το αυτοκινητο εναι οπλο ... με αυτοκινητο μπορεις να σκοτωσεις κοσμο ...zteo έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:49Ειχε όπλο και τον πυροβόλησαν?nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:40ο νεαρος εμβολισε με το φορτηγακι του το περιπολικο ... ποια θα επρεπε να ειναι η αντιμετωπιση ...?έργο_μακέτο έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:30 Δεν διαφωνώ ότι ο μικρός έκανε μαλακίες και έπρεπε να αντιμετωπίσει συνέπειες. Αλλά δεν θα φτάσω στο σημείο να υποστηρίξω τέτοια πράγματα ως αντιμετώπιση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Ε, όταν λέω βλημένα, κάτι ξέρω.
Και θεωρώ τον συγκεκριμένο νεολογισμό, ως μια σύμπτυξη των λέξεων "βλήμα", "βλήτο" και "βλαμμένο", τον οποίο προτίθεμαι να τεκνοθετήσω για το συγκεκριμένο έμβιο είδος.
Και θεωρώ τον συγκεκριμένο νεολογισμό, ως μια σύμπτυξη των λέξεων "βλήμα", "βλήτο" και "βλαμμένο", τον οποίο προτίθεμαι να τεκνοθετήσω για το συγκεκριμένο έμβιο είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι μάλιστα, έχει νόημαΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:53 Ε, όταν λέω βλημένα, κάτι ξέρω.
Όχι δεν είναι όπλο. Αλλιώς οποίος προκαλεί ατύχημα με αυτοκίνητο να κατηγορείται για οπλοχρησία.nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:50το αυτοκινητο εναι οπλο ... με αυτοκινητο μπορεις να σκοτωσεις κοσμο ...
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πρεπει να τους απαντάει κάποιος.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:53 Ε, όταν λέω βλημένα, κάτι ξέρω.
Τωρα αυτό ειναι καποιο πιτσιρικάκι που ακούει λεξ, φοβάται τον ισκιο του και σου λέει ιντερνετ, γαμω, θα το παίξει μπόσης.
ΟΙ 45 πλας της φαρας του ειναι αυτοί που θέλουν one way ticket.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Το ότι καταφεύγεις σε χαρακτηρισμούς ενώ οι άλλοι σου μιλάνε με ψυχρή λογική δείχνει αρκετά για το επίπεδό σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:53 Ε, όταν λέω βλημένα, κάτι ξέρω.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
αν εσκεμμενα σε πατησω με το αυτοκινητο παω κατηγορουμενος για ανθρωποκτονια ...zteo έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:58Όχι δεν είναι όπλο. Αλλιώς οποίος προκαλεί ατύχημα με αυτοκίνητο να κατηγορείται για οπλοχρησία.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ζήτημα δεν είναι αν θεωρείται όπλο αλλά αν το χρησιμοποίησε για να απειλήσει ζωήzteo έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:58Όχι δεν είναι όπλο. Αλλιώς οποίος προκαλεί ατύχημα με αυτοκίνητο να κατηγορείται για οπλοχρησία.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το τελευταίο που έχω διακρίνει σ' αυτό το θέμα είναι η "ψυχρή λογική" των ευαισθητοποιημένων.έργο_μακέτο έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:59Το ότι καταφεύγεις σε χαρακτηρισμούς ενώ οι άλλοι σου μιλάνε με ψυχρή λογική δείχνει αρκετά για το επίπεδό σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:53 Ε, όταν λέω βλημένα, κάτι ξέρω.
Εκτός αν εννοείς φάση κατάψυξης, που σταματούν και οι λογικές διεργασίες.
Ε, όσοι είναι σ' αυτό το επίπεδο, ας κρίνουν όπως γουστάρουν το δικό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οταν καποιο αμαξι δεν σταματαει σε σημα της αστυνομιας δικαιολογημενα θεωρειται υποπτος ο οδηγος του ειτε για την κλοπη του αμαξιου ειτε γιατι μεταφερει ναρκωτικα. Οποτε η καταδιωξη επρεπε να γινει ακομη και αν δεν ειχε προηγηθει η μικροκλοπη.
.
.
Συνταγματαρχαιοι κλεβουν τραπεζες, η κυβερνηση παρακολουθει την ηγεσια του στρατου, στους δρομους εχουμε μαχες με Ρομα και αστυνομικους, οικογενειαρχες κανουν παρτυ που βιαζονται τα παιδια τους.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα που ελεγε κι ο Ηλιοπουλος.
Δεν χρειαζεται να επιτεθουν οι Τουρκοι, το βυθιζουμε και μονοι μας το καραβι.
.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα που ελεγε κι ο Ηλιοπουλος.
Δεν χρειαζεται να επιτεθουν οι Τουρκοι, το βυθιζουμε και μονοι μας το καραβι.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 05 Δεκ 2022, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και μη εσκεμμένα να πατήσεις κάποιον πάλι πας κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2022, 16:00αν εσκεμμενα σε πατησω με το αυτοκινητο παω κατηγορουμενος για ανθρωποκτονια ...
