!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο γείτονας μου, η ευαίσθητη κοινωνική ομάδα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας

Re: Ο γείτονας μου, η ευαίσθητη κοινωνική ομάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας »

sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:38
Bazoomba έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:05 stavmanrΤι (νομικά) όπλα έχει στην φαρέτρα του ο αγαπητός Ελληγεννής;
Νομίζω είναι δικό του το σπίτι (του Χέλλη), τζάμπα τον φωνάζεις τον σταβ, δεν μπορεί να κάνει τπτ να τον διώξουν.
:)

:smt005: :smt005: :blm:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50
Οι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:39
Καρολίνα έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:37
GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:33

bazoomba
Τι σημαίνει αυτό;
Μπορει πολλα μπορει και τιποτα :102:
Α ναι, εσύ είσαι αυτός που υποψιάζεται ότι είμαι 4 άτομα σε 1.
Όταν λέω να ξεπληρωθούν όσα μου έκαναν, δεν εννοώ εδώ μέσα. Σάμπως ξέρω και κάποιον από εδώ για να μου έχει κάνει κάτι;
Μιλάω για όσους με αδίκησαν στη δική μου ζωή.
Η φαντασία ορισμένων έχει ξεφύγει νομίζω πέρα από τα λογικά πλαίσια.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:38
Bazoomba έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:05 stavmanrΤι (νομικά) όπλα έχει στην φαρέτρα του ο αγαπητός Ελληγεννής;
Νομίζω είναι δικό του το σπίτι (του Χέλλη), τζάμπα τον φωνάζεις τον σταβ, δεν μπορεί να κάνει τπτ να τον διώξουν.
:)
:lol: :smt005:
Spoiler
inb4 challenge accepted και στέλνει ο άλλος 2-3 καταυλισμούς ακόμα να σιγοντάρουν : αντι-ιδιοκτησιακό αντι-μπαλαμικό κρουστσαντιρεηντ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:33
Καρολίνα έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:12
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:08

Ρόδα είναι η ζωή, όλα ξεπληρώνονται κάποια στιγμή, ακόμα και η ανώνυμη πλακιτσα σε άτυχους συμπολίτες μας
Περιμένω πως και πως να ξεπληρωθούν όσα μου έκαναν κάποιοι
bazoomba
:smt005: :smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Καρολίνα έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:41
Καρολίνα έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:37

Τι σημαίνει αυτό;
Όταν λέω να ξεπληρωθούν όσα μου έκαναν, δεν εννοώ εδώ μέσα. Σάμπως ξέρω και κάποιον από εδώ για να μου έχει κάνει κάτι;
you have the right to remain silent
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stergiosbik έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:31 Χέλι δοκίμασε να αφήσεις έξω από την πόρτα του ένα σαπούνι και ένα κομμάτι λάστιχο.
Λογικά θα μπορέσει πιάσει το υπονοούμενο και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματακια.
Αν του αφήσω σαπούνι θα θεωρήσει ότι κάποιος αφήνει ρατσιστικές υπόνοιες για την καθαριότητα της φυλής του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

1451 έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:27 Εγώ πάντως δεν θα έβγαινα μπροστάρης, όσα είναι να γίνουν καλό είναι να γίνουν συλλογικά.
Αλλιώς βάζεις τον στόχο πάνω σου και οι υπόλοιποι βολεύονται.
Μέχρι να γίνουν όλα αυτά βέβαια δεν ξέρω τί άλλο μπορείς να κάνεις, ίσως πολύ καλές ωτασπίδες.
Κάποιοι συμμετέχουν αλλά πολλοί φοβούνται. Οι ωτασπίδες δεν κάνουν τίποτα. Τρίζει όλο το πάτωμα έτσι κι αλλιώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καρολίνα

GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:47
Καρολίνα έγραψε: 01 Φεβ 2023, 15:41

you have the right to remain silent
Καλό θα ήταν και εσύ να μείνεις silent γιατί λες ότι σου κατέβει
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μετακόμισε .
Εδώ εκατομμύρια Αμερικανοί (με δικαίωμα οπλοφορίας) παρατούν τα σπίτια τους όταν αρχίζουν να γίνονται γκέτο , δε νομίζω εσύ να είσαι πιο έξυπνος και ισχυρός. Εδώ δειλά δειλά με υπόνοιες μην σε τσιμπήσει κανένας αντιρατσιστικος που έβγαλε η άρχουσα τάξη και η νουδουλα . Δεν ενδιαφέρεται το κράτος και το καθεστώς για σένα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Χύσε 1 κιλό τηγανόλαδο έξω απο τη πόρτα του.....Αν τα σκουπίσει ξαναρίχνεις..... :003:

Πιθανόν να αντιδράσει με κάτι που θα είναι αυταπάγγελτο και τον μαζέψουν.....

Μη κάνοντας δε βλέποντας.....

Το σαπούνι ο άλλος στο λέει για τα Μάγια νομίζω.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:59
foscilis έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:45 Είναι φρικτό, το είχα πάθει για 7 χρόνια με ελληνίδα απέναντι, βέβαια δεν ήταν καθημερινά, ήταν κάθε 2-3 μέρες όλο το καλοκαίρι μέχρι να παντρευτει (χρονιά 4) και μετά 3-4 φορές το χρόνο. Από την άλλη δεν ήταν τηλεόραση σε διαμέρισμα αλλά χιλιοπεντακοσάρια ηχεία σε εξωτερικό χώρο.

