!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγορά κλιματιστικού

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Αγορά κλιματιστικού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2018, 12:35
Naida έγραψε: 23 Αύγ 2018, 12:32
Έγινε. Δε το είπες σωστά και κατηγορούν εμένα τώρα ότι δε το ήξερα. Εσυ φταις για όλα.
Η κουζίνα είναι απο δω -------------> :003: :lol:
Δε προλαβαίνεις να το πεις, εκτελώ
viewtopic.php?f=26&t=15&start=690
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 12:35
Naida έγραψε: 23 Αύγ 2018, 12:32
Έγινε. Δε το είπες σωστά και κατηγορούν εμένα τώρα ότι δε το ήξερα. Εσυ φταις για όλα.
σωστα το ειπα.
Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 12:25
ο ηλιακος, ειναι και ηλεκτρικος. ο ιδιος. στο ιδιο δοχειο νερου που ζεσταινεται απο τον ηλιο, εχει μια αντισταση, και οταν δεν εχει ηλιο, μπορει να λειτουργει σαν κανονικος ηλεκτρικος θερμοσιφωνας. τον αναβεις, με ασφαλειοδιακοπτη συνηθως για τους νεατερνταλ, με wifi switch για τη superior master race η πως τα λεει αυτα ο πσης, και μετα τον κλεινεις.
εσυ δεν καταλαβες σωστα. :102:

εσυ φταις.

εσυ φταις.

εσυ φταις. :003:

γυναικαααααα! βγες απο το λογαριασμο της ναιδας και go make me a sandwitch.
Οοοιχι αγόρι μου δεν είπες αυτό, λέω αυτό που είπες αρχικά και με μπέρδεψες
Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 12:08
εεεε, αχεμ... ξεχασα αναμενη την αντισταση του ηλιακου, για... ενα ολοκληρο καλοκαιρι :oops:
Ποια αντίσταση κλείνεις; το ρεύμα κλείνεις που πάει στην αντίσταση :evil: εσύ με μπέρδεψες κι εσύ φταις. Δε φτάνει που το ξέχασες ένα μήνα και θα έρθει ο λογαριασμός φουσκωμένος λες δε φταις κιόλας; αλλά έτσι είστε όλοι.
Θα πάω για το σαντουίτς μόλις σε μάθω δυο βασικά πραγματάκια. Α και δεν έχει σεξ το βράδυ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 23 Αύγ 2018, 12:45
Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 12:35 εεεε, αχεμ... ξεχασα αναμενη την αντισταση του ηλιακου, για... ενα ολοκληρο καλοκαιρι :oops:
Ποια αντίσταση κλείνεις; το ρεύμα κλείνεις που πάει στην αντίσταση :evil: εσύ με μπέρδεψες κι εσύ φταις. Δε φτάνει που το ξέχασες ένα μήνα και θα έρθει ο λογαριασμός φουσκωμένος λες δε φταις κιόλας; αλλά έτσι είστε όλοι.
Θα πάω για το σαντουίτς μόλις σε μάθω δυο βασικά πραγματάκια. Α και δεν έχει σεξ το βράδυ.
ολοι οι υπολοιποι καταλαβαν, εκτος απο σενα. αν σου ελεγα ξεχασα αναμμενη τη λαμπα, θα ελεγες "οχι τη λαμπα, το ρευμα που παει στη λαμπα";

οκ, μπορει και να τολεγες, γυναικα εισαι, ειναι στο dna σου να βρεις τροπο να φταιω.

αλλα δεν φταιω. εσυ φταις.

το σαντουιτς να το εχεις ετοιμο για το βραδυ. τι σεξ μου τσαμπουνας, θα παω για θραψαλα, και θελω ναχω μαζι μεζε.

σεξ το χαραμα που θα γυρισω. και αν εισαι καλο κοριτσι και παραδεχτεις οτι φταις, θα κανω πρωτα μπανιο, αλλιως θα σουρθω με την ψαριλα στα χερια. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Naida έγραψε: 23 Αύγ 2018, 12:22
enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2018, 12:20
Naida έγραψε: 23 Αύγ 2018, 12:18

Με μπερδεύεις :oops: εννοείς τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα που χρησιμοποιούμε αν δεν έχει ήλιο;
Εικόνα

Αφού όταν έχεις ηλιακό δεν έχεις θερμοσίφωνα, τι εννοεί; να μη ρωτήσω δηλαδή; μόνο εσείς να τα ξέρετε ε; μόνο; :evil:
Ναι αλλά δε κλείνεις την αντίσταση. Εννοώ κλείνεις το κουμπάκι που είχες παλιά για τον θερμοσίφωνα. Κόβεις το ρεύμα προς την αντίσταση.
B.A.N
Μ.Π.Α.Ν

ΜΟΝΙΜΟ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 10:29 οχι, δεν ειναι "τεχνολογια μοτερ" ειναι τεχνολογια ψυξης, και πολυ περισσοτερο τεχνολογια θερμανσης. δηλαδη το ινβερτερ ειναι καλυτερο απο το απλο στην ψυξη, αλλα του ριχνει στ αυτια στη θερμανση. χοντρικα η διαφορα ειναι οτι το απλο ζεσταινει αερα με μια αντισταση, ενω το ινβερτερ γυριζει το κυκλωμα αναποδα. ενω στην ψυξη βγαζει τη ζεστη εξω για να κρυωσει ο μεσα χωρος, στη θερμανση ψυχει τον εξω κοσμο βαζοντας ζεστη μεσα.
έλεος :(

δεν έχω συναντήσει κλιματιστικό με cop 1(αντίσταση δηλαδή) στην ζέστη, έχεις εσύ;
Άβαταρ μέλους
enaon

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:46 :xena: Δηλαδη το ανοιγεις και το αφηνεις μερες;
Εγω το ανοιγω σχεδον καθε μερα ,αναλογα 5-6-7 ωρες και το κλεινω
οταν παω για υπνο.Τοσο λαθος ειναι αυτο;
οχι μωρέ οκ, ίσως το παράκανα. Σε κάθε περίπτωση αν δεν σε νοιάζει το συνολοκό κόστος κτήσης/χρήσης, το ινβερτερ ειναι καλύτερο. Απλά αν θές να ειναι οικονομικότερο πράγματι, πρέπει να δουλεύει πολλές ώρες και να ειναι σε νορμάλ θερμοκρασίες, 22-23 το χειμώνα, 28-29 το καλοκαίρι, για να τους πιάσει και να λειτουργήσει σαν ινβερτερ.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 13:02

ολοι οι υπολοιποι καταλαβαν, εκτος απο σενα. αν σου ελεγα ξεχασα αναμμενη τη λαμπα, θα ελεγες "οχι τη λαμπα, το ρευμα που παει στη λαμπα";

οκ, μπορει και να τολεγες, γυναικα εισαι, ειναι στο dna σου να βρεις τροπο να φταιω.

αλλα δεν φταιω. εσυ φταις.

το σαντουιτς να το εχεις ετοιμο για το βραδυ. τι σεξ μου τσαμπουνας, θα παω για θραψαλα, και θελω ναχω μαζι μεζε.

σεξ το χαραμα που θα γυρισω. και αν εισαι καλο κοριτσι και παραδεχτεις οτι φταις, θα κανω πρωτα μπανιο, αλλιως θα σουρθω με την ψαριλα στα χερια. :003:
Εμ τι θα πουν οι φιλοι σου; αντρες δεν ειναι; ολοι τα ιδια ειστε. Μου θες και σάντουιτς να παρεις μαζι σου. Με τι το θες δηλαδή;
Και ναι κύριε να μου ρθεις με τη ψαριλα, γιατι μόνο ετσι θα μυρισω θαλασσα εγω. Πουθενα δε με πας. Εσυ τα ψαρεματάκια σου, το ένα σου, το άλλο.
Ακου σεξ το πρωί μόλις γυρίσεις. Άκου να δεις!
Τέλοσπαντων,τι ώρα περίπου θα έρθεις;
Spoiler
20κατι είναι αυτοί θα περιμένω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 23 Αύγ 2018, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

