Δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι την συγκεκριμενη περιοδο ειχα πεισθει οτι εμφανισιακα μετραω.Paralimnitis έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:47Τι παγωσες ρε μλκ? Δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμη για 1 αντρα να ριξει μια γυναικα πολυ πιο ομορφη του.Daje έγραψε: 10 Απρ 2018, 18:40 Bρισκομαι σε αιθουσα αναμονης αεροδρομιου και ειμαι αγκαλια με μια πανεμορφη κοπελα (9αρι καθαρο, αεροσυνοδος στο επαγγελμα).
Απεναντι μου ερχονται και καθονται 2 Ελληνιδες οι οποιες μας ακουν να μιλαμε Ιταλικα και επειδη εγω δεν μοιαζω με Ελληνα, εκ του ασφαλους, προβαινουν στο εξης σχολιο:
"Κοιτα κοιτα.....κοιτα ποσο ασχημος ειναι αυτος και με τι ομορφη κοπελα ειναι......αν ειναι δυνατον..."
Με το που το ακουω, ΠΑΓΩΝΩ για 4-5 δευτερολεπτα και ακολουθει βαθια καταθλιψη...
Η γκομεναρα καταλαβαινει τι εχει παιχτει, διχως να της πω κατι (στην αρχη με ρωταγε τι εχω κλπ.) και για να μου ανεβασει το ηθικο αρχιζει να ερωτοτροπει μαζι μου.
Δεν θα το ξεχασω ποτε γιατι ημουν τοσο χαρουμενος τη δεδομενη χρονικη στιγμη και με γειωσαν αποτομα οι συμπατριωτισσες...
Τελοσπαντων, περασμενα ξεχασμενα.
Οι τυπισσες ομως με γειωσαν και εβγαλαν στην επιφανεια ολα τα εμφανισιακα και υπαρξιακα μου κομπλεξ της εποχης εκεινης.
Η μονη παρηγορια ειναι οτι οι τυπισσες ηταν ψιλοασχημες εμφανισιακα, αλλα απο την αλλη, συνηθως αυτες ειναι οι πιο αντικειμενικοι κριτες.