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
εδω δεν μιλαμε για τροχαιο ατυχημα ... εμβολισε περιπολικο ... οι αστυνομικοι κινδυνευσαν ...zteo έγραψε: 05 Δεκ 2022, 16:10Και μη εσκεμμένα να πατήσεις κάποιον πάλι πας κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.
Και πάλι μπορούσαν να τον συλλάβουν χωρίς να πυροβολησουν.nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2022, 16:13εδω δεν μιλαμε για τροχαιο ατυχημα ... εμβολισε περιπολικο ... οι αστυνομικοι κινδυνευσαν ...
Απλά η εύκολη λύση ήταν να τον πυροβολησουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- La Bourgeoisie
Δε μπορούν άραγε οι αστυνομικοί
να διαχειριστούν με λιγότερο βίαιο τρόπο έναν άοπλο 16χρονο?
Φυσικά και μπορούν.
Δεν τους ενδιαφέρει όμως.
Και όταν πρόκειται για δράστες συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων αυτό ακριβώς είναι που επιθυμούν κιόλας.
Τη δίχως όρια βία.
Τη βία που σκοτώνει.
Ο Αλέξης με σφαίρα στο κεφάλι.
Ο Ζακ με κλωτσιές στο κεφάλι.
Ο Σαμπάνης με σφαίρα στο κεφάλι.
Ο 16χρονος Ρομά με σφαίρα στο κεφάλι.
Όλοι τους άοπλοι..
Ξέρετε κάτι?
Και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί οι ομοφυλόφιλοι, οι αριστεροί και οι Ρομά έφεραν ειδική σήμανση στη στολή τους.
Ανήκαν και αυτοί στις κατηγορίες των μιασμάτων που έπρεπε να εξολοθρευτούν.
Αυτή ακριβώς
είναι η αποκρουστική κληρονομιά σας.
Αυτή ακριβώς είναι η κυρίαρχη ιδεολογία μιας αστυνομίας που δε θα σταματήσουμε να το φωνάζουμε, πως σε όλη την παρελθούσα δεκαετία και με βάση δημοσιευμένα στοιχεία από τα εκλογικά τμήματα, ψήφιζε ξανά και ξανά Χρυσή Αυγή σε ποσοστά πάνω από 50%!!
Ακόμα και μετά τη δολοφονία Φύσσα.
Πάνω από 50%!!
Αυτή λοιπόν την αστυνομία των ένστολων φασιστών που ούτε μας πρέπει και ούτε μας αξίζει κάποιοι αντί να την εκδημοκρατίσουν στοιχειωδώς, θεώρησαν σωστό να της λύσουν τα χέρια.
Για να σκοτώνει κατά βούληση.
Αυτά τα χέρια όμως ο λαός μας θα τα κόψει από τη ρίζα.
Στην κάλπη, στο δρόμο και όπου χρειαστεί.
Ως εδώ και μη παρέκει!
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 1411099321
να διαχειριστούν με λιγότερο βίαιο τρόπο έναν άοπλο 16χρονο?
Φυσικά και μπορούν.
Δεν τους ενδιαφέρει όμως.
Και όταν πρόκειται για δράστες συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων αυτό ακριβώς είναι που επιθυμούν κιόλας.
Τη δίχως όρια βία.
Τη βία που σκοτώνει.
Ο Αλέξης με σφαίρα στο κεφάλι.
Ο Ζακ με κλωτσιές στο κεφάλι.
Ο Σαμπάνης με σφαίρα στο κεφάλι.
Ο 16χρονος Ρομά με σφαίρα στο κεφάλι.
Όλοι τους άοπλοι..
Ξέρετε κάτι?
Και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί οι ομοφυλόφιλοι, οι αριστεροί και οι Ρομά έφεραν ειδική σήμανση στη στολή τους.
Ανήκαν και αυτοί στις κατηγορίες των μιασμάτων που έπρεπε να εξολοθρευτούν.
Αυτή ακριβώς
είναι η αποκρουστική κληρονομιά σας.
Αυτή ακριβώς είναι η κυρίαρχη ιδεολογία μιας αστυνομίας που δε θα σταματήσουμε να το φωνάζουμε, πως σε όλη την παρελθούσα δεκαετία και με βάση δημοσιευμένα στοιχεία από τα εκλογικά τμήματα, ψήφιζε ξανά και ξανά Χρυσή Αυγή σε ποσοστά πάνω από 50%!!
Ακόμα και μετά τη δολοφονία Φύσσα.
Πάνω από 50%!!
Αυτή λοιπόν την αστυνομία των ένστολων φασιστών που ούτε μας πρέπει και ούτε μας αξίζει κάποιοι αντί να την εκδημοκρατίσουν στοιχειωδώς, θεώρησαν σωστό να της λύσουν τα χέρια.
Για να σκοτώνει κατά βούληση.
Αυτά τα χέρια όμως ο λαός μας θα τα κόψει από τη ρίζα.
Στην κάλπη, στο δρόμο και όπου χρειαστεί.
Ως εδώ και μη παρέκει!
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 1411099321
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum