!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mάχη των φύλων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
User_601

Re: Mάχη των φύλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

TOR έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:45
Εσθήρ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:34
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:06 Στην θεωρία είναι καλή η Εσθηρ. Η πραγματικότητα, ομως, την διαψεύδει.
Εισαι ολη η πραγματικοτητα;Τσου..εισαι....οτι ειναι οι επιλογες σου και κανεις τις αναλογες παρεες.Φακτ αγαπητε.Απλα..δεν το δεχεσαι. :003:
Και δεν ειναι καθολου τυχαιο,οτι οι φαλοκρατες..εχουν τις αναλογες κοτουλες διπλα τους. :smt023 και αυτες ξερουν,αυτες εμπιστευονται! Απλα μετα παραπονιουντα κιολας! Αλλα τις κοτες,οι φαλοκρατες τις εχουν,γεγονος.ΜΗ κοτα σε φαλοκρατη δεν καθεται.Διοτι δεν εχουν τα κοτσια να μην εχουν κοτες διπλα τους.Οποτε κρινουν σθμφωνα με αυτο που τους καθεται.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα τους,και για αυτην μιλανε.Αλλα ειναι η δικια τους πραγμτικοτητα.Οσα δεν φτανει η αλεπου,τα κανει κρεμασταρια. :102:
Την τελευταία φορά που βγήκες (πρώτο) ραντεβού ποιος πλήρωσε; Πες την αλήθεια.
Παντα πληρωνω τα δικα μου,ΠΑΝΤΑ...100 φορες να μου πουνε να πληρωσει αντρας δεν το δεχομαι.
Εγω..παπαριες δεν γραφω.
Και...οταν ημουν με καποιον που εκανε ταξιδι για να με δει,ΠΟΤΕ δεν πληρωνε τιποτα.Ολα εγω.ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
Κατα τα αλλα.ανακριση δεν δεχομαι.Παρολα αυτα απαντησα.
Λοιπον...κατσε στις κοτες σου,διοτι ΕΣΥ τις θες.Διοτι περα απο κοτες δεν μπορεις.Διοτι νιωθεις ανεπαρκεις και λιγος.Ειπαμε.Οι φαλοκρατες ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΤΕΣ....διοτι θελουν να δειχνουν ανωτεροι,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΕΣ.Τοσο απλα.Αλλα αυτη ειναι η δικια τος πραγματικοτηταΗ καταδικια τους,που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.Διοτι δεν αντεχουν την αλλη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Πώς να προστατευτειτε από ψευδη κατηγορια βιασμου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Sid Vicious έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:59
Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:55
Sid Vicious έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:52
Είπα πουθενά εγώ ότι το ζήτησα; Συστηνεσαι με μια πως σε λένε, έτσι, εσένα πως σε λένε, αλλιώς και η άλλη σε δίνει το χέρι χωρίς να το ζητήσεις, το κάνουν αυτό δεν ξέρω γιατί.
Για χειραψία το δίνουμε συνήθως το χέρι μας και εμείς οι γυναίκες.
Αυτή η εχθρική κίνηση επιβολής δηλαδή.που σφίγγεις το χέρι; Όχι όχι είναι βάρβαρο αυτό, δεν γίνεται αποδεκτό.
Ναι ε; Λες ν' αρχίσω και εγώ τα χειροφιλήματα; Μη παρεξηγηθώ μόνο και μου χώσει κανένας κανένα δάχτυλο στο στόμα.
Δεν είναι κακό το χειροφίλημα. Εγώ όποτε μου το έχουν κάνει ανατριχιάζω και σκάω χαμόγελο πάντως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Εσθήρ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:49
hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:43
Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:20 Μα δε διαφωνώ ότι βολεύονται. Γι'αυτό αυτό και το διατηρούν.
Φυσικά υπάρχουν κι αυτές που θα ξεχάσουν τις ιδεολογίες κτλ γιατί είπαμε είναι δελεαστικότατο να έχεις έναν μαλάκα για να σου πληρώνει τις εξόδους και να αισθάνεται και περήφανος γιατί είναι άντρας και πληρώνει. Αλλά όπως σου είπα και πιο πριν δε θα χρεωθεί το γυναικείο φύλο αυτές τις συμπεριφορές και νοοτροπίες ως ( σαν αυτό που είναι στάνταρ και ισχύει ανεξαιρέτως; Δε μπορώ να θυμηθώ τη λέξη).
«Νόρμα» είναι η λέξη που ψάχνεις. Και ναι, θα τις χρεωθεί το γυναικείο φύλο, γιατί δικές του συμπεριφορές και νοοτροπίες είναι.-
Λες παπαριες. Καθεις με αυτο που τραβαει.Ο καθεις με οσα μπορει να αντεξει.Η πραγματικοτητα ειναι δικια σου.Δεν αντεχεις αλλη πραγματικοτητα.
Κανενας δεν χρεωνεται τιποτα,κανενας δεν εκπροσωπει κανενα φυλο,παρα μονο οι δικες μας επιλογες.
Μαλακισμενα υπαρχυν σε ολα τα φυλα.Στους ανθρωπιυς,ασχετα απο φυλα.

