμού.
3.Για να αυξήσετε την αντοχή των διατομών προσθέτετε περισσότερο οπλισμό και σκυρόδεμα αυξάνοντας την μάζα που αυξάνει τα σεισμικά φορτία χωρίς να αυξάνεται την αντοχή διότι όσα σίδερα και να βάλετε μέσα στο βούτυρο το σκυρόδεμα αυτά θα το σπάσουν μόλις αρχίσουν το τράβηγμα.
Εγώ με την τεχνητή θλίψη που εφαρμόζω αυξάνω την ενεργή διατομή του σκυροδέματος, την δυναμική, την δυσκαμψία, και την φέρουσα ικανότητα στις πλάγιες φορτίσεις του σεισμού και την τέμνουσα βάσης και γενικά σε όλες τις τέμνουσες, χωρίς να αυξάνω την μάζα και στέλνοντας τις εντάσεις μέσα στο έδαφος τις αφαιρώ από τις διατομές.
4. Το σκυρόδεμα σε δύο πράγματα δεν αντέχει α. στον εφελκυσμό β. στην διάτμηση. Εσείς το εξαναγκάζετε να πάρει εφελκυσμό και διάτμηση. Το σκυρόδεμα αντέχει μόνο θλίψη. Αλλά και στην θλίψη που αντέχει το αχρηστεύσατε διότι όπως σχεδιάζετε μόνο ένα μικρό μέρος τις διατομής παραλαμβάνει θλίψη. Αυτά πάνε κόντρα στην επιστήμη. Εγώ σχεδιάζω έτσι που όλη η διατομή είναι ενεργή προς την θλίψη αφού αυτό κάνει η προένταση, δεύτερον σχεδιάζω έτσι που δεν υπάρχει διατμητική αστοχία στο σκυρόδεμα επικάλυψης, και εφαρμόζω θλίψη για να εξουδετερώσω τον εφελκυσμό την οποία θλίψη αντέχει το σκυρόδεμα.
Αυτό είναι επιστήμη κύριοι και κάνετε πολλά λάθη γιατί δεν την κατέχετε επαρκώς
Εσείς πάτε κόντρα στην επιστήμη λόγο του ότι είσαστε αμαθείς.
Τα πειράματά μου είναι πετυχημένα γιατί άντεξαν δεκάδες φορές μεγαλύτερες επιταχύνσεις από τις δικές σας κατασκευές, για τους πάρα πάνω λόγους που ανέφερα.. Τι να μου πείτε εσείς?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 15 Αύγ 2024, 15:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”