!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έλληνες με μικρότερες συντρόφους

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Έλληνες με μικρότερες συντρόφους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Υδράργυρος έγραψε: 06 Οκτ 2018, 08:57
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 08:51 για λυπηση οι μουνοζητιανοι που μπλεκουν με τις μητρομανες

τους αξιζει οτι χειροτερο και βρισκονται στο ιδιο επιπεδο με τους γερους που πανε με πολυ μικροτερες και τους μουνοδουλους καθε ηλικιας

καμια λυπηση για ολους οσους αναπαραγουν το τριτοκοσμικο αυτο μοντελο

οι καταπιεσμενοι ανδρες δινουν τις τις απαντησεις τους
Στραβοξυπνησες
την πεφτεις σε μικρουλες?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 08:59
Υδράργυρος έγραψε: 06 Οκτ 2018, 08:57
την πεφτεις σε μικρουλες?
Γινεσαι αδιακριτος
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

οκ καταλαβα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 08:51 για λυπηση οι μουνοζητιανοι που μπλεκουν με τις μητρομανες

τους αξιζει οτι χειροτερο και βρισκονται στο ιδιο επιπεδο με τους γερους που πανε με πολυ μικροτερες και τους μουνοδουλους καθε ηλικιας

Γιατί υπάρχουν και άλλες μάνες που ξέρω γω δεν έγιναν μάνες από τη μήτρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 09:19

οκ σορρυ νυμφομανεις

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πως γινεται να είσαι μουνοζητιάνος στις νυμφομανείς ; :smt017
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 09:27
Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 09:19

οκ σορρυ
νυμφομανεις
Δεκτόν :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Για να θυμηθώ μία περίπτωση: είμαι 47 κι έχω γυρίσει από εμπορική αποστολή στην Αφρική όπου μου είχε φύγει ο πάτος κι είμαι αραχτός για καιρό περιμένοντας νέα δουλειά κι εντωμεταξύ πηγαίνω κάθε μερα κατα τις δεκα να πάρω τον καφέ μου σε καλό στεκι και η άλλη (κάπου στα 20) νομίζει ότι είμαι εισοδηματίας και μου την πέφτει. Θα την αφήσω; Θα κάθομαι, λες, να σκέφτομαι τι νομίζει ο καθένας;
Kαι μια 47άρα δεν θα το σκεφτότανε πολύ για σεξουαλική σχέση. Αν και δεν μ' αρέσει να κατηγοριοποιώ τους άνδρες με βάση την ηλικία. Κάποιος σαν τον Γαλανό που κρατιέται καλά είναι ακόμη γοητευτικός.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

poeta έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:15 Δεν διαφωνώ, οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν τα ξενύχτια, τα ταξίδια και την έντονη ζωή στα νιάτα τους. Αυτός όμως είναι ένας κανόνας που έχει και εξαίρεση. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τα γουστάρουν αυτά. Έπειτα, πιστεύω ότι ο νεαρότερος ή η νεαρότερη ερωτεύονται αυτό που πρεσβεύει ο μεγαλύτερος κι όχι την εμφάνισή του. Δες για παράδειγμα τον Λυκουρέζο. Η κοπέλα που είναι μαζί του (δεν θυμάμαι το όνομά της) ερωτεύθηκε όχι το πρόσωπο αλλά τη μορφή, γιατί ο Λυκουρέζος δεν είναι απλώς ένα πρόσωπο αλλά μια προσωπικότητα. Έπειτα υπάρχει και μια άλλη κατηγορία - η σχιζοειδής πχ. - που ψυχικά αισθάνεται ασφάλεια, ισορροπία και ηρεμία με τον μεγαλύτερο άνδρα ιδίως αν από μικρό παιδί έχει περάσει τρικυμιώδη ζωή.
Δες μία την κοπέλα που είναι μαζί του.

poeta έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:15Έπειτα υπάρχει και μια άλλη κατηγορία - η σχιζοειδής πχ. - που ψυχικά αισθάνεται ασφάλεια, ισορροπία και ηρεμία με τον μεγαλύτερο άνδρα ιδίως αν από μικρό παιδί έχει περάσει τρικυμιώδη ζωή.
Αυτό προσπαθώ να πω, δεν είναι φυσιολογικό. Ή υπάρχει ψυχολογικό υπόβαθρο ή είναι εντελώς κατηγορία γυναίκα-αράχνη και πάνε για τα λεφτά. Δεν μπορώ να πιστέψω διαφορετική περίπτωση.Δέχομαι διαφορά ηλικίας, αλλά εδώ μιλάμε για διαφορά ηλικίες σχεδόν 40 χρόνια και στις δύο περιπτώσεις, έλεος!
Και εγώ αν έβλεπα μπροστά μου τον Αλαίν Ντελόν νέο, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα, αλλά όπως τον βλέπω τώρα, λέω απλά γοητευτικός άντρας και μέχρι εκεί. Και κρίμα που δεν γεννήθηκε πολλές δεκαετίες αργότερα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

omg kai 3 lol έγραψε: 01 Οκτ 2018, 13:50 η νεαρα ηταν ηδη παμπλουτη και δεν χρειαζοταν εναν εφοπλιστη για να κανει καριερα,

οπως επισης και εκεινος μπορουσε να εχει οπου θελει και οποτε θελει ενα ιδιωτικο κοτερο γεματο με κουνελακια

ανταυτου ομως προτιμησαν και οι δυο την δεσμευση και την εκθεση σε γνωστους και αγνωστους γραφοντας στα @@ τους τετοια και παρομοια σχολια
lolololololo :lol: :lol: :lol: :lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2018, 12:40 Καλά τώρα θα σκάσω, αν δε θυμηθώ το όνομα.
centerback22 ?
ΝΑΙ!!! :lol: :lol: :lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

poeta έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:15 Αυτός όμως είναι ένας κανόνας που Δες για παράδειγμα τον Λυκουρέζο. Η κοπέλα που είναι μαζί του (δεν θυμάμαι το όνομά της) ερωτεύθηκε όχι το πρόσωπο αλλά τη μορφή, γιατί ο Λυκουρέζος δεν είναι απλώς ένα πρόσωπο αλλά μια προσωπικότητα.
Κι ένα πορτοφόλι, συμπληρώνω εγώ.
Άβαταρ μέλους
poeta
Phorum.gr user: poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta »

Yochanan έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:49
poeta έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:15 Αυτός όμως είναι ένας κανόνας που Δες για παράδειγμα τον Λυκουρέζο. Η κοπέλα που είναι μαζί του (δεν θυμάμαι το όνομά της) ερωτεύθηκε όχι το πρόσωπο αλλά τη μορφή, γιατί ο Λυκουρέζος δεν είναι απλώς ένα πρόσωπο αλλά μια προσωπικότητα.
Κι ένα πορτοφόλι, συμπληρώνω εγώ.
Δεν το αμφισβητώ αυτό που λες, όπως δεν αμφισβητώ ότι μπορεί μια νεαρή να ερωτευθεί ένα μεγάλο άντρα. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι εκτός το πορτοφόλι ή την προβολή. Όπως εξήγησα και στον/στην (γιατί δεν γράφετε ρε παιδιά αν είστε αγόρια ή κορίτσια; ) juno, υπάρχουν και ψυχοσικοί άνθρωποι...
Άβαταρ μέλους
poeta

Α, με συγχωρείτε, η juno το γράφει στο προφίλ της ότι είναι γυναίκα .
Άβαταρ μέλους
poeta

Juno έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:35
Αυτό προσπαθώ να πω, δεν είναι φυσιολογικό. Ή υπάρχει ψυχολογικό υπόβαθρο ή είναι εντελώς κατηγορία γυναίκα-αράχνη και πάνε για τα λεφτά. Δεν μπορώ να πιστέψω διαφορετική περίπτωση.Δέχομαι διαφορά ηλικίας, αλλά εδώ μιλάμε για διαφορά ηλικίες σχεδόν 40 χρόνια και στις δύο περιπτώσεις, έλεος!
Και εγώ αν έβλεπα μπροστά μου τον Αλαίν Ντελόν νέο, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα, αλλά όπως τον βλέπω τώρα, λέω απλά γοητευτικός άντρας και μέχρι εκεί. Και κρίμα που δεν γεννήθηκε πολλές δεκαετίες αργότερα.
Δεν μου λέει κάτι η εμφάνιση της Καλογρίδη (μου θύμισες και το όνομά της) γιατί έχω δει και χειρότερα και μάλιστα από παλιές της σόουμπίζ που δεν ήταν καν μοντέλα και το έπαιζαν και οσίες. Η κοπέλα στο βιντεάκι μάλλον λανσάρει την παπαριά ενός σχεδιαστή ρούχων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”