!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατάπτυστη και ομοφοβική απάντηση Κούγια σε Κασσελάκη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Re: Κατάπτυστη και ομοφοβική απάντηση Κούγια σε Κασσελάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Κι εγώ που νόμιζα ότι η φυσιολογική, παραδοσιακή straight οικογένεια, ξέρετε αυτή με το εικονοστάσι, τον αγιασμό που δεν χαλάει στο ψυγείο, την προσευχή πριν το οικογενειακό γεύμα, τη σημαία μας στο μπαλκόνι στις εθνικές εορτές, την μετάβαση στην εκκλησιά κατά την Ανάσταση του Κυρίου μας, τον πατέρα που μαθαίνει τον γιο να ξυρίζεται και τον πηγαίνει καράτε, τη μητέρα που μαθαίνει την κόρη να ράβει και να μαγειρεύει κλπ σε ολοκληρώνει ως άνθρωπο... :smt005:

https://www.in.gr/2012/04/30/greece/ele ... -loberdos/
Μιλώντας στον δικτυακό τόπο Iatropedia, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνει ότι είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ελληνικές οικογένειες, καθώς «Έλληνες οικογενειάρχες πηγαίνουν στους οίκους ανοχής μεταφέροντας έτσι τη νόσο στα σπίτια τους».

https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... stin-kriti

Σοκαριστική «εξομολόγηση» ιερόδουλης στην Κρήτη

Οικογενειάρχες, έφηβοι, άνθρωποι κάθε κατηγορίας με «ιδιαίτερες ορέξεις»

Οπως σημειώνει η πολλοί άνδρες πηγαίνουν στα πορνεία γιατί εκεί μπορούν να ζητήσουν ότι δεν τολμούν να ζητήσουν από την φίλη τους ή την γυναίκα τους.

«Κάποιοι θέλουν να τους σπάσεις στο ξύλο, άλλοι να ουρήσεις πάνω τους, άλλοι πολλά και διάφορα. Μου λένε πελάτες: “Αν τα ζητήσω αυτά από τη γυναίκα μου θα με χωρίσει”».

Ρε κάτι πράγματα οι παραδοσιακοί οικογενειάρχες. Δεν ολοκληρώθηκαν, αλλά αναζητούν κι άλλα... :giggle:
Κατουρημένες παραδοσιακές αξίες :003:
Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent »

student έγραψε: 19 Ιουν 2024, 00:49
decadent έγραψε: 19 Ιουν 2024, 00:14 Αν συμφωνείς, τότε ποιος ο λόγος για την πρώτη σου απάντηση όταν η αναφορά που έκανα στο ναζισμό είχε να κάνει με την Χ.Α.;
Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι απλά γράφετε αυτό που θέλετε να πείτε χωρίς να έχει σημασία πως και γιατί και πάνω σε τι έχει τοποθετηθεί ο απέναντι.
Δεν θα το συνεχίσω. Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας.

Όσο για την πραγματικότητα είναι μια. Η ανάγνωση αυτής διαφέρει.
Δε γίνεται και να ρωτάς και να μη συνεχίσει! Καταλαβαίνεις δεν καταλαβαίνεις.

Η αναφορά σου στο ναζισμό έγινε ως εξής
decadent έγραψε: 18 Ιουν 2024, 16:30
Βίνγκιλοτ έγραψε: 18 Ιουν 2024, 16:26

Στο κοινό του Κούγια ανήκει και ο μέσος πχωρουμίτης άλλωστε.
αδιαμφισβήτητα, σε άλλο ποστ στηρίζουν ανοιχτά ναζισμό και είναι ακόμα εδώ να το μοιράζονται ελεύθερα
Δεν κάνεις πουθενά αναφορά σε ΧΑ παρά μόνο μια γενική αναφορά σε κάποιο άλλο πόστ που κάποιοι στηρίζουν ναζισμό...και αυτό σαν συνέχεια των σχολίων σου για τα σχόλια του κούγια και για τον μέσο πχωρουμίτη.

Μιας και εδώ μέσα έχει καταντήσει από τα πλέον συνηθισμένα φαινόμενα να πετάει ο καθένας ένα "ναζισμό" και να περιλαμβάνει οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τη δική του ανάγνωση της μίας πραγματικότητας, σχολίασα ακριβώς αυτό... Εσύ νόμισες ότι υποστηρίζω τη ΧΑ και αρχικά συνέχισες με την υπόδειξη να μιλάω για την κωλοτρυπίδα μου και δευτερευόντως με διάφορες άλλες φανφάρες για κάτι φαντασιακά των άλλων και κάτι πραγματικότητες δικές σου.

Τελικά μάλλον τον εαυτό σου φωτογράφισες με τα λόγια του πιραντέλλο. Έτσι νόμισες άρα έτσι ήταν...αφού

Δεν θα το συνεχίσω. Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας.
Μόνος σου το γράφεις και μου την λες και από πάνω για το ποιον φωτογραφιζω. Γιατί να με αφορά τι γίνεται εδώ μέσα; Αν ΔΕΝ κατάλαβες να ρωτούσες. Τόσο απλό είναι. Εσύ αναφέρθηκες στην κωλοτρυπίδα ενός άλλου και το βρηκα αγενές, σορρυ κιόλας ε. Δυστυχώς για εσένα δεν βγάζω συμπεράσματα σχολιάζω ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ.
student έγραψε: 18 Ιουν 2024, 16:49 Από μια άλλη σκοπιά, ίσως να έχουμε κάνει και την ταμπέλα του ναζισμού ευρύτερη και από την κωλοτρυπίδα του τοξοβόλου. Άπαντες (οι διαφωνούντες με εμάς) χωράνε!
Το ποιος καταλαβαίνει και ποιος όχι είναι ξεκάθαρο. Συνέχισε τον μονόλογο τώρα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

από το παραπάνω είναι ξεκάθαρο πως εσύ δεν καταλαβαίνεις ή μάλλον κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις επειδή είπες μια μαλακία που πρρρέπει να στηρίξεις μέχρι τέλους
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

decadent έγραψε: 19 Ιουν 2024, 08:55 Εσύ αναφέρθηκες στην κωλοτρυπίδα ενός άλλου και το βρηκα αγενές, σορρυ κιόλας ε.
δεν χρειάζεται να ζητάς σόρρυ, πολύ λογικό. Τώρα βέβαια να σε ενημερώσω ότι αυτός ο άλλος (ο ιδιοκτήτης της οπής) έχει γράψει (μεταξύ άλλων πάντα) ότι θα συνουσιαστεί/έχει συνουσιαστεί με τον γιο μέλους με το οποίο διαφώνησε (και το οποίο μέλος δεν του έγραψε έδωσε την παραμικρή αφορμή για το παραμικρό βρίσιμο), το οποίο υποθετικό πρόσωπο υιος μέλους θα γίνει το """πουτανάκι""" του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε περίπου άλλα 10 μέλη έχει πει άλλα πιπεράτα (και νοητά γεγονότα στο κεφάλι του πάντα). Οπότε μην πολυ συγχίζεσαι, δεν είναι ότι θα ταραχτεί κιόλας.
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
decadent

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 19 Ιουν 2024, 09:23
decadent έγραψε: 19 Ιουν 2024, 08:55 Εσύ αναφέρθηκες στην κωλοτρυπίδα ενός άλλου και το βρηκα αγενές, σορρυ κιόλας ε.
δεν χρειάζεται να ζητάς σόρρυ, πολύ λογικό. Τώρα βέβαια να σε ενημερώσω ότι αυτός ο άλλος (ο ιδιοκτήτης της οπής) έχει γράψει (μεταξύ άλλων πάντα) ότι θα συνουσιαστεί/έχει συνουσιαστεί με τον γιο μέλους με το οποίο διαφώνησε (και το οποίο μέλος δεν του έγραψε έδωσε την παραμικρή αφορμή για το παραμικρό βρίσιμο), το οποίο υποθετικό πρόσωπο υιος μέλους θα γίνει το πουτανάκι του, όπως ανέφρε χαρακτηριστικά. Σε περίπου άλλα 10 μέλη έχει πει άλλα πιπεράτα (και νοητά γεγονότα στο κεφάλι του πάντα). Οπότε μην πολυ συγχίζεσαι, δεν είναι ότι θα ταραχτεί κιόλας.
Δεν συγχύστηκα. Εξηγώ κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Από εκεί και πέρα αν τα είχα δει και αυτά θα τα σχολίαζα αναλόγως.
Είχα την εντύπωση ότι δεν είμαι σε αυλή νηπιαγωγείου. Λάθος μου. :102:
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

decadent έγραψε: 19 Ιουν 2024, 09:27 Είχα την εντύπωση ότι δεν είμαι σε αυλή νηπιαγωγείου. Λάθος μου. :102:
είναι φανερό ότι μας έχεις περάσει για γυμνάσιο και λιγουρεύεσαι τον ρόλο της εύθικτης απουσιολόγου :giggle:
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
decadent

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 19 Ιουν 2024, 09:32
decadent έγραψε: 19 Ιουν 2024, 09:27 Είχα την εντύπωση ότι δεν είμαι σε αυλή νηπιαγωγείου. Λάθος μου. :102:
είναι φανερό ότι μας έχεις περάσει για γυμνάσιο και λιγουρεύεσαι τον ρόλο της εύθικτης απουσιολόγου :giggle:
είναι φανερό ότι δεν ξέρετε να κάνετε διάλογο σαν ενήλικες, καλή συνέχεια
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

decadent έγραψε: 19 Ιουν 2024, 09:34
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 19 Ιουν 2024, 09:32
είναι φανερό ότι δεν ξέρετε να κάνετε διάλογο σαν ενήλικες, καλή συνέχεια
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Ιουν 2024, 22:23
Lord Brum έγραψε: 18 Ιουν 2024, 22:17 Ναι κατέρριψε τον Φρόιντ που ψαρακτηριζε την ομοφυλοφιλία διαστροφη οι λουγκρες.
Για τον Φρόιντ που βάσιζε όλες τις παπάτζες στα όνειρα λες?

Ναι στην ψυχική υγεία οι περισσότεροι τον έχουμε πεπερασμένο. Τον ευχαριστούμε για την συμβολή του ιστορικά κ μέχρι εκεί.

Μόνο κάτι κανάγιες πλέον δίνουν βαρύτητα στις ψυχαναλυτικές παπάτζες του.
Αν δε σου αρέσει η διάγνωση τόσο το χειρότερο για τη διάγνωση. Το lobbying των ανωμάλων δεν αλλάζει το τι αποδεχεται η κοινωνία ως φυσιολογικό και τι οχι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Λολ, όποιος επικαλείται τον Φρόιντ καρφώνεται ως ψεκασμένος άσχετος.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις ομοφοβικές δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη
https://www.protothema.gr/greece/articl ... kasselaki/
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Ιουν 2024, 12:19 Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις ομοφοβικές δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη
https://www.protothema.gr/greece/articl ... kasselaki/
Ουου, ρουφιάνοι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Έχει κόψει καπίστρι ο Άλεξ.
(...) «Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Κασσελάκης και ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θυμάμαι το όνομά του, γιατί μου το μετέφερε ένας δημοσιογράφος, ζήτησαν την παρέμβαση Εισαγγελέα, γιατί δήθεν οι δηλώσεις μου που αφορούσαν στην υπόθεση Λύτρα ήταν ομοφοβικές. Δυστυχώς, με την ανοχή και της Κυβερνήσεως και μετά την ψήφιση του Νόμου για το γάμο και το δικαίωμα υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων» τονίζει ο δικηγόρος.

«Λυπάμαι που οι γυναικείες οργανώσεις σιώπησαν εκκωφαντικά στο θέμα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους βρεφών, αλλά και σιωπούν εκκωφαντικά για το ρόλο της μητέρας – συζύγου – γυναίκας στη ζωή μας και στη φυσιολογική εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους και δεν αντιδρούν. Λυπάμαι που ακόμη και κατατρομοκρατημένοι Υπουργοί δεν αντιδρούν και αφήνουν αυτήν την τρομοκρατία να εξελίσσεται καθημερινά. Στην υπόθεση Λύτρα από πλευράς ποινικής αντιμετωπίσεως έχουν διαπραχθεί κακουργήματα, για τα οποία κανείς δεν αντιδρά. Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθεια του να προσπαθεί να βάλει στην φυλακή εντελώς παράνομα για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας. Πρώτα απ΄ όλα, θα πρέπει να έχουμε προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος »

decadent έγραψε: 18 Ιουν 2024, 23:53
student έγραψε: 18 Ιουν 2024, 23:43
decadent έγραψε: 18 Ιουν 2024, 23:07
Δυστυχώς το έχω αντιληφθεί εδώ και καιρό.

Αρχικά να μιλάς για την δική σου κωλοτρυπίδα. Δευτερευόντως το αποφάσισε το κράτος τι είναι η Χρυσή Αηδία, δεν είναι θέμα ταμπέλας. Ίσως κάποια στιγμή να πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η πραγματικότητα δεν υπόκειται στο φαντασιακό σας.
Αρχικά, σιγα μη σπάσεις κανά νύχι εκεί που διερευνάς τα φαντασιακά.
Δευτευόντως, ίσως κάποια στιγμή να πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η πραγματικότητα για την αυτοπολυδιαφημιζόμενη κωλοτρυπίδα ενός άλλου δεν υπόκειται στο φαντασιακό σας ρόλο ως παρακμιακές συνήγοροι του κώλου.
μια χαρά είναι τα νύχια μου, τον σεξισμό σου εκεί που σε παίρνει, λίγο ήρεμα με την αντριλα σας
την μπάλα από την εξέδρα να φέρεις μαζί με κανένα επιχείρημα που να στέκει
όπως ήταν αναμενόμενο αγνόησες την ουσία
:+1:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”