Βοηθάει όμως στη μισθοδοσία του προσωπικού όλων των ευαισθητοποιημένων οργανισμών και δράσεων, που δεν ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.Allah έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:10Ναι, εντάξει, αυτό δεν το είπα γιατί το θεωρούσα δεδομένο. Έχω εξηγήσει στο παρελθόν αναλυτικά για ποιους λόγους η ανοχή στην παραβατικότητα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων δεν βοηθάει κανέναν, ούτε αυτές ούτε εμάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 11:59Εγώ πάλι έχω την άποψη ότι χρειάζονται περισσότερο ομαδικό φτύσιμο όσοι παρακάμπτουν για αντιρατσιστικούς λόγους, τις "ιδιαιτερότητες" κάποιων ευάλωτων και περιθωριοποιημένων ομάδων (που τους χρωστάει το σύμπαν όλο) και ουρλιάζουν για τις υπόλοιπες.Allah έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 11:55 Για να είμαστε ειλικρινείς, αν οι δράστες του συγκεκριμένου περιστατικού είναι γύφτοι, τότε χρειάζονται πολύ περισσότερο ξύλο απ'ότι αν δεν ήσαντε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χομεινισταν.Πατέρας και θείος έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονο επειδή τους αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χομεινισταν.Πατέρας και θείος έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονο επειδή τους αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Re: Χομεινισταν.Πατέρας και θείος έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονο επειδή τους αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος
adon99 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 10:25 Αλλη μια ψευτουποθεση που εβγαλε το συστημα
Τι εγινε ρε γιατι ο πατερας και θειος που "ξυλοκοπησαν" το παιδι δεν τους συλλαβανε και δεν εχουν καμια κατηγορία?

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:12Βοηθάει όμως στη μισθοδοσία του προσωπικού όλων των ευαισθητοποιημένων οργανισμών και δράσεων, που δεν ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.Allah έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:10Ναι, εντάξει, αυτό δεν το είπα γιατί το θεωρούσα δεδομένο. Έχω εξηγήσει στο παρελθόν αναλυτικά για ποιους λόγους η ανοχή στην παραβατικότητα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων δεν βοηθάει κανέναν, ούτε αυτές ούτε εμάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 11:59
Εγώ πάλι έχω την άποψη ότι χρειάζονται περισσότερο ομαδικό φτύσιμο όσοι παρακάμπτουν για αντιρατσιστικούς λόγους, τις "ιδιαιτερότητες" κάποιων ευάλωτων και περιθωριοποιημένων ομάδων (που τους χρωστάει το σύμπαν όλο) και ουρλιάζουν για τις υπόλοιπες.![]()

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Βάλε και τρεις κολοκύθες μαυριδερέ καγκουροσουηδέ, το ίδιο κάνει.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:44ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:12Βοηθάει όμως στη μισθοδοσία του προσωπικού όλων των ευαισθητοποιημένων οργανισμών και δράσεων, που δεν ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.Allah έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:10
Ναι, εντάξει, αυτό δεν το είπα γιατί το θεωρούσα δεδομένο. Έχω εξηγήσει στο παρελθόν αναλυτικά για ποιους λόγους η ανοχή στην παραβατικότητα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων δεν βοηθάει κανέναν, ούτε αυτές ούτε εμάς.![]()
![]()
![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Libre arbitre έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:02Γι' αυτό νοσηλεύεται; Ο θείος του γιατί ανακατεύτηκε;adon99 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 10:58 Γιατι ειναι ενα 15χρονο που μαλωσε με τον πατερα του και δεν θελει να παει σπιτι
Εχεις ιατρικο ανακοινωθεν?
Θα μας πεις γιατι δεν συλλαβανε κανεναν?
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ξέρεις τι σημαίνει αυταπαγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα;adon99 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:56Libre arbitre έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:02Γι' αυτό νοσηλεύεται; Ο θείος του γιατί ανακατεύτηκε;adon99 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 10:58 Γιατι ειναι ενα 15χρονο που μαλωσε με τον πατερα του και δεν θελει να παει σπιτι
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
ότι παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα νομίζω
οι ελληνες πιστευουν οτι αν το παιδι τους ειχε μιλησει για ακροδεξια και φασισμο
σημερα θα εκανε διακοπες στην σαντορινη ...
σημερα θα εκανε διακοπες στην σαντορινη ...
τι να λέμε.τόσα μικρά ναζόπουλα κακοποιούνται καθημερινά και τα μμε κλείνουν τα μάτια
Ξερεις τι σημανει προπαγανδα της woke ατζεντας?Libre arbitre έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 13:14Ξέρεις τι σημαίνει αυταπαγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα;adon99 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:56
Εξήγησε μας εσύ.Libre arbitre έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 13:14Ξέρεις τι σημαίνει αυταπαγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα;adon99 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:56
https://www.megatv.com/2024/07/01/patra ... fylofilos/Όπως λέει η μητέρα του 15χρονου, μιλώντας στο MEGA:
«Δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου ούτε μου είχε πει κάτι το παιδί όσο μιλάγαμε στο τηλέφωνο ή επικοινωνούσαμε ή ερχόταν σε μένα. Είναι στο νοσοκομείο το παιδί ακόμα. Εγώ το γνώριζα (σ.σ. ότι είναι ομοφυλόφιλος) και συμφωνούσα με το παιδί. Το στηρίζω. Ο πατέρας του δε συμφωνούσε ποτέ, δεν το δεχόταν. Από πέρυσι το καλοκαίρι το ήξερε».
Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η παραδοχή της ίδιας ότι:
«Με χτύπαγε εμένα την ίδια 20 χρόνια. Είχαμε και δικαστήριο μαζί, είχε γίνει για ξυλοδαρμό. Από τότε που έφυγε από αυτόν τον άνθρωπο γλίτωσα. Τρία παιδιά έχουμε. Τα δύο υποστηρίζουν τον μπαμπά. Ο μεγάλος και η τελευταία η κόρη μου υποστηρίζουν τον μπαμπά, όχι τον αδερφό μας εδώ».
Γάμησαν κι έδειραν οι εισαγγελείς και τα χαμόγελα στο πρόσφατο παρελθόν. Καρατσεκαρισμένο.
Μου αρέσει που ανεβάζετε και λινκς, χωρίς καν να διαβάζετε τι γράφουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και καπάκι σου λένε κάποιοι ότι η ΑΙ θα καταστρέψει τον ανθρώπινο πολιτιζμό και την λέφτερη ανθρώπινη βούληση.
Αμήν και πότε.
Αμήν και πότε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
nowhere έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:01 τι να λέμε.τόσα μικρά ναζόπουλα κακοποιούνται καθημερινά και τα μμε κλείνουν τα μάτια
Eσύ καλό μου δεν εκφράζεις τη λέφτερη βούληση αλλά το δυσκοίλιο βούλωμα, που περιμένεις από τους άλλους να σου ανοίξουν διόδους για να κλάσεις.Libre arbitre έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 15:03 .
https://workenter.gr/15chronos-patra-de ... ano-706390
...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 186 Προβολές
-