!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανώτερος ο Ελ πολιτισμός
- Βινόσαυρος
Re: Ανώτερος ο Ελ πολιτισμός
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς γιατί δεν διάβασα ολόκληρο το νήμα αλλά αυτού του είδους οι έρευνες δεν λαμβάνουν υπ όψιν την αυτολογοκρισία στην οποία, λόγω εκπαίδευσης, υποβάλουν το εαυτό τους οι βορειοευρωπαίοι.
Όποιος είχε την ευκαιρία να συναναστραφεί από σχετικά κοντά σκανδιναυούς ξέρει ότι είναι 100% ακράδαντα πεπεισμένοι για την ανωτερώτητα τους στα πάντα.
Ωστόσο δεν θα το πουν ποτέ ανοιχτά διότι δεν είναι πολιτικώς ορθόν - και μόνο γι αυτό το λόγο.
Όποιος είχε την ευκαιρία να συναναστραφεί από σχετικά κοντά σκανδιναυούς ξέρει ότι είναι 100% ακράδαντα πεπεισμένοι για την ανωτερώτητα τους στα πάντα.
Ωστόσο δεν θα το πουν ποτέ ανοιχτά διότι δεν είναι πολιτικώς ορθόν - και μόνο γι αυτό το λόγο.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
-
ritzeri
Δεκτο, ξεκινάω εγώ και μετά περιμένω την δική σου απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:24Μαζί σου. Πρώτα όμως θα πρέπει να κάνεις το ίδιο για τον ισχυρισμό σου. Δηλαδή δεν αρκεί να πείςritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:18Ναι, αλλά να το αμφισβητείς και να στέκει , όχι αέρα πατέρα.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 18:53
ο υποφαινόμενος το αμφισβητεί, τουτέστιν δεν είναι αναμφισβήτητο
Για πες λοιπόν δυο-τρεις χώρες που θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να νοιώθουν πιο περήφανοι για τον πολιτισμό τους.
Και αιτιολόγησε επιγραμματικά έστω την άποψη σου.
Θέλω να γελάσω λίγο, δύσκολη μέρα σήμερα
είμαι ο καλύτερος κανείς δε με αμφισβητεί. Πρέπει να αποδείξεις γιατί είσαι ο καλύτερος με κριτήρια
που είναι αποδεκτά απόλους και όχι αυτά που είναι βολικά.
Εν κατακλείδει, όσο λες αερα πατέρα ο χ πολιτισμός είναι ανώτερος ων υπολοίπων τόσο μπορεί
κάποιος αέρα πατέρα να το αμφισβητήσει.
Θεωρώ ανώτερο τον ελληνικό πολιτισμό γιατί έδωσε στην ανθρωπότητα το θέατρο και τη δημοκρατία, έβγαλε τους μεγαλύτερους φιλοσόφους και επιρεασε μαζί με τον ρωμαϊκό πολιτισμό τον δυτικό κόσμο .
Η σειρά σου
-
ritzeri
ΕυνουχισμενοιΜετανάστρια έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:40 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς γιατί δεν διάβασα ολόκληρο το νήμα αλλά αυτού του είδους οι έρευνες δεν λαμβάνουν υπ όψιν την αυτολογοκρισία στην οποία, λόγω εκπαίδευσης, υποβάλουν το εαυτό τους οι βορειοευρωπαίοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ritzeri την 30 Οκτ 2018, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Βινόσαυρος
το γνωρίζουμε, όχι όπως στην ελλάδα που η πολιτική ορθότητα πάει κατα διαόλουΜετανάστρια έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:40 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς γιατί δεν διάβασα ολόκληρο το νήμα αλλά αυτού του είδους οι έρευνες δεν λαμβάνουν υπ όψιν την αυτολογοκρισία στην οποία, λόγω εκπαίδευσης, υποβάλουν το εαυτό τους οι βορειοευρωπαίοι.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Ε ναι αλλά γι αυτό εγώ δε μας αποπαίρνω και πολύ. Γιατί από αυτά που λέει ο Έλληνας πρέπει να κάνεις και μια έκπτωση 50% για να φτάσεις σε αυτά που πραγματικά πιστεύει ενώ στο Σουηδό πρέπει να προσθέσεις 80.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:49
το γνωρίζουμε, όχι όπως στην ελλάδα που η πολιτική ορθότητα πάει κατα διαόλου
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- Βινόσαυρος
α, τον αρχαιοελληνικό λες. Αν και δεν ταυτίζω τον αρχαιοελληνικό με τον ελ πολιτισμό θαritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:48Δεκτο, ξεκινάω εγώ και μετά περιμένω την δική σου απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:24Μαζί σου. Πρώτα όμως θα πρέπει να κάνεις το ίδιο για τον ισχυρισμό σου. Δηλαδή δεν αρκεί να πείςritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:18
Ναι, αλλά να το αμφισβητείς και να στέκει , όχι αέρα πατέρα.
