Γουάου ρε ευάλωτη ρομαμπάμια. Βάλε και λίγο χειρομαντία στο πρότζεκτ γιατί με τα πρακτικά, δεν πείθεις ούτε καν τους ευρύπρωκτους φαν του είδους.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Ιουν 2024, 19:01ναι θέλουμε τη βοήθεια του κοινού. Ψήφα Κασσελακη κ θα σου πάρω πίπα κοιτάζοντας σε βαθειά στα μάτια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιουν 2024, 18:28 Πάω κατευθείαν στον τίτλο, φυσικά και όχι. Σε εκπροσωπεί κάποιος με το ζόρι, θες δε θες.
Εγώ ψηφίζω είτε όταν θεωρώ ότι παίζεται κάτι που οι αστοί θέλουν τη βοήθεια του κοινού είτε για μέτρηση κομμουνιστικών δυνάμεων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αποχή σημαίνει παραίτηση από την εκπροσώπηση;
Re: Η αποχή σημαίνει παραίτηση από την εκπροσώπηση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Μου είπαν τώρα ότι ρώτησαν το Μητσοτάκη για τα ακριβά ενοίκια και απάντησε ότι τουλάχιστον εισπράττουν οι ιδιοκτήτες. Ισχύει; Είναι από τα λίγα θέματα που μπορούν να με κινητοποιήσουν.
- Τοξοβόλος_UK
Μαρή καπη τι να θυμάσαι εσύ. Από το 1987 έχεις να δεις χαρά στα σκέλια σου.
- Καραμελίτσα
Να υποθέσω ότι έχεις πληροφόρηση από τους... κακοχυμένους χαρούμενους του είδους;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Ιουν 2024, 19:36Μαρή καπη τι να θυμάσαι εσύ. Από το 1987 έχεις να δεις χαρά στα σκέλια σου.
Ενιγουέι, χαρά μου, αν ήξερες το πορτφόλιο μου από το 87 μέχρι σήμερα, θα προτιμούσες να με είχες κολλητή για να έπαιρνες μάτι για δουλειά στο σπίτι.
Πρόσεχε για να έχεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και γιατί να το κάνω;
Ιδεολογία στην Ελλάδα δεν υπάρχει παρά μόνο μάσα και συμφέρον.
Εγώ ποτέ δεν είχα συμφέρον από κάποιο Κόμμα ούτε και είχα επαφές με κάποιον υποψήφιο.
Σκλάβοι είναι εκείνοι οι οποίοι ψηφίζουν και συντηρούν παρατάξεις όπως η ΝΔ και πολιτικούς τύπου Καραμανλή, Κούλη, Άδωνι κλπ και μετά μυξοκλαίνε για τα διάφορα που συμβαίνουν στη χώρα.
Τουλάχιστον εγώ μπορώ να λέω ότι ποτέ δεν υπήρξα μέρος αυτού του συστήματος.
- Τοξοβόλος_UK
Το 87 γεννήθηκα μαρή καπή. Δεν είμαι μαθουσάλαςΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 19:43
Να υποθέσω ότι έχεις πληροφόρηση από τους... κακοχυμένους χαρούμενους του είδους;
Ενιγουέι, χαρά μου, αν ήξερες το πορτφόλιο μου από το 87 μέχρι σήμερα, θα προτιμούσες να με είχες κολλητή για να έπαιρνες μάτι για δουλειά στο σπίτι.
Πρόσεχε για να έχεις.![]()
Δεν είσαι καν γκέι βρε ληγμένο κουρκουμπίνι. Ένα ακόμη πατσοκοιλιάδικο ή λυμφατικό ζαιοτρολάκι, που δεν έχει σταυρώσει γκόμενα, γκόμενο ή όλο της προκοπής είσαι.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Ιουν 2024, 19:45Το 87 γεννήθηκα μαρή καπή. Δεν είμαι μαθουσάλαςΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 19:43
Να υποθέσω ότι έχεις πληροφόρηση από τους... κακοχυμένους χαρούμενους του είδους;
Πρόσεχε για να έχεις.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
Τα καπη που βγάζουν συμπεράσματα επειδή στο μυαλό τους έχουν στερεότυπα για την συμπεριφορά βάσει σεξ. προσανατολισμού.
Ίσα μαρή, βγες από τα 80΄s
- Frappezitis
Η θέση μου όσον αφορά την αποχή ήταν ανέκαθεν συγκεκριμένη...αν έχεις αποφασίσει να ψηφίσεις ΚΚΕ, πήγαινε να το καρφώσεις...το ψηφοδέλτιο. Αν έχεις αποφασίσει να ψηφίσεις οτιδήποτε άλλο, τότε πήγαινε για μπάνιο.
Αυτό.
Αυτό.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Οκ, θενκς για την επιβεβαίωση αυτών που έγραψα, ευάλωτη χλαπάτσα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Ιουν 2024, 19:52Τα καπη που βγάζουν συμπεράσματα επειδή στο μυαλό τους έχουν στερεότυπα για την συμπεριφορά βάσει σεξ. προσανατολισμού.
