EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Απρ 2022, 11:37Ο ίδιος χρήστης είστε;Unique έγραψε: 19 Απρ 2022, 11:23Aυτο ακριβως σκεφτομουν και εγω ρε φιλε. Αν εχεις αληθινά ανάγκη τα χρηματα, βαζεις το κεφαλι κατω και πας να δουλεψεις.Hector Buas έγραψε: 19 Απρ 2022, 11:02 Μάλιστα...
Χαμηλοί μισθοί, εξοντωτικά ωράρια, ακατάλληλα καταλύματα, κ.τ.λ....
Αντί να βρίσκετε διάφορες δικαιολογίες γιατί δεν λέτε απλά πως δεν θέλετε να δουλέψετε? Αριστεροί είστε άλλωστε οι περισσότεροι, κανένας δεν θα παραξενευτεί...
Αυτα εδω τα κοπροσκυλα, θα μαζεψαν τιποτα χιλιαρικα σε επιδοματα και θελουν διακοπουλες μετα απο 2 χρονια κορονωιου. Για μετα? "Ε μωρε, εχει ο θεος"![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς προσωπικό ξενοδοχεία και εστίαση - Κενές 50.000 θέσεις εργασίας!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς προσωπικό ξενοδοχεία και εστίαση - Κενές 50.000 θέσεις εργασίας!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς προσωπικό ξενοδοχεία και εστίαση - Κενές 50.000 θέσεις εργασίας!
Ελεύθερη αγορά έχομεν, κυρίες και κύριοι, όποιος δεν τα βγάζει πέρα να το κλείσει.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ακριβώς αυτό ήθελα να πω.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Απρ 2022, 19:16 Ελεύθερη αγορά έχομεν, κυρίες και κύριοι, όποιος δεν τα βγάζει πέρα να το κλείσει.
Η αγορά της εργασίας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Οποιος δεν συμβιβάζεται με 600 ευρώ για 12ωρο και διαρκές "π@πα-κ@λο-εμπλοκή" δεν πάει να δουλέψει.
Και ο εργοδότης για να τον πείσει, οφείλει να ΑΥΞΗΣΕΙ τους μισθούς.
Αυτό θα πει "ελεύθερη αγορά": Συμβιβάζομαι με ΛΙΓΑ όταν έχω ανάγκη ΕΓΩ, αλλά οφείλεις να δώσεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, όταν με έχεις ανάγκη ΕΣΥ στην επιχείρησή σου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ειδικά στην Ελλάδα, η ελεύθερη αγορά είναι καλή όταν πρόκειται για τα λεφτά των άλλων(εργαζομένων ή πελατών).AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2022, 19:23Ακριβώς αυτό ήθελα να πω.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Απρ 2022, 19:16 Ελεύθερη αγορά έχομεν, κυρίες και κύριοι, όποιος δεν τα βγάζει πέρα να το κλείσει.
Η αγορά της εργασίας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Οποιος δεν συμβιβάζεται με 600 ευρώ για 12ωρο και διαρκές "π@πα-κ@λο-εμπλοκή" δεν πάει να δουλέψει.
Αυτό θα πει "ελεύθερη αγορά": Συμβιβάζομαι με ΛΙΓΑ όταν έχω ανάγκη ΕΓΩ, αλλά οφείλεις να δώσεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, όταν με έχεις ανάγκη ΕΣΥ στην επιχείρησή σου.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ακριβώς. Αυτές είναι οι νοοτροπίες που πρέπει να αλλάξουν.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Απρ 2022, 19:25Ειδικά στην Ελλάδα, η ελεύθερη αγορά είναι καλή όταν πρόκειται για τα λεφτά των άλλων(εργαζομένων ή πελατών).AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2022, 19:23Ακριβώς αυτό ήθελα να πω.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Απρ 2022, 19:16 Ελεύθερη αγορά έχομεν, κυρίες και κύριοι, όποιος δεν τα βγάζει πέρα να το κλείσει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δυστυχώς κάτι άλλο ζητάνε, ειπώθηκε τι από άλλους χρήστες νωρίτερα..AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2022, 19:23 Αυτό θα πει "ελεύθερη αγορά": Συμβιβάζομαι με ΛΙΓΑ όταν έχω ανάγκη ΕΓΩ, αλλά οφείλεις να δώσεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, όταν με έχεις ανάγκη ΕΣΥ στην επιχείρησή σου.
