!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οπενχάϊμερ ριβιού
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Οπενχάϊμερ ριβιού
.
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
6/10
Τίποτα ιδιαίτερο
Τίποτα ιδιαίτερο
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Δεν το έχω δει, αλλά δείτε το από τη θετική σκοπιά: Ο γραβατάκιας, αντί να βιάζει τη φυσική όπως στα σενάρια που γράφει ο ίδιος, προτίμησε αυτή τη φορά να πατήσει σε κάτι υπαρκτό (σε μια βιογραφία) επομένως ήταν δύσκολο να τα κάνει θάλασσα πάλι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Να παω να να την δω ή οχι?
Αξιζει το 13ευρω? (Γιατι παντα παιρνω ποπ κορν και κοκα κολα περα απο το εισιτηριο)
Αξιζει το 13ευρω? (Γιατι παντα παιρνω ποπ κορν και κοκα κολα περα απο το εισιτηριο)
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Λίνο Βεντούρα
Είναι δυνατόν να αξίζει ταινία του Νολαν;lonelyrider έγραψε: 15 Σεπ 2023, 23:59 Να παω να να την δω ή οχι?
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Στην Ελλάδα με υπότιτλους; Πήγαινε δες την και έλα μετά και πες μου τι λέγανε γιατί να μη μείνω με την απορία.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Στο Down Under κυκλοφόρησε με τις original φωνές ή έπεσε μεταγλώτισση;Chilloutbuddy έγραψε: 16 Σεπ 2023, 14:08 Στην Ελλάδα με υπότιτλους; Πήγαινε δες την και έλα μετά και πες μου τι λέγανε γιατί να μη μείνω με την απορία.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Το ιντερστελαρ δεν αξιζε δηλαδη?Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Σεπ 2023, 08:16Είναι δυνατόν να αξίζει ταινία του Νολαν;lonelyrider έγραψε: 15 Σεπ 2023, 23:59 Να παω να να την δω ή οχι?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
sys3x έγραψε: 13 Αύγ 2023, 18:49Τώρα κάνεις σα τον Kauldron αλλά όταν ήταν έφηβος και μεταλλαγμένος.Yochanan έγραψε: 13 Αύγ 2023, 18:07 Μικαλαντζελο μαλιστα μου κανει εντυπωση γιατι βασικα περιμένεις αυτοι που ασχολουνται με πολεμικες τεχνες να μπλέκουνε σε περιπετειες και να χουνε να πουνε ιστορίες με ξυλικια ξερω 'γω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Επειδή δεν το είδα ακόμη μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος αν τελικά ήταν αμερικανική προπαγάνδα ή το αντίθετο ή τίποτα από αυτά;
Ναι, έλα να το δεις, να με πεις κι εμένα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Οκτ 2023, 11:41 Επειδή δεν το είδα ακόμη μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος αν τελικά ήταν αμερικανική προπαγάνδα ή το αντίθετο ή τίποτα από αυτά;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
wb μπρο.Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2023, 11:38sys3x έγραψε: 13 Αύγ 2023, 18:49Τώρα κάνεις σα τον Kauldron αλλά όταν ήταν έφηβος και μεταλλαγμένος.Yochanan έγραψε: 13 Αύγ 2023, 18:07 Μικαλαντζελο μαλιστα μου κανει εντυπωση γιατι βασικα περιμένεις αυτοι που ασχολουνται με πολεμικες τεχνες να μπλέκουνε σε περιπετειες και να χουνε να πουνε ιστορίες με ξυλικια ξερω 'γω.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γιατι ποτε εφυγε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.