Δεν ξέρω τι είχε η Ιταλία και είναι εντελώς άσχετο και δεν με ενδιαφέρει. Απαντάω στην βλακεία ότι η Ελλάδα τα πήγαινε καλά μέχρι το '74 και έπειτα η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Αν η Ιταλία είχε παρόμοια ή χειρότερη πορεία είναι εντελώς άσχετο με αυτήν την συζήτηση.under έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:41To 74 τηλεφωνικες γραμμες και υδρευση δεν ειχε και η μιση ιταλια παρεμπιπτοντως αλλα νταξ να μην πει ο χελης την καθιερωμενη του πιπα ;hellegennes έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:36Ναι, βρε. Τι η Ελλάδα του '74, που δεν είχε τηλεφωνικές γραμμές, ρεύμα και ύδρευση στην μισή επαρχία και δρόμους στο 80% της χώρας, τι η Ελλάδα του 2018. Τίποτα δεν άλλαξε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σόιμπλε: Να ενσωματώσουμε τους πρόσφυγες στην κοινωνία
- hellegennes
Re: Σόιμπλε: Να ενσωματώσουμε τους πρόσφυγες στην κοινωνία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Βινόσαυρος
Η σοσιαλιστική αλβανία πάντως είχε μέχρι την δύση του ηλίου
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Το επιχειρημα σου περι τηλεφωνικων γραμμων ηταν για το πεος.hellegennes έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:53Δεν ξέρω τι είχε η Ιταλία και είναι εντελώς άσχετο και δεν με ενδιαφέρει. Απαντάω στην βλακεία ότι η Ελλάδα τα πήγαινε καλά μέχρι το '74 και έπειτα η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Αν η Ιταλία είχε παρόμοια ή χειρότερη πορεία είναι εντελώς άσχετο με αυτήν την συζήτηση.under έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:41To 74 τηλεφωνικες γραμμες και υδρευση δεν ειχε και η μιση ιταλια παρεμπιπτοντως αλλα νταξ να μην πει ο χελης την καθιερωμενη του πιπα ;hellegennes έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:36
Ναι, βρε. Τι η Ελλάδα του '74, που δεν είχε τηλεφωνικές γραμμές, ρεύμα και ύδρευση στην μισή επαρχία και δρόμους στο 80% της χώρας, τι η Ελλάδα του 2018. Τίποτα δεν άλλαξε.
Το 81 η Ελλας μπαινει στην ΕΟΚ.Πριν απο Ισπανια και Πορτογαλια.
Σημερα :
https://www.liberal.gr/arthro/138402/ap ... llina.html
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- hellegennes
Η Ρουμανία έχει μέσο μισθό το 55% του ελληνικού, αλλά ναι, σε λίγα χρόνια θα μας προσπεράσει. Θα βρέξει τρισεκατομμύρια. Το ότι οι πρώην κομμουνιστικές χώρες αναπτύσσονται είναι θετικό πράγμα. Χαίρομαι γι' αυτό. Αυτό βέβαια δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που συζητάμε και πολύ περισσότερο δεν δείχνει ότι η Ελλάδα ήταν το 1974 καλύτερα από ό,τι είναι σήμερα. Μόνο λοβοτομημένο άτομο μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο.under έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:00 Το επιχειρημα σου περι τηλεφωνικων γραμμων ηταν για το πεος.
Σημερα :
Αλλά όσοι το πιστεύουν, ας προσπαθήσουν να ζήσουν όπως ζούσαν το 1974. Μια καλή προσομοίωση είναι να πάνε να μείνουν στην Καππαδοκία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οταν η Ελλαδα το 74 οικονομικα ηταν πολυ κοντα στο να ειναι μελος της ΕΟΚ στην οποια μπηκε το 81 και το 2018 οι κατοικοι της χωρας ειναι φτωχοτεροι απο τους Σλοβενους και σε τροχια να γινουν φτωχοτεροι και απο τους Ρουμανους δεν χρειαζεται να λεμε περισσοτερα.hellegennes έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:20Η Ρουμανία έχει μέσο μισθό το 55% του ελληνικού, αλλά ναι, σε λίγα χρόνια θα μας προσπεράσει. Θα βρέξει τρισεκατομμύρια. Το ότι οι πρώην κομμουνιστικές χώρες αναπτύσσονται είναι θετικό πράγμα. Χαίρομαι γι' αυτό. Αυτό βέβαια δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που συζητάμε και πολύ περισσότερο δεν δείχνει ότι η Ελλάδα ήταν το 1974 καλύτερα από ό,τι είναι σήμερα. Μόνο λοβοτομημένο άτομο μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο.under έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:00 Το επιχειρημα σου περι τηλεφωνικων γραμμων ηταν για το πεος.
Σημερα :
Αλλά όσοι το πιστεύουν, ας προσπαθήσουν να ζήσουν όπως ζούσαν το 1974. Μια καλή προσομοίωση είναι να πάνε να μείνουν στην Καππαδοκία.
- hellegennes
Καλύτερα να μην πείτε περισσότερα, όντως. Με κουράζει η βλακεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι που έμεναν έξω Ισπανία και Πορτογαλία.
40 χρόνια Ευρώπη διαλύουν τη χώρα.under έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:26Οταν η Ελλαδα το 74 οικονομικα ηταν πολυ κοντα στο να ειναι μελος της ΕΟΚ στην οποια μπηκε το 81 και το 2018 οι κατοικοι της χωρας ειναι φτωχοτεροι απο τους Σλοβενους και σε τροχια να γινουν φτωχοτεροι και απο τους Ρουμανους δεν χρειαζεται να λεμε περισσοτερα.hellegennes έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:20Η Ρουμανία έχει μέσο μισθό το 55% του ελληνικού, αλλά ναι, σε λίγα χρόνια θα μας προσπεράσει. Θα βρέξει τρισεκατομμύρια. Το ότι οι πρώην κομμουνιστικές χώρες αναπτύσσονται είναι θετικό πράγμα. Χαίρομαι γι' αυτό. Αυτό βέβαια δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που συζητάμε και πολύ περισσότερο δεν δείχνει ότι η Ελλάδα ήταν το 1974 καλύτερα από ό,τι είναι σήμερα. Μόνο λοβοτομημένο άτομο μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο.under έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:00 Το επιχειρημα σου περι τηλεφωνικων γραμμων ηταν για το πεος.
Σημερα :
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Οι πρώην Ανατολικοί είχαν ένα πλεονεκτημα, όταν έπεσε ο κομμουνσιμός ξεκίνησαν πάλι απ' το 0.
Άμα ξεκινάς απ' το 0 χτίζεις ωραία.
Εμείς είμασταν π.χ στο 5
Αυτό όμως το 5 είχε και κακά στοιχεία μέσα του.
Άμα ξεκινάς απ' το 0 χτίζεις ωραία.
Εμείς είμασταν π.χ στο 5
Αυτό όμως το 5 είχε και κακά στοιχεία μέσα του.
Αυτοι που μας περασαν ή ειναι ετοιμοι να μας περασουν ειναι στην Ευρωπη.
Απλα δεν ψηφιζουν Τσιπροκαμμενους οπως μερικοι στην Ελλαδα.
Κι εμείς "μπροστά" είμασταν, πιο παλιά. Αυτό που αδυνατείς να καταλάβεις, είναι οτι οι Ευρωπέηδες σε βλέπουν σαν τον ιθαγενή στις αποικίες τους.
Διαλύουν την παραγωγή με τις ηλίθιες "ποσοστώσεις" τους, και δίνουν επιδοτήσεις για να καταστρέφονται τα καΐκια και τ' άλλα μέσα αλιείας.
Εσύ παλιά (όταν ήσουν στο Πατριωτικό Μέτωπο, πρίν πας στο ΛΑΟΣ) τα έβλεπες αυτά, μετά τί έγινε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγω παντα υπερ της συμμετοχης μας στην Ευρωπη ημουν.Και ο ΛΑΟΣ το ιδιο μεχρι να αρχισει τις αντιμνη πιπες.
Το προβλημα των χωρων δεν ειναο η Ευρωπη αλλα το ποσο αριστεροκρατουμενες ειναι.
Το προβλημα των χωρων δεν ειναο η Ευρωπη αλλα το ποσο αριστεροκρατουμενες ειναι.
Πατριωτικό Μέτωπο δε στήριζες πριν το ΛΑΟΣ? Πώς ήσουν υπέρ της Ευρώπης?under έγραψε: 27 Σεπ 2018, 17:40 Εγω παντα υπερ της συμμετοχης μας στην Ευρωπη ημουν.Και ο ΛΑΟΣ το ιδιο μεχρι να αρχισει τις αντιμνη πιπες.
Αριστεροκρατούμενη είναι η Ευρώπη, όσο έχουν την πολιτική "Ανοιχτών συνόρων" που είναι καθαρά αριστερή πολιτική, και τη στηρίζει και ο βαστασόιμπλε.
Αυτό λέμε. Στηρίζεις Ευρώπη (στην παρούσα μορφή της)= Στηρίζεις "πρόσφυγες" και ως εκ τούτου αριστερά.
Και βέβαια η καταδίκη του Ορμπάν από τη ΝΔ, την οποία στηρίζεις, δείχνει ποιές είναι οι προθέσεις της ΝΔ στο μεταναστευτικό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οταν ψηφιζα πατριωτικο μετωπο ή πρωτη γραμμη δεν με απασχολουσε το μεσα ή εξω απο την Ευρωπη.Δεν υπηρχε το διλημμα τοτε.Ουτε καν με ενδιεφερε η θεση αυτων των κομματων για την Ευρωπη.Ουτε ο Βοριδης και ο Πλευρης δεν ασχολουνταν με τετοιες μαλακιες τοτε.
-
Δεν Είμαι Φασίστας
αυτη η συζητηση ειναι αναπαντεχα πολιτισμενη, μπραβοhellegennes έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:08Μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο γιατί σαν άτομα υπάρχουν από άγιοι ως ψυχοπαθή σκατά. Σε συλλογικό επίπεδο δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.
παρολαυτα νομιζω οτι υπαρχουν αναγωνρισμενες συλλογικες ψυχασθενεις. και η ψυχολογια δεν αντιμετωπιζει τον ανθρωπο αποκομμενα απο την κοινωνια ή τις συνθήκες διαβιωσης του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 875 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
-
- 114 Απαντήσεις