Της είπε ότι έχει ένα ειρωνικό, απαξιωτικό ύφος. Δεδομένου ότι δεν έχουμε εικόνα, δεν ξέρω τι ισχύει, αλλά κι εγώ όχι ψήφισα.vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 18:15 Μ'αρεσει που προηγειται και κατα 70% το οχι, στο παραλληλο συμπαν της παραπχορουμαρας. Ρε δε γαμιόμαστε λεω 'γω.
Που μπορει η γυναίκα να ειχε περάσει και κανενα εγκεφαλικό, και θα 'χει τον καθε γιδογάμη να της λεει "πως ειναι ετσι το στομα σου μωρή". Ή σε αλλη/ον να λεει "πως ειναι ετσι η μυτη σου", και αυτα να θεωρουνται "πολιτικα επιχειρηματα".
Δε σοβαρευομαστε λιγο λεω 'γω...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν λόγος για διαγραφή η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Πολάκη;
- hellegennes
Re: Ήταν λόγος για διαγραφή η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Πολάκη;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:00 Νομιζω οτι δεν εχει επίσημο δικαίωμα λόγου μεσα στη βουλή, δεν ειναι βουλευτης. Δεν μπορει να εκφέρει επισήμως αποψη απο μικρόφωνο δηλαδη, να καταγραφει στα πρακτικά και τα σχετικά.
Ρε συ, μην παρασύρεσαι από τις μαλακίες που λέει ο μπουμπούκος. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν υπάρχει διάταξη, κανόνας ή οτιδήποτε άλλο που να λέει ότι εξωκοινοβουλευτικός δεν μπορεί να μιλήσει μέσα στην βουλή.
Είπαμε, δεν είμαστε και το πιο δημοκρατικό πολίτευμα του κόσμου, αλλά όχι κι έτσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βαριέμαι να ψάχνω εικόνα που στραβώνεις το στόμα κάπως όταν ακούς για κάποιο άτομο που έχεις ράμματα για τη γούνα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 12:40Όχι βρε κουτό, για την μηδενική αντίδραση της ζαίας προέδρου (που δεν φαίνεται) το ανέβασα.![]()
Άντε ρε με το σούργελο. Θα την υποστήριζα βέβαια σε φάση που θα έκραζαν αδυναμίες της μ´νο για τις αδυναμίες και όχι σαν σύνολο πολιτικής δράσης. Όπως θα υποστήριζα και τον Άδωνι σε κάτι ανάλογο.
Αλλά μια και θέτεις το θέμα της ψυχολογίας αυτής, να κάνουμε τον Κινέζο στα δικά μας ενώ των άλλων... ξέρεις,
τι πρέπει να απαντάς σε έναν διάλογο εδώ μέσα; ΟΚ πρέπει να απαντάς ό,τι γουστάρεις και σύμφωνα με αυτό που νιώθεις. Αλλά μια μαλακία είναι όλο αυτό.
Τέλος πάντων, για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν πα να γαμηθεί κι ο Πολάκης, κι η Λινού, και ο Άδωνις κι ό0λο το συνάφι μωρέ;
Ο Μαδουραίος χθες άνοιξε ένα από τα καλύτερα και πιο τερπτικά νήματα χθες και μεις είμαστε εδώ να σχολιάζουμε τα καραγκιοζιλίκια της βουλής και των μμε.
- hellegennes
Πολύ μελόδραμα παίζει εδώ μέσα. Μια σούπερ καλοπληρωμένη συνεργάτιδα, τοπ στελέχους της κυβέρνησης έγινε "απλή υπάλληλος" λες και μιλάμε για ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο 3 αστέρων. Νομικιά κιόλας. Είναι γνωστό ότι ειδικά αυτές είναι ανυπεράσπιστες και δεν ξέρουν πώς να απαντήσουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:11Δεν είναι απλή υπάλληλος ρε φόσι, νομική συνεργάτις του Γεωργιάδη είναι.foscilis έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:08 Χρησιμοποίησε το κοινοβουλευτικό βήμα για να την πει επί του προσωπικού σε μια απλή υπάλληλο με τρόπο που θύμιζε τον δάσκαλο μου τον κύριο Θρασύβουλα στην Δ' Δημοτικού. Αν πρέπει να σας εξηγήσουμε γιατί αυτό είναι ανάρμοστη και αισχρή συμπεριφορά, καλά κάνουν και σας φέρονται σαν ζώα οι πολιτικοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ήδη έχω γράψει αρκετά γι' αυτό το θέμα, εσύ θέτεις περιληπτικά τις ίδιες ακριβώς επισημάνσεις.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 12:59Πολύ μελόδραμα παίζει εδώ μέσα. Μια σούπερ καλοπληρωμένη συνεργάτιδα, τοπ στελέχους της κυβέρνησης έγινε "απλή υπάλληλος" λες και μιλάμε για ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο 3 αστέρων. Νομικιά κιόλας. Είναι γνωστό ότι ειδικά αυτές είναι ανυπεράσπιστες και δεν ξέρουν πώς να απαντήσουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:11Δεν είναι απλή υπάλληλος ρε φόσι, νομική συνεργάτις του Γεωργιάδη είναι.foscilis έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:08 Χρησιμοποίησε το κοινοβουλευτικό βήμα για να την πει επί του προσωπικού σε μια απλή υπάλληλο με τρόπο που θύμιζε τον δάσκαλο μου τον κύριο Θρασύβουλα στην Δ' Δημοτικού. Αν πρέπει να σας εξηγήσουμε γιατί αυτό είναι ανάρμοστη και αισχρή συμπεριφορά, καλά κάνουν και σας φέρονται σαν ζώα οι πολιτικοί.
Να και μία φορά που συμφωνούμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δηλαδή λες ότι ένας πολιτικός πρέπει να ανέχεται στην εργασία του συμπεριφορά πιθήκου οπαδού, ο οποίος όχι μόνο δεν πλήρωσε για να κάνει καραγκιοζιλίκια αλλά πληρώνεται γι' αυτό.vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:36 Όπως και ένας ποδοσφαιριστής όταν μπαίνει στη διαδικασία να ανταπαντήσει στην κερκίδα τα βρισίδια που του ρίχνουν
Εμμμ... nope. Nope, nope, nope.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ο Πολάκης είναι καλός στο στοχευμένο εργασιακό μπουλινγκ. Αλλά στο μπόουλινγκ δεν πιστεύω να τα πάει καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 27 Ιούλ 2024, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Και όχι μόνο αυτό. Αλλά μιλούν και συμπεριφορά. Λένε "αυτό που της έκανε'. Ενώ δεν της έκανε. Της είπε κάτι αντιδρώντας για κάτι που ένιωσε αφού πίστευε εκείνη τη στιγμή ό,τι η άλλη κάνει κάτι ενοχλητικό. Ένιωσε αυτήν την ενόχληση. και αυτό είπε. Της περιέγραψε κιόλας τι ακριβώς του κάνει και της είπε να το σταματήσει απλά.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 12:59Πολύ μελόδραμα παίζει εδώ μέσα. Μια σούπερ καλοπληρωμένη συνεργάτιδα, τοπ στελέχους της κυβέρνησης έγινε "απλή υπάλληλος" λες και μιλάμε για ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο 3 αστέρων. Νομικιά κιόλας. Είναι γνωστό ότι ειδικά αυτές είναι ανυπεράσπιστες και δεν ξέρουν πώς να απαντήσουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:11Δεν είναι απλή υπάλληλος ρε φόσι, νομική συνεργάτις του Γεωργιάδη είναι.foscilis έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:08 Χρησιμοποίησε το κοινοβουλευτικό βήμα για να την πει επί του προσωπικού σε μια απλή υπάλληλο με τρόπο που θύμιζε τον δάσκαλο μου τον κύριο Θρασύβουλα στην Δ' Δημοτικού. Αν πρέπει να σας εξηγήσουμε γιατί αυτό είναι ανάρμοστη και αισχρή συμπεριφορά, καλά κάνουν και σας φέρονται σαν ζώα οι πολιτικοί.