Κατά τη γνώμη μου αυτά τα πράγματα θα έπρεπε στην τρίτη καταγγελία να επιφέρουν ισόβια κάθειρξη.
Λίστα με τηλεφωνήματά μου στο 100:

12 Δεκ. 01:57
15 Δεκ. 01:43
20 Δεκ. 01:13
28 Δεκ. 01:44
28 Δεκ. 15:42
30 Δεκ. 04:35
01 Ιαν. 04:45
02 Ιαν. 00:34
05 Ιαν. 05:45
12 Ιαν. 01:05
14 Ιαν. 01:36
14 Ιαν. 02:34
14 Ιαν. 03:43
16 Ιαν. 23:42
19 Ιαν. 02:46
28 Ιαν. 02:45
28 Ιαν. 06:34
29 Ιαν. 00:17
31 Ιαν. 02:35
31 Ιαν. 02:54
31 Ιαν. 03:29
:011: :011:

Χαρά στην υπoμονή σου , γω θα έριχνα με RPG...
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Όταν ο άλλος παραβιάζει τους νόμους του κράτους, μπορεί να επικαλεστεί τον αντιρατσιστικό νόμο, για να μην υποστεί τις συνέπειες; Τι σόι λογική είναι αυτή;
Αυτά που υφίστανται (και υφιστάμεθα) πάντως, συνιστούν τρομοκρατία και θα έπρεπε να διευθετούνται με τον αντιτρομοκρατικό νόμο.
Βρήκαν να κυνηγάνε με τον αντιτρομοκρατικό νόμο, μόνο πολίτες που δεν έχουν κάνει τίποτα (υπάρχει λίστα και μπορείς να μπεις σε αυτή ανά πάσα στιγμή), για να εξυπηρετούνται συμφέροντα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Οσοι προτεινετε να αντιδρασει βιαια, εχετε υποψιν σας οτι την επομενη πιθανον να εχει μισο τσαντιρι εξω απο την πορτα του;

Θελει πιο υπουλα μεσα. Κανε ρικορντ ποιηματα σου και βαλε τα να παιζουν στην διαπασων.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

Dorian έγραψε: 01 Φεβ 2023, 16:04 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μετακόμισε .
Εδώ εκατομμύρια Αμερικανοί (με δικαίωμα οπλοφορίας) παρατούν τα σπίτια τους όταν αρχίζουν να γίνονται γκέτο , δε νομίζω εσύ να είσαι πιο έξυπνος και ισχυρός. Εδώ δειλά δειλά με υπόνοιες μην σε τσιμπήσει κανένας αντιρατσιστικος που έβγαλε η άρχουσα τάξη και η νουδουλα . Δεν ενδιαφέρεται το κράτος και το καθεστώς για σένα.
+

Δυστυχως αυτη ειναι η μονη λυση.Οπως ακριβως τα λεει ο Dorian, και δεν ειναι μονο ελληνικο το φαινομενο. Φιλη Αγγλιδα με δυο μωρα παιδια που εμενε σε terraced house αντιμετωπισε το ιδιο οταν ο ιδιοκτητης του διπλανου σπιτιου το νοικιασε σε Ρουμανοτσιγγανους. Τι σε αστυνομιες τρεξανε με το συζυγο της, τι στο Council, στο τελος πηγανε σε δικηγορο ο οποιος ηταν ξεκαθαρος "η μονη λυση ειναι να πουλησετε το σπιτι σας και να αλλαξετε γειτονια. Απο τη στιγμη που ο ιδιοκτητης τους εισπραττει το ενοικιο στην ωρα του, δε γινεται τιποτα". Κι ετσι κανανε τα παιδια. Μεγαλη ταλαιπωρια, αλλα πηγαν σε καλυτερη γειτονια και βρηκανε την ησυχια τους.

Και κατι ακομα: ξεχνα τα ΜΜΕ, δεν προκειται να βρεις το δικιο σου. Οπως κι εδω πανω στο Νησι ετσι καο στην Ελλαδα παραμονευουν τα SS του Wokeισμου. Δε θες να δεις το προσωπο σου στα μανταλακια του twitter η ακομη χειροτερα να ερθουν τπτ συλλογικοτητες να σου "σφραγισουν" το μαγαζι.
Καρολίνα

Bazoomba έγραψε: 01 Φεβ 2023, 16:49 Οσοι προτεινετε να αντιδρασει βιαια, εχετε υποψιν σας οτι την επομενη πιθανον να εχει μισο τσαντιρι εξω απο την πορτα του;

Θελει πιο υπουλα μεσα. Κανε ρικορντ ποιηματα σου και βαλε τα να παιζουν στην διαπασων.
Αυτό είπα και εγώ, ότι την άλλη μέρα θα έχει έρθει ο άλλος με καμιά δεκαριά και ο φίλος μας θα μετράει τα δόντια του στη χούφτα.

Ο νηματοθέτης είναι ποιητής; Τι λες! Γνωστός στο πανελλήνιο ή όχι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”