Οπότε προτείνω, να συνεχίσεις να περιφέρεις τον δίσκο "δώστε και σώστε" για το είδος σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Και 'γω μιλήσα για αυτόν σε έναν φίλο μου και τώρα βλέπει όλα σχεδόν τα βιντεό του.έργο_μακέτο έγραψε: 07 Ιουν 2024, 17:28Είναι γαμάτος ο Κούτουλας.Αλιόσα έγραψε: 07 Ιουν 2024, 17:02 Ἂν οἱ Ἐκλογὲς ἄλλαζαν τὸν κόσμο, θὰ ἦταν παράνομες καὶ ἀπαγορευμένες.
Ανακάλυψα το κανάλι πρόσφατα και είμαι ακόμα στη φάση του ενθουσιασμού.
runner έγραψε: 07 Ιουν 2024, 19:43Και γιατί να το κάνω;
Εγώ ποτέ δεν είχα συμφέρον από κάποιο Κόμμα ούτε και είχα επαφές με κάποιον υποψήφιο.
Σκλάβοι είναι εκείνοι οι οποίοι ψηφίζουν και συντηρούν παρατάξεις όπως η ΝΔ και πολιτικούς τύπου Καραμανλή, Κούλη, Άδωνι κλπ και μετά μυξοκλαίνε για τα διάφορα που συμβαίνουν στη χώρα.
Δεν υπήρξες μέλος αυτού του συστήματος, αλλά το άφησες να ζει χωρίς να θέλεις να το ρίξεις γιατί σου αρέσει να ζεις μέσα σε αυτό.
Με λίγα λόγια, λες στους άλλους ότι φταίνε και, ενώ εσύ φταις για όλη αυτή τη σαπίλα, βγάζεις την ουρά σου απέξω λέγοντας "εγώ δεν ψηφίζω αυτό το σύστημα...".
Οι σκλάβοι, οι δουλοπάροικοι και όσοι βρίσκονται σε ολιγαρχικά καθεστώτα δεν ψηφίζουν!!!
Και αυτό γιατί αυτοί πραγματικά δεν έχουν την ικανότητα να αλλάξουν την μοίρα τους - αν και υπάρχουν εξαιρέσεις με κάτι που λέγεται επανάσταση. Ακόμα και οι σκλάβοι θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση, ξέροντας ότι θα πεθάνουν στην πορεία!!!, αλλά εσύ που μπορεί να επιφέρεις κάποια αλλαγή, απλά βγάζεις την ουρά σου απέξω και κατηγορείς τους άλλους για ότι συμβαίνει...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Εσύ όχι μόνον κατηγορείς αλλά προτείνεις και ποινές βρε καρακαημένε. Όταν ο οποιοσδήποτε πάρει στα σοβαρά τις απειλές σου, ειδοποία.OANNHSEA έγραψε: 07 Ιουν 2024, 21:16runner έγραψε: 07 Ιουν 2024, 19:43Και γιατί να το κάνω;
Δεν υπήρξες μέλος αυτού του συστήματος, αλλά το άφησες να ζει χωρίς να θέλεις να το ρίξεις γιατί σου αρέσει να ζεις μέσα σε αυτό.
Με λίγα λόγια, λες στους άλλους ότι φταίνε και, ενώ εσύ φταις για όλη αυτή τη σαπίλα, βγάζεις την ουρά σου απέξω λέγοντας "εγώ δεν ψηφίζω αυτό το σύστημα...".
Οι σκλάβοι, οι δουλοπάροικοι και όσοι βρίσκονται σε ολιγαρχικά καθεστώτα δεν ψηφίζουν!!!
Και αυτό γιατί αυτοί πραγματικά δεν έχουν την ικανότητα να αλλάξουν την μοίρα τους - αν και υπάρχουν εξαιρέσεις με κάτι που λέγεται επανάσταση. Ακόμα και οι σκλάβοι θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση, ξέροντας ότι θα πεθάνουν στην πορεία!!!, αλλά εσύ που μπορεί να επιφέρεις κάποια αλλαγή, απλά βγάζεις την ουρά σου απέξω και κατηγορείς τους άλλους για ότι συμβαίνει...
.
Ενιγουέι, το ότι κάποιοι έχουν μπλέξει την ψυχολογική τους αποφόρτιση για τον χ ή ψ λόγο με μία πανελλήνια απειλή για το τι θα γίνει αν τα πάρουν στο ανεμώδες κρανίο τους, είναι επίσης ένα ψυχοπαθολογικοπολιτικό θεματάκι.
Καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kαι μια τελευταία σύσταση στα πασοκογεννημένα τοξοβόλια.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 07 Ιουν 2024, 19:52Τα καπη που βγάζουν συμπεράσματα επειδή στο μυαλό τους έχουν στερεότυπα για την συμπεριφορά βάσει σεξ. προσανατολισμού.
Τα σόγια μου, δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τους σοβαρούς γκέι από τον προηγούμενο αιώνα, γλυκούλια. Όταν ακόμη το γελοίο είδος σας ήταν αγέννητο. Σιγά μην περίμεναν την πασοκογενή πλέμπα για επιμόρφωση. Οπότε, όταν εσείς μπορέσετε και αντιμετωπίσετε τα δικά σας σόγια σήμερα, τότε ίσως θα σταματήσετε την ευτέλεια του να απαιτείτε από τους άλλους, να προσθέσουν τον φιλανθρωπικό οβολό τους στη δική σας μίζερη/επιθετική αδυναμία.
Μέχρι τότε, θα παραμείνετε ένα χύμα γυφταριό, που απειλεί αλλά είναι προστατευμένο μόνον για ψηφοθηρικούς λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-