Μειώθηκαν οι ξένοι σκλάβοι που φέρνουν καραβιες οι ηγήτορες της βαριάς ελληνικής βιομηχανίας, ή ακριβυναν;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
στα αρχίδια μας
ας τους πληρώσουν περισσότερο να πάνε
αν θες να πουλάς top services, να είσαι έτοιμος να πληρώνεις και ανάλογους μισθούς
ας τους πληρώσουν περισσότερο να πάνε
αν θες να πουλάς top services, να είσαι έτοιμος να πληρώνεις και ανάλογους μισθούς
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
που να βρεις πακιστανο να εχει μεταπτυχιακο ,να μιλαει 3 ξενες γλωσσες και να σου κανει και PR με 600 ευρω 24/7 ...?Beria έγραψε: 19 Απρ 2022, 19:30 Μειώθηκαν οι ξένοι σκλάβοι που φέρνουν καραβιες οι ηγήτορες της βαριάς ελληνικής βιομηχανίας, ή ακριβυναν;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Το πρόβλημα δεν το έχουμε μόνο εμείς. Το έχουν και άλλες χώρες των Βαλκανίων πχ η Βουλγαρία που 'έχει αιμορραγία εργατικού δυναμικού στο εξωτερικό. Γιατί εκτος από την ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων έχουμε και ελεύθερη κίνηση εργαζομένων. Και οταν τα τελευταία χρόνια στις χώρες των Βαλκανίων πήγαμε σε μείωση μισθών για να κάνουμε δήθεν ανταγωνιστικές τις οικονομίες μας και όταν αυτοί οι χαμηλοί μισθοί συνδυάζονται με μια τερατώδη ακρίβεια όπως στη χώρα μας το λογικό είναι οι νέοι να την κάνουν στο εξωτερικό. Και αυτο δεν ισχύει μόνο στον τουρισμό. Για να αναστραφεί η κατάσταση σε μια χώρα με σκληρό νόμισμα και τεράστιο χρέος πρέπει να ακολουθηθεί μια άλλη πολιτική που θα δίνει έμφααη στην διαρθρωτική ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και όχι στη μείωση του μισθολογικού κόστους. Και αυτό δεν γίνεται βέβαια απο τη μια στιγμή στην άλλη ούτε φυσικά μπορεί να γίνει με μια εμμονική νεοφιλελεύθερη κυβέρνησ. Εγώ νομίζω πάντως οτι ουσιαστικά οι ξενοδόχοι "απειλούν" οτι θα "προσλάβουν" μετανάστες για τις δουλειές αυτές. Και νομίζω οτι πολλοί ήδη το κάνουν ειδικά για δουλείες κουζίνας λάντζας κτλ.
ναι, βγαινει αν εισαι σε δουλεια που υπαρχουν τιπς.Daje έγραψε: 19 Απρ 2022, 19:13 Tι γινεται αραγε με τα tips σε αυτες τις δουλειες?
Ειχα την εντυπωση οτι βγαινει ενας 2ος μισθος το καλοκαιρι απο τα φιλοδωρηματα. (εννοειται οτι αναφερομαι σε οσους δουλευουν στους δημοφιλους τουριστικους προορισμους)
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Hector Buas
Αν και συμφωνώ 100% δεν το έγραψα εγώ αυτό...ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2022, 12:44Kάπου τα έχεις παίξει. Μ' αυτήν την έννοια ακόμη κι όσοι δουλεύουν με τον κατώτατο εκτός ξενοδοχείων, σε κάποιους μήνες έχουν μαζέψει χιλιάρικα και έχουν το θράσος να κλαίγονται.Hector Buas έγραψε: 19 Απρ 2022, 12:34 Αυτα εδω τα κοπροσκυλα, θα μαζεψαν τιποτα χιλιαρικα σε επιδοματα και θελουν διακοπουλες μετα απο 2 χρονια κορονωιου. Για μετα? "Ε μωρε, εχει ο θεος"
Άλλο κάποια χιλιάρικα σε χ χρόνο από μισθούς και άλλο σε καταθέσεις.
Απλά δεν έχουν πλέον τις ειδικότητες που χρειάζονται...Beria έγραψε: 19 Απρ 2022, 19:30 Μειώθηκαν οι ξένοι σκλάβοι που φέρνουν καραβιες οι ηγήτορες της βαριάς ελληνικής βιομηχανίας, ή ακριβυναν;
Γιατί άλλο να βάζεις ένα πάκι να κάνει δουλειά κουζίνας, ακόμα και όταν δεν ξέρει την γλώσσα, και άλλο να ζητάς να δουλέψει σαν πάκι ένας σεφ ή ένας σουσεφ....
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Είναι τόσο ευφυές το ψευδοπρόφιλο που δεν κατάλαβε ότι αυτό που λέει, είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει.vantono έγραψε: 19 Απρ 2022, 11:52Και αυτό ακριβώς κάνουνε μαζικά. Δεν παίρνουν τη δουλειά. Αλλά τώρα που το κάνουν, οι εργοδότες ειναι αυτοί που κλαψομουνιάζουν και μιλάνε για τεμπέληδες, και εσεις τα τσιράκια τους.Unique έγραψε: 19 Απρ 2022, 11:50 Παιδια, αν σας φαίνονται λιγα τα χρήματα, να ριξω μια ιδέα: Μη πάρετε τη δουλειά. Κανείς δε σας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό να υπογράψετε. Αν δε, βρείτε δουλειά να σας πληρώνει 3 χιλιάρικα το μηνα για να κάθεστε, στείλτε μου πμ να δώσω βιογραφικό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Απρ 2022, 19:16 Ελεύθερη αγορά έχομεν, κυρίες και κύριοι, όποιος δεν τα βγάζει πέρα να το κλείσει.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic