Εγώ είμαι πολύ καράμπαμπας, όλα αυτά δεν τα ξέρω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;
Re: Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;
Ordem e Progresso.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αρκεί να βρίσκονται σε απόσταση άνω των 2.5 ωρών με οποιοδήποτε μέσο.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:19Μεγάλη καβάντζα τα καλά πεθερικά. Το προηγούμενο Σ/Κ πήγα με τον γιο στην πεθερά και την Κυριακή πρωί είχε ετοιμάσει ένα πρωινό 5 αστέρων και στρωμένο τραπέζι κομπλέ, είχα να κάνω τέτοιο πρωινό από τότε που ήμουνα στην αραβία.Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:15Από τα συμπεθέρια στα Μανιάτικα στα συμπεθέρια των Κροκεών Ταϋλάνδης, μόνιμα θα τρώω καλά.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:13 Τουλάχιστον θα τρως καλά από φαΐ. Μπράβο, θα πάτε στα συμπεθέρια στις Κροκεές της Ταϊλάνδης;![]()
![]()
![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ή να τους απασχολεί η κόρη....Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Μαρ 2022, 14:29Αρκεί να βρίσκονται σε απόσταση άνω των 2.5 ωρών με οποιοδήποτε μέσο.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:19Μεγάλη καβάντζα τα καλά πεθερικά. Το προηγούμενο Σ/Κ πήγα με τον γιο στην πεθερά και την Κυριακή πρωί είχε ετοιμάσει ένα πρωινό 5 αστέρων και στρωμένο τραπέζι κομπλέ, είχα να κάνω τέτοιο πρωινό από τότε που ήμουνα στην αραβία.Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:15
Από τα συμπεθέρια στα Μανιάτικα στα συμπεθέρια των Κροκεών Ταϋλάνδης, μόνιμα θα τρώω καλά.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σας εχω πει για την Ιταλιδα που γνωρισα στο icq και ηρθε σπιτι μου 1ο ραντεβου, ανοιγω την πορτα και την βλεπω στο χερι με ενα πακετο μακαρονια, σωστα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
μονο οι κακομαθημενες οι ακοινωνητες οι δικες μας οι ελλεηνιδες μπουκαρουν παντα με αδεια χερια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και πού τα έβαλε;Daje έγραψε: 19 Μαρ 2022, 16:52 Σας εχω πει για την Ιταλιδα που γνωρισα στο icq και ηρθε σπιτι μου 1ο ραντεβου, ανοιγω την πορτα και την βλεπω στο χερι με ενα πακετο μακαρονια, σωστα?
Πουθενα δυστυχως γιατι δεν μου αρεσε πολυ.Gherschaagk έγραψε: 19 Μαρ 2022, 17:31Και πού τα έβαλε;Daje έγραψε: 19 Μαρ 2022, 16:52 Σας εχω πει για την Ιταλιδα που γνωρισα στο icq και ηρθε σπιτι μου 1ο ραντεβου, ανοιγω την πορτα και την βλεπω στο χερι με ενα πακετο μακαρονια, σωστα?
Της ειπα να παμε καλυτερα σε ενα καφε κοντα στο σπιτι και αφου διηγηθηκαμε τα τυπικα, την σουταρα.
Ηταν καλη κοπελα θυμαμαι, νοστιμη αλλα ψιλοτρελη κι εγω εκεινη την εποχη εψαχνα αποκλειστικα και μονο ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Ασε που τωρα που το θυμαμαι, Ιταλιδα και ηρθε με barilla.
Eλεος δηλαδη, ουτε να εντυπωσιασει δεν ηξερε.
Παλι καλα που δεν μπουκαρε με κανα μισκο γιατι θα φρικαρα εντελως.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
ευκαιρια να τα χωσω
ουτε μια (ελλεηνις ) δεν εχει φιλοτιμηθει να φερει κατι την πρωτη φορα που ερχεται σπιτι -για γαμησια
το λιγοτερο που εχω παει σαν καλεσμενος ειναι μια τεντουρα κ σταφυλια ''φραουλες''
ουτε μια (ελλεηνις ) δεν εχει φιλοτιμηθει να φερει κατι την πρωτη φορα που ερχεται σπιτι -για γαμησια
το λιγοτερο που εχω παει σαν καλεσμενος ειναι μια τεντουρα κ σταφυλια ''φραουλες''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι γίνεται, όλοι σουτάρουν γυναίκες εδώ μέσα;
Σε γκαιονήμα θα βρέθηκα.
