!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Paralimnitis έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:47
Daje έγραψε: 10 Απρ 2018, 18:40 Bρισκομαι σε αιθουσα αναμονης αεροδρομιου και ειμαι αγκαλια με μια πανεμορφη κοπελα (9αρι καθαρο, αεροσυνοδος στο επαγγελμα).
Απεναντι μου ερχονται και καθονται 2 Ελληνιδες οι οποιες μας ακουν να μιλαμε Ιταλικα και επειδη εγω δεν μοιαζω με Ελληνα, εκ του ασφαλους, προβαινουν στο εξης σχολιο:
"Κοιτα κοιτα.....κοιτα ποσο ασχημος ειναι αυτος και με τι ομορφη κοπελα ειναι......αν ειναι δυνατον..."

Με το που το ακουω, ΠΑΓΩΝΩ για 4-5 δευτερολεπτα και ακολουθει βαθια καταθλιψη...
Η γκομεναρα καταλαβαινει τι εχει παιχτει, διχως να της πω κατι (στην αρχη με ρωταγε τι εχω κλπ.) και για να μου ανεβασει το ηθικο αρχιζει να ερωτοτροπει μαζι μου.
Δεν θα το ξεχασω ποτε γιατι ημουν τοσο χαρουμενος τη δεδομενη χρονικη στιγμη και με γειωσαν αποτομα οι συμπατριωτισσες...
Τελοσπαντων, περασμενα ξεχασμενα.
Τι παγωσες ρε μλκ? Δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμη για 1 αντρα να ριξει μια γυναικα πολυ πιο ομορφη του.
Δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι την συγκεκριμενη περιοδο ειχα πεισθει οτι εμφανισιακα μετραω.
Οι τυπισσες ομως με γειωσαν και εβγαλαν στην επιφανεια ολα τα εμφανισιακα και υπαρξιακα μου κομπλεξ της εποχης εκεινης.
Η μονη παρηγορια ειναι οτι οι τυπισσες ηταν ψιλοασχημες εμφανισιακα, αλλα απο την αλλη, συνηθως αυτες ειναι οι πιο αντικειμενικοι κριτες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Daje έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:17 Οι τυπισσες ομως με γειωσαν και εβγαλαν στην επιφανεια ολα τα εμφανισιακα και υπαρξιακα μου κομπλεξ της εποχης εκεινης.
φίλε σορυ, ακύρωσα το ραντεβού που σου ετοίμαζα για έκπληξη με την Ιβάννα, ήταν σε μέρος με κόσμο. Θα δω τι θα κάνω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΑΣΤ'ΑΥΤΑ
ΕΙΠΑ ΚΟΜΠΛΕΞ "ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ"
ΠΑΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ
ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΙΒΑΝΚΑ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Daje έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:17
Daje έγραψε: 10 Απρ 2018, 18:40 Bρισκομαι σε αιθουσα αναμονης αεροδρομιου και ειμαι αγκαλια με μια πανεμορφη κοπελα (9αρι καθαρο, αεροσυνοδος στο επαγγελμα).
Απεναντι μου ερχονται και καθονται 2 Ελληνιδες οι οποιες μας ακουν να μιλαμε Ιταλικα και επειδη εγω δεν μοιαζω με Ελληνα, εκ του ασφαλους, προβαινουν στο εξης σχολιο:
"Κοιτα κοιτα.....κοιτα ποσο ασχημος ειναι αυτος και με τι ομορφη κοπελα ειναι......αν ειναι δυνατον..."

Με το που το ακουω, ΠΑΓΩΝΩ για 4-5 δευτερολεπτα και ακολουθει βαθια καταθλιψη...
Η γκομεναρα καταλαβαινει τι εχει παιχτει, διχως να της πω κατι (στην αρχη με ρωταγε τι εχω κλπ.) και για να μου ανεβασει το ηθικο αρχιζει να ερωτοτροπει μαζι μου.
Δεν θα το ξεχασω ποτε γιατι ημουν τοσο χαρουμενος τη δεδομενη χρονικη στιγμη και με γειωσαν αποτομα οι συμπατριωτισσες...
Τι παγωσες ρε μλκ? Δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμη για 1 αντρα να ριξει μια γυναικα πολυ πιο ομορφη του.
Δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι την συγκεκριμενη περιοδο ειχα πεισθει οτι εμφανισιακα μετραω.
Οι τυπισσες ομως με γειωσαν και εβγαλαν στην επιφανεια ολα τα εμφανισιακα και υπαρξιακα μου κομπλεξ της εποχης εκεινης.
Η μονη παρηγορια ειναι οτι οι τυπισσες ηταν ψιλοασχημες εμφανισιακα, αλλα απο την αλλη, συνηθως αυτες ειναι οι πιο αντικειμενικοι κριτες
πέραν του χαβαλέ αυτό μετρά.
ή απλά από περιέργεια αμόλυσαν την κακία τους
ή απορούν στο ''μα τι του βρήκε'' α) πόσο λεφτάς ήσουν και β)τι κρυφές χάρες κάνει.
όπως και να έχει κακία.
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Daje έγραψε: 10 Μάιος 2018, 16:17

Η μονη παρηγορια ειναι οτι οι τυπισσες ηταν ψιλοασχημες εμφανισιακα, αλλα απο την αλλη, συνηθως αυτες ειναι οι πιο αντικειμενικοι κομπλεξικοί κριτες.
Φιχεδ. Τζάμπα στεναχωρέθηκες.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

εκει που δερνουν παιδια, καλο ειναι να "φυτρωνουμε" ΟΛΟΙ.

και τωρα που εχω παιδια, και οταν δεν ειχα, τα ιδια ίσχυαν. και παντα προσπαθουσα να υπερασπιζομαι τα παιδια, δικα μου η οχι, και να μην τα κοπαναω. ακομη και αν αυτος που τα κοπαναγε ηταν πανω απο τα κυβικα μου, παντα υπαρχει και η αστυνομια, ο νομος. κι εκει να δεις πως χεζονται οι κουραδομαγκες, τα τιποτενια ανθρωπακια που σηκωνουν χερι μονο οταν τους παιρνει.
αμφιβαλλω οτι εχεις αλλα και να εχεις παιδια ως κουραδομαγκας αμπελοφιλοσοφεις και τα δερνει η γυναικα σου,
το θεωρω δεδομενο ,απλα λες μια μαλακια για να την πεις.

τα δικα σας καντε τα οτι θελετε .
Άβαταρ μέλους
enaon

perseus έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:59 δερνει η γυναικα σου,
το θεωρω δεδομενο ,απλα λες μια μαλακια για να την πεις.

τα δικα σας καντε τα οτι θελετε .
:)

τα παιδιά θέλουν ξύλο, αν δεν ήθελε ο θεός να τα βαράμε, θα τα έκανε μεγάλα από την αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 10 Μάιος 2018, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

perseus έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:59 τα δικα σας καντε τα οτι θελετε .
Να σ' αυτό αναφερόμουν πιο πάνω. Δεν υπάρχουν δικά μας και δικά σου. Δεν είναι δικά σου. Ανήκουν στον εαυτό τους και η κηδεμονία τους ανήκει στο κράτος και σ'την παραχωρεί αυτόματα και υπό προϋποθέσεις. Αν θεωρεί το κράτος ότι παραβιάζεις τους όρους, σού αφαιρεί την κηδεμονία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
perseus

η κηδεμονια τους ανηκει στο κρατος? απο ποτε?
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Από πάντα. Και είσαι υποχρεωμένος να τηρείς την κείμενη νομοθεσία. Δεν υπάρχει «κάν'τε ό,τι θέλετε στα δικά σας». Όλοι κάνουν αυτό που ορίζει το κράτος. Τελεία και παύλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
perseus

που το λεει αυτο παλληκαρι μου οτι το κρατος εχει την κηδεμονια?

για βαλε την νομοθεσια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 10 Μάιος 2018, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

χαχαχαχ πλάκα κάνεις, πού είναι το υπόλοιπο? :a040:
Άβαταρ μέλους
enaon

hellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:03 Δεν είναι δικά σου.
δικά του είναι.
Συνημμένα
IMG-55529725991f8cff551dff1c60a59237-V.jpg
Άβαταρ μέλους
hellegennes

perseus έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:07 που το λεει αυτο παλληκαρι μου οτι το κρατος εχει την κηδεμονια?

για βαλε την νομοθεσια
Ο Αστικός Κώδικας το λέει και ορίζει πότε και υπό ποιες συνθήκες αποφασίζει για το αν την κηδεμονία θα την ασκεί ο ένας ή ο άλλος γονιός ή και οι δυο ή κανείς. Αυτοδίκαια την ασκεί η μητέρα και αν είναι παντρεμένη με τον βιολογικό πατέρα του την ασκεί και ο πατέρας. Η επιμέλεια ανήκει στο κράτος και ως εκ τούτου το κράτος μπορεί να αποφασίζει για την αφαίρεσή της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
enaon

hellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:19
Ο Αστικός Κώδικας το λέει και ορίζει πότε και υπό ποιες συνθήκες αποφασίζει για το αν την κηδεμονία θα την ασκεί ο ένας ή ο άλλος γονιός ή και οι δυο ή κανείς. Αυτοδίκαια την ασκεί η μητέρα και αν είναι παντρεμένη με τον βιολογικό πατέρα του την ασκεί και ο πατέρας. Η επιμέλεια ανήκει στο κράτος και ως εκ τούτου το κράτος μπορεί να αποφασίζει για την αφαίρεσή της.
μπορεί να είχε σοβαρό λόγο που το σάπισε στο ξύλο, να μην είναι τέλειο για παράδειγμα, να κάνει σαν παιδί.
Ας μην κρίνουμε, αν δεν φτάσει στις ειδήσεις το περιστατικό, όλα καλά.

ωραίο είναι το τραγούδι του ισραήλ τελικά, το λες οριακά ύμνο και στα δύο φύλα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”