δεν παω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μονομάχος 2(δεν είναι παρωδία)
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Μονομάχος 2(δεν είναι παρωδία)
να κανεις ταινια με Ρωμη να σου δωσουν 300 μυρια και να την "σκοτωσεις" θελει και αυτο καποιο ταλεντο
εμεις τα χωνουμε στο σκαουτινγκ που χαν 10 μυρια το καλοκαιρι
εμεις τα χωνουμε στο σκαουτινγκ που χαν 10 μυρια το καλοκαιρι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
5/10 για μενα και πολυ βαζω.Κόκκορας έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 01:52 να κανεις ταινια με Ρωμη να σου δωσουν 300 μυρια και να την "σκοτωσεις" θελει και αυτο καποιο ταλεντο
εμεις τα χωνουμε στο σκαουτινγκ που χαν 10 μυρια το καλοκαιρι![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εσυ είσαι αρχαιοδιφης, δεν πιανς
- George_V
Καλα στην ιστορικη ακριβεια του βαζω -10/10
Αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου. Δεν περιμενω να μαθω ιστορια απο το Χολυγουντ (που θα την βιασει παραφυσει δεν το συζητω)
Το σεναριο ειχε ενα καρο τρυπες δεν μπορεις να το παρακολουθησεις ευκολα ηταν δυσλειτουργικο και το μπουκωμενο cgi ηταν το κερασακι στην τουρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- The Great Leader
Αν κατεβάσεις διακόπτη για την ιστορική ακρίβεια και αφεθείς στην κάβλα του Ρίντλευ για τις σκηνές στο Κολοσσαίο, θα το απολαύσεις. Απόλαυση και ο Ντένζελ ως ο Τζόκερ του Μάρκου Αυρήλιου, όπου παίζει τον ευατό του από το Training Day. Αν ήταν σοβαρή ταινία, ίσως η χειρότερη ερμηνεία του Ντένζελ(που ούτως ή αλλιώς παίζει με μανιέρα πια), άλλα ακριβώς επειδή είναι ένα popcorn fest, η ερμηνεία του είναι ότι πρέπει.
Μακράν καλύτερος ο Πασκάλ, ο οποίος όπου και να παίξει, είναι αξιοπρεπής και δίνει το κάτι της.
Μακράν καλύτερος ο Πασκάλ, ο οποίος όπου και να παίξει, είναι αξιοπρεπής και δίνει το κάτι της.
- George_V
Ο Πασκαλ ειδικα επαιζε σαν να εκανε αγγαρεια.The Great Leader έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 12:58 Αν κατεβάσεις διακόπτη για την ιστορική ακρίβεια και αφεθείς στην κάβλα του Ρίντλευ για τις σκηνές στο Κολοσσαίο, θα το απολαύσεις. Απόλαυση και ο Ντένζελ ως ο Τζόκερ του Μάρκου Αυρήλιου, όπου παίζει τον ευατό του από το Training Day. Αν ήταν σοβαρή ταινία, ίσως η χειρότερη ερμηνεία του Ντένζελ(που ούτως ή αλλιώς παίζει με μανιέρα πια), άλλα ακριβώς επειδή είναι ένα popcorn fest, η ερμηνεία του είναι ότι πρέπει.
Του στυλ "τελειωσαμε? Δωστε μου την επιταγη μου να φευγω".
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Και ο τζειμι λάνιστερ πήρε κάποια αναγνωρισιμότητα με το Game of Thrones και μετά έπαιξε στην φόλα Gods of Egypt, έτσι και ο Πασκάλ.
Καλά, ο Πασκάλ εσπερνε και στο ναρκος μετά το got
- The Great Leader
Πρέπει να το συγκρίνεις με το καστ της ταινίας και όχι με την φιλμογραφία. Ο Πασκάλ είναι ο μόνος που προσπάθησε κάπως και δεν ήταν μόνο να πάρει την επιταγή ή να χαβαλεδιάσει όπως ο Ντένζελ.George_V έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:07Ο Πασκαλ ειδικα επαιζε σαν να εκανε αγγαρεια.The Great Leader έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 12:58 Αν κατεβάσεις διακόπτη για την ιστορική ακρίβεια και αφεθείς στην κάβλα του Ρίντλευ για τις σκηνές στο Κολοσσαίο, θα το απολαύσεις. Απόλαυση και ο Ντένζελ ως ο Τζόκερ του Μάρκου Αυρήλιου, όπου παίζει τον ευατό του από το Training Day. Αν ήταν σοβαρή ταινία, ίσως η χειρότερη ερμηνεία του Ντένζελ(που ούτως ή αλλιώς παίζει με μανιέρα πια), άλλα ακριβώς επειδή είναι ένα popcorn fest, η ερμηνεία του είναι ότι πρέπει.
Του στυλ "τελειωσαμε? Δωστε μου την επιταγη μου να φευγω".
Ο Μεσκάλ, προσπάθησε, άλλα όσο σπρώξιμο και να τρώει, δεν μπορεί να κρατήσει ταινία ως πρωταγωνιστής.
Επειδή δεν το έχω δει ο Paul Mescal λέει τίποτα. Θεωρείται ανερχόμενο αστέρι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ψιλοαδιαφοροςzteo έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:16 Επειδή δεν το έχω δει ο Paul Mescal λέει τίποτα. Θεωρείται ανερχόμενο αστέρι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 283 Απαντήσεις
- 5568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron