Ξέπλυνε την ντροπήπήζον bot έγραψε: 17 Ιουν 2024, 15:47 φιλε χακερ Unique
εισαι να αλλληλοψηφιστουμε μια?
ειμαστε οι μονοι φλωροι με μηδεν ψηφους.
διασυρμος..
Γίνε πρηζον μποτ
Ξέπλυνε την ντροπήπήζον bot έγραψε: 17 Ιουν 2024, 15:47 φιλε χακερ Unique
εισαι να αλλληλοψηφιστουμε μια?
ειμαστε οι μονοι φλωροι με μηδεν ψηφους.
διασυρμος..
Αφού τσακώνεται με όλο το κόσμο η προβληματικιαsharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:00 Καλά ρε, όλοι τη ΓΑΛΗ έχετε ερωτευτεί; Πέστε το τουλάχιστον που όλο τη κοντράρετε από την κόμπλα![]()
![]()
Μου θυμίζει τις κωλόγριες με άνοια. Γι αυτό την ψηφίζουν προφανώς. Έχω μια θεία μου έτσι. Πωωω δεν βγάζεις συνεννόηση με την καμία. Έχει μείνει σε κάτι εποχές του 50.
Είναι προφανώς nolifer. Μπαίνει για να μπινελικωσει και να τσακωθεί. Δεν πάει καλά. Η γλώσσα των αριθμών είναι μη λανθάνουσαΤοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:12Μου θυμίζει τις κωλόγριες με άνοια. Γι αυτό την ψηφίζουν προφανώς. Έχω μια θεία μου έτσι. Πωωω δεν βγάζεις συνεννόηση με την καμία. Έχει μείνει σε κάτι εποχές του 50.
Από κάποια ηλικία κ μετά οι συμπεριφορικές αγκυλώσεις δεν παλεύονται. Λογικά θα κουμπώνει κ ψυχοφάρμακα όπως την έχω κόψει για να βγάζει πέρα την καθημερινότητα της. Καρμπόν συμπεριφορά με αυτή την θειά μου.southern έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:17 Μπαίνει για να μπινελικωσει και να τσακωθεί. Δεν πάει καλά. Η γλώσσα των αριθμών είναι μη λανθάνουσα
η μανα σουΠοιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Καλά, εσύ έχεις τα θέματα σου με τις γυναίκες. Οι άλλοι όμως; Θα πρέπει να το κοιτάξουν στις επόμενες συνεδρίες.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:12Μου θυμίζει τις κωλόγριες με άνοια. Γι αυτό την ψηφίζουν προφανώς. Έχω μια θεία μου έτσι. Πωωω δεν βγάζεις συνεννόηση με την καμία. Έχει μείνει σε κάτι εποχές του 50.
Αυτοί που σκοτώνονται και βρίζονται με όλο το κόσμο χρειάζονται συνεδρίες. Είμαστε πολλοί που τη βρίσκουμε προβληματικια. Άνθρωπος που μπαίνει για να μπινελικωσει και να τσακωθεί, είναι προβληματικος είτε σου αρεσει ειτε όχι.sharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:20Καλά, εσύ έχεις τα θέματα σου με τις γυναίκες. Οι άλλοι όμως; Θα πρέπει να το κοιτάξουν στις επόμενες συνεδρίες.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:12Μου θυμίζει τις κωλόγριες με άνοια. Γι αυτό την ψηφίζουν προφανώς. Έχω μια θεία μου έτσι. Πωωω δεν βγάζεις συνεννόηση με την καμία. Έχει μείνει σε κάτι εποχές του 50.
Αφού το πας στο σοβαρό, θα σού πω ότι άνθρωπος που γράφει συνέχεια στο φόρουμ είναι προβληματικός. Τέτοιοι είμαστε πολλοί εδώ μέσα.southern έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:27Αυτοί που σκοτώνονται και βρίζονται με όλο το κόσμο χρειάζονται συνεδρίες. Είμαστε πολλοί που τη βρίσκουμε προβληματικια. Άνθρωπος που μπαίνει για να μπινελικωσει και να τσακωθεί, είναι προβληματικος είτε σου αρεσει ειτε όχι.sharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:20Καλά, εσύ έχεις τα θέματα σου με τις γυναίκες. Οι άλλοι όμως; Θα πρέπει να το κοιτάξουν στις επόμενες συνεδρίες.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:12
Μου θυμίζει τις κωλόγριες με άνοια. Γι αυτό την ψηφίζουν προφανώς. Έχω μια θεία μου έτσι. Πωωω δεν βγάζεις συνεννόηση με την καμία. Έχει μείνει σε κάτι εποχές του 50.
Get a roomsouthern έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:17Είναι προφανώς nolifer. Μπαίνει για να μπινελικωσει και να τσακωθεί. Δεν πάει καλά. Η γλώσσα των αριθμών είναι μη λανθάνουσαΤοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:12Μου θυμίζει τις κωλόγριες με άνοια. Γι αυτό την ψηφίζουν προφανώς. Έχω μια θεία μου έτσι. Πωωω δεν βγάζεις συνεννόηση με την καμία. Έχει μείνει σε κάτι εποχές του 50.