Σε γκαιονήμα θα βρέθηκα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο δικός μου έφερε σήμερα de cecco και με ρωτούσε αν είναι καλά. Αύριο που θα του πω να τα βράσει θα μπλοκάρει τελείως. Γενικά, όταν αρρωσταίνω, παθαίνει. Σήμερα αγόρασε και μήλα. Οι φράουλες δεν του φάνηκαν καλές.Daje έγραψε: 19 Μαρ 2022, 17:52Πουθενα δυστυχως γιατι δεν μου αρεσε πολυ.Gherschaagk έγραψε: 19 Μαρ 2022, 17:31Και πού τα έβαλε;Daje έγραψε: 19 Μαρ 2022, 16:52 Σας εχω πει για την Ιταλιδα που γνωρισα στο icq και ηρθε σπιτι μου 1ο ραντεβου, ανοιγω την πορτα και την βλεπω στο χερι με ενα πακετο μακαρονια, σωστα?
Της ειπα να παμε καλυτερα σε ενα καφε κοντα στο σπιτι και αφου διηγηθηκαμε τα τυπικα, την σουταρα.
Ηταν καλη κοπελα θυμαμαι, νοστιμη αλλα ψιλοτρελη κι εγω εκεινη την εποχη εψαχνα αποκλειστικα και μονο ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Ασε που τωρα που το θυμαμαι, Ιταλιδα και ηρθε με barilla.
Eλεος δηλαδη, ουτε να εντυπωσιασει δεν ηξερε.
Παλι καλα που δεν μπουκαρε με κανα μισκο γιατι θα φρικαρα εντελως.
Να γίνω καλά σύντομα γιατί μπορεί να φέρει αχλάδια την Δευτέρα.
Εχμμμsharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 18:07 Τι γίνεται, όλοι σουτάρουν γυναίκες εδώ μέσα;
Σε γκαιονήμα θα βρέθηκα.
Εγώ δεν έχω ακόμα βεβαιωθεί ότι σουταρα γυναίκα προψές
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά κι αυτή όταν στέκεται όρθια μπροστά στην λεκάνη, δεν νιώθει και πολύ γυναίκα αλλά κατά τα άλλα είναι μια κουκλίτσα.
sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 18:07 Τι γίνεται, όλοι σουτάρουν γυναίκες εδώ μέσα;
Σε γκαιονήμα θα βρέθηκα.
Όχι δω μέσα έχουν υψηλά στάνταρ και δε γουστάρουν παρακατιανές.
- ψωνάρα τιντερού
Beria έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:44 Oσο περιμένουμε να στεγνώσουν τα τσιμεντοπαπουτσα του αγαπητού Βαντόνο, δράττομαι της ευκαιρίας και προσπιπτω στις γνώσεις σας ρε μύστες και μυστισσες του φόρουμ.
Συνέβη σημερις το εξής: συνομιλώ, όχι συχνά, αλλά ανά τακτά διαστήματα με γυναίκες στις εφαρμογές τηλεπροξενιου (tinder κυρίως) χαζολογωντας, καθότι και λόγω ηλικίας δεν είμαι και στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Σήμερα το πρωί εταίριαξα με ένα κορίτσι στα 38, με πολύ μερακληδικο προφίλ. Όμορφη, χαριτωμένη, ολίγον σοφιστικέ, που ακούει ηλεκτρονική του 80, με πολλές φωτό, τεσπα ενδιαφέρουσα και ολίγον διανοουμενέ
Ε, μετά από τρεις γραμμές με τα τυπικά (τι κάνεις, πώς περνάς κλπ) μου είπε ότι είναι μόνη της και βαριέται, ότι έχει καβλες και ότι θέλει να πάω από εκεί για γαμησι (sic)
A, και αν τον έχω μεγάλο !
Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, όπως ξέρετε ήδη, και ταράχτηκα.
Και όταν τις απάντησα τι φάση; Έχεις στ' αλήθεια τέτοιες καβλες, ή όλο αυτό είναι προτζεκτακι; (επί λέξει), με μπλόκαρε και εξαφανίστηκε.
Πείτε ρε οι γνώστες τι συνέβη;
μου πήρε 1 βδομάδα αλλά σε βρήκα
δεν σε μπλόκαρα επειδή δεν μου έκατσες ή επειδή δεν ξεκαθάρισες πόσο τον έχεις
σε μπλόκαρα γιατί αν το αφήναμε για αύριο-μεθαύριο, ποιος ξέρει αν θα ήσουν ακόμα σε ηλικία να σου κάνει κούκου
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 125 Απαντήσεις