Τα φαλοκρατικα νεαντερνταλ..θελουν κοτες διπλα τους,εκει πηγαινουν..,διοτι δεν τους παιρνει αλλου.
Θελουν κοτες για να βγαινουν αυτοι ανωτεροι και να παραπονιουνται.Να εχουν το επανω χερι.
Σε μη κοτες δεν κοτανε να πανε,δεν τους παιρνει...και δεν τους δεχονται ουτως η αλλως.Οποτε μενουν στις κοτες και το γενικευουν,για να μην φανει η ανικανοτητα τους να εχουν κατι καλυτερο.Δεν θελουν το καλυτερο,δεν θελουν το καλο,διοτι εκει φαινεται η ανεπαρκεια τους.
Κανενα προβλημα.Ειπαμε..ο καθενας εχει ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.Αλλα...οχι και να το γενικευουμε,επειδη δεν ειμαστε αξιοι να εχουμε κατι καλυτερο αγαπουλες. :011:
Καλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

Εσθήρ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 02:00
TOR έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:45
Εσθήρ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:34

Εισαι ολη η πραγματικοτητα;Τσου..εισαι....οτι ειναι οι επιλογες σου και κανεις τις αναλογες παρεες.Φακτ αγαπητε.Απλα..δεν το δεχεσαι. :003:
Και δεν ειναι καθολου τυχαιο,οτι οι φαλοκρατες..εχουν τις αναλογες κοτουλες διπλα τους. :smt023 και αυτες ξερουν,αυτες εμπιστευονται! Απλα μετα παραπονιουντα κιολας! Αλλα τις κοτες,οι φαλοκρατες τις εχουν,γεγονος.ΜΗ κοτα σε φαλοκρατη δεν καθεται.Διοτι δεν εχουν τα κοτσια να μην εχουν κοτες διπλα τους.Οποτε κρινουν σθμφωνα με αυτο που τους καθεται.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα τους,και για αυτην μιλανε.Αλλα ειναι η δικια τους πραγμτικοτητα.Οσα δεν φτανει η αλεπου,τα κανει κρεμασταρια. :102:
Την τελευταία φορά που βγήκες (πρώτο) ραντεβού ποιος πλήρωσε; Πες την αλήθεια.
Παντα πληρωνω τα δικα μου,ΠΑΝΤΑ...100 φορες να μου πουνε να πληρωσει αντρας δεν το δεχομαι.
Εγω..παπαριες δεν γραφω.
Και...οταν ημουν με καποιον που εκανε ταξιδι για να με δει,ΠΟΤΕ δεν πληρωνε τιποτα.Ολα εγω.ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
Κατα τα αλλα.ανακριση δεν δεχομαι.Παρολα αυτα απαντησα.
Λοιπον...κατσε στις κοτες σου,διοτι ΕΣΥ τις θες.Διοτι περα απο κοτες δεν μπορεις.Διοτι νιωθεις ανεπαρκεις και λιγος.Ειπαμε.Οι φαλοκρατες ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΤΕΣ....διοτι θελουν να δειχνουν ανωτεροι,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΕΣ.Τοσο απλα.Αλλα αυτη ειναι η δικια τος πραγματικοτηταΗ καταδικια τους,που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.Διοτι δεν αντεχουν την αλλη.
Εγώ έκανα μία ερώτηση σε φιλικό τόνο και ούτε σου έχω ξαναπευθύνει ποτέ το λόγο για να ξεσπάς έτσι, απλώς ρώτησα καθαρά από περιέργεια. Εσύ απάντησες με ένα προσβλητικό παραλήρημα που οφείλω να πω ότι δεν ταιριάζει και πολύ με το προφίλ αξιοπρεπούς/δυναμικής/εκλεπτυσμένης/πολιτισμένης/"αντιΝεάντερταλ" κυρίας το οποίο προσπαθείς να λανσάρεις (θορυβωδώς θα έλεγα)...
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Λεπτομέρειες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 02:03 Ναι ε; Λες ν' αρχίσω και εγώ τα χειροφιλήματα; Μη παρεξηγηθώ μόνο και μου χώσει κανένας κανένα δάχτυλο στο στόμα.
Δεν είναι κακό το χειροφίλημα. Εγώ όποτε μου το έχουν κάνει ανατριχιάζω και σκάω χαμόγελο πάντως.
Βεβαιώς. Προσωπικώς δεν θα παρεξηγούμουν καθόλου, θεωρώ ευγενέστατη κίνηση το χειροφίλημα και όποτε με έχουν φιλήσει το χέρι το έχω εκτιμήσει ιδιαιτέρως. Επιπροσθέτως επειδη είμαι καλότυχος είναι και ένας τρόπος αυτός ώστε να μεταδίδω την καλοτυχία μου αυτή.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Εσθήρ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:49 Δεν θελουν το καλυτερο,δεν θελουν το καλο,διοτι εκει φαινεται η ανεπαρκεια τους.
Α όχι, εδώ έχω μια ένσταση ως προς το τι είναι καλό ή καλύτερο τελικά. Το τι είναι καλό είναι μια σχετική έννοια, ο καθείς κρίνει τι είναι καλό για αυτόν, κρίνει το καλό ως ένα διευθύνεσθαι-προς εαυτόν. Οπότε μην δογματοποιούμε παρακαλώ και μην σηκώνουμε τοιχη ως προς τον ορισμό του καλού, είναι τουλαχιστον και φασιστικό και κομμουνιστικό αυτό. Πράγμα που δεν θα έπρεπε να μας προκαλει και καμια εκπληξη καθώς τι είναι ο φασισμός άλλωστε αν όχι ένα παιδί από τα σπλάχνα της αριστεράς και μάλιστα της αναρχικής αριστεράς. Μουσολίνι, Ντοριο, Σορελ και όλοι οι πρώην Μπλανκιστες που γεννησαν τον φασισμό. Τέλος πάντων, νομίζω ξεφύγαμε από την κουβέντα μας λιγουλάκι, ας επιστρέψουμε στο αρχικό μας θέμα που δεν είναι άλλο παρά η Αγάπη. Μόνο.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:48
Sid Vicious έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:04 Πρώτη φορά που θα βγεις με μια κοπέλα, ακόμη και αν δεν τρέχει τίποτα ή και αν δεν υπάρχει καν στο μυαλο να πρόκειται να τρέξει τίποτα ποτέ, δεν αφήνεις να πληρώσει. Δε το κάνεις αυτό αποβλεπτικά ή ανταλλακτικά, το κάνεις γιατί αυτό είναι το ωραίο και σωστό και ευχαριστεί και εσένα τον ίδιο. Θέμα αισθητικής είναι. Μην είστε μίζεροι, γύφτοι και κομμουνιστές.
Από όλα τα ανώμαλα βίτσια που έχω ακούσει στην ζωή μου, αυτό ήταν το πρώτο που με ανατρίχιασε.

Στηρίζουμε ισότητα. Μισά-μισά και αν θέλει να κεράσει η γυναίκα, σε καμιά περίπτωση δεν θίγεται ο ανδρικός εγωισμός μας, το αντίθετο, σε εμένα τουλάχιστον τέτοιο συμβάν λειτουργεί αφροδισιακά.
To παραδέχομαι ότι έχω μια κάποια ροπή προς ακραία βίτσια και ανωμαλίες και η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμμένο ξεκίνησε από τότε που πλούτισα. Ήμουν πάντα συνηθισμένος σε μια απλή ζωή και δεν μπορούσα να διαχειρστώ την συσωρευση χαρτιών. Είμαι ακόμη με το απλό και βρώμικο, σχεδόν ρακένδυτο ντύσιμο μου και δεν φαντάζονται καν όταν με θωρούν πως είμαι ένας μεγιστάνας. Συχνά μάλιστα νιώθω γυναικεία βλέμματα που αναρωτιούνται τόσο όμορφο παιδί και να είναι άστεγος, τι κρίμα. Φαντάζομαι πως θα ήθελαν να με υιοθετήσουν αλλά επιταχύνω το βήμα μου για να μην διαλύσω τα σύννεφα οίκτου καθως όπως είναι γνωστο είναι ένα δυνατό συναίσθημα ο οίκτος που προκαλεί μια κάποια ευχαρίστηση στις συνειδήσεις. Κι εγώ την ευχαρίστηση δεν θέλω να την χαλώ, οπότε παρόλο τα πλούτη συνέχισα να ζω σαν ένας απλός μικρός ρακένδυτος πρίγκηπας. Όμως τα χρήματα δεν σταματούσαν και δεν ήξερα τι να τα κάνω, δεν είχα μάθει σε αυτά και οι απολαύσεις μου δεν ήταν ακριβές. Είχα φτάσει σε σημείο να πηγαίνω για τσιγαρα στο ψιλικατζίδικο και να αγοράζω playmobil και τυχερές δωροσακούλες και παγωτα που τα ξεχνούσα για μηνες στην καταψυξη. Τι να κάνω, κάπως πρέπει και απο κοινωνική ευαισθησια να διασπείρω κάποιο χρήμα στην αγορά. Ο μόνος τρόπος για να διατηρηθεί άλλωστε ζωντανη μια οικονομια είναι με την ροή του χρήματος οπότε με γνώμονα αυτο γίνεται πλέον αντιληπτό πως το βίτσιο μου αυτό δεν είναι απλά και μόνο ένα ακραίο βίτσιο, μια διεστραμμένη ανωμαλία αλλά πρωτιστα και κυριότερα έργο βαθύτατα κοινωνικό, ένα βίτσιο μιας ακραία σοσιαλιστικής ψυχής και συνείδησης.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Sid Vicious έγραψε: 06 Οκτ 2018, 02:42
Εσθήρ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:49 Δεν θελουν το καλυτερο,δεν θελουν το καλο,διοτι εκει φαινεται η ανεπαρκεια τους.
Α όχι, εδώ έχω μια ένσταση ως προς το τι είναι καλό ή καλύτερο τελικά. Το τι είναι καλό είναι μια σχετική έννοια, ο καθείς κρίνει τι είναι καλό για αυτόν, κρίνει το καλό ως ένα διευθύνεσθαι-προς εαυτόν. Οπότε μην δογματοποιούμε παρακαλώ και μην σηκώνουμε τοιχη ως προς τον ορισμό του καλού, είναι τουλαχιστον και φασιστικό και κομμουνιστικό αυτό. Πράγμα που δεν θα έπρεπε να μας προκαλει και καμια εκπληξη καθώς τι είναι ο φασισμός άλλωστε αν όχι ένα παιδί από τα σπλάχνα της αριστεράς και μάλιστα της αναρχικής αριστεράς. Μουσολίνι, Ντοριο, Σορελ και όλοι οι πρώην Μπλανκιστες που γεννησαν τον φασισμό. Τέλος πάντων, νομίζω ξεφύγαμε από την κουβέντα μας λιγουλάκι, ας επιστρέψουμε στο αρχικό μας θέμα που δεν είναι άλλο παρά η Αγάπη. Μόνο.
Εσθήρ δεν βιαζόμαστε, πάρτον χρόνο σου
.
.
.
.

:popc:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Μου αρεσει που ανοιξατε και διαλογο με τις γυναικες για το ποιος ειναι ο κυριαρχος στην οικογενεια.

Δυο χαστουκια σαν το Βεγγο και στο σπιτι να φτιαξουν μακαροναδα.

Αει σιχτιρ με τις "ισοτητες". Πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

lafkiotis έγραψε: 06 Οκτ 2018, 06:49 Μου αρεσει που ανοιξατε και διαλογο με τις γυναικες για το ποιος ειναι ο κυριαρχος στην οικογενεια.

Δυο χαστουκια σαν το Βεγγο και στο σπιτι να φτιαξουν μακαροναδα.

Αει σιχτιρ με τις "ισοτητες". Πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια.
Έχεις και εσύ τον καημό σου. Άνοιξε τη καρδούλα σου σε εμάς θα σε φροντίσουμε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

H ισότητα είναι ΤΟ εργαλείο για την καλοπερασή μας .
Μας δόθηκε αυτό το ανέλπιστο δώρο (την κάνανε την χοντρομαλακία :003: ) και το κουρελιάζετε με παπαριές και θιγμενους αντρικούς εγωισμούς της πλάκας.
Παγώνει το αιμα μου μονο στην ιδέα της επιστροφής στη ΠΙ εποχή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 07:11 H ισότητα είναι ΤΟ εργαλείο για την καλοπερασή μας .
Μας δόθηκε αυτό το ανέλπιστο δώρο (την κάνανε την χοντρομαλακία :003: ) και το κουρελιάζετε με παπαριές και θιγμενους αντρικούς εγωισμούς της πλάκας.
Δε μου ξεκινάς καλά σήμερα. Μην αφήνεις έτσι απότομα τον συμπλέκτη.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 07:13
Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 07:11 H ισότητα είναι ΤΟ εργαλείο για την καλοπερασή μας .
Εσυ τα ιδια ουσιαστικά τους γράφεις και τσινάνε - οπως το οτι δεν τους φταίνε οι γυναίκες αν επιμένουν να πληρωνουν για τα πάντα και να τους συμπεριφέρονται οπως παλιά.Εθελοντές μαλάκες δλδ - συμφωνώ απόλυτα μαζί σου- και οι κυρίες καλά κάνουν και τους εκμεταλλεύονται.
Συνδυασμός των πλεονεκτημάτων - παλαιού κ νέου - η καλυτερή τους σιγά μην πουν οχι τα κορίτσια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 07:19
Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 07:13
Εσυ τα ιδια ουσιαστικά τους γράφεις και τσινάνε - οπως το οτι δεν τους φταίνε οι γυναίκες αν επιμένουν να πληρωνουν για τα πάντα και να τους συμπεριφέρονται οπως παλιά.Εθελοντές μαλάκες δλδ - συμφωνώ απόλυτα μαζί σου- και οι κυρίες καλά κάνουν και τους εκμεταλλεύονται.
Συνδυασμός των πλεονεκτημάτων - παλαιού κ νέου - η καλυτερή τους σιγά μην πουν οχι τα κορίτσια.
Μα όπως το λες είναι σαν να λες ότι πριν οι άντρες ήταν αυτοί που στερούνταν την ισότητα. Αλλά η ισότητα είναι πολλά παραπάνω από το να πληρώνει μόνη της η γυναίκα τα έξοδά της ή να κεράσει στην έξοδο με έναν άνδρα. Και το να μην μπορεί μια γυναίκα να πληρώνει στην έξοδό της δημιούργημα της ανισότητας εις βάρος της ήταν.
Τέσπα είμαι ζεν και αγαπιόμαστε και σήμερα.

Que Sera, Sera...
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”