Για ψάρια της προκοπης πήγαινα, ό,τι να'ναι από ζαίικη πλαστική παντόφλα έπιασα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι
Re: Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι
Συνεχίστε, πάει περίφημα το πρότζεκτ.
Για ψάρια της προκοπης πήγαινα, ό,τι να'ναι από ζαίικη πλαστική παντόφλα έπιασα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακυρο το καρπουζι, τρωει ντοματες τωρα
Εγώ θα επαναλάβω τις ειλικρινέστατες ευχαριστίες μου, για τη συμμετοχή σου στο νήμα πηζομποτουλίνι μου.
Μέχρι στιγμής, έχει επαρκές ενδιαφέρον η γενναία (το σωστό να λέγεται) αντιγαληκή λίστα.
Ειδικώς ως εμπόλεμη στρατιά του προχωκαγκούρικου είναι...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρε γράφετε ό,τι θέτε. Από σήμερα θα χρησιμοποιώ το ίδιο πρότζεκτ αναφοράς στα ονοματάκια σας, ακόμη και αν δεν συμμετέχετε σε κάποια συζήτηση.
Έτσι, ως καταξίωση του κάθε φτυσμένου μπαζοχύματος του πχόρουμ. Αν αυτό δεν είναι ειλικρινής πρόθεση στήριξης της πολιτικής και πχορουμικής ενσωμάτωσης του κάθε ψυχάκια, τί είναι;
Έτσι, ως καταξίωση του κάθε φτυσμένου μπαζοχύματος του πχόρουμ. Αν αυτό δεν είναι ειλικρινής πρόθεση στήριξης της πολιτικής και πχορουμικής ενσωμάτωσης του κάθε ψυχάκια, τί είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
παντως,ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:03 Βρε γράφετε ό,τι θέτε. Από σήμερα θα χρησιμοποιώ το ίδιο πρότζεκτ αναφοράς στα ονοματάκια σας, ακόμη και αν δεν συμμετέχετε σε κάποια συζήτηση.
υπαρχει νημα "ασυναρτησιες δικες μας"
το αδικεις
ποιο ειναι το προβλημα σου με τους ψυχακιδες ρε ΓΑΛΗ?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Δεν έχω ιδέα σε τί αναφέρεσαι αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει καθόλου το αν αδικώ ή όχι το κάθε προχωμπαζόχυμα, που το παίζει άγγελος της κάθαρσης.πήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:07παντως,ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:03 Βρε γράφετε ό,τι θέτε. Από σήμερα θα χρησιμοποιώ το ίδιο πρότζεκτ αναφοράς στα ονοματάκια σας, ακόμη και αν δεν συμμετέχετε σε κάποια συζήτηση.
υπαρχει νημα "ασυναρτησιες δικες μας"
το αδικεις
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ίδιο ακριβώς που έχω με τους βλάκες, χαρά μου. Ομολογώ ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να σας διαχωρίσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το υποσχεσαι;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:03 Βρε γράφετε ό,τι θέτε. Από σήμερα θα χρησιμοποιώ το ίδιο πρότζεκτ αναφοράς στα ονοματάκια σας, ακόμη και αν δεν συμμετέχετε σε κάποια συζήτηση.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Να υποσχεθώ τί και σε ποιον βρε δροσουλίτη της κωλοπετεινίτσας;
Στο φτυσμένο είδος σας; Κάνε μου τη χάρη, χρυσό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ψηφισα Τζημ και προτιθεμαι να ποσταρω φωτο μου με γατι... μη με αδικευεις βρε τηγανισμενο κολοκυθακι
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Οτι
Ολο λες-λες και τον λογο σου δεν τον τηρεις. Μου υποσχεσαι οτι θα ξεκινησεις αυτη τη νεα συνηθεια απο σημερα; Οχι αυριο, σημερα.Από σήμερα θα χρησιμοποιώ το ίδιο πρότζεκτ αναφοράς στα ονοματάκια σας, ακόμη και αν δεν συμμετέχετε σε κάποια συζήτηση.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