Αλλά στην "κοινή γνώμη" επικρατεί αυτό
Καλέ μου χάο, κάθε άλλο παρά κινέζα την είδα σ' αυτό το θέμα.Ιδεολόγος έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 12:57Βαριέμαι να ψάχνω εικόνα που στραβώνεις το στόμα κάπως όταν ακούς για κάποιο άτομο που έχεις ράμματα για τη γούνα του.
Άντε ρε με το σούργελο. Θα την υποστήριζα βέβαια σε φάση που θα έκραζαν αδυναμίες της μ´νο για τις αδυναμίες και όχι σαν σύνολο πολιτικής δράσης. Όπως θα υποστήριζα και τον Άδωνι σε κάτι ανάλογο.
Αλλά μια και θέτεις το θέμα της ψυχολογίας αυτής, να κάνουμε τον Κινέζο στα δικά μας ενώ των άλλων... ξέρεις,
τι πρέπει να απαντάς σε έναν διάλογο εδώ μέσα; ΟΚ πρέπει να απαντάς ό,τι γουστάρεις και σύμφωνα με αυτό που νιώθεις. Αλλά μια μαλακία είναι όλο αυτό.
Τέλος πάντων, για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν πα να γαμηθεί κι ο Πολάκης, κι η Λινού, και ο Άδωνις κι ό0λο το συνάφι μωρέ;
Ο Μαδουραίος χθες άνοιξε ένα από τα καλύτερα και πιο τερπτικά νήματα χθες και μεις είμαστε εδώ να σχολιάζουμε τα καραγκιοζιλίκια της βουλής και των μμε.
Το έφαγε μπαμπέσικα ο μελό πολιτικαλικορεκτισμός το παλληκάρι τον αντάρτη, τον άντρακλα τον λιμανίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Space_Passenger
Ειναι ολο το πακετο του Πολακη. Αυτο ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι. Εχει κανει διαφορα διαμεσω των χρονων. Και πολυ τον κρατησαν.
Ρε συ, εδώ έχουν χάσει όλη την κάβα στο σύριζα, στο ξεχειλισμένο ποτήρι έμεινες;Space_Passenger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 13:11 Ειναι ολο το πακετο του Πολακη. Αυτο ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι. Εχει κανει διαφορα διαμεσω των χρονων. Και πολυ τον κρατησαν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είπα για σένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 13:09Καλέ μου χάο, κάθε άλλο παρά κινέζα την είδα σ' αυτό το θέμα.Ιδεολόγος έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 12:57Βαριέμαι να ψάχνω εικόνα που στραβώνεις το στόμα κάπως όταν ακούς για κάποιο άτομο που έχεις ράμματα για τη γούνα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 12:40
Όχι βρε κουτό, για την μηδενική αντίδραση της ζαίας προέδρου (που δεν φαίνεται) το ανέβασα.![]()
Το έφαγε μπαμπέσικα ο μελό πολιτικαλικορεκτισμός το παλληκάρι τον αντάρτη, τον άντρακλα τον λιμανίσιο.
Α ναι;Ιδεολόγος έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 13:13Δεν είπα για σένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 13:09Καλέ μου χάο, κάθε άλλο παρά κινέζα την είδα σ' αυτό το θέμα.Ιδεολόγος έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 12:57
Βαριέμαι να ψάχνω εικόνα που στραβώνεις το στόμα κάπως όταν ακούς για κάποιο άτομο που έχεις ράμματα για τη γούνα του.
Ενιγουέι, εγώ θεωρώ κινέζο εσένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ολοι κινεζοι ειστε ...λεμε
Βρε μαλάκα δεν είχα υποστηρίξει τον πως τον λένε όταν είπε ότι και η οικογένεια του Ύπαρχου περνάει δύσκολα αυτές τις μέρες; Και τον απέπεμψαν γι αυτό;
Δεν λέω τι μαλακίες λένε οι αριστεροί όταν τις λένε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 967 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-