enaon έγραψε: 23 Αύγ 2018, 14:55
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:46 :xena: Δηλαδη το ανοιγεις και το αφηνεις μερες;
Εγω το ανοιγω σχεδον καθε μερα ,αναλογα 5-6-7 ωρες και το κλεινω
οταν παω για υπνο.Τοσο λαθος ειναι αυτο;
οχι μωρέ οκ, ίσως το παράκανα. Σε κάθε περίπτωση αν δεν σε νοιάζει το συνολοκό κόστος κτήσης/χρήσης, το ινβερτερ ειναι καλύτερο. Απλά αν θές να ειναι οικονομικότερο πράγματι, πρέπει να δουλεύει πολλές ώρες και να ειναι σε νορμάλ θερμοκρασίες, 22-23 το χειμώνα, 28-29 το καλοκαίρι, για να τους πιάσει και να λειτουργήσει σαν ινβερτερ.
Καταλαβα :)
28-29 το καλοκαιρι ε; :oops: Μαλιστα.
Άβαταρ μέλους
enaon

enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:25 Καλύτερη κατανομή στην ψύξη , θα έχει σίγουρα με δυο, αλλά πιστεύω δεν αξίζει τον κόπο, δυο συσκευές, περισσότερες εγκαταστάσεις, τρύπες, ιστορίες. :lol:
έχω δύο 24αρια στο σαλόνι, θεώρησα οτι αφού ειναι ινβερτερ μπορώ να βάλω 2 να δουλεύουν πιο άνετα. Είναι κακή ιδέα, το ένα επηρεάζει τα θερμόμετρα του άλλου και ανοιγοκλείνουν, δεν κατεβάζουν στροφές, δεν είναι ινβερτερ όταν παίζουν μαζί.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 23 Αύγ 2018, 15:08
enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2018, 09:25 Καλύτερη κατανομή στην ψύξη , θα έχει σίγουρα με δυο, αλλά πιστεύω δεν αξίζει τον κόπο, δυο συσκευές, περισσότερες εγκαταστάσεις, τρύπες, ιστορίες. :lol:
έχω δύο 24αρια στο σαλόνι, θεώρησα οτι αφού ειναι ινβερτερ μπορώ να βάλω 2 να δουλεύουν πιο άνετα. Είναι κακή ιδέα, το ένα επηρεάζει τα θερμόμετρα του άλλου και ανοιγοκλείνουν, δεν κατεβάζουν στροφές, δεν είναι ινβερτερ όταν παίζουν μαζί.

Εικόνα
2 24αρια στο σαλονι; :o
τα εχεις και σε λαθος σημειο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ίσως θεωρηθεί πολύ SJW αυτό που θα πω, αλλά παραείναι λευκό το σπίτι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 23 Αύγ 2018, 15:12 2 24αρια στο σαλονι; :o
δεν σε βοηθά η φώτο, ειναι 90 τετραγωνικά με 340 ύψος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 23 Αύγ 2018, 15:16
Naida έγραψε: 23 Αύγ 2018, 15:12 2 24αρια στο σαλονι; :o
δεν σε βοηθά η φώτο, ειναι 90 τετραγωνικά με 340 ύψος.
Σχεδόν δυο φορές το σπίτι μου :smt005:
Δε θα έπρεπε το ένα να το βάλεις καπου στη μέση;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 23 Αύγ 2018, 15:18 Δε θα έπρεπε το ένα να το βάλεις καπου στη μέση;
πρέπει το ένα να μην πετυχαίνει τα θερμόμετρα του άλλου, οπότε δεν κάνει να κοιτιούνται ή να επικαλύπτονται, αλλά πάλι, δεν δουλεύει καλά. Έχω χάσει τα δεδομένα της 8ετίας που τα δούλευα μαζί να σας δείξω ρε παιδιά τι χαμός γινόταν, θα προσπαθήσω να τα ανακτήσω απλά για το θεωρητικό. :(
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

enaon έγραψε: 23 Αύγ 2018, 15:08 έχω δύο 24αρια στο σαλόνι, ...

Εικόνα
Που είναι ο Γιαννόπουλος να σε φτιάξει;
Ένα 9αρι θα έβαζε. :D

Καλά και εγώ το ένα 24αρι θα έβαζα σε κάθε περίπτωση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”