Για πες λοιπόν δυο-τρεις χώρες που θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να νοιώθουν πιο περήφανοι για τον πολιτισμό τους.
Και αιτιολόγησε επιγραμματικά έστω την άποψη σου.
Θέλω να γελάσω λίγο, δύσκολη μέρα σήμερα
είμαι ο καλύτερος κανείς δε με αμφισβητεί. Πρέπει να αποδείξεις γιατί είσαι ο καλύτερος με κριτήρια
Εν κατακλείδει, όσο λες αερα πατέρα ο χ πολιτισμός είναι ανώτερος ων υπολοίπων τόσο μπορεί
Θεωρώ ανώτερο τον ελληνικό πολιτισμό γιατί έδωσε στην ανθρωπότητα το θέατρο και τη δημοκρατία, έβγαλε τους μεγαλύτερους φιλοσόφους και επιρεασε μαζί με τον ρωμαϊκό πολιτισμό τον δυτικό κόσμο .
Η σειρά σου
το συνεχίσω να δω που θα πάει. Θεωρώ τον πολιτισμό γύρω από τη σιών έναν από τους κορυφαίους
γιατί έδωσε το πιο ολοκληρωμένο μονοθεϊστικό σύστημα του ανώτατου όντος όταν άλλοι λαοί
προσπαθούσαν να θεοποιήσουν τη φύση. Ο πολιτισμός λοιπόν της δημοκρατίας και του θεάτρου
όταν οι ισραηλίτες στοχάζονταν το θείο χωρίς μορφή παρόλα αυτά με τόσες ιδιότητες, ο πολιτισμός
αυτός προσπαθούσε να προσωποιήσει το θείο, να το κατεβάσει στο ανθρώπινο επίπεδο. Δεν μπορούσε να κάνει το
φιλοσοφικό άλμα στο θείο.
-
ritzeri
Ναι, ωραία όλα αυτά αλλά είναι άσχετα με το θέμα μας.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:56α, τον αρχαιοελληνικό λες. Αν και δεν ταυτίζω τον αρχαιοελληνικό με τον ελ πολιτισμό θαritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:48Δεκτο, ξεκινάω εγώ και μετά περιμένω την δική σου απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:24
Μαζί σου. Πρώτα όμως θα πρέπει να κάνεις το ίδιο για τον ισχυρισμό σου. Δηλαδή δεν αρκεί να πείς
Η σειρά σου
το συνεχίσω να δω που θα πάει. Θεωρώ τον πολιτισμό γύρω από τη σιών έναν από τους κορυφαίους
γιατί έδωσε το πιο ολοκληρωμένο μονοθεϊστικό σύστημα του ανώτατου όντος όταν άλλοι λαοί
προσπαθούσαν να θεοποιήσουν τη φύση. Ο πολιτισμός λοιπόν της δημοκρατίας και του θεάτρου
όταν οι ισραηλίτες στοχάζονταν το θείο χωρίς μορφή παρόλα αυτά με τόσες ιδιότητες, ο πολιτισμός
αυτός προσπαθούσε να προσωποιήσει το θείο, να το κατεβάσει στο ανθρώπινο επίπεδο. Δεν μπορούσε να κάνει το
Η έρευνα έγινε σε 34 χώρες, επαναλαμβάνω λοιπόν πες μου επιγραμματικά 2-3 άλλες χώρες που θα έπρεπε να νοιώθουν πιο υπερήφανες απο την Ελλάδα για τον πολιτισμό τους.
Εδώ θα μαι
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Άλλο ένα ποστ τριχωτής παλάμης.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:29όταν δεν του σηκωνόταν το θυμήθηκε, πριν έκαναν μια ντουζινα παιδιάΝταρνάκας έγραψε: 30 Οκτ 2018, 21:07Εξ αμελείας ήταν ρε, δεν ήξερε ο άνθρωπος ότι ήταν μάνα του. Κι όταν αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια, ο μεν Οιδίποδας αυτοτυφλώθηκε ενώ η Ιοκάστη αυτοκτόνησε. Δεν είπαν, "εντάξει, και τι έγινε, δεν το ξέραμε αφού". Για να καταλάβεις τι θα πει ελ ανωτερότητα, κακιασμένε ανθέλ.
Δεν το "θυμήθηκε", το ανακάλυψε τυχαία, όταν ήρθε αγγελιοφόρος απ' την Κόρινθο για να του φέρει το νέο του θανάτου του θετού του πατέρα και του αποκάλυψε ότι δεν ήταν κανονικός γιος
του βασιλιά της Κορίνθου (όπως πίστευε μέχρι τότε).
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
ritzeri
Εφόσον το γράφημα γράφει 34, 34
- Βινόσαυρος
γιατί ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμός έχει σχέση με το θέμα μας;ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 23:02Ναι, ωραία όλα αυτά αλλά είναι άσχετα με το θέμα μας.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:56α, τον αρχαιοελληνικό λες. Αν και δεν ταυτίζω τον αρχαιοελληνικό με τον ελ πολιτισμό θαritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:48
Δεκτο, ξεκινάω εγώ και μετά περιμένω την δική σου απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα.
Η σειρά σου
Η έρευνα έγινε σε 34 χώρες, επαναλαμβάνω λοιπόν πες μου επιγραμματικά 2-3 άλλες χώρες που θα έπρεπε να νοιώθουν πιο υπερήφανες απο την Ελλάδα για τον πολιτισμό τους.
Εδώ θα μαι
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
The Greeks really do have near-mythical origins, ancient DNA revealsvantono έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:49 Ο νεοελ αντιλαμβάνεται τον αρχαιοελ πολιτισμό(που ουδεμία σχέση εχει ουτε πολιτισμικά ουτε βιολογικά βεβαιως),καθε φορα που του γινονται τέτοιου τυπου ερωτήσεις. Αυτό πιθανον να φταίει για να δικαιολογεί τετοιο ποσοστο.
Μπορείς να πήζεις ελεύθερα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
ritzeri
Ξέρω γω;Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 23:15γιατί ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμός έχει σχέση με το θέμα μας;ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 23:02Ναι, ωραία όλα αυτά αλλά είναι άσχετα με το θέμα μας.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:56
α, τον αρχαιοελληνικό λες. Αν και δεν ταυτίζω τον αρχαιοελληνικό με τον ελ πολιτισμό θα
Εδώ θα μαι
Εσύ τι λες;
Ο προπολεμικος εχει;
Ο προ του 1970? Μα τι λέω, τι σχέση έχουμε εμείς με τους παππούδες μας; Τότε δεν είχαμε Αλβανούς, Πακιστανούς, μεικτούς γάμους κλπ
Ποτέ γουστάρεις εσυ να τραβήξουμε τη γραμμη για να σου βγει το παραμύθι;
Σημειωτέον ότι στην ερώτηση δεν προσδιόριζαν χρονικά το οτιδήποτε, δλδ ένας Γερμανός θα μπορούσε να νοιώθει υπερήφανος για τον Νίτσε ή τον Γκαίτε και ένας άλλος Γερμανός βλαξ να τον ρωταγε τι σχέση έχει η Γερμανία σήμερα με τη Γερμανία πριν 200 χρόνια.
Με δυο λόγια, αφού βλεπεις ότι τον πίνεις, είτε κάνε το κορόιδο και μην απαντάς είτε επαναλάμβανε αυτιστικά τα ίδια και τα ίδια όπως κάνουν πολλοί άλλοι εδώ μέσα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εγώ θεωρώ πως είναι μουσουλμάνος και ντρέπεται να το παραδεχτεί.Ηράκλειτος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:05Τι σχέση έχει η κουλτούρα ενός λαού με τα φαγητά που τρώει; Άσε που το τζατζίκι είναι υγιεινότατο διατροφικά.Northern Spirit έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:21εχουμε υψηλη κουλτουρα: σκυλαδικα, λυλουδουδες, πιτογυρα, τζατζικι..
Έχεις καταλάβει ότι το να πασχίζεις σε κάθε δημοσίευσή σου να εκφραστείς απαξιωτικά κατά ενός λαού του οποίου είσαι και εσύ μέρος, είναι αρρώστια;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 325 Απαντήσεις
- 6658 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο