!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
Συμφωνώ ότι έχει επιρροές από Bollywood
Για παράδειγμα τα χορευτικά θυμίζουν τον ψώλαρχο.
Για παράδειγμα τα χορευτικά θυμίζουν τον ψώλαρχο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
micmic έγραψε: 08 Μαρ 2024, 17:43 Γενικά νομίζω ότι τελευταία υπάρχει μια τάση να θεωρείται μοντέρνο αυτό που ΔΕΝ είναι μελωδικό. Ίσως επειδή οι περισσότεροι "καλλιτέχνες" αδυνατούν να γράψουν μια μελωδία της προκοπής. Αλλά όσο και να αλλάξουν τα πράγματα, η ουσία της μουσικής θα παραμένει η μελωδία. Και αυτό σημαίνει ότι κανένα τραγούδι δεν θα "μείνει" αν δεν έχει καλή μελωδία. Κανείς δεν θα θελήσει να το διασκευάσει και κανείς δεν θα θέλει να το σιγοτραγουδήσει.
Δηλαδή φανταστείτε τώρα κάποιον να τραγουδάει ακαπέλα αυτή τη μαλακία της Σάττι. Γίνεται;
Ωστόσο περιέχει κάποια καλά στοιχεία- φεύ μεμονωμένα.
Το συνολικό άκουσμα, ασύνδετο εντελώς. 'Ενας αχταρμάς.
Μου αρέσει που η Δρούτσα εξανίσταται (επίκεινται μηνύσεις;) επειδή της έκλεψε το, τόσο εμπνευσμένο "αριστούργημα", το "τα τα τα"..
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ακόμη με την Σάτι ασχολείστε εδώ πέρα;
τί λέτε τόση ώρα;
τί λέτε τόση ώρα;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2024, 18:20 Ενα τραγούδι λέει "τα παπάκια στο νερό κάνουν μπάνιο δροσερό και κουνάνε την ουρά ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ"
Αλλά είναι και το άλλο που λέει "ΑΠΑΠΑ- ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα".
Είναι κλοπή!![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
όχι ρε συ
δεν παίζει, στημένο είναι για να κάνουν ντόρο και τζέρτζελο
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ναι γιατί τα άλλα ειναι καλυτερα...
Αν εννοείς τις άλλες συμμετοχές, δεν τις έχω ακόμα ακούσει. Αλλά, δεν μπορεί. Σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερα.
Οκ το αλλόκοτο δεν σημαίνει ότι είναι αυτόματα και ποιοτικό (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το τοπ5 μεχρι στιγμής, ειμαστε εμεις, Νορβηγία, Ουκρανία, Ιταλία και Ιρλανδία (τα εχω ποσταρει στην πρωτη σελιδα του νηματος). Και πρωτιά εμεις, φυσικά. Πρέπει να κανουμε ετοιμασίες απο τωρα για τη διοργάνωση του χρονου στην Αθήνα.aLiCat έγραψε: 08 Μαρ 2024, 22:55Αν εννοείς τις άλλες συμμετοχές, δεν τις έχω ακόμα ακούσει. Αλλά, δεν μπορεί. Σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερα.
Οκ το αλλόκοτο δεν σημαίνει ότι είναι αυτόματα και ποιοτικό (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
Σε κάθε περίπτωση, κράτα μικρό καλάθι.vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 23:00Το τοπ5 μεχρι στιγμής, ειμαστε εμεις, Νορβηγία, Ουκρανία, Ιταλία και Ιρλανδία (τα εχω ποσταρει στην πρωτη σελιδα του νηματος). Και πρωτιά εμεις, φυσικά. Πρέπει να κανουμε ετοιμασίες απο τωρα για τη διοργάνωση του χρονου στην Αθήνα.aLiCat έγραψε: 08 Μαρ 2024, 22:55Αν εννοείς τις άλλες συμμετοχές, δεν τις έχω ακόμα ακούσει. Αλλά, δεν μπορεί. Σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερα.
Γιατί υπάρχουν και τα αουτσάιντερς.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό που εμείς το ακούμε σαν υπερηχητικό νυχτεριδαπωθητικό, αυτοί το ακουν σαν ancient siren
Βλέπετε που λέω πόσο διαφορετικά ακουμε τη γλώσσα μας εμείς σε σύγκριση με τους απ'όξω?
Γενικα παρατηρώ οτι γίνεται διεθνής χαμουλης με τη Μαρινάρα μας, και ακομα δεν εχουν κλεισει ουτε 25 ωρες απο την παρουσιαση του τραγουδιου. Φανταστείτε σε λιγο καιρο τι θα γινει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση