εσύ σοβαρολογείς
κάτσε να το διαβάσουμε
Δεν διαβάζω αμπα καλό μου μπομπ. Μόνο ότι ποστάρει
το κουράζεις πολύ. Ούτως ή άλλως δεν σε κόβω να ρωτάς γιατί ενδιαφέρεσαι για αυτοάμυνα αλλά για να τρολάρεις σε ένα ακόμα νήμα.Naida έγραψε: 24 Φεβ 2022, 19:27Ναι βρε Ότο μου απλά ελληνικά είναι αλλά την μια λες ότι είσαι της άποψης ότι η αυτοάμυνα είναι άχρηστη και από την άλλη λες ότι δεν είπες ποτέ όχι στο να μαθαίνει η γυναίκα αυτοάμυνα απλά δεν είναι πανάκεια.Otto Weininger έγραψε: 24 Φεβ 2022, 19:23Naida έλεος, απλά ελληνικά είναι.Naida έγραψε: 24 Φεβ 2022, 19:08
Εμμμ ναι το είπες
Οπότε να σε ξαναρωτήσω, της είναι άχρηστη η αυτοάμυνα ή το να ξέρει να βαράει μια γυναίκα;
Ε δεν είναι λίγο μπερδευτικό όπως το λες;
Είναι άχρηστη η αυτοάμυνα τελικά ή όχι; (λέμε για τις περιπτώσεις που δεν έχει την επιλογή να ξεφύγει)
Δεν θες να απαντήσεις; δεκτό.Otto Weininger έγραψε: 24 Φεβ 2022, 21:23το κουράζεις πολύ. Ούτως ή άλλως δεν σε κόβω να ρωτάς γιατί ενδιαφέρεσαι για αυτοάμυνα αλλά για να τρολάρεις σε ένα ακόμα νήμα.Naida έγραψε: 24 Φεβ 2022, 19:27Ναι βρε Ότο μου απλά ελληνικά είναι αλλά την μια λες ότι είσαι της άποψης ότι η αυτοάμυνα είναι άχρηστη και από την άλλη λες ότι δεν είπες ποτέ όχι στο να μαθαίνει η γυναίκα αυτοάμυνα απλά δεν είναι πανάκεια.
Ε δεν είναι λίγο μπερδευτικό όπως το λες;
Είναι άχρηστη η αυτοάμυνα τελικά ή όχι; (λέμε για τις περιπτώσεις που δεν έχει την επιλογή να ξεφύγει)
οκ
Το ειχα φανταστει οτι καπως ετσι ειναι τα πραγματαΑσέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:28ναι, και;Blackdog έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:15
Συγκινητικο![]()
Το αποτελεσμα ομως μετραει
Και οπως ισως βλεπεις αν ο αλλος δεν καταλαβαινει το λαθος του, ο μονος τροπος για να μαθει ειναι να φαει τα μουτρα του
απογευματακι τσικνοπεμπτης ειναι, αναδουλεια, εχω κατεβασει και κατι μπυρες, πως να περασει η ωρα στο μαγαζι; ας τα γραψω 100 φορες τα ιδια.![]()
Η σενσέι θα τοποθετηθεί άλλη στιγμή. Αναρρωνει και δεν μπορεί να πιάσει ούτε με τσόπστικς, τις μύγες του μάστερ Μιγιαγκι. Όχι να βαρέσει.
Βασικά αντέδρασε σε μία βίαιη επίθεση εναντίον της φίλης της.
Τι λες βρε Ασέβαστε;Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:46δεν το παραδεχομαι τωρα, απο την αρχη το λεω.Naida έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:35
Μου φτάνει που παραδέχεσαι ότι τελικά η αυτοάμυνα και η εκμάθηση πολεμικής τέχνης είναι καλό για μια γυναίκα που μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση από μια επίθεση. Βέβαια μη σε σοκάρω αλλά η εκμάθηση πολεμικης τέχνης μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος ξέρει να δέρνει άσχημα και ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άμυνα.
Τα υπόλοιπα μελό περί εφηβικές μαγκιές κτλ κτλ δεν με απασχολούν,είναι δικά σου φαντάσματα.
αυτος που ξερει να δερνει ασχημα ειναι ο χουλιγκαν του σμπαουγκ. μαζευει 10 και στουμπανε εναν.
ενας αθλητης μπορει να ξερει να παλευει, να μαχεται, να αμυνεται κλπ, αλλα σε καμμια περιπτωση να "δερνει ασχημα". οι λεξεις εχουν σημασια.
ο πραγματικος Μιγιαγκι ;

Νομίζει ότι το να ξέρει κάποιος να δέρνει άσχημα το κάνει για μαγκιά.stavmanr έγραψε: 25 Φεβ 2022, 11:42Τι λες βρε Ασέβαστε;Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:46δεν το παραδεχομαι τωρα, απο την αρχη το λεω.Naida έγραψε: 24 Φεβ 2022, 20:35
Μου φτάνει που παραδέχεσαι ότι τελικά η αυτοάμυνα και η εκμάθηση πολεμικής τέχνης είναι καλό για μια γυναίκα που μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση από μια επίθεση. Βέβαια μη σε σοκάρω αλλά η εκμάθηση πολεμικης τέχνης μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος ξέρει να δέρνει άσχημα και ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άμυνα.
Τα υπόλοιπα μελό περί εφηβικές μαγκιές κτλ κτλ δεν με απασχολούν,είναι δικά σου φαντάσματα.
αυτος που ξερει να δερνει ασχημα ειναι ο χουλιγκαν του σμπαουγκ. μαζευει 10 και στουμπανε εναν.
ενας αθλητης μπορει να ξερει να παλευει, να μαχεται, να αμυνεται κλπ, αλλα σε καμμια περιπτωση να "δερνει ασχημα". οι λεξεις εχουν σημασια.
Ένας μαχητής μπορεί να σε στείλει στον άλλο κόσμο χωρίς καν σημάδια από χτυπήματα.
Ξέρει να δέρνει, να δέρνει άσχημα, να δέρνει πιο άσχημα, να σε στέλνει στο νοσοκομείο, να σε στέλνει στο νεκροταφείο, ανάλογα με τις διαθέσεις του.
Υπάρχουν αθλητές με συνείδηση, επαγγελματίες που δεν σου ορμούν ακόμη κι αν τους χτυπήσεις και αντιληφθούν ότι δεν αποτελείς πραγματική απειλή, και υπάρχουν μαχητές ασυνείδητοι που έχουν κάνει αυτοσκοπό της ζωής τους να δέρνουν άσχημα ακόμη και τη σύντροφό τους.
Naida έγραψε: 25 Φεβ 2022, 17:29
Νομίζει ότι το να ξέρει κάποιος να δέρνει άσχημα το κάνει για μαγκιά.