ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 22:52
Feindflug έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 22:43
Πού το ξέρεις ότι παραμένει πιστός, τύπε;
Στο βρακί του μέσα είσαι;
Όταν κάποιος άντρας στρώνει το παπιγιόν ή τη γραβάτα του με το συγκεκριμένο υφάκι, σημειολογικά τουλάχιστον, σημαίνει ετοιμοπόλεμος.

Καμμία σχέση με βρακιά. Όπως και καμμία σχέση οι κινηματογραφικοί ρόλοι με την πραγματική ζωή.
Για την οικονομία του λόγου θα δεχτώ ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να την κερατωνει την λεγόμενη.
Εδώ όμως θα μου επιτρέψετε μια παρατήρηση αγαπητή φίλη:Ο εικονιζόμενος που φαίνεται στο άβαταρ του
φορουμιτη Φλαχφλουχτεν η δεν ξέρω κι εγώ πως
αλλιώς τον λένε τέλος πάντων ήταν κοκορομυαλος και
μουνοδουλος και περιέφερε τις γυναίκες που ήταν δίπλα του καμαρωτος καμαρωτος σαν γύφτικο σκερπανι.
Όπως έλεγε κάποτε ένα τραγούδι του μακαρίτη Χρήστου Κυριαζή τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια
έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια.
Έτσι κι ο μακαρίτης ο Ψάλτης στο άβαταρ του Φλαχφλουχτεν τα έκανε όλα αυτά σύν τις πολλές
γυναίκες που έφεραν σαν αποτέλεσμα να γίνει τροφή
για τα σκουλήκια.
Ο Μπροσναν όμως είναι εστέτ κι αν τυχόν απιστει απέναντι στην σύζυγό του κρατάει κατά φαινόμενα
κάποια προσχήματα χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος
αφού δεν γνωρίζω από βρετανικά gossip & tabloids.
Αν βέβαια είναι σατράπης και κρατά την σύζυγό του
φυλακισμένη αρνούμενος να της δώσει διαζύγιο κι ένα μέρος της κοινής περιουσίας τους τότε μιλάμε για ταλιμπανοειδεις καταατασεις.
Βέβαια αν βγει στην επιφάνεια κάτι σαν κι αυτό που
προανέφερα όλες οι φεμινίστριες θα σκίζονται να
τον αποκαλούν πατριαρχικό γουρούνι ενώ αν ακριβώς
τα ίδια τα κάνει ένας μουσουλμάνος δεν τρέχει κάστανο.
Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά εχθές το απόγευμα σε κουοταρισα σε άλλο νήμα δείχνοντας σου ένα αστείο
βίντεο με τίτλο Feminists love Islamists.